مشکل ما همین جا است که "مشکلی نداشت" تعریفش چیه ؟خوب شما 2 دو تا از اين درايو داري و ناراضي هستي . من نزديك به 20-30 تا از اين درايو رو بستم و مشكلي نديدم. نميدونم تعريف شما از درايو خوب چي هست
بابا ما که تو ایران Money back gurantee نداریم, پس مجبوریم که قبل از اینکه یک کالا رو بخریم از کارکرد معقولش مطمئن باشیم و بعد اونو بخریم. اگر شما یک DVD-Writer رو ببرید به بهترین شرکت گارانتی دهنده بگید آقا این درایو خوب Write نمی کنه, فوقش اونو می گیره یکی دیگه نو بهتون می ده. در نتیجه مشکل به جای خود باقی است.دوست من . هر درايوي بگيريد گارانتي داره
کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی. خوب من اگر یک درایو خوب رو می شناختم اینجا پیدام نمی شد که از درایو ASUS بنالم !دوست عزیز اگه ممکنه یک dvd writer به ما معرفی کنید که بر روی مدیا های موجود در بازار، بقول شما حتی یک ارور C1 نداشته باشه و C2 هم بسیار ناچیز باشه
منم قول می دم که DVD-Writer ASUS خودم را با قیمت خوبی به اونی که این درایو رو بهم معرفی کرده قالب کنم!من همینجا به شما قول میدم که اگه چنین رایتری رو شما معرفی کردید، من یکی بخرم و به شما هدیه بدم( البته منظورم رایتر های زیر 60000 تومن قیمت هست)
خوب حالا یک سوال. اگر شما در جایی خوندی که نتیجه Review این درایو با DaTARIUS چی بوده و اگر ترجیحا اطلاعاتی از تستی با شرایط مشابه با این نرم افزار از درایوهای دیگر داری ممنون می شیم اطلاعاتت رو با ما درمیان بگذاری.سیستم EC خاصی میتونه نتیجه تست هارو تو یه درایو خاص 0 بکنه.. این هیچ ربطی طبعا به تست استاندارد درایو با انالایزر هایی همچون DaTARIUS نشون میده درایو چند مرده حلاجه..
فکر کنم معنی این جمله این است که درایو ASUS از نوعی تصحیح نرم افزاری جهت عدم تولید داده غیر معتبر در خروجی استفاده می کنه ؟تنها درایوی که میتونه حتی با همین ترفند PIF رو 0 کنه جالب بدونید همین ایسوس هستش..
براي ASUS كدوم فريم خوب جواب ميده ؟ دوستان ؟
1.06, 1.19, 1.23, 1.29
خوب حالا یک سوال. اگر شما در جایی خوندی که نتیجه Review این درایو با DaTARIUS چی بوده و اگر ترجیحا اطلاعاتی از تستی با شرایط مشابه با این نرم افزار از درایوهای دیگر داری ممنون می شیم اطلاعاتت رو با ما درمیان بگذاری.
فکر کنم معنی این جمله این است که درایو ASUS از نوعی تصحیح نرم افزاری جهت عدم تولید داده غیر معتبر در خروجی استفاده می کنه ؟
فرشید
دوستان عزیز با توجه به اینکه اگر حجم داده های ورودی من رو مقایسه کنید با حجم داده های ورودی دیگر دوستان می تونیم نتیجه بگیریم که اینجا کسی حوصله بحث علمی کردن نداره. البته یادمه در قسمت الکترونیک هم همین بود .
بهر حال من عذر می خام که اومدم بحث کنم, سرتون رو هم درد آوردم.
خوب یک درایو خریدم , خوب یا بد اصلا به من چه که اینجا بنویسم که کسی بدونه یا ندونه این داریو برای من چه جوری بود یا نبود.
I am happy that still english forums exist, where guru's spend time defending their ideas.
فرشید
نميشه براي dvd عمري تعيين كرد. نحوه نگه داري خيلي مهم هست. فكر كنم وحيد اطلاعات خوبي داشته باشه . از نظر كيفيت dvd