• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Gilgamesh

Registered User
لایک‌ها
0
نگاهی آماتوری به انیمیشن حرفه‌ای بابالنگ دراز

انیمیشن «بابا لنگ دراز» با نام اصلی «واتاشی نوآشیناگا اجیسان» محصول كمپانی Nippon Animation ژاپن است كه اواخر دهه‌ی هشتاد به كارگردانی «كازویوشی یوكاتا» در 48 قسمت تهیه شده است و این روزها برای چندمین بار از برنامه‌ی كودك و نوجوان شبكه‌ی دو سیما پخش می‌شود و به نظر می‌رسد هنوز هم بسیاری، این كارتون زیبا را تماشا می‌كنند و لذت می‌برند. این مسأله بی‌علت نیست. «بابا لنگ دراز» به لحاظ محتوایی و ساختاری ویژگی‌های قابل توجهی دارد. به لحاظ فنی مخاطب (حتی بزرگسال) كاملاً از این انیمیشن لذت می‌برد. پردازش صحنه‌ها به لحاظ بهره‌گیری از رنگ، نور و دكوپاژ بسیار خوب انجام شده است، دكوپاژ این انیمیشن كاملاً سینمایی است و طراحی شخصیت‌های آن نیز با دقت بسیار انجام شده است. شخصیت‌های این انیمیشن چهره‌ای نیمه‌فانتزی دارند و كاملاً منطبق با خصوصیات فردی‌شان در رمان طراحی شده‌اند.

لباس و صحنه نیز در این انیمیشن كاملاً مطابق با اصول زیبایی‌شناسی و زمان و مكانی كه داستان رخ داده است (1912، امریكا) طراحی شده است.
شخصیت‌های این قصه به‌خصوص شخصیت اصلی آن، جودی، به لحاظ بصری و روانی به قدری شیرین و دوست‌داشتنی خلق شده‌اند كه به سادگی امكان هم‌ذات پنداری با آن‌ها برای مخاطب میسر می‌شود. جالب است عموم مخاطبان حتی آن‌ها كه پدر و مادر دارند و یا مردان و زنان میانسال هم با جودی (جروشا ابوت) شخصیت اصلی این انیمیشن هم‌ذات پنداری می‌كنند.
البته به حق نباید سهم دوبله‌ی بسیار زیبای این انیمیشن را در جذب مخاطب نادیده گرفت تا آن‌جا كه دوبله‌ی زیبای این كار و صداهای مناسبی كه برای هر كدام از شخصیت‌ها انتخاب شده، به قصه و شخصیت‌ها روح تازه‌ای بخشیده است. اما مسلماً مهم‌ترین عامل جذابیت این انیمیشن داستان آن است كه بر اساس رمان معروف بابا لنگ دراز daddy long – legs اثر جین وبستر ساخته شده است. در این كتاب كه با ساختار ویژه‌ای نوشته شده (كتاب مجموعه‌ای از نامه‌های جودی به بابا لنگ دراز است) واقعیت‌های تلخ زندگی یك یتیم با شرح جزئیات توصیف شده است.
«بابا لنگ دراز» داستان دختری یتیم است كه حدود 18 سال از عمر خود را در یتیم‌خانه‌ای ملالت‌بار گذرانده و بعد از گذر از تمامی این سال‌ها با پذیرفتن یك بورس تحصیلی در یك شبانه‌روزی مخصوص متمولین، از یك خیر كه مایل نیست نام‌اش فاش شود، زندگی جدیدی را شروع می‌كند.
او در تمام طول تحصیل می‌بایست كارهای خود را زا طریق نامه به این حامی ناشناس گزارش بدهد اما نامه‌های كه جودی می‌نویسد سرشار از منویات و درونیات اوست. این نامه‌ها سرنوشت او را به آن‌جا می‌كشاند كه با حامی ناشناس خود ازدواج می‌كند.
شخصیت‌های این داستان به‌خصوص شخصیت جودی آبوت چنان دقیق پرداخته شده‌اند كه عكس‌العمل‌های آن‌ها در برخورد با مسایل و رویدادها به اندازه‌ی كافی باورپذیر است و مخاطب بی‌آن‌كه شرایطی همسان با مثلاً جودی را تجربه كرده باشد با او هم‌ذات پنداری می‌كند.
اما نكته‌ای هست كه باید به آن توجه كرد؛ اگر همه‌ی ماجراهایی كه در رمان «بابا لنگ دراز» رخ داده به صورت واقعی رخ بدهد می‌شود این‌همه هیجان و هم‌ذات پنداری را پذیرفت. اما «بابا لنگ دراز» را یك نویسنده نوشته است و قطعاً او برای طرح یك ایده، بیان یك فكر و... داستان‌اش را طراحی كرده است. نمی‌توان به سادگی اندیشید جین وبستر بابا لنگ دراز را نوشته كه تنها ماجراهای زندگی یك یتیم را تعریف كند. با نگاهی دقیق‌تر می‌توان در پس شرح این ماجراها، انگیزه‌ی اصلی جین وبستر را دریافت. شاید بتوان ادعا كرد داستان بابا لنگ دراز بیش از هر چیز یك داستان فمینیستی است كه جامعه‌ی مردسالار امریكا را در زمان خود به نقد می‌كشد. بابا لنگ دراز مردی متمول و تبعاً صاحب نفوذ و قدرت است. در ظاهر او در عملی خیرخواهانه دختری یتیم را سرپرستی می‌كند اما درحقیقت او جودی را آن‌گونه كه خود می‌خواهد پرورش می‌دهد و در مسیر زندگی‌اش شرایطی ایجاد می‌كند كه جودی تبدیل به آن كسی شود كه او می‌خواهد و در نهایت هم با او ازدواج می‌كند! این مسأله را شاید بتوان به «بابا لنگ درازیسم» تعبیر كرد و آن را به تمام مردانی كه در كشورهای مختلف مدرن و سنتی زنانی را می‌خرند یا تربیت می‌كنند تا آن‌ها را از آن خود كنند، تعمیم داد.

