• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعمیرات معتبر و استاندارد XBOX PS3 PSP توسط آی سی سنتر

miladem

Registered User
لایک‌ها
7
سلام اقا ضیا گل
من یه ps3 fat 40 gig دارم که چراغ زرد شده... کرمان هستم میفرستم خدمتون با تیپاکس
اینو کی به من پس مییفرستین؟ یعنی حدودا چه روزی میرسه دسته من؟ تا قبل سال میتونین پس بفرستین؟!

m1s

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
مهندس یه pm دادم خدمتت

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام اقا ضیا گل
من یه ps3 fat 40 gig دارم که چراغ زرد شده... کرمان هستم میفرستم خدمتون با تیپاکس
اینو کی به من پس مییفرستین؟ یعنی حدودا چه روزی میرسه دسته من؟ تا قبل سال میتونین پس بفرستین؟!
سلام
تیپاکس تا 16 تعطیل است. بعد از 16 درخدمتم

masoodregister

Registered User
لایک‌ها
120
سلام آقا ضیا من بوشهرم؛اگه حضوری خدمت برسم میتونم ازتون یه پلی3 نو بگیرم هموجا بدم با کبری کپی خورش کنید؟هزینش کلا چقد میشه؟
بعد اینکه هک کبری اذیت نمیکنه؟خیلیلا میگن فریز و هنگش زیاده؛

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
سلام من یکی دو ماهی هست کنسول خریدم پریروز وصلش کردم به نت همینجوری چند دقیقه ای تو نت بودم الان هرچی بازی میزارم هی خودکار درب دی وی دی رامش باز میشه که بعد از چندین بار بازو بسته کردنش ممکنه بره توی بازی ولی وسط بازی میپره بیرون ؟؟؟

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
جناب مفاخری ، HDMI پلی استیشن 3 ( فت ) تعمیر میکنید ؟

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام من یکی دو ماهی هست کنسول خریدم پریروز وصلش کردم به نت همینجوری چند دقیقه ای تو نت بودم الان هرچی بازی میزارم هی خودکار درب دی وی دی رامش باز میشه که بعد از چندین بار بازو بسته کردنش ممکنه بره توی بازی ولی وسط بازی میپره بیرون ؟؟؟
سلام
برد درایو شما ایراد پیدا کرده و باید تعویض شود

Plus1979

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام و تبریک سال نو میخواستم بدونم برد r-jtag برای فروش موجود هست؟در صورت موجود بودن قیمت و نحوه خرید را اعلام کنید. با تشکر

Sent from my iPad using Tapatalk

enter360

Registered User
لایک‌ها
22
سلام یه ps3 fat 40 'gig سری اول دارم چراق قرمز شده هزینه تعمیر اون چقدر میشه و تعمیر اون چند ماه گارانتی داره ؟

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
با سلام و تبریک سال نو میخواستم بدونم برد r-jtag برای فروش موجود هست؟در صورت موجود بودن قیمت و نحوه خرید را اعلام کنید. با تشکر

Sent from my iPad using Tapatalk
سلام قیمت 160 تومان در صورت تمایل pm بدهید

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام یه ps3 fat 40 'gig سری اول دارم چراق قرمز شده هزینه تعمیر اون چقدر میشه و تعمیر اون چند ماه گارانتی داره ؟

تعمیر حدود 120 الی 150 هزینه خواهد داشت و 3 ماه گارانتی تعمیر دارد.

aligool21

Registered User
لایک‌ها
53
سلام آقا ضیا من بوشهرم؛اگه حضوری خدمت برسم میتونم ازتون یه پلی3 نو بگیرم هموجا بدم با کبری کپی خورش کنید؟هزینش کلا چقد میشه؟
بعد اینکه هک کبری اذیت نمیکنه؟خیلیلا میگن فریز و هنگش زیاده؛
در مورد هک کبری میشه توضیح بدید ؟ منم شنیدم اذیت میکنه .

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
به هر حال راه دیگری برای هک وجود نداره اما بردهای شرکت e3 خیلی با کیفیت تر هستند و نرم افزار قوی تری دارند. البته این نظر من هست.
در کل همه ایم روش های هک برای اجرای بازی کپی شده استفاده میشه و به خوبی این کار رو برات انجام میده فقط اولش ممکنه برات کمی پیچیده باشه در کل تو فکر نباشید و به دنیای کپی خور وارد شود

poriya211

Registered User
لایک‌ها
67
سلام... آقا ی سوال داشتم من یدونه کنسول ایکس باکس برام از آلمان آوردن درایوش 1175 هستش بهترین کاری که میشه کرد که بازی های کپی رو اجرا کنه چی هست ...هزینش چقدر میشه مرسی

moein9999

Registered User
لایک‌ها
188
اقا ضیا بابت دستگاه ممنون به دستم رسید لطف کردین

sharagim2974

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان عزیز من یه چند ماهی میشه پی اس 3 اسلیم 160 کبرا خریدم راضی بودم تا اینکه یه بار از دستم افتاد بعدش 2ساعت بازی میکنم هنگ میکنه و صفحه شطرنجی میشه و حتما باید از برق بکشم
میخاستم بدونم مشکل چیه و باید چیکار کنم...

بالا