• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

behnam_tr2006

Registered User
لایک‌ها
1,048
سلام. داداش من یه سوال برام پیش اومده
ممنون میشم که جوابمو بدید
من ورودی ۸۹(ترم پاییز یا مهر) دوره کارشناسی رشته مهندسی صنایع هستم، یعنی اینجور که شما میگید ۵ سال معافیت تحصیلی میدن، من تا اول مهر ۹۴ بیشتر وقت ندارم، درسته؟
اگه تا اونموقع درسمو تموم نکنم چی؟
من قبلا شنیده بودم تا ۱۴ترم میتونم درسمو طول بدم و بعدشم تازه ۱سال فرصت دارم دفترچه پست کنم.
میشه این قضیه رو برام روشن کنید؟
ممنون

http://taftiau.ac.ir/fa/index.php?option=com_content&view=article&id=2914:1391-03-06-07-17-19

چون شما ورودیتون قبل از سال 90 هست پس شش سال یعنی 12 ترم وقت دارید + حداکثر 2 ترم افزایش سنوات

reza-h8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آدم هرچی بدش میاد سرش میاد!!!
من آموزشی رو 02 بودم...انصافا راحت بود...
با اینکه شرایط پدر نظامی داشتم دوره کد خوردم رسته پیاده-افسریه ( همون 01)....
دوستان کسی اطلاعی داره ازش؟کسی کد پیاده تو افسریه خورده بود...
چطوریه؟ سخته یا نه؟
من مشکل کمر هم دارم...تو آموزشی اقدام نکردم...میشه اینجا تو کد اقدام کرد؟
بعد چه چیزایی باید باخودم ببرم روز اول؟ همونایی که برا آموزشیم بردم؟

mvp

Registered User
لایک‌ها
52
مرسی از راهنماییتون، اگه کسه دیگه ای هم اطلاعاتی داره، لطفا بده
موبایل نمی شه برد؟ آخه می گن ساعت 1 به بعد می تونیم بریم بیرون
منم اموزشی 04 بودم بعدش کد خوردم مرکز پیاده شیراز ... اونجا جای بدی نبود اما از لحاظ امکانات و غذا به 04 نمیرسید ...
حالا زرهی رو نمیدونم چطوریاس...
موبایل ببرین با خودتون دم در تحویل میگیرن رسید میدن... بعد از ظهرام اگه نگهبانی نخوره میتونین برین بیرون.

mohamad6990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
منم اموزشی 04 بودم بعدش کد خوردم مرکز پیاده شیراز ... اونجا جای بدی نبود اما از لحاظ امکانات و غذا به 04 نمیرسید ...
حالا زرهی رو نمیدونم چطوریاس...
موبایل ببرین با خودتون دم در تحویل میگیرن رسید میدن... بعد از ظهرام اگه نگهبانی نخوره میتونین برین بیرون.
بعداز ظهرها که بخوام برم بیرون، گوشیو بهم می دن؟ یا مثه آموزشی آخر دوره می دن؟

ssamir70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام دوستان.
من یه چنتا سوال داشتم.ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارین راهنماییم کنید.
من چند روز پیش رفتم سمت میدان نو بنیاد تا اگر امکان داشته باشه از صنایع دفاع امریه بگیرم.مدرکم لیسانس هست.ولی همه صنایع دفاع ( اعم از هوا فضا ، دریایی و .. ) با مدرک فوق لیسانس و سابقه بسیج تکمیلی پذیرش سرباز داشتند.بعد رفتم خود ساختمان وزارت دفاع که همون اطراف بود و مسوولش وقتی دید منو پدرم زیر بارون خیس شدیمو کلی پیگیری کردیم دلش سوخت و از من اسم ، کد ملی ، دانشگاه و معدل کارشناسی رو ازم خواست.منم روی یه کاغذی سفیدی که بهم داد اینا رو نوشتم و بعد امضا کرد وو داد به سربازی که پشت کامپیوتر بود تا اسممو بنویسه.
حالا سوالاتم اینه :
1) الان اسممو نوشت برای امریه؟
2) چه کارایی باید انجام بدم ؟ ( من شنیدم باید دفترچمو پست کنم و برگ سبز رو ببرم همون وزارت دفاع برای تکمیل کارای امریه)
3) آموزشیم میوفته تو ((جواد نیا)) در استان قزوین؟
4) چقدر احتمال داره امریه ی من اثر کنه و من بیوفتم تو وزارت دفاع؟
5)اینکه میگن اونایی که امریه میگیرن خدمتشون 24 ماه هست درسته؟
------------
خلاصه دوستان من دوست دارم بیوفتم وزارت دفاع.تورو خدا اگر اطلاعاتی دارین یا کارهایی که لازمه من انجام بدم رو بگین.
ببخشید زیاد شد
مرسی

