• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ssamir70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
Spartaqus عزیز والا من رفتم پلیس +10 اونا گفتن اگر الان پست کنیم برج 12 اعزام میشیم.چون لیسانسا برج زوجن.اون تاریخ پیشنهادی هم نمیدونم چقدر اثر داره.دوستان بهتر از من میدونن.از بچه های دیگه بپرس.

reza-h8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اقایون دوره کد نیازه دوباره موها با 4 زده بشه؟
بیدار باش اینا مثل آموزشی هست؟
کلاسا از چند تا چند هست؟

krg.0rg

Registered User
لایک‌ها
23
سلام خدمت همگي
معذرت ميخوام كارت سبز بنده اومده و برج ١٠ اعزامم حال من ماه قبل كميسيون پزشكي داشتم و معاف از رزم شدم الان باتوجه به تشديد بيماريم ميخواستم اعتراض بدم اما **** وظيفه ميگه يك ماه ازش گذشته و نميشه اعتراض و ثبت كرد. حالا ميخواستم ببينم چيكار ميتونم بكنم ؟؟؟؟ ممنونم پيشاپيش

Sent from my iPhone using Tapatalk

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
اقایون دوره کد نیازه دوباره موها با 4 زده بشه؟
بیدار باش اینا مثل آموزشی هست؟
کلاسا از چند تا چند هست؟
دوره کد شبیه اموزشی هست با این تفاوت که کلاس ها از ساعت 8 تا هنگام اذان ظهر هست و بعد از اذان در اختیار خودتون هست که در صورتی که نگهبان نباشید می تونید بعد از کلاس برید مرخصی تا ساعت نه شب . نگهبانی و گشتی هم بدلیل کم بودن تعداد سرباز در هر اسایشگاه خیلی بیشتر از اموزشی است. برای ما که تعداد اسایشگاه 50 نفر بود هفته ای سه مرتبه نگهبان می شدیم. موها رو هم نیاز نیست از ته بزنی در حد معمول کوتاه باشه موردی نداره و گیر چندانی در دوره کد نمیدن. امتحان هم زیاد ازتون می گیرن که مثل اموزشی توجه ای به نمره فرماندهی نکنید که هیچ تاثیری در تقسیمات بعدش نداره. سوال دیگه ای بود در خدمتم

Sent from my ZP998 using Tapatalk

mohamad6990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوره کد شبیه اموزشی هست.سوال دیگه ای بود در خدمتم

چند تا سوال دارم:
1) من افتادم دوره کد عملیات زرهی شیراز، می دونید چطوریه؟ راستش چون اسم "زرهی" روشه یکم نگرانم
2) تو آموزشی، روز اول که موبایل رو تحویل دادیم، تا روز آخر بهمون پس ندادن، حتی میان دوره هم که رفتیم ندادن، حالا اینجا می شه گوشی رو تحویل بدیم، هر روز ظهر که می ریم بیرون تحویل بگیریم؟
3) تک پسرها چقد احتمال داره که بعد از آموزشی بیفتن محل زندگیشون؟
4) الان رسته من شده زرهی، بعد از آموزشی دوباره عوض می شه؟ آخه من ساکن تهران هستم، اینجوری که من فهمیدم تهران اصلا زرهی نداره و نزدیک ترین زرهی قزوین هستش، یعنی کلا باید تهران افتادن رو بیخیال بشم؟

reza-h8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با این حساب دوره کد مثل آموزشی آخر هفته تعطیلی نداره؟ ژنجشنبه و جمعه؟
میان دوره میدن؟ چقدره؟ یک هفته؟
بعد با لباس شخصی برم یا لباس نظامی؟
همون وسایل رو که برا آموزشی بردم ببرم دیگه؟ پتو ها رو هم که ببرم؟
بعد ما باید 10 بریم...از اونجایی که تاسوعا عاشورا هست فکر میکنید مرخصی بدن برا این دوروز؟

behnam_tr2006

Registered User
لایک‌ها
1,048
نبود 54روز دیگه اعزام بشیم یه کم هوامون عوض شه!
من لیسانسم میتونم یه جوری داوطلبی چیزی بشم زودتر برم؟
برج 10 اموزشی پدر ادم درمیاد تو سرما

Sent from my GT-I9082

30vil

Registered User
لایک‌ها
58
دوستان کسی از فرماندهی اماد پشتیبانی تهران اقدسیه اطلاعی داره؟

رسته عمران و استحکامات با درجه ستوان دومی

Hamed2G

Registered User
لایک‌ها
2,275

Sent from my GT-I9082
چرا نبود من هستم : دی

جناب_مهندس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
100

Sent from my GT-I9082
درخواست تعجیل اعزام رو باید در پلیس+10 ثبت کرد. ولی شما دیگه تایم ندارید. چون کسانی که مدرک دانشگاهی دارن، یکم برج های زوج اعزم میشن. یعنی برج 8 و 10 و 12. برج 8 که گذشت...

