• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراخوان جهت مشارکت كاربران فروم براي بدست آوردن سریالهای محبوب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر فریدا چند صفحه قبل لیست یک تعداد سریال را از قبیل Tsubasa Chronicles و Naruto رو گذاشته اند که بیش از 200 سریال است و البته چند تا از معروف هاش خیلی توی چشم می زنه.
سلام برادر/ خواهر

چند تا نکته هست که من لازم ميدونم که اصلاح کنم. در مورد فيلم ها و سريال ها من هنوز روی حرفم هستم و طبق قوانين اين تاپيک هم عمل ميکنم و همه فيلم ها و سريال هام برای اشتراک هست ولی بنا به اتفاقاتی که متاسفانه افتاد و حساسيت بچگانه من نسبت به کارتون هام که الان تعدادشون بيشتر از 420-410 سری شده، کارتون های من برای اشتراک گزاری با قوانين اين تاپيک و اين بخش نيست:eek:. اگه لطف کنين پست اول تاپيک انيميشن رو بخونين، شرايط پخش کارتون ها توش به طور کامل شرح داده شده:

با اين شرايط بچه های تاپيک انيميشن در خدمت همه دوستان هستن.:happy:

البته بايد اين رو هم اضافه کنم که کارتون هايی که در تاپيک مشارکت دانلود انيميشن ها اسمشون آورده ميشه، برای مشارکت هستن و پخششون با قوانين اين بخش هست.:)
همین طور گفته اند که از بین این چند نفر آقای Shinobi دو سریال آن شرلی و قصه های جزیره را هم دارند و بعد آقای شینوبی گفته اند که آن شرلی 6-5 دی وی دی و قصه های جزیره 42 دی وی دی !! است. :wacko:
بازم من بايد ياداوری کنم که من از جانب خودم اين پيشنهاد رو دادم و بايد ببينيم که برادر شينوبی اصلاً تمايلی به پخش سريال دارن يا نه؟!:rolleyes: البته متاسفانه برادر شينوبی اين چند وقت خيلی گرفتار شدن و اصلاً به فروم سر نزدن و بايد ببينيم بعد از اينکه اومدن نظرشون در رابطه با پخش سريال هاشون چيه!;)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
بازم من بايد ياداوری کنم که من از جانب خودم اين پيشنهاد رو دادم و بايد ببينيم که برادر شينوبی اصلاً تمايلی به پخش سريال دارن يا نه؟!:rolleyes: البته متاسفانه برادر شينوبی اين چند وقت خيلی گرفتار شدن و اصلاً به فروم سر نزدن و بايد ببينيم بعد از اينکه اومدن نظرشون در رابطه با پخش سريال هاشون چيه!;)

شما درست می گید فریدا جان.
حساسیتتان را روی کارتونهایی که با زحمت به دست آورده اید و یک عده سودجو در حالی که شما رایگان به دیگران می دهید، آنها را می فروشند کاملا درک می کنم و علت این قوانین را می فهمم.
banned.gif

خودم هم بودم حساس می شدم.
فقط ممکنه بی زحمت به آقای شینوبی یه ندا بدهید که نظرش رو در این مورد بنویسه؟
مرسی.

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
سلام برادر/ خواهر

چند تا نکته هست که من لازم ميدونم که اصلاح کنم. در مورد فيلم ها و سريال ها من هنوز روی حرفم هستم و طبق قوانين اين تاپيک هم عمل ميکنم و همه فيلم ها و سريال هام برای اشتراک هست ولی بنا به اتفاقاتی که متاسفانه افتاد و حساسيت بچگانه من نسبت به کارتون هام که الان تعدادشون بيشتر از 420-410 سری شده، کارتون های من برای اشتراک گزاری با قوانين اين تاپيک و اين بخش نيست:eek:. اگه لطف کنين پست اول تاپيک انيميشن رو بخونين، شرايط پخش کارتون ها توش به طور کامل شرح داده شده:

با اين شرايط بچه های تاپيک انيميشن در خدمت همه دوستان هستن.:happy:

