• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراخوان جهت مشارکت كاربران فروم براي بدست آوردن سریالهای محبوب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
براي سريالهايي مثل شرلوك هلمز و 24 تاپيك جداگانه هست يا فقط همينه؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
همچنان منتظریم
1.gif

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
زحمت سريال شرلوك هولمز با آقاي Daneel Olivaw هست. بايد با ايشون تماس بگيريد.

ایشون در ایام نوروز تشریف ندارن!
در این ایام هم فقط به کسانیکه برای خرید سریال اعلام آمادگی کرده بودن تونستن سریال رو بدن!
دوستان تا بعد از نوروز صبر کنن اگر احسان عزیز بلاخره موافقت کرد با ایجاد تغییرات که هیچی!
اگر نکرد برنامه ریزی شده تا به صورت محدود و به خاطر عقب نیفتادن کار بیش از این! کار رو شروع کنیم!
البته تا این لحظه ایشون نه قبول کردن این موضوع رو و نه رد!
به خاطر همین هنوز تکلیف ما مشخص نیست!!!
امیدوارم به زودی جواب خوبی از ادمین محترم دریافت کنیم

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
در این ایام هم فقط به کسانیکه برای خرید سریال اعلام آمادگی کرده بودن تونستن سریال رو بدن!
دوستان تا بعد از نوروز صبر کنن اگر احسان عزیز بلاخره موافقت کرد با ایجاد تغییرات که هیچی!
اگر نکرد برنامه ریزی شده تا به صورت محدود و به خاطر عقب نیفتادن کار بیش از این! کار رو شروع کنیم!
خب من می خواستم الان بیام چنین توضیحی رابنویسم که علی جان زحمت آن را کشیدند .

دقیقا به همین شکل است که علی جان گفتند .

من هم برای راحت تر شدن کار دوستان و علاقه مندان نهایت سعی و کوشش خودم را به کار می گیرم تا زودتر به نتیجه دلخواه برسیم که اصلا برای همین منظور در اینجا حضور دارم .

موفق باشید .

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
مرسی بهروز خان.خیلی زحمت می کشی دستت درد نکنه عزیز

engineer

Registered User
لایک‌ها
0

ببخشید من منظورتون رو متوجه نمیشم جناب احسان باید چه موضوعی رو قبول کنند ؟؟

الان کم و بیش در تاپیک های دیگه هم داره بحث تبادل و اینجور حرفا مطرح میشه و منتظر اجازه فردی نیستند

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
ببخشید من منظورتون رو متوجه نمیشم جناب احسان باید چه موضوعی رو قبول کنند ؟؟

الان کم و بیش در تاپیک های دیگه هم داره بحث تبادل و اینجور حرفا مطرح میشه و منتظر اجازه فردی نیستند
دوست من

اگر از اول تاپيك مطالب را مي خوانيد متوجه قضيه مي شديد .

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
دوستان سلام .
اگر موافق نيستين فقط يه "نه" گنده بهم بگين ! قصد مزاحمت ندارم .
حاضرم کليهٔ سريال هايی که من ندارم رو يکی از مديران يا کسانی که دارند برای من بفرستند و من تا آخر تعطيلات نوروز برای هر کسی که مايل باشه به صورت رايگان (در جهت پيشبرد هدف خود شما - که البته کمی با هدف من که فروشنده ام فرق ميکنه ) بفرستم (منهای پول dvd خام )

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام .
حاضرم کليهٔ سريال هايی که من ندارم رو يکی از مديران يا کسانی که دارند برای من بفرستند و من تا آخر تعطيلات نوروز برای هر کسی که مايل باشه به صورت رايگان (در جهت پيشبرد هدف خود شما - که البته کمی با هدف من که فروشنده ام فرق ميکنه ) بفرستم (منهای پول dvd خام )

با اجازه بزرگترا
نه

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دوستان سلام .

خوب..اولین قدم اینکه از چیزایی که خودتون دارین بفرستین..تفاوتی میکنه؟:)

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0
سلام!

امروز بسته شرلوک هلمز رسید ( با تشکر فراوان از جناب دنیل عزیز) :D ولی با کمال تاسف تمام قاباش شیکسته بود ( زیر بار له شده بود:grrr: )
من نمیدونم اینا رو مگه پست با گاری میاره؟؟!!! :blink: :blink: :p

راستی یه سوال :

به غیر از DVD شماره 1 که تمام فایل ها زیرنویس انگلیسی دارن DVD های 2, 3 و4 همه ی فایل ها زیرنویس ندارن .:blink:
میخواستم بببینم واسه همه همینطوره یا فقط واسه من اینطوری شده:( :p

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
خوب..اولین قدم اینکه از چیزایی که خودتون دارین بفرستین..تفاوتی میکنه؟:)

اگه منظورتون امتحان کردنه منه فکر نميکنم راهه خوبی باشه !
من مشکلی ندارم ! ليست سريال هام رو ميتونيد از اينجا برداريد و اگه ميخواستينشون بگين تا بفرستم !
کلیک کنید

