emir sarafoglu
Registered User
پس تا 1.2 سال هیچ مشکلی برام پیش نمیاد؟اگر عملکردی بررسی بشه بله مثل اول میشه
اگر از نظر کبفی باشه قطعا مثل روز اول نمیشه مشخصه برد تعمیری هست. ما هم هرچقدر تعمیر کار خوبی باشیم شرکت سونی نمی شیم.
پس تا 1.2 سال هیچ مشکلی برام پیش نمیاد؟اگر عملکردی بررسی بشه بله مثل اول میشه
اگر از نظر کبفی باشه قطعا مثل روز اول نمیشه مشخصه برد تعمیری هست. ما هم هرچقدر تعمیر کار خوبی باشیم شرکت سونی نمی شیم.
الان دستگاه رو ندیدم و نمی تونم نظر بدم در این رابطهپس تا 1.2 سال هیچ مشکلی برام پیش نمیاد؟
سلام.وقتی کنسول(ps3) رو تو دستم میگیرم و تکون میدم انگار داخلش یه نواری خر خر میکنه!!ایا این مشکلی ایجاد میکنه واسه دستگاه یا مشکلی نیست؟ممنون
انگار صدای نوار دی وی دی رایتره.امکان داره بعدا مشکلی برام پیش بیاد؟چون کارکرده گرفتم و مهلت تستم 1 روز مونده.سلام. ممکنه چیزی شکسته باشه یا یک پیچ داخلش باشه نگران نباش مشکلی نیست
دستگاه هنوز تعمیر نشد.از اول که خریدم اینطوری صدا داشت که صدای خیلی خفیفیهبلوری داریو نه تسمه داره و نه نوار همش میکانیکی هست. دستگاه اگر تعمیری هست بیشتر دقت کن و با قیمت مناسب بخر که اگر خراب شد بهت فشار نیاد
باید بازی خراب باشهسلام مجدد.ببخشید که اینقد سوالم میکنم.ولی من فیفا استریت 2012 بازی میکردم که یکم گیر داشت مثلا بازی 5.6 ثانیه ای هنگ میکرد و بعد درست میشد این بگم که کنسول خودش هنگ نمیکرد چون دکمه وسط دسته کار میکر وقتی که بازی هنگ میکرد.بعض موقع هم بازی هنگ میکنه ولی صدای اهنگش میاد و بازم دکمه وسط دسته کار میکنه و منم quit game رو میزنم و از بازی خارج میشم.آیا بازی ایراد داره یا کنسول؟تو بازیهای دیگه این یراد رو ندارم.ایا نصب فریموور مجدد(روجرو 4.55) تاثیری براش پیدا میکنه؟
سلام اقا من میخوام PS3 رو فکتوری ریست کنم به نظرتون کار درستیه؟الان کپی خور هست بعدا که ریست کردم کپی خورش نپره؟
سلام شرمنده اصلا حواسم به تایپیک نبود تمام موارد شما تلفنی جواب داده شده. با تشکر از پیگیری شماسلام اقا ضیا گل... من یه ps3 fat 40 gig دارم قرار بود قبل عید بفرستم براتون که خورد به تعمیرات و ...
تا چند روز دیگه براتون ارسال میکنم با تیپاکس
چراغ زرد شده
یادمه گفتین شما گارانتی میکنین تا 6 ماه درسته؟
باتری دسته ps3 هم دارید؟ فروشی یا حتما باید خودتون عوض کنید؟
دکمه دسته چطور؟ با پدای زیرش موجود هست؟
خیلی ممنون
خواهش می کنم دوست عزیز.دستگاه هایی که دادم رسید مرسی از تعمیر خوب