آفرین دقیقا حرفایی رو که میخواستم بگم زدی...دوستان بعضی نظرها واقعا عجیبه! شما به ترکیب تیم نگاه بندازید: یانکو، کین، ورمیجل، جیمز، پاول، پریرا، ویلسون: اینها چقدر تجربه دارن؟ چندتا بازی واسه تیم اصلی تاحالا انجام دادن؟ چند درصد تیم رو این بازیکنها تشکیل میدن؟
بقیه بازیکنها رو هم نگاه بندازید: اندرسون، کاگاوا، چیچاریتو و ولبک مگه احتمال فروششون خیلی زیاد نیست؟ عدنان و ایوانز که تازه از مصدومیت برگشته چندتا بازی کرده بودن؟
فقط یدونه دخیا بازیکن فیکسمون بوده.
بازیکنان میلتون هرچقدر هم بد باشن که تجربه شون از بازیکنان آکادمی ما خیلی بیشتره. فن خال این بازی به بازیکنهایی بازی داد که احتمال فروش داشتن و همچنین بازیکنهایی از آکادمی که احتمال اضافه شدن به تیم اصلی رو داشتن. نمیشه با این بازیکنها بهش خورده گرفت وقتی تنها یک بازیکن فیکسمون رو بازی داد. من که با شجاعتش حال کردم! بنظر من فروش اندرسون، چیچاریتو و کاگاوا قطعی هستش البته اگه مشتری واسشون پیدا شه! حتی ولبک هم نشون داد که پتاتسیل فروش داره. عدنان نشون داد بهترین پست واسش وینگر چپ هستش و اصلا وسط زمین کارایی نداره. پاول ضعیف بود و احتمالا باز قرض داده میشه. ایوانز نشون داد که اصلا قابل اعتماد نیست و افتضاح بود. ویلسون و پریرا خیلی خوب بودن از وقتی به زمین اومدن. ریس جیمز و ورمیجل خیلی بد بودن.
من که فکر میکنم فن خال کار بدی نکرد که به این بازیکنان بازی داد.
مهدی جان فکر کنم تیم دیشب واسه دسته یک بود، البته شاید من اشتباه میکنم. به هرحال بازی ما که خیلی بد بود و جایی واسه توجیه کردن وجود نداره. امیدوارم با بازی دیشب بازیکنان آکادمی که بدرد میخورن به تیم اصلی اضافه بشن و بازیکنان تیم اصلی هم که داغونن از تیم جدا بشن فقط جای یانگ خالی بود!با نتیجه ی دیشب فعلا برای مدتی دهن هممون بسته ست! از زمان رفتن فرگوسن بدترین تحقیری بود که دیدیم حتی تیم مویس اگه نتیجه نمی گرفت اینقدر تحقیر نمی شد
4 تا خوردن از یه تیم دسته دومی فاجعه ست تا مدت ها سوژه ی خنده ی تیمهای رقیب فراهم شد!
کاملا درسته امیر جان. سیستم فن خال هم واسه یونایتد جدیده و بازیکنهای اصلی هم باهاش مشکل دارن چه برسه به بازیکنهای آکادمی که بعضیهاشون دیشب برای اولین بار واسه تیم اصلی بازی کردن.+ اینکه اکثر این بازیکن ها داشتن برای اولین تو سیستمی بازی می کردن که اصلا باهاش آشنایی ندارن.
با خوب بودن ویلسون و پریرا موافقم. پریرا فوق العادست. آینده اش عالیه. ویلسون هم 2 تا موقعیت خوب داشت که دروازه بان گرفت.
Premier League - ChampionShip - League oneمهدی جان فکر کنم تیم دیشب واسه دسته یک بود، البته شاید من اشتباه میکنم. به هرحال بازی ما که خیلی بد بود و جایی واسه توجیه کردن وجود نداره. امیدوارم با بازی دیشب بازیکنان آکادمی که بدرد میخورن به تیم اصلی اضافه بشن و بازیکنان تیم اصلی هم که داغونن از تیم جدا بشن فقط جای یانگ خالی بود!
اندرسون، چیچا و کاگاوا رفتنین به احتمال خیلی زیاد، ولبک هم ممکنه به این جمع اضافه بشه. از بازیکنان آکادمی هم پریرا و ویلسون خیلی خوب بودن، یانکو و کین بد نبودن، ورمیشل و جونز افتضاح بودن.
اوانز هم افتضاح بود ولی خوب هم تازه از مصدومیت برگشته و هم مدافع نداریم پس باید حفظ بشه.
فقط کاش دیشب به پیرسون هم بازی میداد. خیلی دوست دارم بازیش رو توی تیم ببینم. زاها بنده خدا هم معلوم نیست موندنیه یا رفتنی.
تشکر آقا حامد.Premier League - ChampionShip - League one
بله دوست من شنبه میره تو زمیندیماریا از این هفته میتونه بازی کنه؟
لباس اصلیه این،بکهام هم میگفت زمانی ک سال 92 با هوندا قرار داد داشتیم هوندا پریلود میدادن اما اون موقع حداقل باید 21بازی میداشتی ! و تازه بعد 1سال باید پَس میدادی ماشینو اما الان
تازه کوروت های 8لیتری نمیدن بهشون 6لیتری میدن
ولی تو برنامه Driven دیدم ک گیگز سوار بر Chevy Tahoe ـه بود! 7متر ماشین رو میخواد چ کار!
ولی باز دم منچستر و لیور گرم که اسپانسرها و مالکهای عَمریکایی دارن نه عربی!
پ ن : این پیرن صرفا تبلیغاتی هست یا رسمی؟ یدونه باید بگیرم ب خاطر Chevy هم ک شده
مشاهده پیوست 657649
داری به واسطه ی شورلت از گمراهی به سمت راه راست هدایت میشینه نایک آمریکا + شوی آمریکا یعنی خوده آمریکا
هر وقت پیرن یووه م رو میپوشم بچه محل ها انتظار دارن از گلدن ایگل پیاده بشم
در کل هیچی اون پیرن صلیبی های 2008 اینتر نمیشه
من نمیدونم چرا ینقدر تو این تاپیک پست میدم![]()