• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درایوهای نوری

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
وحيد جان RAX . يكي از افرادي هست كه واقعا در زمينه اپتيكال ديسكها صاحب نظر هست . من خودم بارها از نظراتش استفاده كردم .

Mammads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اساتید لطف کنید بهترین فریم رو برای ASUS 1608p35 قرار بدید واقعا احتیاج هست

فریم ا دستگاه من 1.24 هست

hansolduron

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از قرار معلوم درایوهای Pioneer امکان ارائه C1,C2 رو ندارند. لذا اگر به این مشخصه نیازمندید مثل خود من یا باهاش کنار بیاید یا این درایو رو نخرید.
من هنوزم تا حدودی مطمئنم که Sony DRU-830A بخرید بهتره. چون به هر حال سرعت خوندن اون از این درایو بهتره. و همچنین می تونه با 18 رايت کنه و ثابلیت ارائه C1,C2 رو هم داره. فقط با بعضی مدیا ها خوب سازگار نیست که خوب موقع خرید مدیا باید دقت کنید که این دست خود شما است.
من نمی تونم بگم که کیفیت Write این درایو با این Firmware های جدید چطور است. چون این درایو قابلیت گزارش کیفیت Write : C1,C2 رو دارا نیست. بهر حال نتیجه اسنکه سرعت خوندن درایو های ASUS DRW-1608P3S زمانیکه FirmWareشون رو به Pioneer DVR-111 روژن 1.29 تغییر می دهید بسیار سریعتر می شود.

فرشید

Mammads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از قرار معلوم درایوهای Pioneer امکان ارائه C1,C2 رو ندارند. لذا اگر به این مشخصه نیازمندید مثل خود من یا باهاش کنار بیاید یا این درایو رو نخرید.
من هنوزم تا حدودی مطمئنم که Sony DRU-830A بخرید بهتره. چون به هر حال سرعت خوندن اون از این درایو بهتره. و همچنین می تونه با 18 راست کنه و ثابلیت ارائه C1,C2 رو هم داره. فقط با بعضی مدیا ها خوب سازگار نیست که خوب موقع خرید مدیا باید دقت کنید که این دست خود شما است.
من نمی تونم بگم که کیفیت Write این درایو با این Firmware های جدید چطور است. چون این درایو قابلیت گزارش کیفیت Write : C1,C2 رو دارا نیست. بهر حال نتیجه اسنکه سرعت خوندن درایو های ASUS DRW-1608P3S زمانیکه FirmWareشون رو به Pioneer DVR-111 روژن 1.29 تغییر می دهید بسیار سریعتر می شود.

فرشید

دوست عزیز این فریم رو میتونی‌ به دستمون برسونی‌ من یه چند تا دان لود کردم چه در نرمال مد و سیف مد اعلام می‌کنه target not found

یه توضیح هم رجب c1 , c2 بدید سپاس گذر میشیم

:D

hansolduron

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر پست های 2 صفحه قبل منو بخونی همه چیز دستگیرت می شه.
ولی اینجا تکرار می کنم :
پیغام Target Nott Found برای این است که ورژن Firmware ی که می خوای روی این درایو بریزی بر ای این مدل نوشته نشده. این مشکل رو با ریختن پائین ترین ورژن از اون Firmware که در سایت زیر موجود است حل می کنی :
http://tdb.rpc1.org/

برو به قسمت Pioneer DVR-111 و ورژن 1.06 رو بگیر.
در حالیکه هیچ CD/DVD در درایوت نیست اونو اجرا کن و مراحل رو دنبال کند. اگر به پیغام "Cannot Set Kernel Mode" بر خوردی توی Safe Mode این کارو بکن.

سپس یا ورژن 1.19 یا 1.23 یا 1.29 رو بگیر و بریز. من که با ورژن 1.19 و 1.29 راضی بودم.

C1/C2 یا PIE/PIF همون درصد خطاهایی هست که د رحین خواندن یک دیسک تولید میشه. C1 ها کم خطر تره ولی C2 ها پرخطر. هر چقدر کیفیت Write بهتری داشته باشی میزان C2 و C1 کمتری خواهی داشت و سرعت خواندن بیشتر و Compatibility بیشتری خواهی داشت. یکی از نرم افزار هایی که می تونه میزان C1,C2 رو در طول تمام دیسک بخونه Nero CD/DVD Speed است.

فرشید

Mammads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا دستت درد نکنه من این ورژن 1.29 رو ریختم تو خوندن خوبه ولی‌ تو ایمج گرفتن سرعت همون 7 کیلو هست

hansolduron

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا دستت درد نکنه من این ورژن 1.29 رو ریختم تو خوندن خوبه ولی‌ تو ایمج گرفتن سرعت همون 7 کیلو هست
متوجه منظورت از 7 کیلو نمی شم ؟ منظورت 7X است ؟
می تونی Firmware های دیگر رو هم امتحان کنی. مثلا DVR-111L بقیه رو من امتحان نکردم.

موفق باشی
فرشید

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام به همگی
من با نصب درایوم مشکل دارم
دو تا IDEدارم و HDD 40 & ASUS CD R & PLEXTOR CDRW & SONY DVD RW

IDE 1 ro injuri zadam
HDD master va asus slave
IDE 2 SONY MASTER PLEX SLAVE

ama hamishe moghe bala umadan win hang mikone va mikhad ke khodam entekhab konam
albate normaly win ro ghabul mikone vali hamun aval khodesh load nemikone[/SIZE
:(
کمکم کنید

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بهتره سيدي رام رو از سيستم خارج كنيد. هارد تنها بصورت مستر باشه .