موفق باشی

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
چند تا سوال دارم:
1) من افتادم دوره کد عملیات زرهی شیراز، می دونید چطوریه؟ راستش چون اسم "زرهی" روشه یکم نگرانم
2) تو آموزشی، روز اول که موبایل رو تحویل دادیم، تا روز آخر بهمون پس ندادن، حتی میان دوره هم که رفتیم ندادن، حالا اینجا می شه گوشی رو تحویل بدیم، هر روز ظهر که می ریم بیرون تحویل بگیریم؟
4) الان رسته من شده زرهی، بعد از آموزشی دوباره عوض می شه؟ آخه من ساکن تهران هستم، اینجوری که من فهمیدم تهران اصلا زرهی نداره و نزدیک ترین زرهی قزوین هستش، یعنی کلا باید تهران افتادن رو بیخیال بشم؟
چند تا سوال دارم:

آموزشی دوره کد در شیراز راحت و خوب است و پادگان زرهی هم در جای خوبی از شهر قرار داره.
گوشی هم می تونی تحویل دژبان بدی هنگامی که ظهر از ساعت یک به بعد مرخصی شهری رفتی می تونی گوشی رو تحویل بگیری.

شرایط دار باشی بعد از دوره کد به احتمال زیاد می افتی تهران در رسته ی دیگه یا شهر های اطراف که رسته زرهی دارند. فقط حتما مدارک رو در پادگان تحویل بدید.

و اما در مورد تقسیمات زرهی تا جایی که اطلاع دارم اگر در شیراز کد زرهی ببینید بیشتر تقسیمات هم در همان جنوب کشور در لشکر های ۹۲ زرهی اهواز و لشکر ۸۸ زرهی زاهدان یا همون شیراز هست که یکی از دوستان بنده که اونجا دوره کد خورد افتاد تیپ ۲۸۸ زرهی خاش و کار اداری انجام میداد و در ماه هم ده روز مرخصی بهش میدادن. برای شما چون شرایط داری احتمال 99 درصد شهر خودت یا شهر نزدیک به تهران در لشکر زرهی قزوین تقسیم می شی.

mohamad6990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شرایط دار باشی بعد از دوره کد به احتمال زیاد می افتی تهران در رسته ی دیگه یا شهر های اطراف که رسته زرهی دارند. فقط حتما مدارک رو در پادگان تحویل بدید.

من آموزشيمو تو بيرجند بودم، اونجا مدارك تك پسري رو تحويل دادم، اما الان تو يكي دو تا از پست ها ديدم كه بچه ها مي گفتن مركز آموزشيشون، مدارك رو به **** وظيفه تحويل نداده، من چطوري مي تونم از اين موضوع مطمعن بشم كه تحويل دادن يا نه؟
يه سوال ديگه هم دارم، پدر من حدود ١٠ سال تو صنايع دفاع كار مي كرده، من پدر نظامي هم حساب مي شم؟
مرسي از راهنماييهاتون

hmdn2012

Registered User
لایک‌ها
57
19 ماه حضور در جبهه پدر ، چقدر از سربازی کم میکنه ؟ میشه یه مقدارش رو برای یک پسر و بقیش رو برا پسر دیگع استفاده کرد ؟ ( خانواده دارای دو فرزند پسر )

__Jamaica__

Registered User
لایک‌ها
191
دوستان کسی از فرماندهی اماد پشتیبانی تهران اقدسیه اطلاعی داره؟

رسته عمران و استحکامات با درجه ستوان دومی

اگر بگم که بهترین پادکان کل کشوره دروغ نگفتم
واقعاً فوق العادست،الان نمیدونم فرماندش کیه اما امیر نادری اونجا رو بهشت کرده بود خودشم واقعا ادم خوبی بود
شما هم که ستوان 2 ای اصلا هر جا خدمت کنی هتلِ برات