نگاهی به زندگی جین وبستر به این ادعا قوت می‌بخشد. جین هشت سال در شركتی به‌عنوان منشی یك مرد ثروتمند كار می‌كند و مرد ثروتمند كه در زندگی خانوادگی‌اش دچار مشكل است از همسر خود جدا می‌شود و با جین ازدواج می‌كند. هم‌چنین او سال‌ها برای حق رأی زنان در امریكا مبارزه كرده است و...
همه‌ی این‌ها باعث می‌شود مطمئن شویم كه قصه‌ی بابا لنگ دراز آن داستان شیرین و ساده‌ای نیست كه در انیمیشن آن می‌بینیم و این مسأله هنرمندی «كازویوشی یوكاتا» و هم‌كاران‌اش را نشان می‌دهد كه توانسته‌اند از چنین قصه‌ای تلخ، جدی و معترضانه، انیمیشنی جذاب و شاد برای همه بسازند هم برای كودكان و نوجوانان و هم برای همه‌ی كسانی كه قصه‌ی زیبا و عمیق «بابا لنگ دراز» را خوانده و دوست دارند.

اگر همه ماجراهائی که در رمان «بابالنگ دراز» رخ داده بصورت واقعی رخ بدهد میشود این همه هیجان و هم ذات پنداری را پذیرفت.

Yasamin

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
نگاهی آماتوری به انیمیشن حرفه‌ای بابالنگ دراز

انیمیشن «بابا لنگ دراز» با نام اصلی «واتاشی نوآشیناگا اجیسان» محصول كمپانی Nippon Animation ژاپن است كه اواخر دهه‌ی هشتاد به كارگردانی «كازویوشی یوكاتا» در 48 قسمت تهیه شده است
Yasamin

منم قبلا يك جاي ديگه ديدم 48 قسمت ولي الان همه جا نوشتن 40 قسمت c1 هم 40 قسمت ارايه كرده پس بقيش كو

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
:happy: مرسی Gilgamesh به خاطر مطالبی که گذاشتین .من که خیلی لذت بردم و ازتون میخوام اگه بتونین در مورد کارای میازاکی بیشتر مطلب بذارین.​

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
منم قبلا يك جاي ديگه ديدم 48 قسمت ولي الان همه جا نوشتن 40 قسمت c1 هم 40 قسمت ارايه كرده پس بقيش كو