البته بايد اين رو هم اضافه کنم که کارتون هايی که در تاپيک مشارکت دانلود انيميشن ها اسمشون آورده ميشه، برای مشارکت هستن و پخششون با قوانين اين بخش هست.:)
حساسیت هات بچگانه نیست :D خیلی هم خوبه , به نظرمن حتی یخورده هم سهل میگیری :D
----
در مورد شینوبی هم , یخورده گرفتاره , اذیتش نکنید :D , حالا بیاد این همه دی وی دی رو رایت کنه , حداقل یه هفته وقتشو میگیره :D
صبر کنید سرش که خلوت شد , ازش بخواهید ;)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
نمیدونم به درد کسی میخوره یا نه، ولی من هم مینی سریال BAND OF BROTHERS رو دارم. محصول 2001.
(6 دی وی دی - 10 چپتر - دی وی دی آخر پشت صحنه و the making of)

3zw4rog.jpg

داستان سریال: آماده سازی نیروی هوایی (US Airbourne) - حمله بزرگ نورماندی، اینبار از دید نیروی هوایی - وقایع بعد از اون

سطح فنی سریال: فوق العاده (به لینک IMDb اش سری بزنید بد نیست) - اگه کیفیت ساخت اش از نجات سرباز رایان بیشتر نباشه، کمتر هم نیست.

سطح احساسی سریال!: وقتی سریال تموم شد، دعا میکنید ای کاش تموم نمیشد! انقدر به شخصیت هاش علاقه مند میشید.

ضمنا تمام وقایع این سریال از روی حقیقت ساخته شده.

استیون اسپیلبرگ و تام هنکس، تهیه کننده های اجرایی Band of Brothers هستن.

برای اطمینان خاطر:امتیاز 9.6 از IMDb!!! بر اساس رای 30000 کاربر (یعنی تقریبا 90 درصد کاربر ها به این فیلم 10 از 10 دادن)

اگه احتیاج بود من در خدمت هستم (خودم پیشنهاد اش میکنم صد در صد مخصوصا اینکه فقط 6 دی وی دی هست)

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
من ارتش سری رو چه جوری تهیه کنم؟!

این سریالBand of Brothers هم از انتخاب های خوب است.
اگر آقای Radiohead عزیز یک نسخه از این سریال را در اختیار معتمد بخش قرار دهند و بعد یک نفر هم زحمت تکثیر را قبول کند خیلی عالی می شود.
226.gif

خوشبختانه سریال به اندازه آن شرلی و قصه های جزیره هم نایاب و گران نیست.

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
با).
البته من سریال قصه های جزیره را از تمام سریالهای دیگه بیشتر دوست دارم و ای کاش می شد یه جوری تعداد DVD هاش رو از 42 تا کمتر کرد!
54.gif
54.gif
54.gif

اگه این پیشنهاد عملی بشه هم چند سریال محبوب به لیست اضافه میشه و هم صاحبان این سریالها علی الخصوص شینوبی عزیز که ظاهرا گرفتار هم هستند زیاد تحت فشار قرار نمی گیرند.
مرسی از همه بچه ها.

سلام
من فقط دو فصل از قصه هاي جزيره رو دارم اگه به درد ميخوره براي اشتراك بزارم

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
آقای Radiohead در پیغام خصوصی برای من نوشته اند که این سریال را برای مدیر محترم آقای Live for what فرستاده اند. پس به زودی احتمالا این سریال هم به اشتراک گذاشته خواهد شد.
big_smileb.gif
big_smileb.gif
big_smileb.gif

