• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

triple m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
دوستان خواهشن جواب مارو هم بدین
برگه معرفی به محل آموزش برام اومد و زده **** احمد بن موسی (ع) نیروی دریایی **** اعزام 19/8 لطفا هر کسی اطلاعات یا توصیه هایی در مورد اینجا داره راهنمایی کنه بعد از پایان آموزش با توجه به اینکه من تک فرزند ذکور هستم و استان مازندران زندگی میکنم کجا میرم یگان با تشکر فراوان

triple m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
دوستان خواهشن جواب مارو هم بدین
برگه معرفی به محل آموزش برام اومد و زده **** احمد بن موسی (ع) نیروی دریایی **** اعزام 19/8 لطفا هر کسی اطلاعات یا توصیه هایی در مورد اینجا داره راهنمایی کنه بعد از پایان آموزش با توجه به اینکه من تک فرزند ذکور هستم و استان مازندران زندگی میکنم کجا میرم یگان با تشکر فراوان

sepehri302

Registered User
لایک‌ها
943
سلام
میخواستم یکمی اطلاعات در مورد کارت ایثار گری بدونم پدر من 28 ماه خدمته تو زمان جنگ و البته داوطلب رفته آیا بهش کارت میدن؟
اگه بدن به من چقدر کسر سربازی میدن ؟
28 ماه بود ولی توی کارت پایان خدمت جدید نوشتن 27 ماه و 29 روز

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
سلام
میخواستم یکمی اطلاعات در مورد کارت ایثار گری بدونم پدر من 28 ماه خدمته تو زمان جنگ و البته داوطلب رفته آیا بهش کارت میدن؟

برای شما 9 ماه کسری میدن، البته اگه متولد سال 72 و ماقبل هستی.

پدرت کارت ایثارگری هم حتما باید داشته باشه.

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
72؟ برای متولدین 74 نمیدن؟ من متولد 74 هستم.

کسری خدمت ایثارگری به متولدین 73 به بعد ( یعنی 73 و 74 و 75 و....... ) تعلق نمیگیره، فقط به متولدین 72 و قبل ( یعنی 72 و 71 و 70 و .... ) تعلق می گیره.

متأسفانه به شما تعلق نمیگیره.

خواص

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
برای دوره آموزشی چه مدارکی باید با خودمون ببریم؟ (منظورم چیزهایی مثل شناسنامه، کارت ملی، برگه واکسن و ... هست)

sepehri302

Registered User
لایک‌ها
943
کسری خدمت ایثارگری به متولدین 73 به بعد ( یعنی 73 و 74 و 75 و....... ) تعلق نمیگیره، فقط به متولدین 72 و قبل ( یعنی 72 و 71 و 70 و .... ) تعلق می گیره.

متأسفانه به شما تعلق نمیگیره.
شانس مارو باش چی میشد 74 ها هم استفاده میکردن.

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
سلام
برای دوره آموزشی چه مدارکی باید با خودمون ببریم؟ (منظورم چیزهایی مثل شناسنامه، کارت ملی، برگه واکسن و ... هست)

اصل هیچ کدوم از مدارک نیاز نیست. شما کپی کارت ملی و شناسنامه و برگ سفید و برگه واکسن همراهت باشه کافیه.

شانس مارو باش چی میشد 74 ها هم استفاده میکردن.

دیگه اینجوری شده، نفر بود متولد فروردین 73 بود بخاطر 7-8 روز نتونست از این کسری استفاده کنه. حالا شاید سال دیگه تغییراتی بدن، شایدم ندن، شایدم کلا بر دارن این کسری رو!!!

Last edited:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
قرار بود برای اونایی که معافیت کفالت میگیرن دوره ی آموزشی بزارن اما کنسل شد مثل اینکه چون فعلا که حرفی ازش نزدن . چطور چیزی شنیدی ؟
اگر باشه مدتش با آموزشی خدمت یکی هست بله اما فعلا که برای معافیت کفالت ها آموزشی نزاشتن , چطور جایی شنیدین ؟
راستش قبلا تو چند تا سایت خوندم !

پس زودتر برم دفترچه رو بفرستم تا اینا دوباره یه قانون جدید نذاشتن

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
سلام
اگه آشنا داشته باشی و پدرت دنبالش بیفته بکنتش 30 ماه معافی وگرنه کلش هیچی میشه و هیچ کسری نمیدن