توی این سری بابا لنگ دراز که دست بچه ها هست فکر میکنم توی هر قسمت یه چیزایی کم داره؟
کسی متوجه شده؟​

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ماجراش همونيه که خالت برات تعريف کرده:lol:، يعنی پليس ببينه و دستگير شدی. خودشون هم ببينم در آن واحد گزارش ميدن:(. ولی ايرانی های اينجا اجازه گرفتن که با حضور پليس و ... دم ساحل آتيش روشن کنن و خلاصه همه اونجا جم ميشن و مراسم رو به جا ميرسونن. ولی فقط يه جا تو کل شهر:blink:! که البته من تا حالا نرفتم، سر همون ماجرايی که برات قبلاً گفتم (هر چی کمتر ببينی بهتره!;) ) [/RIGHT]
[/RIGHT]

نه!فقط 1 جا !
واجب شد واسه سال دیگه دعوتتون کنیم.

راستی فهمیدین فرمانده نیرو انتظامی گفته امسال تلفات نصف شده؟:lol:
بنده خدا خبر نداره 4شنبه بعدی رو هم جشن میگیریم:D

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Hawl's Moving Castle

مي خواهم در باره آخرين اثر هايائو ميازاكي كارگرداني كه به حق عنوان والت ديسني ژاپن را به خود اختصاص داده بنويسم.
همه ميازاكي را با انيميشن هايي چون پرنسس مونونوكه و شهر ارواح مي شناسيم و البته آثار ديگرش نيز به همان شيريني و زيبايي آثار ذكر شده هستند .
آخرين اثر ميازاكي با نام قلعه متحرك هاول هم به ايران رسيد و دي وي دي آن پخش شد. راستش به سختي مي توان در باره آن اظهار نظر يك شكلي كرد يعني اين اثر هم شما را به شدت جذب مي كند و هم پس مي زند.
مي گوئيد چگونه؟ بياييد با هم بررسي كنيم:
داستان برگرفته شده از رماني امريكايي به همين نام است كه به فارسي نيز ترجمه شده.
سوفي دخترك ساده اي كه در كلاه فروشي مادرش كار مي كند بر اثر جادوي جادوگر ويست تبديل به يك پيرزن فرتوت مي شود او براي رهايي از موقعيت موجود به پناهگاه جادوگري ديگر به نام هاول مي رود هاول جوان جادوگري است كه معروف به دزديدن و خوردن قلب دختران نوجوان است هرچند كه خلاف اين شايعه ها هوال جادوكري خوش تيپ و حساس مي باشد كه سوفي در دل عشق پنهان به او دارد.
سوفي در بدو ورود به خانه هاول كه قلعه متحركي است با يك شيطانك اتش بنام كلسيفر روبرو مي شود. كلسيفركه همانند سوفي تحت طلسمي است به او مي گويد در صورت اينكه سوفي به او كمك كند با كمك يكديگر طلسمها را از بين مي برند.
باقي داستان مبارزه سوفي و هاول با جادوگر ويست و رو شدن طلسمها و عشق پنهان سوفي به هاول است

بايد گفت كه اين اثر آخر ميازاكي قدمي رو به عقب است كه با كارهاي پيشين او تفاوت زيادي دارد و اين تفاوت ناشي از قصه است. اين داستان يكي از پيچيده ترين داستانهايي است كه ميازاكي تا به حال كار كرده و هرچند او سعي كرده پيچيدگي را كمتر و شخصيتها را تك بعدي تر كند كمتر موفق شده. البته او شخصيتهايي را حذف كردو و شخصيتهاي را اضافه كرده و شخصيتهايي را تغيير داده . بسياري از ماجراها رانيز حذف كرده و دست اخر پايان داستان را بكلي تغيير داده است. اين تغييرات در ابتدا ي داستان باعث شده جذابيت آن نسبت به كتاب افزايش پيدا كند و داستان منطقي تر شود اما هرچه كه جلوتر مي رويم كلاف سردرگم تر مي شوند تا اينكه بكلي گيج مي شويم كه اينها اينجا چكار مي كنند. و اين اتفاقها چه ربطي با هم دارند. پايان داستان هم نچسب و قابل پيش بيني است
از تكنيك انيميشن بگوئيم بايد گفت كه همانند ساير كارهاي ميازاكي تكنيك بالايي دارد و جذابيت خيره كننده آن درشخصيتهاي جالب و ديدني است چيزهايي كه در كتاب هر گز نبود . هنوز م توان مولفه هاي كارهاي ميازاكي مثل ارواح خميري شكل و يا پرواز و هواپيماهاي عجيب و غريب و اختراعات گوناگون را در اين فيلم دبد.
قلعه متحرك هاول انيميشني با سبك بصري ديدني اما به شدت خسته كننده و بي رمق است! كار بعدي او"داستانهايي از زمين-دريا" اقتباسي از داستاني امريكايي در باره دوستي اژدهايي با مردي جوان است. اميدواريم اين يكي بهر از كار در بيايد.