mvp

Registered User
لایک‌ها
52
سلام دوستان.
من یه چنتا سوال داشتم.ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارین راهنماییم کنید.
من چند روز پیش رفتم سمت میدان نو بنیاد تا اگر امکان داشته باشه از صنایع دفاع امریه بگیرم.مدرکم لیسانس هست.ولی همه صنایع دفاع ( اعم از هوا فضا ، دریایی و .. ) با مدرک فوق لیسانس و سابقه بسیج تکمیلی پذیرش سرباز داشتند.بعد رفتم خود ساختمان وزارت دفاع که همون اطراف بود و مسوولش وقتی دید منو پدرم زیر بارون خیس شدیمو کلی پیگیری کردیم دلش سوخت و از من اسم ، کد ملی ، دانشگاه و معدل کارشناسی رو ازم خواست.منم روی یه کاغذی سفیدی که بهم داد اینا رو نوشتم و بعد امضا کرد وو داد به سربازی که پشت کامپیوتر بود تا اسممو بنویسه.
حالا سوالاتم اینه :
1) الان اسممو نوشت برای امریه؟
2) چه کارایی باید انجام بدم ؟ ( من شنیدم باید دفترچمو پست کنم و برگ سبز رو ببرم همون وزارت دفاع برای تکمیل کارای امریه)
3) آموزشیم میوفته تو ((جواد نیا)) در استان قزوین؟
4) چقدر احتمال داره امریه ی من اثر کنه و من بیوفتم تو وزارت دفاع؟
5)اینکه میگن اونایی که امریه میگیرن خدمتشون 24 ماه هست درسته؟
------------
خلاصه دوستان من دوست دارم بیوفتم وزارت دفاع.تورو خدا اگر اطلاعاتی دارین یا کارهایی که لازمه من انجام بدم رو بگین.
ببخشید زیاد شد
مرسی
سلام
برای امریه حتما باید پارتی داشته باشین.. حالا اگه میگین یکی پیدا شده و اسمتونو نوشته دیگه چرانگرانین ؟
ولی فکر کنم که خدمت تو وزارت دفاع امریه حساب نشه ..چون خودش یه ارگان نظامیه...
برگ سبز بگیرین و حتما برین تحویل بدین
اگه اسمتون ثبت شه اره دیگه اموزشی هم وزارت دفاعین
اگه امریه اداری باشه اره دیگه خدمت 24 ماه میشه

123arash

Registered User
لایک‌ها
74
آدم هرچی بدش میاد سرش میاد!!!
من آموزشی رو 02 بودم...انصافا راحت بود...
با اینکه شرایط پدر نظامی داشتم دوره کد خوردم رسته پیاده-افسریه ( همون 01)....
دوستان کسی اطلاعی داره ازش؟کسی کد پیاده تو افسریه خورده بود...
چطوریه؟ سخته یا نه؟
من مشکل کمر هم دارم...تو آموزشی اقدام نکردم...میشه اینجا تو کد اقدام کرد؟
بعد چه چیزایی باید باخودم ببرم روز اول؟ همونایی که برا آموزشیم بردم؟
1.باید خوشحال باشید چون 2 ماه دیگه تحت اموزشی هستید و مسئولیتی ندارید ولی اگه میرفتید یگان مسئولیتات شروع میشد ولی الان فقط اموزش میبنی.
2.تو دوره کد هم میان دوره هم پایان دوره دارید.
3.من تا چهار روز پیش 01 بودم واقعا بهترین پادگانه برو حالشو ببر.
در مورد بقیه سوالات اطلاعات ندارم ولی دوره کد خوبه

123arash

Registered User
لایک‌ها
74
1.دوستان افتادم ارتش کرمانشاه به نظرتون چه جوره خوبه بده سخته؟
2.درجم گروهبان یکم شده اذیت میشم؟نگهبانی چندبار در هفته؟
3.ده ابان که رفتم یگان چی ببرم؟شلوارمو نوار بدوزم بغلش چه رنگی باشه؟اصلا نوار میخواد مثل همون نوار قرمز اموزشی؟
4.ایا کرمانشاه مرزیه؟کسر خدمت داره؟
5.وضعیت مرخصی چطوره؟
سپاس