pirooz85

Registered User
لایک‌ها
347
سلام دوستان دیروز برگه معرفی به محل آموزش برام اومد و زده **** احمد بن موسی (ع) نیروی دریایی **** اعزام 19/8 لطفا هر کسی اطلاعات یا توصیه هایی در مورد اینجا داره راهنمایی کنه. بعد از پایان آموزش با توجه به اینکه من تک فرزند ذکور هستم و استان مازندران زندگی میکنم کجا میرم یگان. با تشکر فراوان
من 1 اسفند 89 با مدرک لیسانس آموزشی احمد بن موسی بودم، پادگانش 20 کیلومتری شیرازه، نزدیکه به شیراز، اگه اشتباه نکنم چالوس باید یگان داشته باشه، شهرهای دیگه نیروی دریایی **** اونایی که من میدونم به جز احمد موسی، بندرعباس، ماهشهر، تهران، زیباکنار و قشم، من بهترین موقع رفتم آموزشی بهش میگن دوره طلایی، به ما چون لیسانس بودیم زیاد سخت نمیگرفتن، احمد موسی از قدیم معروفه به امکانات کمش حالا اون کلمه معروفو نمیگم!! ، البته الان باید امکاناتش بهتر شده باشه، بوفه پادگانش خوبه همه چی داره فقط بدیش اینه باید زیاد تو صف باشی!کلا تو پادگان باید همش در صف طولانی بایستی !باز خوبه. فصل خوبی افتادی تو وسط زمستون نیفتادی،منم تک فرزند ذکور بودم، تاثیر داره تک فرزند ذکورحداقل جایی میفتی که نزدیک محل زندگیت باشه، هر سوال دیگه هم داشتی دوست عزیز پیغام خصوصی بده نگران نباش پادگان خوبی افتادی.

Last edited:

triple m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من 1 اسفند 89 با مدرک لیسانس آموزشی احمد بن موسی بودم، پادگانش 20 کیلومتری شیرازه، نزدیکه به شیراز، اگه اشتباه نکنم چالوس باید یگان داشته باشه، شهرهای دیگه نیروی دریایی **** اونایی که من میدونم به جز احمد موسی، بندرعباس، ماهشهر، تهران، زیباکنار و قشم، من بهترین موقع رفتم آموزشی بهش میگن دوره طلایی، به ما چون لیسانس بودیم زیاد سخت نمیگرفتن، احمد موسی از قدیم معروفه به امکانات کمش حالا اون کلمه معروفو نمیگم!! ، البته الان باید امکاناتش بهتر شده باشه، بوفه پادگانش خوبه همه چی داره فقط بدیش اینه باید زیاد تو صف باشی!کلا تو پادگان باید همش در صف طولانی بایستی !باز خوبه. فصل خوبی افتادی تو وسط زمستون نیفتادی،منم تک فرزند ذکور بودم، تاثیر داره تک فرزند ذکورحداقل جایی میفتی که نزدیک محل زندگیت باشه، هر سوال دیگه هم داشتی دوست عزیز پیغام خصوصی بده نگران نباش پادگان خوبی افتادی.
سلام دوست عزیز و تشکر فراوان
1 فرمودی 20 کیلومتری شیراز (یعنی از شمال که من میرم 20 کیلومتر قبل از شیراز؟)آیا میشه با اتوبوس های شیراز رفت یعنی توی جاده اصلی هست یا باید مجدد ماشین گرفت؟کلا اوضاع تردد به پادگان و از پادگان چجوریه؟
2 برای من که تقریبا 15-16 ساعت فاصله دارم آیا روز اول برمیگردونن یا نه همونجا نگه میدارن؟(واقعا برگشتن سخته چون مسیر طولانیه)!
3 میخواستم بدونم میتونم حین خدمت برای جذب در نیروی زمینی **** اقدام کنم یا نه؟ آیا میشه بین نیرو های **** انتقالی گرفت یا نه؟منظورم برای خدمت نیست برای جذب دارم میگم! (یعنی من که دارم توی نیروی دریایی **** خدمت میکنم میتونم همزمان برای جذب در نیروی زمینی اقدام کنم و جذب بشم یا نه حتما باید خدمت رو تموم کنم بعد)؟البته بسیج فعال و مابقی موارد رو دارم.
4 شما خودتون مدارک تک فرزند ذکور چی بردین و مراحل و زمان و مکان تحویل مدارک چجوریه؟
شرمنده اگه زیاد سوال پرسیدم.تشکر فراوان