grimace.gif
grimace.gif
grimace.gif

smile.gif
smile.gif
smile.gif

victory.gif
victory.gif
victory.gif

beauty.gif
beauty.gif
beauty.gif

hmn

Registered User
لایک‌ها
1
سلام. مخ من الان یه جورایی مثل عنوان این پست شده.
من اول از تاپیک مشارکت جواهری در قصر شروع کردم و یه 7-8-10 صفه ای خوندم. متوجه شدم که سریالهای شرلوک هلمز و آن شرلی هم به مشارکت گذاشته شده و تاپیکی با عنوان خودشون دارن. بعد به تاپیک آن شرلی رفتم یه 7-8-10 صفه ای خوندم متوجه شدم برای به اشتراک گذاشتن یه تاپیک سوا داره. بهد به تاپیم فراخوان جهت مشارکت سریالها رفتم که هوار صفحه شده. کلی از اولش و بعد مقداری از آخرش خوندم. نفهمیدم لیست اصلی سریالها کجاست؟ بعضی از سریالها رو بعضی ها دارن. بعد بعضی ها بعضیشون رو میفروشن بعضی ها هما بعضی شون رو به اشتراک میذارن. بعضی از سریالها با زحمت بعضی از دوستان دانلود شده ، بعضیشون هم توسط بعضی از دوستان خریداری شده. بعد بعضی از سریالها میخواد خریداری بشه و دنبال بعضیا میگردن تا برای بعضیا پایه خرید بشه. بعضی از سریالها از جاپون باید خریداری بشه بعضی از کانادا دانلود بشه بعضی از عربستان نمیدونم چی باید بشه. بعضی از دوستان برای تهران و بعضی دیگه برای شهرستانها ارسال میکنند . بعضیا روزها میفرستن بعضیا ظهرها بعضیا شبا. بعضیا نامردی کردن و بعضی از اشتراکی یا را دارن میفروشن بعد بعضی از زحمت کشان از دست اون بعضیا ناراحت شدن و دیگه بعضی از آیتم ها رو که نمیدونم کارتون بود یا انیمیشن یا چی چی رو دیگه نمی دن. بعضیا هم میگن میدیم اما به شرطها و شروطها و باید بیاید نظر بدید وگرنه میگزاریمتون تو بلک لیست. بعضیا تشکر کردن. بعضیا گله. بعضیا گرفتن بعضیا نگرفتن. بعضیا همش اینجان ولی معلوم نیست چیکارن و چی دارن. بعضیا که همه کارن و همه چی دارن معلوم نیست کجان. بعضیا حالشون خوبه بعضیا مثل مت زیر سرم. بعضی وقتا انگار همه چی معلومه بعضی وقتا خلاصه نه. بعضی .............
------------------------------------------
از اینجا رو مثل اون موشه تو شیرشاه بخونین وقتی نالا اومد
--------------------------------------------
بابا یکه ساده و راحت منو راهنمایی کنه

من یه چنتا سریال و کارتون میخوام
وقت نظر دادن ندارم
دزد نیستم و برای فروش نمی خوام
بعضیاشو برای خودم بعضیا شو برای خانومم و بعضیا شو برای بابام میخوام پس وقت ندارم همشو 2 هفته ای ببینم و بیام نظر بدم
لیست کامل فیلمها و سریالها و کارتونها و غیره کجاست؟
کدوم رو از کجا بگیرم؟
مرسی:happy:

zeus_titan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام من 3 تا سریال رو می خوام لطفا بگید دارید یا نه ؟

شرمنده وقت نبود صفحات رو چک کنم.
1-oc -ocean california
2-one tree hill
3-gil more girls

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0

zeus_titan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام زيتون جان ... شما بايد به اين دو قسمت مراجعه بكنيد :

قوانین بخش اشتراک گذاری

لیست سریالهای موجود

موفق باشين :happy:

قربونت شم زیتون کیلو چنده؟ زئوس هستم
129fs3701414.gif

تازه اون تاپیک ها هم رفتم ولی لیست باید ناقص باشه نه؟
129fs3701929.gif

چون من تو این تاپیک اسم سریال های دیگه رو هم دیدم که علاوه بر اوون لیست هستش نه؟

حال چی میشه جواب منه بیچاره رو شما استاتید بدید؟ اگر این کار و کنید ممنونتون می شم:)

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
قربونت شم زیتون کیلو چنده؟ زئوس هستم

108.gif
ببخشيد ! يه لحظه زئوس و تايتان با هم قاطي شد فكر كردم زيتونه :blush: به قول شما اگر اساتيد بگن اون ليسته هر چند وقت يك بار به روز ميشه كه خيلي خوبه :happy:

manmasood

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من سريال ميشل استروگف و فيلم جنايت و مكافات رو مي خوام.لطفا كمك كنيد.
[email protected]
thanks

