mahsa_nini
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 586
- لایکها
- 0
منم با برادر lee موافقم.
كلي عنوان هست که پخش نشده
كلي عنوان هست که پخش نشده
کلی تاپيک تو اين قسمت زده شده که اکثراً سريال های شرقی هستن. برای سريال های قربی هم يه تاپيک بزنيم شايد بد نباشهحالا يه سوال، کی اين سريال رو داره؟ (اسم فارسيش يادم نيست
!) ميخوام ببينم که اگه کسی نداره شروع به دانلود بکنيم.
][/B][/CENTER]
سلام بر همگی
دست گلتون درد نکنه
می گم واسه سریال شرلوک هولمز تاپیک نمی زنین؟
کلی تاپيک تو اين قسمت زده شده که اکثراً سريال های شرقی هستن. برای سريال های قربی هم يه تاپيک بزنيم شايد بد نباشهحالا يه سوال، کی اين سريال رو داره؟ (اسم فارسيش يادم نيست
!) ميخوام ببينم که اگه کسی نداره شروع به دانلود بکنيم.
Horatio Hornblower
![]()
دوست عزیز اگر تمایل به داشتن سریالی دارید فقط بردن نام آنها کافیستاين سريال ها رو كي داره ؟ ؟
سري کامل سريال Friends
سري کامل سريال Sex and the City
سري کامل سريال Firefly
سري کامل سريال Band of Brothers
سري کامل سريال Alias
سري کامل سريال 24Hours
سري کامل سريال Lost
سري کامل سريال Smallville
ضمنا ميشه يه ليست بدين فقط فيلم ها و سريال ها كه با اين سيستم پخش ميكنيد .فقط پول سيدي وپست ؟؟
كارتون ها رو نمي خوام
نمی دونم باید سؤالم رو اینجا مطرح کنم یا نه....:happy:
در تاپیک(( لیست سریال های موجود)) جناب live for what سه نوع از سریال افسانه عقاب های مبارز رو برا پخش گذاشتن..... (LOAH, ROCH, HSDS )
می خواستم بپرسم که اینا چه فرقی با هم دارن......
من امروز 7تا دی وی دی این سریال بدستم رسید :اين سريال ها رو كي داره ؟ ؟
سري کامل سريال Friends
سري کامل سريال Sex and the City
سري کامل سريال Firefly
سري کامل سريال Band of Brothers
سري کامل سريال Alias
سري کامل سريال 24Hours
سري کامل سريال Lost
سري کامل سريال Smallville
ضمنا ميشه يه ليست بدين فقط فيلم ها و سريال ها كه با اين سيستم پخش ميكنيد .فقط پول سيدي وپست ؟؟
كارتون ها رو نمي خوام
سلام دوستان بعد از مدتها دوباره پی تی همه رو غافلگیر کرد مدیران بخش جالبی رو راه اندازی کردن اگه جسارت نباشه بنده یه سوالی دارم من سریال آن شرلی رو میخوام و اینطور که متوجه شدم افراد زیادی تو پی تی خواستار دریافت سریال هستن از اونجا که نمیدونستم بین این همه سریال شرقی خواسته ام که یه سریال غربیه کجا مطرح کنم ترجیح دادم تو همین مکانی که قبلا تنی چند از بچه ها این سریال ومیخواستم درخواستم مطرح بشه درباره مشارکت برای هزینه هم من موافقم وبرای هزینه مشگلی ندارم خواهش میکنم دوستان لطف کنن و جواب بدن چون به نظرم خیلی ها مخصوصا بچه های گل تاپیک آن شرلی منتظر جوابیه هستن ممنون از همگی
خوب...یه کاری که میشه کرد..همه افراد متقاضی رو جمع کنید..با یه مبلغ معقول که هزینه قبلی رو نه 100% ولی تا حدی جبران کنه تقسیم کنیم بین همه...
حدود 7 تا دیسک هستش..اگه عادی بود جریان حدود 3500 نفری میفتاد..الان بهش یه مبلغی هم اضافه میشه..حالا دقیق چند نفری میخوان؟
کلا چند قسمته؟سلام![]()
من در حال دانلود سریال اوشین هستم و تا حالا حدود 120 قسمتش تموم شده.
ولی میترسم از اینکه کار بیهوده کرده باشم.![]()
خودم زیاد ازش خوشم نمیاد :blush: فقط میخواستم مشارکت داشته باشم و به دست کسایی که دوست دارن برسونم.:happy:
پس اگه کسی تا حالا دانلودش کرده به من خبر بده لطفا.