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
يکی از دوستای من تو کار رايت دی وی دی های 9 گيگ هست ولی فقط بايد با سرعت 2 رايت کنه و همه دی وی دی رايتر های جديد هم کمتر از 4 نميزنن ميشه با تعويض فريم ور اينکارو انجام داد؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بستگي به مدل دستگاه داره و ممكنه با فريم وير مود شده بشه كاري كرد.

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
ye lg dare ye pioneer modelesho dfaghigh yadam nist emkan dare>?

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
اون عددا میزان کیفیت از 100 هستن که خودتم گفتی گرفتی..

منظور من اینکه همینطوری از روی عشق و علاقه و گارانتی یه برند رو بخر ..حدالامکان جدید نخر چون 1 مشگل داری..فیرم جدید و مود شده نداره و تست درست حسابی نداره که بدونی چی براش خوبه..

من نظرم کماکانروی H12N LG وAsus 1608P3S هستش..به اضافه سونی 830 و NEC 3570..

استاد امروز كه نه ديگه ما ديروز هر جا رو گشتيم اين مدل asus 1608 نبود كه نبود انگار تخمشو ملخ خورده يا ملخ تخمشو خورده
www_MyEmoticons_com__fishing.gif
خلاصه تا چشم كار ميكرد sony dru-830a گوني بيار جمع كن
126fs422682.gif
مام ديديم قيمتش به هيكلش ميارزه, جزو ليست تاييد شده هاي شمام بود رفتيم همينو گرفتيم
ugly_cafe.gif

فعلا هنوز تستي ازش نزدم اما چون از مدياي مناسب براش اطلاعات نداشتم رفتم يارو بهم LG DVD-R غالب كرد...خلاصه خدا بخير بگذرونه فكر كنم محض احتياط برا اول كار با 2x رايت كنم عاقلا نه تر باشه...

darkseed

Registered User
لایک‌ها
20
agha
yeki be man bege ke chera
in sony 830A moghe khondan zor mizane

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
استاد امروز كه نه ديگه ما ديروز هر جا رو گشتيم اين مدل asus 1608 نبود كه نبود انگار تخمشو ملخ خورده يا ملخ تخمشو خورده
www_MyEmoticons_com__fishing.gif
خلاصه تا چشم كار ميكرد sony dru-830a گوني بيار جمع كن
126fs422682.gif
مام ديديم قيمتش به هيكلش ميارزه, جزو ليست تاييد شده هاي شمام بود رفتيم همينو گرفتيم
ugly_cafe.gif

فعلا هنوز تستي ازش نزدم اما چون از مدياي مناسب براش اطلاعات نداشتم رفتم يارو بهم LG DVD-R غالب كرد...خلاصه خدا بخير بگذرونه فكر كنم محض احتياط برا اول كار با 2x رايت كنم عاقلا نه تر باشه...

خوب..سرعت البته انچنان تاثیری روی کیفیت نداره..فقط یکم عمر رو زیادتر میکنه ( اونم من اصلا بهش اعتقاد ندارم..چون مثلا عمر 2 سال رو میکنه 2 سال و 4 روز..:lol:)

یه ریویو اینجا هست..مشخصه کدوم مدیاها رو خوب میزنه( البته شما فقط با کدها کار داری طبعا):
http://www.cdfreaks.com/reviews/Sony-DRU-830A-DVD-Burner-Review

این درایو هم میدونید که سام 182 هستش..میشه به تستای اونم استناد کرد.

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
خوب..سرعت البته انچنان تاثیری روی کیفیت نداره..فقط یکم عمر رو زیادتر میکنه ( اونم من اصلا بهش اعتقاد ندارم..چون مثلا عمر 2 سال رو میکنه 2 سال و 4 روز..:lol:)

یه ریویو اینجا هست..مشخصه کدوم مدیاها رو خوب میزنه( البته شما فقط با کدها کار داری طبعا):
http://www.cdfreaks.com/reviews/Sony-DRU-830A-DVD-Burner-Review

این درایو هم میدونید که سام 182 هستش..میشه به تستای اونم استناد کرد.

يه review هم اينجا در موردش ديدم كه خوب ته و توشو در اورده:
cdrlabs.com

DRU-830 بر پايه Samsung SH-S182D هس بايد ديد اين چجور رايتريه

راستي براي رايت كردن برنامه اي بهتر از Nero هم چيزي توصيه ميشه؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من خودم از ashampoo buring studio استفاده ميكنم. هيچ مشگلي تا حالا نداشته

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
amd>intel جان از لحاظ استفاده كاربري چطورياس؟ چرا به Nero ترجيحش دادي؟
مثلا يكي از مزاياي Nero استفاده كاربري راحت هس

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
وحید جان
این H12N ال جی رو چطور می بینی ؟ ;)
در مقایسه با asus 1608p3s و sony dru-830a از لحاظ کیفیت و سرعت رید و رایت ؟ :rolleyes:
به نظرم فلش لیبل یا لایب اسکریب نداره درسته ؟ با مود شدن میشه اضافه کرد ؟ ;)
مدیای خوب واسه این درایو چیه ؟ ;)
تو cdfreaks هم ریویویی ازش نبود :(
اگه درایو خوبی باشه با توجه به اینکه تو نمایندگی مادیران هستم قیمتش هم ارزونتر در میاد واسم :happy:
( البته تا حالا هیچ مشتری ازش ناراضی نبوده ولی خوب اکثر مشتریا کاربرای مبتدی هستند و خودم هم در زمینه dvd تجربه ای ندارم :wacko: )
ممنون :)

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
amd>intel جان از لحاظ استفاده كاربري چطورياس؟ چرا به Nero ترجيحش دادي؟
مثلا يكي از مزاياي Nero استفاده كاربري راحت هس

اين هم خيلي راحت هست و بي دردسر و بي مشكل

بالا