• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درایوهای نوری

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
لايتون هم درايو هاي خوبي رو توليد ميكنه . محصولات قابل قبولي هم دارد

jeeerjeeerak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تازگي يه دونه سوني 830A گرفتم 40500 تومن . اما نه ليبل داره روش و نه گارانتي . فقط رودرش نوشته سوني و يه سري علامت دي وي دي . ولي فعلا كه مشكلي نداشته حدود 10 تا رايت كردم مشكلي نداشت . مي خواستم ببينم با اين دي وي دي رايتر چه مديايي خوب جواب مي ده

arash rashno

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تازگي يه دونه سوني 830A گرفتم 40500 تومن . اما نه ليبل داره روش و نه گارانتي . فقط رودرش نوشته سوني و يه سري علامت دي وي دي . ولي فعلا كه مشكلي نداشته حدود 10 تا رايت كردم مشكلي نداشت . مي خواستم ببينم با اين دي وي دي رايتر چه مديايي خوب جواب مي ده
دوست عزيز مال شما با گارانتي ايران رهجو نيست اينو بگم اگر از تهران خريدي كه خيلي گرون خريدي چون با رهجو 41 تومن هستش و با گارانتي متفرقه 37 تومن

jeeerjeeerak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گارانتي كه نداره هيچ هيچ ليبلي هم روش نداره البته استيكر ش سالمه . من از شهرستان گرفتم . كسي هست بدونه چرا ليبل نداره يكمي شك بر انگيزه برا من ؟

reza_ballack

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام خدمت دوستان
مدتی است که در صدد خرید دی وی دی رایتر هستم اما بین این همه انتخاب مانده ام ! لطفا در صورت امکان مرا راهنمایی فرمائید .
رایتری که مورد نظرم می باشد ترجیحا دوست دارم با مشخصات ذیل باشد :
اول اینکه ترجیح می دهم قابلیت چاپ ( یا به قولی حک ) بر روی پوسته دی وی دی را داشته باشد .
دوم اینکه مارک معتبری باشد
سوم ترجیحا کم سر و صدا .
چهارم اینکه حدود قیمت حدود هفتاد تومن .
البته یه سری تحقیقاتی انجام داده بودم که متاسفانه به جایی نرسیدم . بیشتر نظرات روی پلکستور بود اما گویا روی دی وی دی حک نمی کنه و بقیه هم هرکدوم مزایا و معایب خودشون رو داشتند .
و سوال بعدی ام این است که رایت دولایه چیست ؟!

بی صبرانه منتظر کمکهای فکری شما هستم .

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام .میخواستم ببینم که آیا مدیا هایی که از تکنولوژی های لیبل زنی مثل lightscribe پشتیبانی میکنه توی ایران هست یا نه؟ قیمتش حدودا چقدره؟
ممنون .

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امروز رفتم dvd رایتر بگیرم .اینجا(اصفهان) فقط یه مدل LG داشتند که فکر میکنم H42 N یا hH42Lبود!!.به قیمت 40000 تومان با گارانتی مادیران سرعت رایتش هم 18Xبود .ولی من این مدل رو توی سایت مادیران پیدا نمیکنم؟!!!! چرا اینطوریه؟ توی سایت cdfreaks هم هر چی گشتم همچین مدلی ندیدم؟ جالبه که فروشنده میگفت فقط همین مدل lgرو داریم و اصلا فقط فعلا مادیران همین مدل رو میده .؟؟!!!!! قضیه چیه؟ درایو خوبیه؟کسی این درایو رو میشناسه؟
من به خاطر ضمانت بهتر lg تصمیم گرفتم که به جای asus برم سراغ LG چون اصفهان Asus گارانتی درست حسابی نداره !

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
با سلام خدمت دوستان
مدتی است که در صدد خرید دی وی دی رایتر هستم اما بین این همه انتخاب مانده ام ! لطفا در صورت امکان مرا راهنمایی فرمائید .
رایتری که مورد نظرم می باشد ترجیحا دوست دارم با مشخصات ذیل باشد :
اول اینکه ترجیح می دهم قابلیت چاپ ( یا به قولی حک ) بر روی پوسته دی وی دی را داشته باشد .
دوم اینکه مارک معتبری باشد
سوم ترجیحا کم سر و صدا .
چهارم اینکه حدود قیمت حدود هفتاد تومن .
البته یه سری تحقیقاتی انجام داده بودم که متاسفانه به جایی نرسیدم . بیشتر نظرات روی پلکستور بود اما گویا روی دی وی دی حک نمی کنه و بقیه هم هرکدوم مزایا و معایب خودشون رو داشتند .
و سوال بعدی ام این است که رایت دولایه چیست ؟!

بی صبرانه منتظر کمکهای فکری شما هستم .

nec و hp هر دو داراي مدلهائي هستند كه توانائي اين كار رو دارند. مخصوصا nec كه گارانتي بهتري دارد

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من امروز رفتم dvd رایتر بگیرم .اینجا(اصفهان) فقط یه مدل LG داشتند که فکر میکنم H42 N یا hH42Lبود!!.به قیمت 40000 تومان با گارانتی مادیران سرعت رایتش هم 18Xبود .ولی من این مدل رو توی سایت مادیران پیدا نمیکنم؟!!!! چرا اینطوریه؟ توی سایت cdfreaks هم هر چی گشتم همچین مدلی ندیدم؟ جالبه که فروشنده میگفت فقط همین مدل lgرو داریم و اصلا فقط فعلا مادیران همین مدل رو میده .؟؟!!!!! قضیه چیه؟ درایو خوبیه؟کسی این درایو رو میشناسه؟
من به خاطر ضمانت بهتر lg تصمیم گرفتم که به جای asus برم سراغ LG چون اصفهان Asus گارانتی درست حسابی نداره !