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
1.دوستان افتادم ارتش کرمانشاه به نظرتون چه جوره خوبه بده سخته؟
2.درجم گروهبان یکم شده اذیت میشم؟نگهبانی چندبار در هفته؟
3.ده ابان که رفتم یگان چی ببرم؟شلوارمو نوار بدوزم بغلش چه رنگی باشه؟اصلا نوار میخواد مثل همون نوار قرمز اموزشی؟
4.ایا کرمانشاه مرزیه؟کسر خدمت داره؟
5.وضعیت مرخصی چطوره؟
سپاس
ای کاش کاربرا محل سکونتشون رو مشخص می کردند
شما اهل کجا هستید؟
1-
2- تا حدود زیادی به رسته شما داره به هر صورت اگه دوره کد می خوردید و نمره معدلتون بالا می شد درجتون ستوان 3 می شد
3- نوار قرمز برای سرباز های دژبانی هست
4- خود استان کرمانشاه استان مرزی محسوب میشه ولی شما دقیقا کجاش افتادید؟ چه رسته ای؟ اگر منطقه محروم باشه 2 ماه کم میشه
پاسگاه مرزی؟ داخل شهر؟ توی امریه باید نوشته باشه که شما باید خودتو دقیقا کجا معرفی کنید
از قبل معروف بوده که برای تهرانیا اگه بیفتند راه دور یگانشون بعدا نزدیک محل سکونتشون خواهد بود

123arash

Registered User
لایک‌ها
74
عذر میخوام سوالم ناقص بود.من لیسانس حقوق از ایلام هستم و کرمانشاه بهترین جا از نظر فاصله هست.تو برگ امریه اینو نوشته
فرماندهی پشتیبانی منطقه 1ف آماد و پش- کرمانشاه
رسته اداری پرسنلی

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
من آموزشی خاتمی یزد بودم . کسی الان رفته ببینم هنوز هم بهش هتل میگن یا نه ؟

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
عذر میخوام سوالم ناقص بود.من لیسانس حقوق از ایلام هستم و کرمانشاه بهترین جا از نظر فاصله هست.تو برگ امریه اینو نوشته
فرماندهی پشتیبانی منطقه 1ف آماد و پش- کرمانشاه
رسته اداری پرسنلی

سلام دوست عزیز. منطقه رسته ای که خوردی دائمی نیست و معمولا رسته پشتیبانی بلافاصله پس از معرفی خودت به یگان جدید تقسیم می شید و یا به همان کرمانشاه یا به شهرهای بزرگ منتقل می شید. سربازی هم در این رسته بسیار راحت تر از رسته های توپخانه و پیاده و زرهی است و امیدوارم تقسیمتون هم در جای خوبی قرار بگیرید.

Sent from my ZP998 using Tapatalk

123arash

Registered User
لایک‌ها
74
سلام دوست عزیز. منطقه رسته ای که خوردی دائمی نیست و معمولا رسته پشتیبانی بلافاصله پس از معرفی خودت به یگان جدید تقسیم می شید و یا به همان کرمانشاه یا به شهرهای بزرگ منتقل می شید. سربازی هم در این رسته بسیار راحت تر از رسته های توپخانه و پیاده و زرهی است و امیدوارم تقسیمتون هم در جای خوبی قرار بگیرید.

Sent from my ZP998 using Tapatalk
سلام دوست عزیز ای وای عجب ضد حالی بود یعنی باز تقسیم میشم.دلخوش کردم همون کرمانشاه هستم نزدیکه...من که شنبه میرم باید ساعت اداری به یگان خودمو معرفی کنم؟نوار چه رنگی روی شلوار بدوزم؟ارم و رسته چی بزارم رو لباس؟
سپاس

ssamir70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام
دوستان به نظرتون پادگان جوادنیا قزوین که برای آموزشی هست چطوره؟من اسفند امسال میرم اونجا برای آموزشی.مدرکم لیسانسه.درجه ام چی میشه؟به خاطر عید تعطیلات و مرخصی داریم یا واسمون برنامه ای میزارن تا سخت تر شه کارمون؟
اونایی که اینجا رفتن بگن آموزشی با مدرک لیسانس چجوریه؟چی کارا میکنیم در طول این 2 ماه؟
من شنیدم هر هفته مرخصی داریم.یه هفته 1 روز و هفته بعد 2 روز.درسته این حرف؟
مرسی

