• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درایوهای نوری

reza_ballack

Registered User
لایک‌ها
6
یه سوال : این رایترهایی که میگن دولایه می زنن ( یا یه چیز توی این مایه ها!! ) چه فرقی با بقیه دارن ؟
شرمنده سوالم رو اکابری گفتم !

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
جناب امپراتور . عمر يك قطعه رو نميشه حدس زد يك جورائي شانسي هست. سوني هم رايتر بدي نيست . ولي خوب از نظر طول عمر asus , nec بهتر هستند .

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
الان اكثرا douable layer هستند. اين رايترها روي مديا مخصوص double layer كه ظرفيتي 2 برابر dvd هاي معمولي هستند ميتونند رايت كنند .

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
اميد جون رفتم ايران رهجو. يك نو بهم دادند. دمشون گرم. اونم مدل جديدتر 830آ.

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
آقا نظر شما در مورد Pioneer XLC چیه؟ من در حدود 75تومن میخام خرید کنم و در کل بین پلکستور و پایونیر موندم. اگه کمکم کنید و منو راهنمایی کنید ممنون میشم. اگر مدل های دیگری هم مدنظر دارید اگه بگید ممنون میشم.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
فقط ميتونم بگم گرون هست. asus 1608 انتخاب بهتري تو رنج 38 تومن هست. شما ميتونيد دو تا asus بگيريد . به نظرم پلكستور بايد تو قيمت هاش تجديد نظر كنه مخوصا سرير نماينده اين شركت

clicker

Registered User
لایک‌ها
0
فقط ميتونم بگم گرون هست. asus 1608 انتخاب بهتري تو رنج 38 تومن هست. شما ميتونيد دو تا asus بگيريد . به نظرم پلكستور بايد تو قيمت هاش تجديد نظر كنه مخوصا سرير نماينده اين شركت

این asus 1608 تقلبی هم داره؟ اگه داره مشخصه اصلش چیه؟
در ضمن Hp چطوره؟
اگه فروشگاه خوب سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید.​

hansolduron

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به !
میبینم من که نیستم به ملت توصیه می کنید ASUS 1608P3S بخرند.
وقتی بخرند متوجه می شوند که چه درایو ارزشمندی خریدند (از اون لحاظ !)
من که این درایو رو دارم و ازش اصلا راضی نیستم. چرا ؟
اینجا می تونید دلایل من (Hansolduron) رو در بد دانستن این درایو بخوانید :
http://forum.persiantools.com/t42889-page113.html
http://forum.persiantools.com/t42889-page115.html
http://forum.persiantools.com/t42889-page116.html

اگر جواب دوستان که به پست های من داده شده قانعتون کرد برید ASUS 1608P3s بخرید.
من نمیدونم چی بهتره ولی این درایو و سونی رو داشتم می تونم بگم به صورت استاندارد درایو سونی DRU830A بسیار بهتره.
من از چند ماه پیش تا کنون سعی کردم تمام مدیا های توی بازار رو بخرم و امتحان کنم. به خاطر خدا نشد من با این درایوم asus1608p3s یک DVD رایت کنم که لا اقل C1,C2 نداشته باشه. بهترینشون جوابش به شکل زیر می شه (Attachment رو ببینید).
اگر از 3 ماه پیش تا کنون روشی اختراع شده که درایو های ASUS رو بهترین درایو معرفی می کنه من بسیار خوشحال می شم بدونم. آخه دلیلتون برای اینکه این درایو رو به عنوان بهترین معرفی می کنید چیه ؟

فرشید

فایل های ضمیمه

• FASTEC.GIF
    FASTEC.GIF
    71.1 KB · نمایش ها: 14

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به به !
میبینم من که نیستم به ملت توصیه می کنید ASUS 1608P3S بخرند.
وقتی بخرند متوجه می شوند که چه درایو ارزشمندی خریدند (از اون لحاظ !)
من که این درایو رو دارم و ازش اصلا راضی نیستم. چرا ؟
اینجا می تونید دلایل من (Hansolduron) رو در بد دانستن این درایو بخوانید :
http://forum.persiantools.com/t42889-page113.html
http://forum.persiantools.com/t42889-page115.html
http://forum.persiantools.com/t42889-page116.html