pirooz85

Registered User
لایک‌ها
347
سلام دوست عزیز و تشکر فراوان
1 فرمودی 20 کیلومتری شیراز (یعنی از شمال که من میرم 20 کیلومتر قبل از شیراز؟)آیا میشه با اتوبوس های شیراز رفت یعنی توی جاده اصلی هست یا باید مجدد ماشین گرفت؟کلا اوضاع تردد به پادگان و از پادگان چجوریه؟
2 برای من که تقریبا 15-16 ساعت فاصله دارم آیا روز اول برمیگردونن یا نه همونجا نگه میدارن؟(واقعا برگشتن سخته چون مسیر طولانیه)!
3 میخواستم بدونم میتونم حین خدمت برای جذب در نیروی زمینی **** اقدام کنم یا نه؟ آیا میشه بین نیرو های **** انتقالی گرفت یا نه؟منظورم برای خدمت نیست برای جذب دارم میگم! (یعنی من که دارم توی نیروی دریایی **** خدمت میکنم میتونم همزمان برای جذب در نیروی زمینی اقدام کنم و جذب بشم یا نه حتما باید خدمت رو تموم کنم بعد)؟البته بسیج فعال و مابقی موارد رو دارم.
4 شما خودتون مدارک تک فرزند ذکور چی بردین و مراحل و زمان و مکان تحویل مدارک چجوریه؟
شرمنده اگه زیاد سوال پرسیدم.تشکر فراوان
شما از شمال یا هر شهری میری شیراز از پادگان احمد موسی رد میشی ترمینال شیرازم پیاده بشی سواری هست مشکلی از این نظر نداری پادگان جای خوبیه ماشین خطی زیاد رد میشه والا روز اول اگه راه دور اومده باشی پادگان نگهت میدارن خیالت جمع. شما که نیروی دریایی **** افتادی بعدش برای پذیرش تو **** باید حداقل چند ماه قبل از اعزام اقدام کنی من مهر ماه رفتم برای کار پذیرش یعنی 5 ماه قبل از تاریخ اعزام اقدام کردم نیروی زمینی **** اصلاخوب نیست حالا خوددانی شما که بسیج فعال داشتی چرا قبل از تاریخ اعزام اقدامت نکردی انتقالی از نیروی دریایی به زمینی خیلی سخته راحت بگم نمیشه مگه این که پارتی کلفتی درحد سردارداشته باشی!
من چون پذیرش داشتم مطمِن بودم پادگانی که پذیرش کردم میوفتم زیاد برای تک فرزندی کاری نکردم فقط شناسنامه خودمو پدرمو کپی برابر اصل کردم اون موقع گفته بودن تو میان دوره مدارک تک فرزندی رو بیارین یه فرم از ثبت احوال شهرت اگه اشتباه نکنم بایدبگیری .

sadegh571

Registered User
لایک‌ها
205
سلام
من پس فردا عازم خدمت سربازی هستم.
چند روز پیش از طرف پست یک نامه اومد برام که پاکتش سبز راه راه هست و کاغذ داخلش سفید رنگ با حاشیه های آبی رنگ که محل اعزام و ... رو مشخص میکنه. (حالا نمیدونم شما بهش چه رنگی میگید.)
و نام مرکز آموزش رو نوشته "نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران" و "پایگاه هوایی مهرآباد"
الان دو تا سوال دارم:
1- آیا لازمه برگه دیگه ای از پلیس+10 بگیرم یا همین کافیه؟
2- وقتی رفتم مهرآباد اونجا دوباره تقسیم میشیم یا همونجا مستقر میشیم؟

ببخشید طولانی شد، خیلی سختی کشیدم تا اینا رو تایپ کردم چون حالم خیلی خرابه. خواهشا درست و با دقت جواب بدید و این پست رو بی پاسخ نذارید چون خیلی مهمه برام.
با تشکر

10000000

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان کسی میدونه که حفظ قرآن کسری یا تشویقی داره یا نه؟

ssamir70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
دوستان کسی میدونه چجوری زودتر میشه فهمید کجا افتادیم؟
راستش من حدودا 10 روز پیش مدارکمو بردم پلیس +10 ( به اصطلاح پست کردم دفترچمو) و اونجا اطلاعاتو وارد کرد و همونجا و همون لحظه برگه سبزمو داد و نوشت 1/12 تاریخ اعزاممه.من میخواستم ببینم چجوری میشه زودتر از اینکه برگه سفید بیاد خونمون فهمید کجا افتادم؟راستش من از وزارت دفاع امریه دار و خیلی عجله دارم ببینم پادگان جوادنیا میوفتم یا نه.میخوام هر چه سریع تر بفهمم کجا افتادم تا مطمئن شم امریه ام جواب داده یا نه.
مرسی از دوستان

ali_m

Registered User
لایک‌ها
262
10 15 روز قبل از خدمتت برگ سفیدت میاد
میتونی قبلش از پلیس+10 اقدام کنی، اگه مشخص شده باشه کپیشو میتونی بگیری
اواسط بهمن باید مشخص بشه (اصولاً)

ssamir70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
ممنون علی جان
ولی یعنی اصلا قبلش نمیشه؟من شنیدم یه سامانه پیامکی و یک سامانه تلفن گویا هست که میشه از طریق اون پیگیر وضعیت بود.میگن با کد ملی و کد سخا کار میکنه ولی من کد سخا ندارم.چجوری باید گرف کد سخا رو؟این سامانه ها راست هستن؟

بالا