• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعمیرات معتبر و استاندارد XBOX PS3 PSP توسط آی سی سنتر

hmed-o-o-o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
در کل با توجه به قیمت اکس باکس و عمر تموم شده اش و هزینه تعمیرات و دردسر هاش .....اکس باکس کارکرده بخرم یا نوش رو؟
در کل اکسباکس رو واسه گیم های سال های اخیرش میخوام و بعدش میخوام بفروشمش.....
tnx in advance......

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
با سلام
در کل با توجه به قیمت اکس باکس و عمر تموم شده اش و هزینه تعمیرات و دردسر هاش .....اکس باکس کارکرده بخرم یا نوش رو؟
در کل اکسباکس رو واسه گیم های سال های اخیرش میخوام و بعدش میخوام بفروشمش.....
tnx in advance......
Hi
If you buy the Jasper models probably you do not be disappointment
good luck

hmed-o-o-o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدل های 2009 جاسپر هستن و همچنین مدل های بالای 6 سال 2008 جاسپر هستن. این سری مناسب هست از لحاظ قیمتی و خرابی هم خیلی کم داشتن.

آهان...
آکش تو بازار پیدا میشه؟یا دست دومش رو باید خرید؟ (البته من تبریز هستم)

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
دوست من این تایپیک مربوط به بخش تعمیرات هست.
اگر سوال در مورد خرید دارید pm بدید راهنمایی میکنم.

شما گفتید دسته دوم مبخواهید منم گفتم دسته دوم سری جاسپر بخرید که قیمت و کیفیتش خوبه.
اگر مبخواد اک بخرید که بحثش جداست در کل من راهنمایی کردم و فروشنده نیستم.

benjohn

Registered User
لایک‌ها
90
سلام من یه ایکس باکس 360 اسلیم 4 گیگ دارم که چراغ قرمز روش روشن شده بردم تعمیرگاه گفتن GPU پریده میخوام بدونم امکان تعمیرش هست؟ بردش رو میشه کلا تعویض کرد یا نه؟

بعد هم یه سوال دیگه ببخشید زیادی مزاحم میشم. PS3 فت اگه بخوام بخرم به چه مواردی باید دقت کنم تا از اون مدلایی نباشه که چراغ زرد میشه ممنون بابت وقتی که برای جواب دادن میزارید:)

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام من یه ایکس باکس 360 اسلیم 4 گیگ دارم که چراغ قرمز روش روشن شده بردم تعمیرگاه گفتن GPU پریده میخوام بدونم امکان تعمیرش هست؟ بردش رو میشه کلا تعویض کرد یا نه؟

بعد هم یه سوال دیگه ببخشید زیادی مزاحم میشم. PS3 فت اگه بخوام بخرم به چه مواردی باید دقت کنم تا از اون مدلایی نباشه که چراغ زرد میشه ممنون بابت وقتی که برای جواب دادن میزارید:)

در اکثر موارد چراغ قرمز دستگاه اسلیم تعمیر می شود. در صورتی که تعمیر کار روش کار نکرده باشه احتمال تعمیرش بیشتر است.
در مورد فت هم همه چراغ زرد خواهند شد

darklords2009

Registered User
لایک‌ها
84
ببخشید شما انالوگ کنسول دستی 3ds رو دارید. مال من انالوگش خراب شده میخواستم تعویضش کنم. شما میتونید برام تهیه کنید.
ممنون و موفق باشید

AhmadReza9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت آقا ضیا. بنده یه PS3 Slim دارم که مشکل دور فن بالا داره. خمیر سیلیکون روی CPU GPU هم تعویض شده ولی مشکل برطرف نشده. خمیر سیلیکون خوبی هم استفاده کردم، برند Deepcool Z5، پس مشکل فکر نمی کنم خمیر بی کیفیت باشه. تا اونجایی که من خوندم مشکل میتونه از خمیر سیلیکون زیر IHSها (در واقع چسب سیلیکون) CPU GPU باشه که به دلیل نداشتن ابزار لازم و نداشتن تخصص، نمی تونم خودم انجام بدم. الان دستگاه به صورت نیمه باز (برداشتن نیمه ی بالایی قاب دستگاه) کاملا قابل استفاده هست، ولی با قاب بسته فن دستگاه بعد از چند دقیقه صدای آزار دهنده ای میده. یه نکته هم اینکه تمام اینها با وجود این هست که فن دستگاه به صورت دستی (نرم افزاری) سرعتش بالا رفته و از حالت عادی، 20، روی 35 تنظیم شده. بالاتر از این هم نمی خوام بذارم چون بازم برام آزاردهنده هست. حالا میخواستم بفرستم خدمت استاد ضیا برای تعمیر کامل و قطعی، جوری که با قاب بسته و سرعت فن پیش فرض کارخانه، دور فن بالا نره.
هدفم از این پست این بود که مطمئن بشم (با توجه به گرمای هوا)، آیا این واقعا مشکل محسوب میشه و نیاز به تعمیر داره و قابل تعمیر هست؟ و اینکه هزینه ی تعمیر چقدره؟ توی سایت هزبنه ی خاموشی خودکار رو زدید 80 ولی برای دور فن بالا نزدید. دستگاه من فقط مشکل دور فن بالا داره و هیچ وقت به دلیل گرما خاموش نشده.
ممنون، و ببخشید اینقدر زیاد نوشتم. :)