19 ماه حضور در جبهه پدر ، چقدر از سربازی کم میکنه ؟ میشه یه مقدارش رو برای یک پسر و بقیش رو برا پسر دیگع استفاده کرد ؟ ( خانواده دارای دو فرزند پسر )

6 ماه کسری
بله میشه 2 برادر استفاده کنن
اما باید متلد 72 به قبل باشن برای استفاده به بعد 72 تعلق نمیگیره

reza-h8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بعد ما باید 10 بریم...از اونجایی که تاسوعا عاشورا هست فکر میکنید مرخصی بدن برا این دوروز؟
درسته تو دوره کد پاسداری داریم چند بار؟

123arash

Registered User
لایک‌ها
74
ببخشید باز سوال دارم افتادم رسته اداری کرمانشاه.روز اول با لباس شخصی برم تو یگان؟چه وسایلی ببرم؟پنج شنبه ها ساعت چند مرخصی میدن تا برم خونه و اینکه باید روز شنبه ساعت چند به پادگان برسم؟اگر ساعت 5ونیمه که نمیرسم بایدجمعه برگردم.
ممنون

__Jamaica__

Registered User
لایک‌ها
191
درسته تو دوره کد پاسداری داریم چند بار؟
چرا دوره کد هم تعطیلِ اخر هفته
میان دوره هم میدن اما بستگی داره به اینکه چقدر رفته باشید مرخصی در طول دوره اما میدن دیگه 5 روز
مرخصی هم احتمال 70 % میدنبهتون
حتما با لباس نظامی برید اونجا مجبورتون میکنن عوض کنید.دوره کد ها معولاً توی یگان رزمی تشکیل میشه
پاسداری هم نمیدن دوره کدی ها همه جا پاسدار خونه داره

ببخشید باز سوال دارم افتادم رسته اداری کرمانشاه.روز اول با لباس شخصی برم تو یگان؟چه وسایلی ببرم؟پنج شنبه ها ساعت چند مرخصی میدن تا برم خونه و اینکه باید روز شنبه ساعت چند به پادگان برسم؟اگر ساعت 5ونیمه که نمیرسم بایدجمعه برگردم.
ممنون

حتماً لباس نظامی برید.
5 شنبه ها تعطیلِ از 4 شنبه بعد از ظهر میفرستن میرید.
شنبه 7 صبح باید سر خدمت باشید.
وسایل هم پتو ها ملحفه لباس گرم حتما ببرید.
باقی جیزا توی بوفه هست الکی بار نبرید.

phoenix021

Registered User
لایک‌ها
50
سلام
دوستان چند تا سوال
من آموزشیم تازه تموم شده و الان برگه امریه ام خورده اداره بهداشت و درمان لویزان
آیا از اونجا باز تقسیم می شیم ؟
ساعت اداری هست اونجا ؟ کسی می دونه تا ساعت چند هست ؟
برای پادگان تاکسی داره جایی ؟
و یه سوال کلی ، الان به همه لیسانس هایی که کد نخوردن درجه گروهبان یکی دادن ، چه قدر فرق داره گروهبان یک با ستوان سه ؟ بیشتر کار می کشن ؟ بیشتر اذیت می کنن ؟ ساعات کاریش بیشتره یا نه ؟
ممنون

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
سلام
دوستان چند تا سوال
من آموزشیم تازه تموم شده و الان برگه امریه ام خورده اداره بهداشت و درمان لویزان
آیا از اونجا باز تقسیم می شیم ؟ رشتتون چیه؟ نه تقسیم نمیشید اونجا دیگه شده یگان خدمتی شما
ساعت اداری هست اونجا ؟ کسی می دونه تا ساعت چند هست ؟ اداری تا 2 هست معمولا
برای پادگان تاکسی داره جایی ؟ از رسالت می تونید برید بالای اتوبان بابایی هست
و یه سوال کلی ، الان به همه لیسانس هایی که کد نخوردن درجه گروهبان یکی دادن ، چه قدر فرق داره گروهبان یک با ستوان سه ؟ بیشتر کار می کشن ؟ بیشتر اذیت می کنن ؟ ساعات کاریش بیشتره یا نه ؟
ممنون

reza-h8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه سوال من که کد پیاده خوردم فقط افسر آموزش میشم؟
اگه آره یعنی فقط یگان جایی میوفتم که آموزشی باشه؟
آخه من شرایط هم دارم و پدر نظامی هستم!!!

بالا