نه!احتمال داره کد جدید بخورین ولی بازم احتمالش هست همون نیروی زمینی بیفتی!دوستان سلام خسته نباشید...
من 1-12 سال 92 کد خوردم نیروی زمینی و پادگان 02... به دلیل مشکلاتی نرفتم و از کفالت استفاده کردم که رد شد...الان 1-6 اعزامم میخواسم ببینم باز همون کد میخوره بهم؟ نیروی زمینی میوفتم؟؟
بعد روز اول چه چیزایی ببرم؟ همه اون لیستا که بود لازمه؟ یا یه سری چیزا زو ببر؟ باید بعد برگردونم باخودم یا اگه مارو برگردوندن میشه گذاش تو پادگان؟
کلات میشه یه سری چیزای ضروری رو بگید برای بردن
فوق لیسانسا گروهانشون در مقایسه با لیسانسا واقاً هتل بود!چرا ببشتر این اصفهانی ها رو می ندازن ۰۵ کرمان؟ دوست منم اونجا اعزام شده بودبا فوق لیسانس بعد دوماه دیدمش لاغر و جرغاله شده بود تعریف می کرد در ورودی عکس یه خروس گزاشته بودن تخم کرده [emoji16] دو وعده هم در روز بهشون سیب زمینی نیم پز و نپخته میدادن ابشم دو روز یه بار قطع بود تپه تمساحم که شهره خاص و عامه توی گرمای بالای 40 درجه جزغاله می شین. خلاصه همشهری های عزیز هر کی اونجا افتادس خَرِش تو گل تِپیدس.[emoji16]
هیچی نمیدن!...جز البسه نظامیبردن حوله نیازه یا خودشون میدن؟ هم برای دست و صورت و هم برای حموم؟
بنده همچین برادری نمیشناسم عزیز :|برادر بسیجی @hkhafan یعنی بچه های اعزامی 1/2 دیگه افسر نشدن گروهبان شدن؟
حالا فوق دیپلم و دیپلم چی ؟
قبلا که فوق دیپلم ها گروهبان 1
دیپلم ها هم گروهبان 3 یا 2
دوست عزیز به ما که همه چیز دادن!یعنی از هر کی پرسیدم داده بودن!یه حوله متوسط که البته میشد در حد خشک کردن بدن استفاده کرد و دو دست لباس زیر!فکر کنم 6 تا هم جوراب!فوق لیسانسا گروهانشون در مقایسه با لیسانسا واقاً هتل بود!
هیچی نمیدن!...جز البسه نظامی
همه چیز با خودتون ببرید...
نشید مثه یه یارو که تو پادگان دنبال شرت و زیر پوش میگشت که بخره! (البته همه چیز برای خرید پیدا میشه تو بوفه ها)
خب در این صورت فوق دیپلم گروهبان بود چی میشه؟میشه سرجوخه؟اصلا چنین درجه ای خب حداقل تو نیروی انتظامی نداریم!ممکنه عدهای ندونن...
لیسانسای اعزامی ۹۳ دیگه ستوانسوم نیستن
شدن گروهبانیکم! :|
===============
لیسانس = پشم
بنده همچین برادری نمیشناسم عزیز :|
بله...افسر اعزامی ۲/۱ رو ستوانسومی دادن...بعد از ۲ ماه اومدن بهش گفتن باید گروهبانیکی بزنه! :|
بقیه رو بی اطلاعم عزیز
الان دقیقا دوره آموزشی چند ماه یا چند روزه؟
بعد ببخشید اگه کسی پدرش جبهه داشته باشه کی و چطور باید برای کسری اقدام کنه؟
توی دوره خدمت یا دوره آموزشی می تونه برای این مورد اقدام کنه ؟
همین که من این موضوع رو اعلام کنم کافیه یا اینکه پدرم هم باید اقدام خاصی بکنه؟
دوستان بر فرض محال بخوان هفته اول یا حالا چند روزی برگردونن مارو...اگه وسایل رو ببریم با خودمون روز اول میشه تو پادگان گذاش یا باید برگردوند؟
کسی از دوستان درباره 02 اطلاعاتی نداره؟تو پرندک اومده
معمولا که وسایل باید برگرده!شاید یه درصد خیلی کم کمد بهتون بدن و بگن بزارین باشه که البته بازم بعیده!دوستان بر فرض محال بخوان هفته اول یا حالا چند روزی برگردونن مارو...اگه وسایل رو ببریم با خودمون روز اول میشه تو پادگان گذاش یا باید برگردوند؟
کسی از دوستان درباره 02 اطلاعاتی نداره؟تو پرندک اومده