amd>intel
مدیر بازنشسته
وحيد جان RAX . يكي از افرادي هست كه واقعا در زمينه اپتيكال ديسكها صاحب نظر هست . من خودم بارها از نظراتش استفاده كردم .
از قرار معلوم درایوهای Pioneer امکان ارائه C1,C2 رو ندارند. لذا اگر به این مشخصه نیازمندید مثل خود من یا باهاش کنار بیاید یا این درایو رو نخرید.
من هنوزم تا حدودی مطمئنم که Sony DRU-830A بخرید بهتره. چون به هر حال سرعت خوندن اون از این درایو بهتره. و همچنین می تونه با 18 راست کنه و ثابلیت ارائه C1,C2 رو هم داره. فقط با بعضی مدیا ها خوب سازگار نیست که خوب موقع خرید مدیا باید دقت کنید که این دست خود شما است.
من نمی تونم بگم که کیفیت Write این درایو با این Firmware های جدید چطور است. چون این درایو قابلیت گزارش کیفیت Write : C1,C2 رو دارا نیست. بهر حال نتیجه اسنکه سرعت خوندن درایو های ASUS DRW-1608P3S زمانیکه FirmWareشون رو به Pioneer DVR-111 روژن 1.29 تغییر می دهید بسیار سریعتر می شود.
فرشید
متوجه منظورت از 7 کیلو نمی شم ؟ منظورت 7X است ؟آقا دستت درد نکنه من این ورژن 1.29 رو ریختم تو خوندن خوبه ولی تو ایمج گرفتن سرعت همون 7 کیلو هست
اون عددا میزان کیفیت از 100 هستن که خودتم گفتی گرفتی..
منظور من اینکه همینطوری از روی عشق و علاقه و گارانتی یه برند رو بخر ..حدالامکان جدید نخر چون 1 مشگل داری..فیرم جدید و مود شده نداره و تست درست حسابی نداره که بدونی چی براش خوبه..
من نظرم کماکانروی H12N LG وAsus 1608P3S هستش..به اضافه سونی 830 و NEC 3570..
استاد امروز كه نه ديگه ما ديروز هر جا رو گشتيم اين مدل asus 1608 نبود كه نبود انگار تخمشو ملخ خورده يا ملخ تخمشو خوردهخلاصه تا چشم كار ميكرد sony dru-830a گوني بيار جمع كن
مام ديديم قيمتش به هيكلش ميارزه, جزو ليست تاييد شده هاي شمام بود رفتيم همينو گرفتيم![]()
![]()
فعلا هنوز تستي ازش نزدم اما چون از مدياي مناسب براش اطلاعات نداشتم رفتم يارو بهم LG DVD-R غالب كرد...خلاصه خدا بخير بگذرونه فكر كنم محض احتياط برا اول كار با 2x رايت كنم عاقلا نه تر باشه...
خوب..سرعت البته انچنان تاثیری روی کیفیت نداره..فقط یکم عمر رو زیادتر میکنه ( اونم من اصلا بهش اعتقاد ندارم..چون مثلا عمر 2 سال رو میکنه 2 سال و 4 روز..:lol
یه ریویو اینجا هست..مشخصه کدوم مدیاها رو خوب میزنه( البته شما فقط با کدها کار داری طبعا):
http://www.cdfreaks.com/reviews/Sony-DRU-830A-DVD-Burner-Review
این درایو هم میدونید که سام 182 هستش..میشه به تستای اونم استناد کرد.
amd>intel جان از لحاظ استفاده كاربري چطورياس؟ چرا به Nero ترجيحش دادي؟
مثلا يكي از مزاياي Nero استفاده كاربري راحت هس