Persianrainbow

به نظر منم منونوک خیلی بهتر بود

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
خواهر فریدا من 1 دوست دارم که هر وقت میبینه من دارم 1 انیمه نگاه میکنم میگه چرا فوتبالیستها رو دانلود نمیکنی؟
من گشتم اما پیدا نکردم.میخواستم بدونم کسی داره؟
لینکی واسه دانلود هست؟
و اگه بخواییم زحمت خریدش رو به شما بدیم به پول ما حدود چقدر میشه؟:cool:
همون فوتبالیستهایی که ایران نشون میداد.
==============================================
داداش میثم همینجا از اطلاعات عمومی بالاتون تقدیر میشه

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
راستی من تورنت بل و سباستین رو پیدا کردم ولی چندروزی هست که دان نمیشه!

اگه ممکنه بقیه هم یه تلاشی بکنن.

چون تورنت این سریالها خیلی کم پیدا میشه!یا اصلا پیدا نمیشه.

من تورنت اپیزود 10 تا 30 رو دیدم.حالا شما که واردتر هستین هم یه سعی کوچولو بکنین.​

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
خواهر فریدا من 1 دوست دارم که هر وقت میبینه من دارم 1 انیمه نگاه میکنم میگه چرا فوتبالیستها رو دانلود نمیکنی؟
من گشتم اما پیدا نکردم.میخواستم بدونم کسی داره؟
لینکی واسه دانلود هست؟
و اگه بخواییم زحمت خریدش رو به شما بدیم به پول ما حدود چقدر میشه؟:cool:
همون فوتبالیستهایی که ایران نشون میداد.
==============================================
داداش میثم همینجا از اطلاعات عمومی بالاتون تقدیر میشه

جدا منو ميگي شوخي ميكني من دربرابر بقيه بچه ها اطلاعاتم صفره

اينجا ميتوني تورنت 10 قسمتشو پيدا كني اسم اصليش Captain Tsubasa - Road to 2002
من خودم 2 قسمت از تورنت دان كردم بقيه رو قصد دارم از لينك پايين دانلود كنم(فقط 8 قسمتشو داره)
ميتوني اينجا انلاين هم نگاه كنيد

پي نوشت:الان ديدم زير نويس اون به زبان فرانسه و پرتغال و اسپانيايي كامل وجود داره ولي انگليسي فقط 10 قسمتش موجوده
بقيه جاي ديگه اي سراغ ندارين

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
[gg]​_Code​_Geass​_20​_[7C487265].mkv

1460-1.jpg

اديت
الان داشتم rating ش رو چک ميکردم ديدم جالبه ببينين:cool::

Seen in part or in whole by 624 users, rank: #444
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.7806 (Excellent-.21), std. dev.: 1.7461, rank: #74
Weighted mean: 8.6382 (Excellent-.36), rank: #86
Bayesian estimate: 8.56814 (Excellent-.43), rank: #31

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
ببينم اينا رو اضافه کردی؟
A chinese ghost story
ziro no tsukaima
12 kingdoms

اضافه شد آبجی
mf_ymca.gif

فقط یه چیزی این ziro no tsukaima گویا سری دومی هم داره اونم بزارم تو لیست
s328.gif