اگر جواب دوستان که به پست های من داده شده قانعتون کرد برید ASUS 1608P3s بخرید.
من نمیدونم چی بهتره ولی این درایو و سونی رو داشتم می تونم بگم به صورت استاندارد درایو سونی DRU830A بسیار بهتره.
من از چند ماه پیش تا کنون سعی کردم تمام مدیا های توی بازار رو بخرم و امتحان کنم. به خاطر خدا نشد من با این درایوم asus1608p3s یک DVD رایت کنم که لا اقل C1,C2 نداشته باشه. بهترینشون جوابش به شکل زیر می شه (Attachment رو ببینید).
اگر از 3 ماه پیش تا کنون روشی اختراع شده که درایو های ASUS رو بهترین درایو معرفی می کنه من بسیار خوشحال می شم بدونم. آخه دلیلتون برای اینکه این درایو رو به عنوان بهترین معرفی می کنید چیه ؟

فرشید

با فیرم افیشیال و مدیای 240 تومنی:

البته بگم اینو که من اصلا نه درایوی رو توصیه میکنم نه رد میکنم..فقط خواستم بگم اینکه ادم بلد باشه چی بخره مهمتر از اینکه هر چی دستش امد بخره..;)

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من هم موافقم. با يك درايو مشكل دار كه نميشه يك درايو رو زير سوال برد.

hansolduron

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم موافقم. با يك درايو مشكل دار كه نميشه يك درايو رو زير سوال برد.
درایو مشکل دار ؟ یک سوالی داشتم , من با ورژن های مختتلفی از درایو های ASUS کار کردم و همچنین از این درایو دو مدل دارم که در فواصل مختلف زمانی هم خریداری شده اند و جالب توجه است که بدانید هم گارانتی mtc خریداری کردم و هم اونیکی که اسمش یادم نیست.
شاید هر دوی این درایو ها مشکل دارند. اما همینطور که می بینم در تستی که در صفحه قبل Screen shot برنامه Nero CD-DVD Speed نشان می دهد هم درایو ASUS با سرعت افتضاح 3.1X تست را تمام کرده است در حالیکه درایوهای دیگر یا ASUS مـود شده به Pioneer این تست را قاعدتا با سرعت بالاتری نزدیک به 12X به اتمام می رساند !
خوب این نشان می دهد درایوی که جناب rax نیز با آن تست را انجام داده هم از این مشکل رنج می برد.

با فیرم افیشیال و مدیای 240 تومنی:

لطفا توضیح بده منظور از "فیرم افیشیال" چی است ؟ اگر منظورت Frimwareاست لینکشو بگذار.

خوب نسبتا این نموداری که شما گذاشتی خوبه. ولی بهر حال این دستگاه یک دستگاه خیلی خوب نیست و نمی تونه انتخابی باشه که قابل قبول باشه.

1- همونطور که می دونیم یک دیسک که به خوبی Write شده C1 نداره و برای اینکه یک دیسک Write شده را خوب فرض کنیم داشتن حتی یک C2 یا PI Failure قابل قبول نیست. در حال حاضر درایو هایی وجود دارند که بدون یک C1 و حتی در بعضی شرایط بدون C2 دیسک Write شده را تحویل می دهند. پس چرا شما از چنین نموداری که در Screen shot ای که فرستادی راضی هستی در حالی که 1477 تا C2 داره ؟
داشتن این ایراد ها همگی موجب سخت شدن فرایند خواندن دیسک می شود. پس اگر یک دیسک قابل خواندن است دلیل نمی شود که همه چیز خوب باشد و همه چیز درست کار کند.
اینکه پراید می تواند 180 کیلومتر در ساعت سرعت بگیرد دروغ نیست اما اینکه چه مدت و در چه شرایطی می تواند با این سرعت حرکت کند و چند بار می تواند این عمل را تکرار کند مهم است.

2- من با Media ID ها دقیقا آشنایی ندارم ولی ID مدیای مورد استفاده YUDEN را نشان می دهد و Yuden تا جایی که من م یدانم مدیای بدی نباید باشد. بهر حال اگر بتونی مدیای بهتری استفاده کنی که کیفیت ضبط روی آن بالاتر باشد و نتیجه را اینجا بگذاری بهتر است.
در ضمن نسخه ای از Nero CD-DVD که شما استفاهد می کنی نمی نویسه که دیسک با چه درایوی Record شده است. بهتر است از نسخه دیگری از Nero استفاده کنید که قابل استناد باشد.