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
برای رفع نگرانی به جای بعضی از دوستان از جمله linghuchong:
فقط کسانی بتونن سریالها و کارتونهای به اشتراک گذاشته شده رو تهیه کنن که از اعضای قابل اعتماد Trusted Members باشن.
Trusted Members ( البته فقط در مورد این قضیه خاص یعنی "به اشتراک گذاری سریالها" این کلمه ی "اعضای قابل اعتماد" تعریف میشه ممکنه یه نفر قابل اعتماد باشه ولی نه در مورد به اشتراک گذاری سریالها) کسانی اند که:
1-فروشنده عمده فیلم و سریال نباشن: با نگاهی به تاریخچه پست های هر ID میشه اینو فهمید
2-تازه وارد نباشن: میشه از روی تاریخ ورود اینو هم فهمید و حداقل باید 1 سال سابقه عضویت داشته باشن.

+البته کاملا واضحه و نیازی به گفتن نیست که اعضای باسابقه مدیران محترم و کلا سرشناسای فوروم و فروشنده هایی که توسط مدیران و سرشناسای فوروم تایید بشن از شروط بالا مستثنی هستن.

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان من یک لینک برای خرید سریال عامل ناشناخته PSI Factor توی سایت معتبر ebay پیدا کردم که شامل همه سیزن هاش میشه و قیمت مناسبی هم داره که جمعا 130 تا 150 تومن میشه که اگه فقط 10 نفر طالب اون باشن میشه نفری 13 تا 15 تومن. از دوستان خواهش میکنم عجله کنن چون فقط 2 روز تا پایان فروش مونده اگه از دست بره فک نکنم دیگه تا مدتها بشه لینک فروش بدرد بخور دیگه ای پیدا کرد.
البته یکی از دوستان اون وری باید زحمت خرید این سریال رو به عهده بگیره. آیا عالیجناب linghuchong میتونن در این مورد کمک کنن؟!
دوستان خواهشا سریع تصمیم بگیرید.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
دوستان من یک لینک برای خرید سریال عامل ناشناخته PSI Factor توی سایت معتبر ebay پیدا کردم که شامل همه سیزن هاش میشه و قیمت مناسبی هم داره که جمعا 130 تا 150 تومن میشه که اگه فقط 10 نفر طالب اون باشن میشه نفری 13 تا 15 تومن. از دوستان خواهش میکنم عجله کنن چون فقط 2 روز تا پایان فروش مونده اگه از دست بره فک نکنم دیگه تا مدتها بشه لینک فروش بدرد بخور دیگه ای پیدا کرد.
البته یکی از دوستان اون وری باید زحمت خرید این سریال رو به عهده بگیره. آیا عالیجناب linghuchong میتونن در این مورد کمک کنن؟! دوستان خواهشا سریع تصمیم بگیرید.
سلام
من خواهر فريدا هستم.:happy:

بعد چند تا نکته در مورد پيشنهاد تون و لينکی که دادين بگم:

نکته اول اينکه اين لينکی که دادين مال يک bid هست که احتمالاً تا 2 روز ديگه کلی روی اين قيمت پايه خواهد رفت.:(

نکته بعد اينکه محل اين سريال انگلستان هست که تا بخواد به دست من برسه، 30 پوند ديگه هزينه بر ميداره، جدا از گمرکی احتمالی اي که بهش ميخوره. که با در نظر گرفتن همه اينها، هزينه خيلی بالا ميره!:(

نکته آخر اينه که بايد تعداد کسانی که ميخواهند مشارکت کنند معلوم بشه تا دوستان بدونند که هزينه نهايی چه مقدار هست و با توجه به تعداد دوستان سهم هر نفر چقدر ميشود.:eek:

در نهايت فکر کنم اگه مثل خريد سريال ارتش سری با برنامه ريزی قبلی عمل کنيم، موفق تر هستيم. تاپيکی که در اين مورد زدين فکر بسيار خوبی هست ولی تا تعداد دوستان به حد قابل قبولی نرسه نميتونيم اقدام به خريد بکنيم.:(

به هر جهت من در خدمتتون هستم و وقتی که دوستان به نتيجه رسيدند به من خبر بدين.;)

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
البته یکی از دوستان اون وری باید زحمت خرید این سریال رو به عهده بگیره. آیا عالیجناب linghuchong میتونن در این مورد کمک کنن؟!
دوستان خواهشا سریع تصمیم بگیرید.