فعلا 40 تا انیمه شد بزاریم 50 تا بشه بعد رای گیری کنیم
blush.gif

از بروبچ کسی انیمه درخواستی بغیر از اینا نمیخواد؟
لیست

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اينجا ميتوني تورنت 10 قسمتشو پيدا كني اسم اصليش Captain Tsubasa - Road to 2002
پي نوشت:الان ديدم زير نويس اون به زبان فرانسه و پرتغال و اسپانيايي كامل وجود داره ولي انگليسي فقط 10 قسمتش موجوده. بقيه جاي ديگه اي سراغ ندارين
برادر اينی که لينک دانش رو دادين سری يه جديدشه! البته نميدونم اين رو هم تو ايران نشون دادن يا نه؟:blink: ولی من اون قديميه واکی و کاگرو و سوباسا يادمه (بچگی شون) که هر چی نگاه ميکنم تورنتی ازش نميبينم.:(
حالا بزارين من از البرز بپرسم، احتمالاً داره!:D;)

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
برادر اينی که لينک دانش رو دادين سری يه جديدشه! البته نميدونم اين رو هم تو ايران نشون دادن يا نه؟:blink: ولی من اون قديميه واکی و کاگرو و سوباسا يادمه (بچگی شون) که هر چی نگاه ميکنم تورنتی ازش نميبينم.:(
حالا بزارين من از البرز بپرسم، احتمالاً داره!:D;)

حق با شماست اين سري جديدشه ولي انگار سري قديميش زير نويس انگليسي نداره فقط اسپانيايي داره كامل وفرانسه داره تا قسمت 66

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
CLAMP

clamp.jpg
clamp_007.jpg

خوب گفتم بد نيست يه کم هم در مورد clamp حرف بزنيم ولی واقعاً جای من نيست که در اين مورد حرفی بزنم بايد برادر dreamsboy ميگفتن:happy:. ولی چون ايشون کم پيدان من فعلاً به جاشون ميگم.;)

فکر کنم زياد شنيده باشين: clamp اين کارو کرد و اون کار رو کرد! يا اينکه اين کارتون مال clamp هست!:blink: يا رو عکس کارتون ها يا مانگا ها يه برچسب clamp خورده باشه!:blink:

clamp يه گروه 4 نفره خانم مانگاکا هستن. يعنی دسته جمعی با هم مانگا مينويسن و ميشه گفت که معروف ترين گروه نويسنده مانگا هستن!:blink::cool: و تقريباً همه کارهاشون به انيمه تبديل شده!:blink::D فکر کنم آوردن اسم اين چند تا کارتون کافی باشه که بدونين اينا چقدر معروفن!;)

از معروف ترين کارهاشون ميشه اينا را اسم برد:
X
X1999
CHOBITS
TOKYO BABYLON
CARD CAPTOR SAKURA
TSUBASA CHRONICLES

MAGIC KNIGHT RAYEARTH
...

و از آخرين کاراشون ميشه به XXX HOLIC, NIGHT HEAD GENESIS و CODE GEASS اشاره کرد:).

250px-X_vol1_cover.gif

xxxholic2.jpg

0345484290.01._SS500_SCLZZZZZZZ_V56507701_.jpg

clamp.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی من تورنت بل و سباستین رو پیدا کردم ولی چندروزی هست که دان نمیشه!
اگه ممکنه بقیه هم یه تلاشی بکنن. چون تورنت این سریالها خیلی کم پیدا میشه!یا اصلا پیدا نمیشه. من تورنت اپیزود 10 تا 30 رو دیدم.حالا شما که واردتر هستین هم یه سعی کوچولو بکنین.​

تورنتشو بده به من, من يه امتحانی بکنم.:)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
حق با شماست اين سري جديدشه ولي انگار سري قديميش زير نويس انگليسي نداره فقط اسپانيايي داره كامل وفرانسه داره تا قسمت 66
بزارين من يه پرس و جويی بکنم ممکنه بشه پيداش کرد ديگه دانلود نکنيم.:) چند نفر ميخوانش؟:eek:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
[/right]
تورنتشو بده به من, من يه امتحانی بکنم.:)

منم کمکی بتونم میکنم...تورنتش اگه مال اروپا باشه سرور خوب دان میکنه..:D

در ضمن استاد این مصدوم 1هفتس اماده شده...کدوم بیمارستان بفرستمش؟:lol:

بالا