• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعمیرات معتبر و استاندارد XBOX PS3 PSP توسط آی سی سنتر

mehrdad 360

Registered User
لایک‌ها
1
من یه ps3 slim 320 gig دارم . ورژنش 4.50 هست . میخواستم بدونم کپی خور میشه . البته باهاتون تماس گرفتیم ولی خودم باهاتون صحبت نکردم و کامل با روش درست شدنش آشنا نشدم .
e3 flasher تا حدودی باهاش آشنا هستم ولی باز هم ممنون میشم توضیح کامل بدید .
یه روش دیگه هم گفتید اسمشو یادم رفت اون رو توضیح بدید . ممنون .
راستی چرا هارد باید براتون بفرستم ؟ هارد باید اکسترنال باشه یا اینترنال؟

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
من یه ps3 slim 320 gig دارم . ورژنش 4.50 هست . میخواستم بدونم کپی خور میشه . البته باهاتون تماس گرفتیم ولی خودم باهاتون صحبت نکردم و کامل با روش درست شدنش آشنا نشدم .
e3 flasher تا حدودی باهاش آشنا هستم ولی باز هم ممنون میشم توضیح کامل بدید .
یه روش دیگه هم گفتید اسمشو یادم رفت اون رو توضیح بدید . ممنون .
راستی چرا هارد باید براتون بفرستم ؟ هارد باید اکسترنال باشه یا اینترنال؟
سلام
دستگاه شما اگر قابلیت دانگرید را داشته باشه که براتون کپی خورش میکنیم به عبارتی با دانگرید ورژن دستگاه شما را به 3.55 بر میگردانیم.

اگر این قابلیت را نداشته باشد باید یه شبیه ساز درایو روی دستگاه نصب میشود که فایلهای iso روی هارد اکسترنال را به عنوان دیسک اوریجینال شبیه سازی کند و بازی را اجرا کند.
از هارد داخلی نمی شود برای اجرای بازی استفاده کرد چون باید هارد اکسترنال مستقیم به درایو وصل شود.

talood

Registered User
لایک‌ها
78
سلام من دو کنسول 360دارم یکی سه چراغ یکی هم 1 چراغ شده امکان درست شدنش هست کدامش هزینه کمتر میشه برای تعمیرش 3 چراغ یا 1 چراغ هزینه اش چند میشه حدودا
1 چراغ خطای e73 یا e74 میده

Last edited:

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام من دو کنسول 360دارم یکی سه چراغ یکی هم 1 چراغ شده امکان درست شدنش هست کدامش هزینه کمتر میشه برای تعمیرش 3 چراغ یا 1 چراغ هزینه اش چند میشه حدودا
قابل تعمیر هستند و هزینه هر کدام برابر هست بین 80 الی 120 تومان

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
نرم افزاری فکر نکنم ولی سخت افزاری میشه. حالا بازم مطمئن نیستم.
بله با روش سخت افزاری دانگرید میشود. و بعد از دانگرید شدن بردهای پرگرامر از روی برد شما برداشته می شود یعنی نه چیزی اضافه میشه نه چیزی کم میشه.

talood

Registered User
لایک‌ها
78
قابل تعمیر هستند و هزینه هر کدام برابر هست بین 80 الی 120 تومان
آقا تشکر جاش کنسول PS3 با مشکل چراغ زرد ارسال کردم امروز صبح با تیپاکس به ادرستون ارسال کردم.

VICT0RY

Registered User
لایک‌ها
153
سلام جناب ضیا
دسته ارجینال PS3 من یه مدتیه از کار افتاده و دستگاه شناساییش نمیکنه.
واسه تعمیر بیارم خدمتتون؟
آی سی سنتر شما دسته ارجینال آکبند واسه فروش داره؟
ممنون

f12

Registered User
لایک‌ها
45
داداش تعمیرات پلی۴ انجام میدید؟

arasholia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دوستان من عذر خواهی می کنم، شاید جای سوال من اینجا نباشه ولی دوستانی که ps3 رو ارسال می کنن با کدوم پست ps3 رو ارسال کنیم بهتره تیپاکس یا پیشتاز ( از نظر امنیت).
خیلی ممنون.

