• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درایوهای نوری

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
وحید جان
این H12N ال جی رو چطور می بینی ؟ ;)
در مقایسه با asus 1608p3s و sony dru-830a از لحاظ کیفیت و سرعت رید و رایت ؟ :rolleyes:
به نظرم فلش لیبل یا لایب اسکریب نداره درسته ؟ با مود شدن میشه اضافه کرد ؟ ;)
مدیای خوب واسه این درایو چیه ؟ ;)
تو cdfreaks هم ریویویی ازش نبود :(
اگه درایو خوبی باشه با توجه به اینکه تو نمایندگی مادیران هستم قیمتش هم ارزونتر در میاد واسم :happy:
( البته تا حالا هیچ مشتری ازش ناراضی نبوده ولی خوب اکثر مشتریا کاربرای مبتدی هستند و خودم هم در زمینه dvd تجربه ای ندارم :wacko: )
ممنون :)

خیلی درایو خوبیه..البته یه پلاس زن خوبه...من به اون2 تا درایو ترجیحش میدم..البته با امدن H22 دیگه اینا ارزش خرید ندارن...

لایت اسکرایب هم تو H12 بعید میدونم فعال بشه با فلش کردن بهد H12L چون 90% درایوهای ال جی برخلاف سایر برند ها اختصاصی تولید میشن..

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
راستی یادم رفت..الان داشتم ریویوی 830 رو نیگا میکردم انصافا همین H10N هم از این درایو سره..هم سرعتش هم کیفیت رایت..دیگه H22 که قابل قیاس نیست..

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
خیلی درایو خوبیه..البته یه پلاس زن خوبه...من به اون2 تا درایو ترجیحش میدم..البته با امدن H22 دیگه اینا ارزش خرید ندارن...

لایت اسکرایب هم تو H12 بعید میدونم فعال بشه با فلش کردن بهد H12L چون 90% درایوهای ال جی برخلاف سایر برند ها اختصاصی تولید میشن..

ممنون
H22 به نظرت كي به بازار مياد ، ماديران كه هنوز واردش نكرده
( شايدم وارد كرده به هر حال تو تبريز نيستش تو سايت ماديران هم نيستش )
H20 چطوره ؟
لايت اسكرايب تو H22 و ... هم نيستش ؟
قيمت H22 و H20 چنده اون وقت ؟

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
البته وحيد جان شما خودت استادي و بهتر ميدوني به نظر من فلش ليبل و لايب اسكريب زياد هم مهم و واجب نيستش
چون ما نهايتاً ماهي يا سالي يه بار بخوايم ليبل بزنيم اونم اگه خودمون رو راضي كنيم تا 2000 تومن پاي مدياي مخصوصش بديم ولي كيفيت و سرعت ريد و رايت چيزي هستش كه هميشه باهاش درگير خواهيم بود و بطبع اگه خوب باشه ما رو راضي نگه خواهد داشت اگرم بد باشه كه ميره رو اعصاب
من ميخواستم همين H12N رو بردارم ولي وقتي گفتي H22 هم هستش و H20 رو هم تو سايت ديدم فكر كردم H22 و H20 بايد بهتر باشند ، نظرت چيه ؟
در نهايت چند تا سوال دارم
H22L و H22N چه تفاوتي با هم دارند ؟ قيمت شون چنده ؟

Elnaz77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان
من دارم یک سیستم جدید برای خانه جمع می کنم و تاحالا هم DVD Writer نداشتم ، می خواستم ببینم اگر یک DVD Writer بخرم مشکلی نخواهم داشت مخصوصاً اگر بخواهم CD بخونم و رایت کنم ؟

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
وحید جان من هنوز منتظر نظراتت درباره دی وی دی رایترهای LG که تو پست های بالا مطرح کردم هستم :rolleyes:

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوستان
من دارم یک سیستم جدید برای خانه جمع می کنم و تاحالا هم DVD Writer نداشتم ، می خواستم ببینم اگر یک DVD Writer بخرم مشکلی نخواهم داشت مخصوصاً اگر بخواهم CD بخونم و رایت کنم ؟

هيچ مشكلي پيش نمياد. dvd writer هم ميتونه cd رو بخونه و هم رايت كنه البته بهتر هست براي خريد به مدلش دقت كني .

