• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درایوهای نوری

arash rashno

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Cd رایتر بخرم یا Dvdرایتر؟
با سلام وخسته نباشید چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.
1-رایتر برای خونه DVD خوبه یاCD باتوجه به اینکه cd رایتش بیشتره؟
2-میشه باDVDرایتر CD رو هم خوند وهم CDباهاش رایت کرد؟کیفیتش ودوامش نسبت به cdرایتر چطوره؟
چند تا مارک خوب برای هر دو برای مصرف خانه بگین لطفا.
3-در مورد این اصطلاحات میشه یکم توضیح بدین--مدیا-IDE-sataبودنDVD
با تشکر و درود فراوان.
سلام خدمت شما
dvd کم کم داره جای سی دی رو میگیره مخصوصا از موقعی که ویستا اومده گون خود ویستا هم روی dvd هستش دیگه رایت سی دی حداکثر تا یکی دو سال دیگه باشه پس عاقلانه تر است که dvd رایتر بخرید در مورد dvdrw چون خودم دارم حالا با دو مدل دیگه هم کار کردم توی سی دی از تمام سی دی رام ها و سی دی رایتر ها قویتر هستند و من خیلی سی دی خش دار داشتم دادم که با رایتر و سی دی رام برام رایت کنند نشده با dvd رایترم خوندمش به طور کامل و رایتش کردم اما همین dvdrw در خوندن dvd از یک dvdrom ضیعفتر هستش من dvd رایترم سونی 830a هست با گاراتنی ایران رهجو الان قیمتش 40 تومن هستش این مدل ایسوز هم خوبه ASUS - DRW-1608P3S گارانتیش mtc هست ولی سونی 18x هست و ایسوز 16x dvd رایترسونی مال اندونزی هست در ضمن سونی فوق العاده صداش کم هست
اگر شما میخوای خرید کنی حتما dvdrw بگیر به نظر من(اگر رایت dvd دارید ) یه dvdrom هم بگیر
در مورد ساتا هم باید بگم قیمت optical driver های ساتا فعلا بلا هست و برای مصرف خونگی نمی صرفه
بازم سوالی بود در خدممتون هستم

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
با تشکر از شما نظرتون در مورد پایونیر چیه.
ومنظور از مدیا در ِDVDرایتر چیه؟
باتشکر

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
من امروز یهDVD asus DRW 1608p3s گرفتم ولی چینیه یارو گفتش که هموشون مال چینه و اصلش همینه.میخواستم بدونم همین طوره.من اینو 42 تومن گرفتم هنوز بازش نکردم .
یه پایونیر هم بود 47 تومن روی جعبه مدلشdrv a11 بود هر چی روی جعبه رو گشتم xls یا چیز دیگه ای پیدا نکردم آیا این همون A11 xls هستش. به نظر شما من چیکار باید بکنم.اگه باشه که ارزون میده.فرقش با a111 چیه؟
ممنون میشم جواب بدین.

arash rashno

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما تو pm از من پرسيدي من جواب دادم.
سلام چرا جواب منو نمی دید ممنون
راستی ما dvdrom خریدم لایتون 19 تومن ولی سازگار گارانتی اونو کرده یکسال
زنگ زدم سازگار ارقام گفت جدیدا شده یکسال
کسی از دوستان جدیدا این dvdrom لایتون رو تهیه کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.دوستان من میخوام یه dvdرایتر بگیرم.استفاده هم بیشتر برای کپی کردن و ادیت کردن فیلمهاییست که با هندی کم سونی میگیرم (هندی کم روی mini dvd ضبظ میکنه ) .بیشتر موارد هم از dvd های 2 لایه و یا تک لایه +RW ,-RW استفاده میکنم.
یک مدل خوب معرفی کنید لطفا .قیمتش هم زیر 50 تومان باشه .
صفحات مختلف رو خوندم و دیدم که بیشتر روی این مدلها بحث شده که در زیر گفتم ولی نمیدونم کدومشون با این کاربرد من بیشتر سازگاری دارند.؟
LG H12N-and H22N
sony 830َA
asus 1608p3S
nec 3570
ممنون .

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام چرا جواب منو نمی دید ممنون
راستی ما dvdrom خریدم لایتون 19 تومن ولی سازگار گارانتی اونو کرده یکسال
زنگ زدم سازگار ارقام گفت جدیدا شده یکسال
کسی از دوستان جدیدا این dvdrom لایتون رو تهیه کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

من جواب شما رو دادم. ولي شما انتظارتون از من خيلي زياده. من نميتونم هم چيز درباره فرمت هاي dvd و مديا ها توضيح بدم .

om.ir

Registered User
لایک‌ها
0
بنا به حرف آقا وحید H22N خیلی عالیه - آقا امید هم تایید می کنه - و فکر می کنم از اون دو بهتر باشه

ولی هنوز وارد نکردن شما آقای pesarkhale جایی سراغ دارید که داشته باشن

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
بنا به حرف آقا وحید H22N خیلی عالیه - آقا امید هم تایید می کنه - و فکر می کنم از اون دو بهتر باشه

H22 وارد نمیشه..چون H42 جاش امده..

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

نه من جایی ندیدم.توی سایت مادیران دیدم.اما این طور که شما میگید پس دیگه هیچی.ظاهرا باید این مدل رو بیخیال بشم.

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
LG H12N-and H22N
asus 1608p3S

ممنون از راهنمایی شما .ممنون میشم اگر که لازم میدونی و خیلی تخصصی هم نیست در مورد دلیل ترجیح دادن lg12به asus بفرمایید ممنون میشم.تا وقتی خریدم دلیل خریدم رو هم بدونم.
باز هم ممنون.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من خودم به دلايلي همون asus1608s رو ترجيح ميدم . چون جوابش رو تو بازار پس داده. مدلهاي lg هميشه خوب نبودند يعني بگير و نگير داره

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
سلام .

امروز یکی از دوستان که فروشنده هم هست ، به من مارکی رو پیشنهاد داد که تاحالا خیلی کم شنیدم و ازش تعریف کرد ...

LITEON

می خواستم ببینم نظر شما دوستان راجع بهش چیه ؟

بالا