با سلام خدمت آقا ضیا. بنده یه PS3 Slim دارم که مشکل دور فن بالا داره. خمیر سیلیکون روی CPU GPU هم تعویض شده ولی مشکل برطرف نشده. خمیر سیلیکون خوبی هم استفاده کردم، برند Deepcool Z5، پس مشکل فکر نمی کنم خمیر بی کیفیت باشه. تا اونجایی که من خوندم مشکل میتونه از خمیر سیلیکون زیر IHSها (در واقع چسب سیلیکون) CPU GPU باشه که به دلیل نداشتن ابزار لازم و نداشتن تخصص، نمی تونم خودم انجام بدم. الان دستگاه به صورت نیمه باز (برداشتن نیمه ی بالایی قاب دستگاه) کاملا قابل استفاده هست، ولی با قاب بسته فن دستگاه بعد از چند دقیقه صدای آزار دهنده ای میده. یه نکته هم اینکه تمام اینها با وجود این هست که فن دستگاه به صورت دستی (نرم افزاری) سرعتش بالا رفته و از حالت عادی، 20، روی 35 تنظیم شده. بالاتر از این هم نمی خوام بذارم چون بازم برام آزاردهنده هست. حالا میخواستم بفرستم خدمت استاد ضیا برای تعمیر کامل و قطعی، جوری که با قاب بسته و سرعت فن پیش فرض کارخانه، دور فن بالا نره.
هدفم از این پست این بود که مطمئن بشم (با توجه به گرمای هوا)، آیا این واقعا مشکل محسوب میشه و نیاز به تعمیر داره و قابل تعمیر هست؟ و اینکه هزینه ی تعمیر چقدره؟ توی سایت هزبنه ی خاموشی خودکار رو زدید 80 ولی برای دور فن بالا نزدید. دستگاه من فقط مشکل دور فن بالا داره و هیچ وقت به دلیل گرما خاموش نشده.
ممنون، و ببخشید اینقدر زیاد نوشتم.