M!R@

Registered User
لایک‌ها
73
آقا تا حالا مشکلی به اسم دور فن ps4 داشتید ؟ :| صدای فن بره بالا یهو :(؟

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
ببخشید شما انالوگ کنسول دستی 3ds رو دارید. مال من انالوگش خراب شده میخواستم تعویضش کنم. شما میتونید برام تهیه کنید.
ممنون و موفق باشید
متاسفم موجود ندارم

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
آقا تا حالا مشکلی به اسم دور فن ps4 داشتید ؟ :| صدای فن بره بالا یهو :(؟
شاید هفته ای 2 الی 3 تا دستگاه ps4 با ایراد های مختلف برای تعمیر بیاد.
اگر یک لحظه میره بالا مشکلی نیست نگران نباش

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
با سلام خدمت آقا ضیا. بنده یه PS3 Slim دارم که مشکل دور فن بالا داره. خمیر سیلیکون روی CPU GPU هم تعویض شده ولی مشکل برطرف نشده. خمیر سیلیکون خوبی هم استفاده کردم، برند Deepcool Z5، پس مشکل فکر نمی کنم خمیر بی کیفیت باشه. تا اونجایی که من خوندم مشکل میتونه از خمیر سیلیکون زیر IHSها (در واقع چسب سیلیکون) CPU GPU باشه که به دلیل نداشتن ابزار لازم و نداشتن تخصص، نمی تونم خودم انجام بدم. الان دستگاه به صورت نیمه باز (برداشتن نیمه ی بالایی قاب دستگاه) کاملا قابل استفاده هست، ولی با قاب بسته فن دستگاه بعد از چند دقیقه صدای آزار دهنده ای میده. یه نکته هم اینکه تمام اینها با وجود این هست که فن دستگاه به صورت دستی (نرم افزاری) سرعتش بالا رفته و از حالت عادی، 20، روی 35 تنظیم شده. بالاتر از این هم نمی خوام بذارم چون بازم برام آزاردهنده هست. حالا میخواستم بفرستم خدمت استاد ضیا برای تعمیر کامل و قطعی، جوری که با قاب بسته و سرعت فن پیش فرض کارخانه، دور فن بالا نره.
هدفم از این پست این بود که مطمئن بشم (با توجه به گرمای هوا)، آیا این واقعا مشکل محسوب میشه و نیاز به تعمیر داره و قابل تعمیر هست؟ و اینکه هزینه ی تعمیر چقدره؟ توی سایت هزبنه ی خاموشی خودکار رو زدید 80 ولی برای دور فن بالا نزدید. دستگاه من فقط مشکل دور فن بالا داره و هیچ وقت به دلیل گرما خاموش نشده.
ممنون، و ببخشید اینقدر زیاد نوشتم. :)
مشکل دورفن بالا هزینش 120 تومان خواهد بود دستگاه را باید کامل ببندید و تست تصویر بگیرید و سپس دستگاه را ارسال نمایید. برد خالی به عنوان دستگاه خاموش تحویل گرفته می شود.
در خدمتم

HULK2

Registered User
لایک‌ها
98
ایکس باکس 360 آرکید فت دارم
نمیدونم مشکل از دستگاهمه یا بازیام . البته احتمالش کمه بازیا باشه. چون سالم بودن!!
مشکل اینجاس یه چند وقتیه بعضی از بازی ها رو که میخوند نمیاره بالا. بعضیا رو مثل ماه میخونه اما بعضیا رو هم باید ده بار ریسیت کنم و سی دی رو ها کنم و اینا تا بیاره بالا.
بعد بازم در بعضی مواقع سر کات سین ها(دموها) با کیفیت cgi گیر میکنه .قبلا یادم نیست گیر میکرد یا نه.
خلاصه فکر کنم 90درصد ازدستگاه هست نه بازی.
اینا سرویس میخوان و اینا؟هزینه اش چه قدره؟
کاش تهران بودین یا شعبه داشتین

mahdi moharami

Registered User
لایک‌ها
54
سلام،یه پی اس ویتا هست با شارژ غیر خودش زدن ب شارژ صفحه نمایش سیاه شده،ولی صدا داره... چقدر خرجشه؟درست میشه؟

henry14

Registered User
لایک‌ها
210
سلام ببخشيد من يه پلي 3 فت 80 گيگ دارم كه يه مشكل داره وقتي روشنش ميكني بعد 2 3 دقيقه تصوير قاطي ميكنه وگير ميكنه ويه چيزي شبيه نگاتيو يا برفك مياد رو صفحه وبايد خاموش كنم تا درست شه فريمور رو هم عوض كردم ريبولد ديتا بيس هم زدم ولي درست نشد به نظرتون مشكل از چيه ؟ قابل تعمير هست يا نه ؟ مرسي

بالا