فرق بين اين ويزائي كه 1ماه مي گيري ميري چيه با اين 15 ميليون؟؟؟؟؟
ايا حتما بايد ويزا از خارج بياد تا بتونيم بگيريم يا مي شه اينطوري گرفت؟![]()
سلام دوستان طی صحبتهایی که شد قرار است کسانی که از طرف ما میروند برای بالای لیسانس و کسانی که غیبت ندارند مبلغ 15 میلیون وثیقه یا 5 میلیون پول نقد گرفته بشود.
سلام دوستان]یک سوال دیگه این وثیقه برای یکبار خروج از ایران هست!
اگر دانشجو نشدی که هیچی اگر شدی سیستم چی میشه؟! میتونی بری و برگردی؟!
بنده تمام پستهای قبلی را مطالعه کردم
هیچ پستی در مورد تحصیل در آلمان نبود
دوستان کسی اطلاعی در مورد آلمان داره ؟؟؟
کسی به سوال من جواب نمیده ؟؟؟؟
سلامکسی به سوال من جواب نمیده ؟؟؟؟
سلام دوستان.
اولا شما برو دنبال ویزا میبینی که میگند 15 میلیون پول نقد بده نه وثیقه.
دوما اگه که ویزای تحصیلی گرفتی و دانشگاهم کارهای کلی را کردی و اون دانشگاه مورد تایید ایران بود در حین تحصیل تا دو مرتبه هر سال بلیط هواپیما 40 درصد تخفیف داره. و هر چقدر بخواهی میتونی بری و بیایی.
از دوستان در مورد اوکراین اگر کسی سوالی داشت من بصورت کامل میتونم بهشون جواب بدم.
اما یک سری اطلاعات کلاٌ در مورد کشور های روسی زبان خدمتتون ارائه میدم که دوستان با مراجعه به برخی از شرکت های اعزام دانشجو فریب اینگونه شرکت ها رو نخورند.
اوکراین کشوری هست که در شرق اروپا قرار گرفته.در حدود 50 میلیون نفر هم جمعیت داره.زبان رسمی این کشور هم زبان اوکراینی است .یک سری از مردم که در شهرهای شرقی این کشور سکونت دارند زبان روسی رو رسمی میدونند و یکسری هم که در شهر های غربی این کشور زندگی میکنند زبان رسمی رو زبان اوکراینی میدونند اما در کل تمامی افرا تسلط کامل به دو زبان رو دارند.
زبان تحصیل در دانشگاه های اوکراین هم به زبان روسی - اوکراینی و انگلیسی میباشد که از نظر قیمت باهم تفاوت دارند.
یک سری از حقایقی که در مورد اوکراین باید بگم به اینصورت هستش :
اوکراین کشوری بوده که سالها عضو شوروی سابق بوده و چون در آن زمان هم از هر نظری محدود بودند دارای یک جور مردم تازه به دوران رسیده هستش و به هیچ وجه نباید انتضار فرهنگی بالا رو داشت.کشوری هست که درامد درش خیلی پاینه و دارای قشر زایادی بیکار هستش و با تورم بالا بصورتی که در حال حاضر قیمت مسکن مناسب در شهر کیف با قیمت مسکن در کشور های عضو اتحادیه اروپا برار شده.
از نظر امنیت معمولی هستش.نه خیلی بالا و نه خیلی پایی.هر چند وقت یکبار یه چندتایی از بچه های ایرانی حواله بیمارستان میشن(با امبولانسایی که نمیدونم ماله کدوم قرنه) اگر پلیس تو خیابون ازتون خواست که پاسپورت رو نشونش بدین این به این معناست که یه 20$ بذارید لای پاسپورت و تحویلشون بدید.(خفففففف رشوه میگیرن.هر بار که از ایران میاید 1کیلو پسته رو چمدون بزارید چون حتماٌ تو فرودگاه لازمتون میشه :lol: )
اما بخش مهم که بیشتر مورد نیاز شما دوستان است از نظر دانشگاه و کیفیت تحصیلی است.
وزارت علوم و فناورری دانشگاه های زیادی رو در کشور اوکراین مورد تایید قرار داده که علت این کار رو دوستانی که چندین سال اینجا هستند میدونند(به علت بن شدن نمینیویسم)
اگر روزی قصد تحصیل در اوکراین رو داشتید در دانشگاهی ثبت نام کنید که مورد تائید وزارت علوم باشه.از نظر شرط معدل و دیگر شرایط خواص نگران نباشید.تمامی اینها فقط در حد حرف است و بس.شما میتونید با یکم رشوه هر دانشگاهی که دلتون میخواد درس بخونید حتی با معدل پایین.
قیمت رشوه هم بستگی به شهر و دانشگاه داره.اوکراین کشوری هست که با پول همه کار میشه کرد.کشوری بدون قانون.کیفیت تحصیلی فوق العاده پایین - هزینه زندگی بالا .
