• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درایوهای نوری

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مگه Nero چشه؟! مشکل خاصی نداره. همه چیز رو هم پشتیبانی میکنه.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
nero مشكلي نداره ! من هم نگفتم بد هست nero .

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
آقا یه سوال دیگه ، این هایی که لیبل میزینه چطوریه ؟ جوهر باید بریزی توش مثل پرینتر اونوقت روی dvd یه نقاشی میکشه ؟ رنگیه یا سیاه سفید ؟ چند تا لیبل میتونه بچسبونه ؟ dvd مخصوص میخواد ؟

ببخشید تا حالا ندیدم آخه ، قیمتشم اینقدری بالا تر نیست .

engineer

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من دیروز برای خرید دی وی دی رایتر به بازار رضا رفته بودم یک مدل LG جدید با مدل H42N وارد بازار شده بود
در سایت LG که تا مدل H22 بیشتر نزده نمیدونم این دیگه چی بود البته گارانتی ماد ایران هم داشت.

اما یک مدل پلکستور 751A دیدم با قیمت 50 تومان خیلی نظرم رو جلب کرد میخواستم نظر اساتید این بخش رو هم
بدونم احتمالا میرم همین رو میگیرم به نظرم پلکستور ارزش 10 تومان اضافه پیاده شدن رو داشته باشه ؟

arash rashno

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
sسلام دوستان من میخوام dvdrom بگیرم چی بگیرم dvdrw رم sony830a هستش

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
dvd-rom لايتون بگير با گارانتي سازگار ارقام

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
teac كه چند سالي هست كه محصول خوبي توليد نكرده. در مورد انتخاب لايتون من بارها گرفتم و به دوستان توصيه كردم و هيچ مشكلي نداشتند
به اين سايت سر بزنيد
www.cdrinfo.com

arash rashno

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
teac كه چند سالي هست كه محصول خوبي توليد نكرده. در مورد انتخاب لايتون من بارها گرفتم و به دوستان توصيه كردم و هيچ مشكلي نداشتند
به اين سايت سر بزنيد
www.cdrinfo.com
حالا شما میگید لایتون درسته من داخل اون لینکی که گفتی رفتم و پیداش کردم میشه لینکی از خود سایتش بزارید
یه سوال دیگه من خودم dvdrw سونی 830a با Firmware ss23 دارم با گارانتی ایران رهجو دو ماه پیش خریدم 41 تومن حالا میخوام برای یه نفر dvdrw بخرم به نظر شما چی بگیرم همینو بگیرم
اگر اینو بگیرم با کدوم گارانتی آخه زمانی که این سونی رو خریدم توی بازار دو تا گارانتی بود یکی ایران رهجو با قیمت 41 و یکی شرکتی که توی خود بازار رضا گارانتی بود که فقط برچسب بود و کارت نداشت فروشنده میگفت این بهتره چون ایران رهجو گارانتی تعمیر داره این تعویض با قیمت 37 تومن من شک کردم به این 37 تومنی و گفتم شاید ریمارکی چیزی باشه در ظاهر هیچ تفاوتی نداشتند و 41 تومنی رو خریدم حالا به نظر شما فرق این دو تا محصول در گارانتی فقط هستش یا چیز دیگری هم هست و اگر سونی گرفتم کدوم رو بگیرم
ممنون از جواب شما

engineer

Registered User
لایک‌ها
0
دی وی دی رام از من میشنوی suzuki بگیر من که ازش کاملا راضیم

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
يك review از همين درايو suzuki تو اينترنت به من نشون بده . سوزوكي يك برندي هست كه فقط تو ايران شناخته ميشه. بخاطر اينكه محصولات noname رو ميان ريمارك ميكنند و به نام سوزوكي ميفروشند

arash rashno

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا شما میگید لایتون درسته من داخل اون لینکی که گفتی رفتم و پیداش کردم میشه لینکی از خود سایتش بزارید
یه سوال دیگه من خودم dvdrw سونی 830a با Firmware ss23 دارم با گارانتی ایران رهجو دو ماه پیش خریدم 41 تومن حالا میخوام برای یه نفر dvdrw بخرم به نظر شما چی بگیرم همینو بگیرم
اگر اینو بگیرم با کدوم گارانتی آخه زمانی که این سونی رو خریدم توی بازار دو تا گارانتی بود یکی ایران رهجو با قیمت 41 و یکی شرکتی که توی خود بازار رضا گارانتی بود که فقط برچسب بود و کارت نداشت فروشنده میگفت این بهتره چون ایران رهجو گارانتی تعمیر داره این تعویض با قیمت 37 تومن من شک کردم به این 37 تومنی و گفتم شاید ریمارکی چیزی باشه در ظاهر هیچ تفاوتی نداشتند و 41 تومنی رو خریدم حالا به نظر شما فرق این دو تا محصول در گارانتی فقط هستش یا چیز دیگری هم هست و اگر سونی گرفتم کدوم رو بگیرم
ممنون از جواب شما
دوستان یه نگاهی به این بندازید ممنون

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب ايران رهجو شركت شناخته شده اي هست . حداقل كلاه بردار نيست. ولي اين شركت هاي اعتباري بهشون نيست

arash rashno

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب ايران رهجو شركت شناخته شده اي هست . حداقل كلاه بردار نيست. ولي اين شركت هاي اعتباري بهشون نيست
به نظر شما یعنی تفاوتی در خود dvdrw ها هست یا نه
من توی سایت لایت آن رفتم ولی این dvdrom رو پیدا نکردم میشه شما یه لینکی از خود سلیت بزارید ممنون
چند سوال در مورد انواع dvd داشتم میتونم از طریق پیغام خصوصی ازتون سوال کنم یا همینجا سوال کنم
بازم ممنون

arash rashno

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ممنون از لینکی که گذاشتید فقط یه سوال من dvdrom مدل shd-16p1s رو دربازار دیده ام حالا lh-16d1p رو در بازار ندیدم آیا این مدل در بازار هستش و کدوم یکی از این دو dvdrom بهترند چرا بافر آنها از dvdrom های دیگه کمتر هستش ممنون از جوابتون

sid

Registered User
لایک‌ها
0
به نظرتون DVD ROM
Liteon 16P9SV بهتره یا Plextor PX-130A
اولی گارانتی فاره دومی سریر
با تشکر.:)

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
Cd رایتر بخرم یا Dvdرایتر؟
با سلام وخسته نباشید چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.
1-رایتر برای خونه DVD خوبه یاCD باتوجه به اینکه cd رایتش بیشتره؟
2-میشه باDVDرایتر CD رو هم خوند وهم CDباهاش رایت کرد؟کیفیتش ودوامش نسبت به cdرایتر چطوره؟
چند تا مارک خوب برای هر دو برای مصرف خانه بگین لطفا.
3-در مورد این اصطلاحات میشه یکم توضیح بدین--مدیا-IDE-sataبودنDVD
با تشکر و درود فراوان.

بالا