اسياتك جمعه براي من خراب بود هيچ سايتي رو باز نميكرد فقط سند داشتم
باید اعتراف کنم جمعه چند ساعت سرعت داونلودم کم شد ولی صفحه میاورد.
اسياتك جمعه براي من خراب بود هيچ سايتي رو باز نميكرد فقط سند داشتم
آقا چه جنگی ما با این آسیا تکی ها کردیم
تا آخرش مودمو ازم پس گرفتند
شرکت معتبر چی پیشنهاد می کنید با قیمت همین آسیا تک ولی پشتیبانی قویتر ؟ آدم حسابی باشن ها
برای این آسیا تک مجبور شدم حضوری برم شرکتشون دادو بی داد کنم تا مودم رو ازم پس بگیرند
الان سرعت من(512 داتك) از عالي هم عالي تره ولي دو روزه از ساعت 8 صبح تا دقيقا 6 بعد از ظهر سرعت دانلود تورنت مياد پايين ولي باز هم وقتي در همون ساعت از روي سرور دانلود ميكنم تا 55 ميره پس فقط با تورنت مشكل داره يعني خودشون محدود ميكنن كاملا مشخصه اميدوارم درست بشه
من از يك سال پيش داشتمشما چطوری 512 گرفتی ؟
سوال !
من پارس آنلاين استفاده میکنم و 28 'ام يعنی امروز 1 ماه تموم میشه و پارس آنلاين رو هم که ديدين مثل *#@(*@# ها سریع قطع میکنه / میخواستم ببينم با توجه به اینکه قضيه بانک منتفی هست کاره ديگه ای میشه کرد !؟
هرچی زنگ میزنم اشغال میزنه / امکان'ش هست پيک بفرستن به این شکل تمديد کنم !؟
سلام
اینا می گن مینونی به صورت آنلاین و پرداخت الکترونیکی تمدید کنید ولی فقط بانک پارسیان:wacko: در ایام عید هم بعضی بانکها باز هستن ولی ....
این دوستان داتکی هم هی تعریف و تمجید کردن از داتک . ما رفتیم داتک بگیریم ولی هنوز رانژه نکردن زنگ زدم می گن شرمنده فقط برای شما یکی اینجوری شده جالبش این است که شروع اشتراک من 20 اسفند بوده یعنی مهلت ده روزه اونا همون موقع تموم شده بود و باید وصل می کردن ولی هنوز هیچ خبری نیست و مطمئن هستم که رفت اونور عید . حالا جالبش اینه منطقه ما تمام شرکتها ساپورت می کنن و خیلی خلوته ولی اشکال صد در صد از داتکه نه مخابرات![]()
سلام
اینا می گن مینونی به صورت آنلاین و پرداخت الکترونیکی تمدید کنید ولی فقط بانک پارسیان:wacko: در ایام عید هم بعضی بانکها باز هستن ولی ....
این دوستان داتکی هم هی تعریف و تمجید کردن از داتک . ما رفتیم داتک بگیریم ولی هنوز رانژه نکردن زنگ زدم می گن شرمنده فقط برای شما یکی اینجوری شده جالبش این است که شروع اشتراک من 20 اسفند بوده یعنی مهلت ده روزه اونا همون موقع تموم شده بود و باید وصل می کردن ولی هنوز هیچ خبری نیست و مطمئن هستم که رفت اونور عید . حالا جالبش اینه منطقه ما تمام شرکتها ساپورت می کنن و خیلی خلوته ولی اشکال صد در صد از داتکه نه مخابرات![]()
سلام