دوستان لطفاٌ فریب شرکتهای که در روزنامه ها آگهی میزنند با 1000$ سالیانه از معتبر ترین دانشگاه های اروپا مدرک بگیرید رو نخورید.اگر قصد دارید اینجا یا هرجا دیگر تحصیل کنید بهترین کار اول یک ویزا توریسیتی بگیرید و اون کشور رو با چشمای خودتون ببینید تا در انتخابتون اشتباه نکنید.
درصد خیلی بالایی از ایرانیانی که وارد اوکراین میشند بعد از یک سال بر میگردند ایران.چون واقعاٌ میبینند که به اون هدفی که دارند نمیرسند.
قصد من خراب کردن این کشور نیست.اینجا جاییه که من چندین سال دارم زندگی میکنم و میبینم که چه جوری بچه های ایرانی بعد از چند سال با شکست بر میگردند ایران.
من فکر نکنم در دانشگاههای ایران دانشجو جرات کنه خیلی ساده به معلم و رئیس دانشگاه بگه که با چند دلار من دیپلم قرمز رو میتونم بخرم یا جای برگه امتحان پاکت که توش 100$ هستش رو تحویل بده به معلم.اما اینجا شیوه درس خوندن این هست.
استاد دانشگاه شما رو به حدی میکشونه که دیگه خودتون پولو بدید.چون میبینید که اگر یک ماه تمام هم بشینید بخونید این درس رو پاس نمیکنید.چون استاد پول میخواد .
در ایران استاد ها از جون مایه میزارن برا دانشجو ها.اما اینجا خارجی هستیم و استاد هیچ دلش نمیسوزه که ما چیزی یاد نمیگریم و در ضمن تمام اطلاعاتشون رو به دانشجو منتقل نمیکنند.
در کل میخوام بگم که تاریخ انقضاء تحصیل در کشور اوکراین فرارسیده.دیگه هیچ ارزشی نداری درس خودندن اینجا.
در اینجا هستند ایرانی هایی که موفقند و کسی شدند اما اونها 10-12 سال پیش اوکراین اومدند.زمانی بود که تازه اوکراین رو دور افتاده بود و اونها هم تونستند از این فرصت استفاده کنند و خدا رو هم شکر موفق شدند.
==============================================================
اگر هدفتون درس خوندن در کشور روسی زبان است بهترین کشور از نظر من روسیه هستش.دانشگاههای روسیه دارای اعتبار بالایی هستند.اما از نظر مدرن بودند دارای سطح پایینی هستند.
از نظر ویزا هم مشکل نداره از روسیه خیلی خیلی راحت ویزا دانشجویی میتونید بگیرید.
من چند تا از دوستام از اوکراین رفتند روسیه و همشون هم راضی بودند.
اگر واقعاٌ هدف درس خوندن باشه و نه اینکه فرار از سربازی و خارج شدن از ایران روسیه جای خوبیه.اگر وقت رو درس گذاشت و دنبال اهداف دیگه نرفت واقعاٍ میشه از دانشگاه های روسیه به عنوان یک مهندس یا دکتر کامل بیرون اومد.
===============================================================
دوستان عزیز تا اونجایی در توانم باشه سعی میکنم مطالب تازه ای رو در مورد تحصیل در دانشگاههای اوکراین و روسیه بزارم تا دوستان در انتخابشون دقت لازم رو داشته باشند.
در ضمن اگر سوالی در هر ضمینه در مورد کشورهای روسی زبان داشتید بپرسید و تا اونجایی که در توانم باشه کمکتون کنم.
سلام...
خیلی خوب گفتی...حرفاتا قبول دارمم.
واقعا این اوکراینیها از اون رییس دانشگاهشون تا استاداشون پولیند...اما خوب بازم با درس خوندن میشه پاس کرد....
روسیه هم که مسکو خیلی گرونه و من چند بار به بچه ها گفتم بیاند اینجا پیش من یعنی سنت پیترزبورگ..اینجا فقط زیلدی سرد میشه...اما اگه بتونند تو همون ایرون خودمون بمونند و درس بخونند بهتره.
اما تازگی بلاروس رو بچه هاش میگند خوبه اما من که رفتم مینسک پایتختش مثل یه روستا میمونه اما خیلی قشنگه و توپه..
اما در مورد آلمان فکر کنم زیاد بد نوشتی.تا اونجا که من میدونم هر کشور نزدیک خودمون از این آدمهای کشور ترکیه منزجرند.به شدت باهاشون بدند ...
چند وقت پیش تو گرجستان بودم این آدماش اینقدر از این ترکها بدشون میامد که نگو جدی هم حق دارند ...انگار تو این کشور فرهنگ و امنیت حالیشون نیست...کافیه یه بار بدون تور بری مطمئن باش آخر جیبت را حالا بازور یا بیزور مزنند.