خواص

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
من 5 شهریور برای خدمت درخواست دادم.
بعد از اتمام کارها دو تا برگه بهم دادن که پایین یکیشون نوشته:
توجه: زمان رسیدگی به درخواست شما دو ماه می باشد، در صورت عدم تعیین وضعیت از طرف سازمان بکارگیرنده در زمان مذکور غیبت اولیه منظور میگردد.
الان دقیقا دو ماه از اون موقع میگذره و توی سایتشون هم رفتم ولی مکان خدمت هنوز مشخص نشده.
یعنی الان من باید جایی اقدام کنم یا اونها؟
اگه منظور اونها هستن، چرا اگه اونها به موقع اقدام نکنند برا من غیبت ثبت میشه؟ :(

spartaqus

Registered User
لایک‌ها
11
با سلام
دوستان به نظرتون پادگان جوادنیا قزوین که برای آموزشی هست چطوره؟من اسفند امسال میرم اونجا برای آموزشی.مدرکم لیسانسه.درجه ام چی میشه؟به خاطر عید تعطیلات و مرخصی داریم یا واسمون برنامه ای میزارن تا سخت تر شه کارمون؟
اونایی که اینجا رفتن بگن آموزشی با مدرک لیسانس چجوریه؟چی کارا میکنیم در طول این 2 ماه؟
من شنیدم هر هفته مرخصی داریم.یه هفته 1 روز و هفته بعد 2 روز.درسته این حرف؟
مرسی
سلام
کی پست کردی که فهمیدی اسفند اونجا می افتی ؟؟ از کجا فهمیدی اسفند میری کسی میگه ؟
من می خواستم یجوری پست کنم که دی برم آموزشی فردا پس فردا پست کنم نمیشه ؟ آخه یک تاریخ پشنهادی هم تو دفترچه زده
منم می خوام اونجا امریه بگیرم هر کاری کردم فعلا نشده خدا کنه بتونم بگیرم.
مدرکمم لیسانسه 2 تا از دوستان اونجا بودن با مدرک فوق دیپلم می گفتن خیلی راحته اونجا
آره مرخصیشم خیلی خوبه

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
سلام دوست عزیز ای وای عجب ضد حالی بود یعنی باز تقسیم میشم.دلخوش کردم همون کرمانشاه هستم نزدیکه...من که شنبه میرم باید ساعت اداری به یگان خودمو معرفی کنم؟نوار چه رنگی روی شلوار بدوزم؟ارم و رسته چی بزارم رو لباس؟
سپاس

بله دوست عزیز دوباره تقسیم می شید و امیدوارم جای بهتری منتقل بشید چون خدمت در کرمانشاه حتی در بهترین یگان هم عذاب آور و سخت است. اول ساعت اداری خودتون رو معرفی کنید فعلا نیازی به رسته نیست و در خود پادگانی که منتقل می شید می تونید تهیه کنید ولی باند و درجه گروهبانی رو باید بزارید. باند هم برای لیسانس و فوق لیسانس قرمز هست و فوق دیپلم نارنجی. یادت نره خیلی تمیز و شیک و پوتین های واکس زده با سینه سپر بری که در انتقال به جایی بهتر تاثیر بسزایی داره.

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
سلام
من 5 شهریور برای خدمت درخواست دادم.
بعد از اتمام کارها دو تا برگه بهم دادن که پایین یکیشون نوشته:
توجه: زمان رسیدگی به درخواست شما دو ماه می باشد، در صورت عدم تعیین وضعیت از طرف سازمان بکارگیرنده در زمان مذکور غیبت اولیه منظور میگردد.
الان دقیقا دو ماه از اون موقع میگذره و توی سایتشون هم رفتم ولی مکان خدمت هنوز مشخص نشده.
یعنی الان من باید جایی اقدام کنم یا اونها؟
اگه منظور اونها هستن، چرا اگه اونها به موقع اقدام نکنند برا من غیبت ثبت میشه؟ :(
در سایت آخرین وضعیت و زمان آخرین وضعیت چی هست؟ از طریق سامانه پیامکی هم استعلام کردی؟
تا ۲۲ بهمن کلیه غیبت‌ها بخشیده می‌شود، نگران این مورد نباش.

بالا