در تایید صحبتهای فریدای عزیز!
لطف کنید قوانین مربوط به این بخش را نیز مطالعه بفرمایید!
با تشکر

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
سلام
من خواهر فريدا هستم.:happy:

بعد چند تا نکته در مورد پيشنهاد تون و لينکی که دادين بگم:

نکته اول اينکه اين لينکی که دادين مال يک bid هست که احتمالاً تا 2 روز ديگه کلی روی اين قيمت پايه خواهد رفت.:(

نکته بعد اينکه محل اين سريال انگلستان هست که تا بخواد به دست من برسه، 30 پوند ديگه هزينه بر ميداره، جدا از گمرکی احتمالی اي که بهش ميخوره. که با در نظر گرفتن همه اينها، هزينه خيلی بالا ميره!:(

نکته آخر اينه که بايد تعداد کسانی که ميخواهند مشارکت کنند معلوم بشه تا دوستان بدونند که هزينه نهايی چه مقدار هست و با توجه به تعداد دوستان سهم هر نفر چقدر ميشود.:eek:

در نهايت فکر کنم اگه مثل خريد سريال ارتش سری با برنامه ريزی قبلی عمل کنيم، موفق تر هستيم. تاپيکی که در اين مورد زدين فکر بسيار خوبی هست ولی تا تعداد دوستان به حد قابل قبولی نرسه نميتونيم اقدام به خريد بکنيم.:(

به هر جهت من در خدمتتون هستم و وقتی که دوستان به نتيجه رسيدند به من خبر بدين.;)

من هستم برای خرید فقط یه چیزی لینهو گفتن که یکی از دوستانشون این سریال رو داره.

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
من هستم برای خرید فقط یه چیزی لینهو گفتن که یکی از دوستانشون این سریال رو داره.
من پيگير حرف جناب linho شدم اما متاسفانه دوستشون اين سريال را نداره...
no.gif

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزیز P.I.T.A به خاطر پیگیریتون ممنون من هم میخواستم با اون شخص تماس بگیرم اما گویا شما قبلا این کار رو کردید میشه بپرسم آیا با خود همون شخص تماس گرفتین یا تو سایتشون درخواست نوشتین؟
این رو هم بگم که اون لینک فروش قبلی برای سریال عامل ناشناخته زمانش تموم شد و فروخته شد.:( اما من مشابه همین لینک فروش رو در شعبه کانادایی سایت ebay پیدا کردم با همون قیمت:p که فکر کنم دوست خوبمون linghuchong که موافقت کردن برای خرید و انتقال سریال به ایران کمکمون کنن هم از همین ebay کانادایی خوششون میاد.:happy: :blink:
ولی متاسفانه تا حالا افراد زیادی حاضر به مشارکت در تهیه این سریال نشدن(بابا مرام!)
در این مورد لازمه این نکته رو اضافه کنم که دوستانی که در تهیه این سریال یا کلا هر سریال دیگه ای مشارکت کنن بعدا پولشون رو دوباره خواهند گرفت که در این مورد طبق قوانین مربوطه که توسط مدیران و ریش سفیدان فوروم تهیه شده عمل خواهد شد دوستان میتونن این قوانین رو اینجا بخونن:
قوانین بخش اشتراک گذاری

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
خودشون كه اينجا خيلي وقته آنلاين نشده!....توي سايتشون براي خودش پيغام گذاشتم ولي هنوز جواب منو نداده...ولي از روي ليست سريالاش ديدم كه اين سريالو نداره..
gonemad.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا