linghuchong
مدیر بازنشسته
سلام برادر/ خواهرخواهر فریدا چند صفحه قبل لیست یک تعداد سریال را از قبیل Tsubasa Chronicles و Naruto رو گذاشته اند که بیش از 200 سریال است و البته چند تا از معروف هاش خیلی توی چشم می زنه.
چند تا نکته هست که من لازم ميدونم که اصلاح کنم. در مورد فيلم ها و سريال ها من هنوز روی حرفم هستم و طبق قوانين اين تاپيک هم عمل ميکنم و همه فيلم ها و سريال هام برای اشتراک هست ولی بنا به اتفاقاتی که متاسفانه افتاد و حساسيت بچگانه من نسبت به کارتون هام که الان تعدادشون بيشتر از 420-410 سری شده، کارتون های من برای اشتراک گزاری با قوانين اين تاپيک و اين بخش نيست
با اين شرايط بچه های تاپيک انيميشن در خدمت همه دوستان هستن.:happy:
البته بايد اين رو هم اضافه کنم که کارتون هايی که در تاپيک مشارکت دانلود انيميشن ها اسمشون آورده ميشه، برای مشارکت هستن و پخششون با قوانين اين بخش هست.
بازم من بايد ياداوری کنم که من از جانب خودم اين پيشنهاد رو دادم و بايد ببينيم که برادر شينوبی اصلاً تمايلی به پخش سريال دارن يا نه؟!همین طور گفته اند که از بین این چند نفر آقای Shinobi دو سریال آن شرلی و قصه های جزیره را هم دارند و بعد آقای شینوبی گفته اند که آن شرلی 6-5 دی وی دی و قصه های جزیره 42 دی وی دی !! است. :wacko: