amd>intel
مدیر بازنشسته
لايتون هم درايو هاي خوبي رو توليد ميكنه . محصولات قابل قبولي هم دارد
دوست عزيز مال شما با گارانتي ايران رهجو نيست اينو بگم اگر از تهران خريدي كه خيلي گرون خريدي چون با رهجو 41 تومن هستش و با گارانتي متفرقه 37 تومنمن تازگي يه دونه سوني 830A گرفتم 40500 تومن . اما نه ليبل داره روش و نه گارانتي . فقط رودرش نوشته سوني و يه سري علامت دي وي دي . ولي فعلا كه مشكلي نداشته حدود 10 تا رايت كردم مشكلي نداشت . مي خواستم ببينم با اين دي وي دي رايتر چه مديايي خوب جواب مي ده
با سلام خدمت دوستان
مدتی است که در صدد خرید دی وی دی رایتر هستم اما بین این همه انتخاب مانده ام ! لطفا در صورت امکان مرا راهنمایی فرمائید .
رایتری که مورد نظرم می باشد ترجیحا دوست دارم با مشخصات ذیل باشد :
اول اینکه ترجیح می دهم قابلیت چاپ ( یا به قولی حک ) بر روی پوسته دی وی دی را داشته باشد .
دوم اینکه مارک معتبری باشد
سوم ترجیحا کم سر و صدا .
چهارم اینکه حدود قیمت حدود هفتاد تومن .
البته یه سری تحقیقاتی انجام داده بودم که متاسفانه به جایی نرسیدم . بیشتر نظرات روی پلکستور بود اما گویا روی دی وی دی حک نمی کنه و بقیه هم هرکدوم مزایا و معایب خودشون رو داشتند .
و سوال بعدی ام این است که رایت دولایه چیست ؟!
بی صبرانه منتظر کمکهای فکری شما هستم .
من امروز رفتم dvd رایتر بگیرم .اینجا(اصفهان) فقط یه مدل LG داشتند که فکر میکنم H42 N یا hH42Lبود!!.به قیمت 40000 تومان با گارانتی مادیران سرعت رایتش هم 18Xبود .ولی من این مدل رو توی سایت مادیران پیدا نمیکنم؟!!!! چرا اینطوریه؟ توی سایت cdfreaks هم هر چی گشتم همچین مدلی ندیدم؟ جالبه که فروشنده میگفت فقط همین مدل lgرو داریم و اصلا فقط فعلا مادیران همین مدل رو میده .؟؟!!!!! قضیه چیه؟ درایو خوبیه؟کسی این درایو رو میشناسه؟
من به خاطر ضمانت بهتر lg تصمیم گرفتم که به جای asus برم سراغ LG چون اصفهان Asus گارانتی درست حسابی نداره !
nec و hp هر دو داراي مدلهائي هستند كه توانائي اين كار رو دارند. مخصوصا nec كه گارانتي بهتري دارد
asus
lg
sony
nec
lite-on
plextor
به سايت cdrinfo.com هم سري بزن
ممنون از توجهتون .
فقط می مونه یه سوال : این لیست نزولیه یا صعودی ؟! یعنی منظورم اینه که پلکستور الان بین بقیه بالاتره یا پایینتره ؟!
متشکرم .