شما با اون کار کردید این بهتر هستش یا teac میشه یه لینک از این لایتون بزاری ممنونdvd-rom لايتون بگير با گارانتي سازگار ارقام
حالا شما میگید لایتون درسته من داخل اون لینکی که گفتی رفتم و پیداش کردم میشه لینکی از خود سایتش بزاریدteac كه چند سالي هست كه محصول خوبي توليد نكرده. در مورد انتخاب لايتون من بارها گرفتم و به دوستان توصيه كردم و هيچ مشكلي نداشتند
به اين سايت سر بزنيد
www.cdrinfo.com
دوستان یه نگاهی به این بندازید ممنونحالا شما میگید لایتون درسته من داخل اون لینکی که گفتی رفتم و پیداش کردم میشه لینکی از خود سایتش بزارید
یه سوال دیگه من خودم dvdrw سونی 830a با Firmware ss23 دارم با گارانتی ایران رهجو دو ماه پیش خریدم 41 تومن حالا میخوام برای یه نفر dvdrw بخرم به نظر شما چی بگیرم همینو بگیرم
اگر اینو بگیرم با کدوم گارانتی آخه زمانی که این سونی رو خریدم توی بازار دو تا گارانتی بود یکی ایران رهجو با قیمت 41 و یکی شرکتی که توی خود بازار رضا گارانتی بود که فقط برچسب بود و کارت نداشت فروشنده میگفت این بهتره چون ایران رهجو گارانتی تعمیر داره این تعویض با قیمت 37 تومن من شک کردم به این 37 تومنی و گفتم شاید ریمارکی چیزی باشه در ظاهر هیچ تفاوتی نداشتند و 41 تومنی رو خریدم حالا به نظر شما فرق این دو تا محصول در گارانتی فقط هستش یا چیز دیگری هم هست و اگر سونی گرفتم کدوم رو بگیرم
ممنون از جواب شما
به نظر شما یعنی تفاوتی در خود dvdrw ها هست یا نهخوب ايران رهجو شركت شناخته شده اي هست . حداقل كلاه بردار نيست. ولي اين شركت هاي اعتباري بهشون نيست
سلام ممنون از لینکی که گذاشتید فقط یه سوال من dvdrom مدل shd-16p1s رو دربازار دیده ام حالا lh-16d1p رو در بازار ندیدم آیا این مدل در بازار هستش و کدوم یکی از این دو dvdrom بهترند چرا بافر آنها از dvdrom های دیگه کمتر هستش ممنون از جوابتون