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام جناب ضیا
دسته ارجینال PS3 من یه مدتیه از کار افتاده و دستگاه شناساییش نمیکنه.
واسه تعمیر بیارم خدمتتون؟
آی سی سنتر شما دسته ارجینال آکبند واسه فروش داره؟
ممنون

سلام قابل تعمیر است.
دسته اوریج هم هست

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
دوستان من عذر خواهی می کنم، شاید جای سوال من اینجا نباشه ولی دوستانی که ps3 رو ارسال می کنن با کدوم پست ps3 رو ارسال کنیم بهتره تیپاکس یا پیشتاز ( از نظر امنیت).
خیلی ممنون.
بابربری ترمینال و بعد تیپاکس از همه بهترن

xxx2

Registered User
لایک‌ها
88
سلام
من یک xbox360 slim 4gb از بچه های اینجا خریدم با مهلت تست.وقتی روشنش میکنم کنسول در حالت افقی و عمودی کاملا سایلنت و بی صدا کار میکنه ولی وقتی دیسک بازی روش اجرا میکنم در حالت عمودی ویبره بدی داره و قرقر میکنه (مثل صدای موزر اصلاح) و وقتی میخوابونمش یا از بین میره یا خیلی کم میشه.وقتی اجکت میکنم بلافاصله صدا کمتر و از بین میره مثل اینکه از spin درایو نوری باشه.میخواستم بدونم مشکلش چیه؟قابل تعمیره و چرا اینجوری شده؟
بعضی وقتها وقتی به قرقر کردن و ویبره میفته به حالت افقی هم که بره صداش هست و باید یه روی بخش تهویه فنش یه دست گذاشت تا صدا قطع بشه.

mortezatroy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
با سلام میخواستم بدونم فرق کنسول های PS3 که دانگرید شدن با اونایی که کپی خور نرم افزاری یا به اصطلاح پلمپ هستن چیه ؟ آیا تو کارایی تفاوتی دارن ؟؟؟ بعد یه مدت مشکل ساز نمیشن ؟؟؟

emir sarafoglu

Registered User
لایک‌ها
12
سلام ببخشید هزینه کیت کبری با نصبش چقدر در میاد؟به تنهایی چند در میاد؟

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام
من یک xbox360 slim 4gb از بچه های اینجا خریدم با مهلت تست.وقتی روشنش میکنم کنسول در حالت افقی و عمودی کاملا سایلنت و بی صدا کار میکنه ولی وقتی دیسک بازی روش اجرا میکنم در حالت عمودی ویبره بدی داره و قرقر میکنه (مثل صدای موزر اصلاح) و وقتی میخوابونمش یا از بین میره یا خیلی کم میشه.وقتی اجکت میکنم بلافاصله صدا کمتر و از بین میره مثل اینکه از spin درایو نوری باشه.میخواستم بدونم مشکلش چیه؟قابل تعمیره و چرا اینجوری شده؟
بعضی وقتها وقتی به قرقر کردن و ویبره میفته به حالت افقی هم که بره صداش هست و باید یه روی بخش تهویه فنش یه دست گذاشت تا صدا قطع بشه.
دوست من مشکلی نیتس که بخوایید نگران بشید با یه بار باز و بسته کردن درست میشه
اما جابجایی کنسول در حالت روشن زمانی که دیسک در درایو است برابر با مرگ لنز هست لطفا توجه کنید

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
با سلام میخواستم بدونم فرق کنسول های PS3 که دانگرید شدن با اونایی که کپی خور نرم افزاری یا به اصطلاح پلمپ هستن چیه ؟ آیا تو کارایی تفاوتی دارن ؟؟؟ بعد یه مدت مشکل ساز نمیشن ؟؟؟
نمیشه بطور 100 درصد جواب داد چون به کسی که این کار را انجام داده خیلی ربط داره به هر حال شما نگران چیزی نباش اگر خوش قیمت بود تهیه کنید و از فروشنده مهلت تست بخوایید که دستگاه هنگ یا فریز نداشته باشد.

بالا