ehsanservat
Registered User
کنسول psp street اکبند که یه پیکسل سوخته داشته باشه چقدر هزینه تعمیرشه؟
Lcd قابل تعمیر نیست باید تعویض شود 110 تومانکنسول psp street اکبند که یه پیکسل سوخته داشته باشه چقدر هزینه تعمیرشه؟
ایکس باکس 360 آرکید فت دارم
نمیدونم مشکل از دستگاهمه یا بازیام . البته احتمالش کمه بازیا باشه. چون سالم بودن!!
مشکل اینجاس یه چند وقتیه بعضی از بازی ها رو که میخوند نمیاره بالا. بعضیا رو مثل ماه میخونه اما بعضیا رو هم باید ده بار ریسیت کنم و سی دی رو ها کنم و اینا تا بیاره بالا.
بعد بازم در بعضی مواقع سر کات سین ها(دموها) با کیفیت cgi گیر میکنه .قبلا یادم نیست گیر میکرد یا نه.
خلاصه فکر کنم 90درصد ازدستگاه هست نه بازی.
اینا سرویس میخوان و اینا؟هزینه اش چه قدره؟
کاش تهران بودین یا شعبه داشتین
سلام بله قابل تعمیر استسلام،یه پی اس ویتا هست با شارژ غیر خودش زدن ب شارژ صفحه نمایش سیاه شده،ولی صدا داره... چقدر خرجشه؟درست میشه؟
سلام دستگاه شما مشکل gpu دارد و به زودی چراغ زرد میشود قابل تعمیر است من به شرط چراغ زرد تحویل میگیرم و تعمیر می کنم.سلام ببخشيد من يه پلي 3 فت 80 گيگ دارم كه يه مشكل داره وقتي روشنش ميكني بعد 2 3 دقيقه تصوير قاطي ميكنه وگير ميكنه ويه چيزي شبيه نگاتيو يا برفك مياد رو صفحه وبايد خاموش كنم تا درست شه فريمور رو هم عوض كردم ريبولد ديتا بيس هم زدم ولي درست نشد به نظرتون مشكل از چيه ؟ قابل تعمير هست يا نه ؟ مرسي
خب خرجش چه قدر در میاد؟از فلان تا فلان قیمت بگین نکنن تو پاچم Dبا سرویس مشکل شما حل نمیشه بایت لنز تعویض شود.
خب خرجش چه قدر در میاد؟از فلان تا فلان قیمت بگین نکنن تو پاچم D
سپاس.شما خودتون چند میگیرین؟
دستگاهم فت هست.هارد نداره. اونجوری باید هزینه هارد هم بدم اونوقت وقتی jtag کردم.تعویض لنز قیمتش 90 تومان هست ما هم همین قیمت را میگیریم.
ولی مهم لنز هست. که چه نوع لنزی روی دستگاه قرار بگیرید.
سرویس هزینش 30 تومن هست که کارت راه نمی یفته و دوباره باید این هزینه را پرداخت کنی.
در کنار این مسئله شما میتوانید دستگاه را jtag کنید و بازی از روی هارد اجرا کنید که هزینه jtag هم همینه و بیخیال لنز بشید اینم راه حل خوبی هست
سلام بله همین طور هست با 30 تومن چیزی تغییر نمی کند فقط 30 تومن ضرر میکنیددستگاهم فت هست.هارد نداره. اونجوری باید هزینه هارد هم بدم اونوقت وقتی jtag کردم.
با اون 30 تومن کارم واسه 6 ماه ره میفته فکر میکنین؟
هزینه jtag کنسول آرکید فت ال تی 3 که خیلی بیشتر از 90 تومنه دوست عزیزنیست؟
الان من دستگاه رو بفرستم واسه شما. هزینه اش 90 میشه و تمام دیگه.جدا از پول پستش و اینا.
عزيز هزينش چقدره ؟سلام دستگاه شما مشکل gpu دارد و به زودی چراغ زرد میشود قابل تعمیر است من به شرط چراغ زرد تحویل میگیرم و تعمیر می کنم.
دستگاه های تصویر دار ریبالشون ریسکش بالاست
عزيز هزينش چقدره ؟
سلام
من یه دستگاه جیتک دارم بعد از نصب داش لانچ 3.09ارور داد بعد دستگاه خاموش شد حال دستگاه روشن میشه ولی تصویر بالا نمیاره درست میشه
سلاماگر هارد وصل هست خارجش کنید.
در کل باید از دوباره فری بوت روش نصب نمایید.
سلام
من هارد از دستگاه جدا کردم دوباره تصویر بالا نیاورد مشکاش چیه واسه خودم درست میشه یا نه تا واست بفرستم
سلامبا کلید اجکت روشن کنید اگر xell اومد بالا با نصب مجدد فری بوت مشکل حل میشود. در غیر اینصورت فقط کسی که براتون jtag کرده قادره براتون درستش کنه
سلام
اره با دکمه ایجکت محیط xellمیاره بالا.ولی من ناند ارجینال رو ندارم.باید ناند چه جوری بدست بیارم
قسمت هارد دستگاه را نگاه کن ببین به صورت مسقیم درمیاد و یا به صورت کشویی میره سمت راست و بعدا خارج می شود.سلام دوست من
من یه ps3 فت 40 گیگ از این ریفریها دارم
حدود یکسال قبل چراغ زرد شد ( سر بازی نید فور اسپید ریوال ) و دیگه وقتی روشنش میکردی بعد دو ثانیه بوق میشد و زرد میشد
بردم توگخونه واسه تعمیر
فرداش یارو زنگ زد گفت چراغ زرد کنسولت رفع شده ولی دیگه تصویر نمیده و کار ما نیست
الان وقتی روشنش میکنم کنسول روشن میشه و هارد شروع به کارد میکنه ( چراغ هارد یکی دو بار روشن و خلموش میشه و بعد دیگه خاموش میشه و دیگه چشمک نمیزنه ) چراغ سبز روشنه و اگه بلوری بزارم هم چراغ آبی هم روشنه ولی هیچ تصویری نه با اچ دی ام آی و نه با کابل سه فیش نمیاد . بعد از مثلا نمی ساعت که پشت دستگاه دست میبری باد گرم میزنه بیرون فنش ( یعنی gpu , cpu دارن کار میکنن و حرارت دارن ) وقتی یو اس بی بهش وصل میکن هم هارد یا فلش وصل شده کار میکنه
ماه قبل خودم یبار بازش کردم ولی چیزی ازش سر در نیوردم
حالا تعمیر میشه این کنسول یا بنظر شما دنبال یه کنسول دیگه بگردم ؟ و اگه تعمیر میشه هزینش چقدره ؟
ممنونم رفیق