ZIA
Registered User
سلام
دسته ps3 بیش از 10 مدل هست برد دارم اما فقط برای مصرف خودم. چون تعداشون خیلی کمه شرمنده
سلام آقا zia.
ایکس باکس الایت دارم طرف میگه داشبوردش طوری هستش که دیگه J-Tag نمیشه.آیا این حرف صحت داره؟ اگه جوابتون خیر هست بگید که چه قد هزینه داره؟
آنالوگ اصلی میخوام . موجود چند عدد دارید ؟ قیمت تعداد هم بدید.
برد RF وایرلس ایکس باکس میخوام موجود چند عدد دارید؟ قیمت اگه تعداد بخوام چند تومن؟
هارد واسه ایکس باکس الایت میخوام بالای 120 گیگ باشه، قیمت چه قدر؟
کنسول الایت هست ، مگه jasper فقط ماله آرکید ها نیست؟اگر دستگاه jasper هست برات jtag میکنم
فروش قطعه ندارم تعویض فقط توسط خودمان صورت میگیرد.
برد rf رو میتونم بدم دارم تعداد دونه ای 20 در خدمتم
هارد فت موجود نیست.
اگر دستگاه jtag هست قاب دارم که هر هاردی رو بتونی به xbox وصل کنی.
الایت فالکون هست جاسپر هم هست اگر تاریخ مال بعد از 2008/07 هست جاسپر هست.کنسول الایت هست ، مگه jasper فقط ماله آرکید ها نیست؟
سلامسلام داداش یه سوال میتونی کنسول جیتگ شده رو اپدیت کنی؟>؟؟
اگه میشه قیمت ؟
کنسول من ایکس باکس360 اسلیم هست؟
سلام اقا ضیا دستگاه های من کی اماده میشن ؟
مبلغ تعمیرش رو بهم بگین و این که کی برام میفرستین دو تا ps3 بود
( برام پخ کنین ممنون )
سلام حالا آماده شدن ؟ شما در جریان این کارها هستین ؟دوست من برای پیگیری و قیمت دستگاه ها فقط با تلفن های دفتر تماس بگیرید.
جاسپره ، ولی فروشنده میگه چون داشبوردش آپدیت شده دیگه امکان جیتگ شدن نداره ، نمیدونم چرا این حرفو میزنه در صورتی که شما میگید میشه ؟!الایت فالکون هست جاسپر هم هست اگر تاریخ مال بعد از 2008/07 هست جاسپر هست.
مشکلی نداره اگر جاسپر هست برات انجام میدم
جاسپره ، ولی فروشنده میگه چون داشبوردش آپدیت شده دیگه امکان جیتگ شدن نداره ، نمیدونم چرا این حرفو میزنه در صورتی که شما میگید میشه ؟!
دستتون درد نکنه.
مرسی داداش میشه لینکشو بدید تشکرسلام
بله هزینه 10 تومن هست اما مرکز ما در اهواز هست شاید بهتر باشه این کار را خودتان انجام بدید آموزشش این کار در انجمن بازی سنتر توسط خودم نوشته شده
http://forum.bazicenter.com/thread78155/مرسی داداش میشه لینکشو بدید تشکر
سلام دوست عزیز من یک دستگاه پلی3 اسلیم با ورژن4.55 دارم...قابل دانگرید وهک شدن هست؟با تشکر