براي سريالهايي مثل شرلوك هلمز و 24 تاپيك جداگانه هست يا فقط همينه؟
براي سريالهايي مثل شرلوك هلمز و 24 تاپيك جداگانه هست يا فقط همينه؟
همچنان منتظریم![]()
زحمت سريال شرلوك هولمز با آقاي Daneel Olivaw هست. بايد با ايشون تماس بگيريد.
زحمت سريال شرلوك هولمز با آقاي Daneel Olivaw هست. بايد با ايشون تماس بگيريد.
خب من می خواستم الان بیام چنین توضیحی رابنویسم که علی جان زحمت آن را کشیدند .ایشون در ایام نوروز تشریف ندارن!
در این ایام هم فقط به کسانیکه برای خرید سریال اعلام آمادگی کرده بودن تونستن سریال رو بدن!
دوستان تا بعد از نوروز صبر کنن اگر احسان عزیز بلاخره موافقت کرد با ایجاد تغییرات که هیچی!
اگر نکرد برنامه ریزی شده تا به صورت محدود و به خاطر عقب نیفتادن کار بیش از این! کار رو شروع کنیم!
البته تا این لحظه ایشون نه قبول کردن این موضوع رو و نه رد!
به خاطر همین هنوز تکلیف ما مشخص نیست!!!
امیدوارم به زودی جواب خوبی از ادمین محترم دریافت کنیم
ایشون در ایام نوروز تشریف ندارن!
در این ایام هم فقط به کسانیکه برای خرید سریال اعلام آمادگی کرده بودن تونستن سریال رو بدن!
دوستان تا بعد از نوروز صبر کنن اگر احسان عزیز بلاخره موافقت کرد با ایجاد تغییرات که هیچی!
اگر نکرد برنامه ریزی شده تا به صورت محدود و به خاطر عقب نیفتادن کار بیش از این! کار رو شروع کنیم!
البته تا این لحظه ایشون نه قبول کردن این موضوع رو و نه رد!
به خاطر همین هنوز تکلیف ما مشخص نیست!!!
امیدوارم به زودی جواب خوبی از ادمین محترم دریافت کنیم
دوست منببخشید من منظورتون رو متوجه نمیشم جناب احسان باید چه موضوعی رو قبول کنند ؟؟
الان کم و بیش در تاپیک های دیگه هم داره بحث تبادل و اینجور حرفا مطرح میشه و منتظر اجازه فردی نیستند
دوستان سلام .
اگر موافق نيستين فقط يه "نه" گنده بهم بگين ! قصد مزاحمت ندارم .
حاضرم کليهٔ سريال هايی که من ندارم رو يکی از مديران يا کسانی که دارند برای من بفرستند و من تا آخر تعطيلات نوروز برای هر کسی که مايل باشه به صورت رايگان (در جهت پيشبرد هدف خود شما - که البته کمی با هدف من که فروشنده ام فرق ميکنه ) بفرستم (منهای پول dvd خام )
دوستان سلام .
اگر موافق نيستين فقط يه "نه" گنده بهم بگين ! قصد مزاحمت ندارم .
حاضرم کليهٔ سريال هايی که من ندارم رو يکی از مديران يا کسانی که دارند برای من بفرستند و من تا آخر تعطيلات نوروز برای هر کسی که مايل باشه به صورت رايگان (در جهت پيشبرد هدف خود شما - که البته کمی با هدف من که فروشنده ام فرق ميکنه ) بفرستم (منهای پول dvd خام )
خوب..اولین قدم اینکه از چیزایی که خودتون دارین بفرستین..تفاوتی میکنه؟![]()
اگه منظورتون امتحان کردنه منه فکر نميکنم راهه خوبی باشه !
من مشکلی ندارم ! ليست سريال هام رو ميتونيد از اينجا برداريد و اگه ميخواستينشون بگين تا بفرستم !
کلیک کنید
منتها من نفهميدم پاسخ چی بود .يکی از بچه ها گفت نه و يکی از بچه ها گفت آره ، و يکی شرطی گذاشت که من باهاش مشکلی ندارم ! آره يا نه ؟ (ناراحت شدن هم نداره ها ! اين فقط يه پيشنهاده)
من نميخوام ديگه در اين مورد بحثی بکنم چون واقعاً بی نتيجه هست.من مشکلی ندارم ! ليست سريال هام رو ميتونيد از اينجا برداريد و اگه ميخواستينشون بگين تا بفرستم !
واسه چی امتحان؟ مگه اینکار که شما بخواین چیزی رو شیر کنید و یا برسونین بدست بقیه چیز مبهی توش هست؟
اصلا بحث اینجا نیست..ایشون در مورد فرستادن نه گفتن نه در مورد اشتراک مجموعه ها
در مورد لیستتون هم کلا مشگل دوستان همینه اینجا..شما مجموعه هایی رو میفروشید که صاحبانشون بقصد فروش اونا رو تهیه نکردن..( البته بازم دلیل شما برای اینکه من اینا رو خریدم واسه خودتون محترم واسه این دوستان غیر قابل پذیرشه..)
من نميخوام ديگه در اين مورد بحثی بکنم چون واقعاً بی نتيجه هست.
به هر جهت دوست عزيز تمام سريال های شما قبلاً توسط ديگر کاربران اينجا از جمله برادر rax و خوده من و دوستان ديگه دانلود شدن و همگی موجودن. شما به غير از اينها چه سريال ديگه اي دارين؟