Elnaz77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل را از لحاظ سرعت می گم ، مدل را هم فکر می کنم sony باشد، نظر شما چیست؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
هيچ مشكلي پيش نمياد . خوب بايد دقيقا مدل درايوت رو بگين

Elnaz77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدل درایو را دقیقاً نمی دانم. در فاکتورهایی که فروشنده ها برایم نوشته اند فقط DVD RW sony است به قیمت تقریباً 50 تومان ، حال خدا می داند منظورشان دقیقاً چه بوده.

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
من یک dvdrom ال جی از کسی گرفتم و روی سیستمم نصب کردم
یکم قدیمیه
مشکلم اینه که موقع پخش فیلم مدتی مکث میکنه یعنی وقتی که داره تصویر رو پخش میکنه مدام وسطش مکث داره ویک تیکه پخش میکنه و باز دوباره مکث کوتاه
فکر میکنید مشکل از کجا باشه؟در ضمن وضعیت سیستمم هم تعریفی نداره یعنی یک خورده قدیمیه
ممنون

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام ، یه دیویدی رایتر برای استفاده خونگی میخوام بگیرم ، شاید ماهی 5 دیویدی باهاش رایت کنم ، میخوام ببنیم چی رو پیشنهاد میکنید .
قیمت ها رو دیدیم همه زیر 50 تومن بود چه خبره انقلاب شده ؟؟؟خالا یه چیزی همین دور و بر به مام معرفی کنید بخریم ! هرچی کمتر بهتر !
در ضمن الان یه کومبو دارم که میخوام بدمش به یکی از دوستان ، به نظر شما همون رایتر جواب میده یا این کار رو نکنم ؟!

Elnaz77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب مدل دقيقش رو از device manager ميخوني

من هنوز نخریده ام که مدلش را از device manager بخوانم ، منظورم هم از فاکتور فاکتور پیشنهادی است که فروشنده ها می نویسند. تا می گویم DVD Writer می خواهم می نویسند DVD RW Sony به قیمت حدوداً 50 تومان.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نظر من sony dru-830a و asus 1608 s درايو هاي خوبي هستند .

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
amd>intel جان هر دوی اینها 42 تومن توی رایان صبا قیمت داده ( فکر کنم39 - 40 تومن بشه توی بازار رضا گیر ارورد ) حالا از بین هر دوی اینتها کدوم رو توصیه میکنی ، با توجه به اینکه قبلا شنیده بودم که رایتر های سونی توی خوندن سی دی های خط دار خیلی ضعیف هستند .

در ضمن آیا اونهایی که قیمت های بالا تری دارن ( غیر از اکسترنالها که حسابشون جداست ) تکنولوژی بالاتری رو ساپرت میکنن ؟

یه سوال دیگه ، دیودی خام ارزون قیمت که نسبت به بقیه برتری داشته باشه چیه و یه پک 50 تاییش رو چند میشه خرید . ممنونم .

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من asus رو ترجيح ميدم بخاطر كيفيت read بهترش . dvd خام هم sd رو تعريف ميكنند

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم dvd write سونی دارم ولی بهت پیشنهاد نمیکنم بخری. الان بعد از گذشتن 4 - 5 ماه وقتی درش رو میبندی خودبخود باز میشه باید دوباره ببندیش!! البته فکر کنم مشکل از ریلش باشه ولی کلا این مشکلات فرعی رو داره. منم Asus رو پیشنهاد میدم.

dvd خام هم من datalife میگریم خیلی خوبه. یکمی قیمتش بالاتر هست ولی خیلی خوبه.

f_a_r_i_d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من سه روز پیش یه پایونیر a11xlc خریدم به نظر شما از چه مدیایی استفاده کنم بهتره؟
خودم تا حالا 6تا اچ پی باهاش رایت کردم مشکلی نداشته
از چه برنامه ای استفاده کنم؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من از برنامه ashampoo buring studio استفاده ميكنم . و كاركردش خيلي عالي هست

بالا