نه چون ماديران گارانتي كرده. مشكلي نداره. هر درايوي مدتي طول ميكشه تا ازش review بيرون بدن .Lg بخر شك نكن

reza_ballack

Registered User
لایک‌ها
6
nec و hp هر دو داراي مدلهائي هستند كه توانائي اين كار رو دارند. مخصوصا nec كه گارانتي بهتري دارد

ممنون از توجهتون
گذشته از مساله چاپ روی دی وی دی ( که دیگه برایم مهم نیست ) می خواستم در صورت امکان از بین پلکستور ، سونی ، ال جی ، اچ پی ، NEC و .. بهترینها را به ترتیب مشخص کنید ( از نظر کارآیی ) با این شرط که استفاده من خانگی بوده و شاید سالی 100 تا بیشتر DVD رایت نکنم و قیمت هم حدود 60-70 باشد .
در ضمن اگر مدل خاصی از بین برندهای بالا مد نظر می باشد لطفا انرا اعلام نمایید .
صمیمانه از شما سپاسگذاری می نمایم .

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
asus
lg
sony
nec
lite-on
plextor

به سايت cdrinfo.com هم سري بزن

saeid_k121

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان امیدوارم هر جا هستین شاد و سلامت باشید

راستش من کارم DVD هستش تعداد زیادی دی وی دی رایت میکنم ... از اونجایی که میخوام یه داپلیکیتور دیگه بگیرم و ضمنا 2 تا دی وی دی رایتر دیگه برای 2 تا سیستم میخوام گفتم چندتا سوال اینجا بپرسم و مشورتی با دوستان کنم ...

خوب کار من مشخصا زیاده ! روزی حد اقل 100 تا دی وی دی رایت میکنم و یه رایتر اساسی و جون دار میخوام که مسلما گارانتی برام مهمه !
باید اوپتیک قوی داشته باشه تا واسه کپی Fly کمتر به مشکل بخوره .... نمیدونم گارانتی چی خوبه ! چون تا حالا کارم با گارانتی گیر نکرده !!
دوستان که همکارم هستن اکثرا از TEAC استفاده مینکنن و پیشنهاد کردن " تی اَک " بگیرم ولی هنوز نمیدونم ....
ضمنا نمیدونم امکان چاپ و هک روی دی وی دی به چه صورت هست ولی خیلی دوست دارم اسم فیلما و یه مهر یا لوگوی کوچیک روی دی وی دی هام چاپ بشه ..... و در حال حاضر یه مدل Liteon-SHM-165H6S دیدم که حدود 50 تومنه و این قابلیت هم داره ............ اسم Plextor هم خوب در رفته !!!
لطفا کمکم کنین هر چه سریعتر باید چند تا DVD-Writer بخرم
راستی خودم الان از Hp دارم استفاده میکنم (735) که DL هم هست .... خیلی ازش تعریف میکردن ما هم 2 تا اون اول خریدیم واسه 2 تا سیستم .... ولی الان به یه سری مشکلات عجیب و غریب برخوردیم که هیچ کس سرر در نمیاره مشکل رایتر هاست یا دی وی دی ها !!!! (راستی این مدل خودم HP قابلیت چاپ نداره ؟؟)

- ببخشید کسی تا حالا از این قابلیت چاپ روی دی وی دی استفاده کرده ؟؟ فکر نمیکنین عمر رایتر رو کم کنه ؟ یا مشکلاتی بوجود بیاره ؟؟؟ این قابلیت خیلی برام مهمه ولی نمیدونم با حجم کار ما جواب میده یا نه ؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
...... پیشاپیش از همکاری و محببتتون کمال تشکر رو دارم .... شاد و خرم باشین . یا علی

reza_ballack

Registered User
لایک‌ها
6
asus
lg
sony
nec
lite-on
plextor

به سايت cdrinfo.com هم سري بزن

ممنون از توجهتون .
فقط می مونه یه سوال : این لیست نزولیه یا صعودی ؟! یعنی منظورم اینه که پلکستور الان بین بقیه بالاتره یا پایینتره ؟!
متشکرم .

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوست من براي طراحي روي dvd بايد از dvd مخصوص اين كار استفاده كنيد كه قيمتش بالاتر هست. كلا براي دوستاني كه زياد رايت دارند. من lg رو پيشنهاد ميدم . به خاطر گارانتي تعويضش كه هر دفعه يك درايو جديد مي دهند.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
ممنون از توجهتون .
فقط می مونه یه سوال : این لیست نزولیه یا صعودی ؟! یعنی منظورم اینه که پلکستور الان بین بقیه بالاتره یا پایینتره ؟!
متشکرم .

دوست من پلكستور به دليل قيمت زيادش كه اصلا عاقلانه نيست. به خاطر همين تو پائين ليست من هست.

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب Amd>intel یه سوال برام پیش اومده.از اونجایی که من بیشتر کارم با mini dvd+rw هستش .اما در مشخصات رایترها نمیبینم که نوشته باشه مینی رو ساپورت میکنه یا نه؟ یعنی میشه که ساپورت نکنه؟!!! یا اینکه اینقدر پیش پا افتادس که توی مشخصات نمینویسند؟!

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
ساپورت ميكنند. حتي از نظر فيزكي رو سيني درايو ها جائي براي اين نوع مديا هست .

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان سونی نخرید که مثل من 6 ماه نشده لگن میشه. درش باز میشه. هیچی درست نمیخونه. کیفیت رایت پایین. سرعت پایین . حالا به نظر شما اگر قیمت مهم نباشه بهترین دی وی دی رایتر چیه؟(کیفیت اپتیک)

بالا