ZIA
Registered User
فروش به صورت تکی نیست فقط نصب میکنیم که هزینش 300 تومان استسلام ببخشید هزینه کیت کبری با نصبش چقدر در میاد؟به تنهایی چند در میاد؟
فروش به صورت تکی نیست فقط نصب میکنیم که هزینش 300 تومان استسلام ببخشید هزینه کیت کبری با نصبش چقدر در میاد؟به تنهایی چند در میاد؟
سلامسلام اقا ضیا گل
من یه ps3 fat 40 gig دارم که چراغ زرد شده... کرمان هستم میفرستم خدمتون با تیپاکس
اینو کی به من پس مییفرستین؟ یعنی حدودا چه روزی میرسه دسته من؟ تا قبل سال میتونین پس بفرستین؟!
بعد از 6 ام باز میکنیمسلام,
ایام عید تشریف دارید خدمت برسم؟
سلامسلام من یکی دو ماهی هست کنسول خریدم پریروز وصلش کردم به نت همینجوری چند دقیقه ای تو نت بودم الان هرچی بازی میزارم هی خودکار درب دی وی دی رامش باز میشه که بعد از چندین بار بازو بسته کردنش ممکنه بره توی بازی ولی وسط بازی میپره بیرون ؟؟؟
سلام بله تعمیر می شود کابل کامپوننت هم دارم که کیفیت 1080I بهت بدهجناب مفاخری ، HDMI پلی استیشن 3 ( فت ) تعمیر میکنید ؟
سلام قیمت 160 تومان در صورت تمایل pm بدهیدبا سلام و تبریک سال نو میخواستم بدونم برد r-jtag برای فروش موجود هست؟در صورت موجود بودن قیمت و نحوه خرید را اعلام کنید. با تشکر
Sent from my iPad using Tapatalk
سلامسلام یه ps3 fat 40 'gig سری اول دارم چراق قرمز شده هزینه تعمیر اون چقدر میشه و تعمیر اون چند ماه گارانتی داره ؟
در مورد هک کبری میشه توضیح بدید ؟ منم شنیدم اذیت میکنه .سلام آقا ضیا من بوشهرم؛اگه حضوری خدمت برسم میتونم ازتون یه پلی3 نو بگیرم هموجا بدم با کبری کپی خورش کنید؟هزینش کلا چقد میشه؟
بعد اینکه هک کبری اذیت نمیکنه؟خیلیلا میگن فریز و هنگش زیاده؛