منتها من نفهميدم پاسخ چی بود .يکی از بچه ها گفت نه و يکی از بچه ها گفت آره ، و يکی شرطی گذاشت که من باهاش مشکلی ندارم ! آره يا نه ؟ (ناراحت شدن هم نداره ها ! اين فقط يه پيشنهاده)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اگه منظورتون امتحان کردنه منه فکر نميکنم راهه خوبی باشه !
من مشکلی ندارم ! ليست سريال هام رو ميتونيد از اينجا برداريد و اگه ميخواستينشون بگين تا بفرستم !
کلیک کنید

منتها من نفهميدم پاسخ چی بود .يکی از بچه ها گفت نه و يکی از بچه ها گفت آره ، و يکی شرطی گذاشت که من باهاش مشکلی ندارم ! آره يا نه ؟ (ناراحت شدن هم نداره ها ! اين فقط يه پيشنهاده)

واسه چی امتحان؟ مگه اینکار که شما بخواین چیزی رو شیر کنید و یا برسونین بدست بقیه چیز مبهی توش هست؟

اصلا بحث اینجا نیست..ایشون در مورد فرستادن نه گفتن نه در مورد اشتراک مجموعه ها;)

در مورد لیستتون هم کلا مشگل دوستان همینه اینجا..شما مجموعه هایی رو میفروشید که صاحبانشون بقصد فروش اونا رو تهیه نکردن..( البته بازم دلیل شما برای اینکه من اینا رو خریدم واسه خودتون محترم واسه این دوستان غیر قابل پذیرشه..)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من نميخوام ديگه در اين مورد بحثی بکنم چون واقعاً بی نتيجه هست.

به هر جهت دوست عزيز تمام سريال های شما قبلاً توسط ديگر کاربران اينجا از جمله برادر rax و خوده من و دوستان ديگه دانلود شدن و همگی موجودن. شما به غير از اينها چه سريال ديگه اي دارين؟

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
واسه چی امتحان؟ مگه اینکار که شما بخواین چیزی رو شیر کنید و یا برسونین بدست بقیه چیز مبهی توش هست؟

اصلا بحث اینجا نیست..ایشون در مورد فرستادن نه گفتن نه در مورد اشتراک مجموعه ها;)

در مورد لیستتون هم کلا مشگل دوستان همینه اینجا..شما مجموعه هایی رو میفروشید که صاحبانشون بقصد فروش اونا رو تهیه نکردن..( البته بازم دلیل شما برای اینکه من اینا رو خریدم واسه خودتون محترم واسه این دوستان غیر قابل پذیرشه..)

واژهٔ امتحان همینجوری به ذهنم خطور کرد ( اگه ناراحت شدين ، معذرت ميخوام )
اگه در مورد فرستادن ،" نه" گفتن ! مشکلی نيست ! من حرفم رو پس ميگيرم ! ببينيد من در واقع ميخواستم بشم يک رکس شماره 2 ! و به کسانی که هنوز ندارند بدم اگه ميگيد اشباع شده ، خوب هيچ !
در مورد بحث فروشندگی من هم ، حق با شماست دليل من واسه خودم محترمه ، پس روش هيچ گونه بحثی نميکنم !

من نميخوام ديگه در اين مورد بحثی بکنم چون واقعاً بی نتيجه هست.

به هر جهت دوست عزيز تمام سريال های شما قبلاً توسط ديگر کاربران اينجا از جمله برادر rax و خوده من و دوستان ديگه دانلود شدن و همگی موجودن. شما به غير از اينها چه سريال ديگه اي دارين؟

دوست عزيز من سريال mortal combat و سريال 24 و سريال ايرانی شبهای برره رو هم دارم !

engineer

Registered User
لایک‌ها
0
میبینم که دوباره جناب prelude2love و وحید جان افتادند به جون هم ( شوخی )

همینجا میخواستم از جناب daneel olivaw که زحمت پخش سریال شرلوک هلمز رو به عهده گرفتند واقعا تشکر

کنم بر روی یک از بهترین دی وی دی خام ها ( sony ) و با پک و بسته بندی عالی که واقعا فکر میکنم خودشون

بیشتر از مبلغی که از ما گرفتند هزینه کردند و من هیچ موقع لطفشون رو فراموش نمی کنم حیف که هنوز

دی وی دی رایتر نخریدم هر موقع گرفتم از خجالتشون در میام.

در جواب یک دوستی هم که فرموده بودند فقط دی وی دی 1 زیر نویس داره برای من هم همینطوره چون فقط

فکر میکنم همین سری یعنی the advnentures of sherlock holmes زیر نویسش در نت موجوده سایر سریها رو هم

جستجو کردم به صورت پراکنده و تک و توک بعضی از اپیزودهاش زیر نویساش در نت موجوده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا