گفتن که , فعلا نه !بالاخره چی شد؟
من میتونم درخواست بدم؟
شرایط چیه؟
به موقعش
گفتن که , فعلا نه !بالاخره چی شد؟
من میتونم درخواست بدم؟
شرایط چیه؟
میگم بهترین روش فکر میکنم همین قضیه trusted members باشه , هرکاربری هم که جدید بود همه سریال هارو باهم بهش ندید و یک فاصله زمانی برای هریک از خرید هاش در نظر بگیرید .مثلا هر ماه یک خرید ....
البته اگه یه فروم مجزا برا این کار بود , کارای خیلی جالبتری میشد کرد , مثل سیستم امتیاز دهی و اینا ...
---
بهر حال کار سختی هستشهرکاری کنی بازم نمیشه جلو بعضی سودجو هارو گرفت .
چرا؟ پیشنهاد دادی پاش وایسا!!!!کي؟ من؟!!!! واي نه، اونوقت اين شکلي ميشم ---->!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:![]()
بالاخره چی شد؟
من میتونم درخواست بدم؟
شرایط چیه؟
چند بار قصد داشتم که با شینوبی قرار بزاریم و قرار هم بود ایشون هم در جلسات حضور داشته باشن
:blink: خالی نبند دیگه
همش یه بار بود. اونم خوب نشد![]()
اگر به من هم خواستید PM بدید مشکلی نیست!!!!![]()
کي؟ من؟!!!! واي نه، اونوقت اين شکلي ميشم ---->!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:![]()
///
آقا ما که چیزی نگفتیم!
حالا قوانین خوبه یا نه!
هنوز تغییراتی که انتظار داشتیم از سوی ادمین محترم احسان عزیز
انجام نگرفته!
تا پایان این هفته صبر میکنیم و بعد شروع به جمع آوری سریالها برای قرار دادن در خزانه میکنیم!
چرا تعطيل ؟؟؟
هر آن ممكنه يكي از دوستان يه نظر مفيد بده كه تا حالا از چشم گروهي كه در حال وضع قوانين هستند دور مونده باشه .پس هيچ لزومي به تعطيل كردن اين تاپيك نيست .
نه اینکه جدی جدی تعطیل بشه.
فقط میخواستم بگم زود.صبرم تموم شد:blink:![]()
فقط ای کاش این قوانین جدید شامل حال افرادی مثل من حقیر هم بشه که سریالی برا فروش ندارن و تازه می خوان شروع به کار کنن....
یکی مارم تحویل بگیره....
به امید اینکه تو عید هممون dvd هایی رو که می خوایم داشته باشیم.....:happy:
سلام دوست من
ما در خدمت تمام بچه های ناز فروم بدون چشمداشت هستیم . هدف ما مشارکت است نه فروش. این مشارکت برای همه دوستان فروم است و همکاری همه دوستان لازم است حال سریالی برای ارائه داشته باشن یا نداشته باشد در همه حال در خدمت دوستان هستیم .
فعلا هم منتظر نظر مساعد ادمین محترم احسان عزیز هستیم تا به یاری خدا کار رو شروع کنیم .
موفق باشید.
X-Files Complete 9 Season DivX with Subtitle
Taken DivX with Subtitle
The Thorns Birds DivX With Subtitle
Decalogue