من 1 اسفند 89 با مدرک لیسانس آموزشی احمد بن موسی بودم، پادگانش 20 کیلومتری شیرازه، نزدیکه به شیراز، اگه اشتباه نکنم چالوس باید یگان داشته باشه، شهرهای دیگه نیروی دریایی **** اونایی که من میدونم به جز احمد موسی، بندرعباس، ماهشهر، تهران، زیباکنار و قشم، من بهترین موقع رفتم آموزشی بهش میگن دوره طلایی، به ما چون لیسانس بودیم زیاد سخت نمیگرفتن، احمد موسی از قدیم معروفه به امکانات کمش حالا اون کلمه معروفو نمیگم!! ، البته الان باید امکاناتش بهتر شده باشه، بوفه پادگانش خوبه همه چی داره فقط بدیش اینه باید زیاد تو صف باشی!کلا تو پادگان باید همش در صف طولانی بایستی !باز خوبه. فصل خوبی افتادی تو وسط زمستون نیفتادی،منم تک فرزند ذکور بودم، تاثیر داره تک فرزند ذکورحداقل جایی میفتی که نزدیک محل زندگیت باشه، هر سوال دیگه هم داشتی دوست عزیز پیغام خصوصی بده نگران نباش پادگان خوبی افتادی.
سلام دوست عزیز و تشکر فراوان
1 فرمودی 20 کیلومتری شیراز (یعنی از شمال که من میرم 20 کیلومتر قبل از شیراز؟)آیا میشه با اتوبوس های شیراز رفت یعنی توی جاده اصلی هست یا باید مجدد ماشین گرفت؟کلا اوضاع تردد به پادگان و از پادگان چجوریه؟
2 برای من که تقریبا 15-16 ساعت فاصله دارم آیا روز اول برمیگردونن یا نه همونجا نگه میدارن؟(واقعا برگشتن سخته چون مسیر طولانیه)!
3 میخواستم بدونم میتونم حین خدمت برای جذب در نیروی زمینی **** اقدام کنم یا نه؟ آیا میشه بین نیرو های **** انتقالی گرفت یا نه؟منظورم برای خدمت نیست برای جذب دارم میگم! (یعنی من که دارم توی نیروی دریایی **** خدمت میکنم میتونم همزمان برای جذب در نیروی زمینی اقدام کنم و جذب بشم یا نه حتما باید خدمت رو تموم کنم بعد)؟البته بسیج فعال و مابقی موارد رو دارم.
4 شما خودتون مدارک تک فرزند ذکور چی بردین و مراحل و زمان و مکان تحویل مدارک چجوریه؟
شرمنده اگه زیاد سوال پرسیدم.تشکر فراوان