البته بگم اینو که من اصلا نه درایوی رو توصیه میکنم نه رد میکنم..فقط خواستم بگم اینکه ادم بلد باشه چی بخره مهمتر از اینکه هر چی دستش امد بخره

این لیست مدیاهایی است که من تا بحال استفاده کردم :
DVD-R TDK 16x Gray
DVD+R BR Tech 8x Gold
DVD+R FASTEC 8x Red-Orange
DVD-R PRINCO 8x White
DVD-R T-GATE 16x Silver
DVD-R Data life Taiwan 8x Black
DVD+R Data life 8x Gold
DVD+R Data Write 4X
DVD-R Data life 8x Silver

نسبتا مدیای FASTEC خوب بود. TDK با وجود اینکه Media ID , Verbatim داشت با ASUS خوب Write نشد!

خوب اگر مدیای خوبی که در بازار موجود با این درایو Compatible باشد بگید ما هم می خریم. به شرطی که C1/C2 نداشته باشد اگر دونه ای 800 تومان هم باشد مهم نیست.

موفق باشید,
فرشید

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
با عصبانيت هيچ مشكلي حل نخواهد شد. شايدم به مشكلات شما اصافه خواهد شد. شما طوري صحبت ميكني كه دعوا داري جناب ! . لطفا كمي با آرامش بيشتري پست بزنيد.

اين هم review اين درايو

http://cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=13808&PageId=0

hansolduron

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عصبانيت هيچ مشكلي حل نخواهد شد. شايدم به مشكلات شما اصافه خواهد شد. شما طوري صحبت ميكني كه دعوا داري جناب ! . لطفا كمي با آرامش بيشتري پست بزنيد.

فكر نمي كنم اينطور باشد, اگر پست هاي من رو بخوني بيشتر هدف بحث در مورد كيفيت قطعه است نه دعوا با يكديگر. تا بحال هنوز جواب مستدلي در مورد دليل خوب دانستن درايو ASUS نياورده ايد اما پيوسته اين درايو رو به عنوان يك درايو خوب توصيه مي كني. فكر نمي كني كه اين دو مورد با هم تناقض دارند ؟

فرشيد

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب شما 2 دو تا از اين درايو داري و ناراضي هستي . من نزديك به 20-30 تا از اين درايو رو بستم و مشكلي نديدم. نميدونم تعريف شما از درايو خوب چي هست ؟

clicker

Registered User
لایک‌ها
0
والا منم گیج شدم. دیگه نمیدونم چی بخرم:wacko: :wacko: :wacko:​

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوست من . هر درايوي بگيريد گارانتي داره. پس هر چي دوست داريد بگيريد. من نظرم رو ميگم. دوست داشتيد گوش كنيد يا گوش نكنيد. اجباري در كار نيست .

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
همونطور که می دونیم یک دیسک که به خوبی Write شده C1 نداره و برای اینکه یک دیسک Write شده را خوب فرض کنیم داشتن حتی یک C2 یا PI Failure قابل قبول نیست. در حال حاضر درایو هایی وجود دارند که بدون یک C1 و حتی در بعضی شرایط بدون C2 دیسک Write شده را تحویل می دهند. پس چرا شما از چنین نموداری که در Screen shot ای که فرستادی راضی هستی در حالی که 1477 تا C2 داره ؟
دوست عزیز اگه ممکنه یک dvd writer به ما معرفی کنید که بر روی مدیا های موجود در بازار، بقول شما حتی یک ارور C1 نداشته باشه و C2 هم بسیار ناچیز باشه
من همینجا به شما قول میدم که اگه چنین رایتری رو شما معرفی کردید، من یکی بخرم و به شما هدیه بدم( البته منظورم رایتر های زیر 60000 تومن قیمت هست)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دوست عزیز اگه ممکنه یک dvd writer به ما معرفی کنید که بر روی مدیا های موجود در بازار، بقول شما حتی یک ارور C1 نداشته باشه و C2 هم بسیار ناچیز باشه
من همینجا به شما قول میدم که اگه چنین رایتری رو شما معرفی کردید، من یکی بخرم و به شما هدیه بدم( البته منظورم رایتر های زیر 60000 تومن قیمت هست)

سیستم EC خاصی میتونه نتیجه تست هارو تو یه درایو خاص 0 بکنه.. این هیچ ربطی طبعا به تست استاندارد درایو با انالایزر هایی همچون DaTARIUS نشون میده درایو چند مرده حلاجه..;)

تنها درایوی که میتونه حتی با همین ترفند PIF رو 0 کنه جالب بدونید همین ایسوس هستش..:lol:

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خدا رو شكر وحيد جان اومد. داشتيم بدهكار ميشديم اين وسط

بالا