• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا چه جنگی ما با این آسیا تکی ها کردیم
تا آخرش مودمو ازم پس گرفتند

شرکت معتبر چی پیشنهاد می کنید با قیمت همین آسیا تک ولی پشتیبانی قویتر ؟ آدم حسابی باشن ها
برای این آسیا تک مجبور شدم حضوری برم شرکتشون دادو بی داد کنم تا مودم رو ازم پس بگیرند

just dvd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داتكي ها سرعت دانلودشون مشكل نداره؟ من الان دو روزه سرعتم صبح تا عصر وحشتناك مياد پايين با 512 به زور به 15 ميرسه! تا قبل از اين دو روز 24 ساعته با 55 دانلود ميكردم فكر كنم دارن يه شيطنت هايي ميكنن براي محدود كردن تورنتها

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
این تست الان ADSL داتک من هست 256:

این دو روزه هم مشکل نداشتم، حتی بیشتر وقتها DU Meter بالای 23 نشون میداد. البته من با تورنت کار نمیکنم. گاهی با LimeWire که اگر hostها باشن، متوسط 25 هم میتونم دانلود کنم.

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
آقا چه جنگی ما با این آسیا تکی ها کردیم
تا آخرش مودمو ازم پس گرفتند

شرکت معتبر چی پیشنهاد می کنید با قیمت همین آسیا تک ولی پشتیبانی قویتر ؟ آدم حسابی باشن ها
برای این آسیا تک مجبور شدم حضوری برم شرکتشون دادو بی داد کنم تا مودم رو ازم پس بگیرند

به من هم بار اول مودمی که دادن ظرف 3 روز سوخت! ولی بردم و راحت پس گرفتند و چکو پس دادن. ولی با این قیمت آسیاتک هیچ شرکتی نمی تونه رقابت کنه. لااقل تا حالا که داتک از همه بهش نزدیکتر شده قیمت 128 اش 4 تومان گرونتره و تو 64 اش 8 تومان گرونتره. پشتیبانی آسیاتک با اینکه ضعیفه ولی خوشبختانه من توی این 1 ماه نیازی بهشون پیدا نکردم.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
داتک اینجا و اونجا و اون یکی جا سرعتش خوبه و مشکلی نداره:D

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
از امروز داتک یکم بهتر شده .. الان خوبه
مثل اینکه فقط میخواستن ف ی ل ت ر ما رو روشن کنن !! :blink:

just dvd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان سرعت من(512 داتك) از عالي هم عالي تره ولي دو روزه از ساعت 8 صبح تا دقيقا 6 بعد از ظهر سرعت دانلود تورنت مياد پايين ولي باز هم وقتي در همون ساعت از روي سرور دانلود ميكنم تا 55 ميره پس فقط با تورنت مشكل داره يعني خودشون محدود ميكنن كاملا مشخصه اميدوارم درست بشه

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
الان سرعت من(512 داتك) از عالي هم عالي تره ولي دو روزه از ساعت 8 صبح تا دقيقا 6 بعد از ظهر سرعت دانلود تورنت مياد پايين ولي باز هم وقتي در همون ساعت از روي سرور دانلود ميكنم تا 55 ميره پس فقط با تورنت مشكل داره يعني خودشون محدود ميكنن كاملا مشخصه اميدوارم درست بشه

درسته منم بعد از قطعی دو روز پیش تورنتم روز ها خراب شده .. همش فکر می کردم از تورنتم هست ولی مثل این که خودشون محدود کردن .. فکر کنم فهمیدن اکثر کم اوردن پهنای باند از دست این تورنت هست :cool:

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
این تست الان ADSL داتک من هست 256:

این دو روزه هم مشکل نداشتم، حتی بیشتر وقتها DU Meter بالای 23 نشون میداد. البته من با تورنت کار نمیکنم. گاهی با LimeWire که اگر hostها باشن، متوسط 25 هم میتونم دانلود کنم.

اين هم سرعت دانلود 512 و آپلود 256 ندا گستر!با eMuleهم اکثراً 35 دانلود ميکنم!

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
رو این آمار هایی که این سایتها می دهند نمی شود حساب کرد چون پینگ ثابتی این شرکت ها نمی دهند و در بعضی اوقات سرعت زیاد می شه و بعضی وقتها کم و نمی شه حساب کرد که الان سرعتش چقدر هست

شما دو تا تست پشت سره هم بزن و بعد اختلافشو اینجا بزار

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
اینم 128/128 سپنتا: (ساعت 1 بعداظهر)

در ضمن لیتنسیم توی کانتر هم بین 60 تا 70

101212395.png

101213176.png

2 تا گذاشتم با 5 دقیقه اختلاف.سرور اولی رم-سرور دومی مونیخ

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سوال !

من پارس آنلاين استفاده میکنم و 28 'ام يعنی امروز 1 ماه تموم میشه و پارس آنلاين رو هم که ديدين مثل *#@(*@# ها سریع قطع میکنه / میخواستم ببينم با توجه به اینکه قضيه بانک منتفی هست کاره ديگه ای میشه کرد !؟
هرچی زنگ میزنم اشغال میزنه / امکان'ش هست پيک بفرستن به این شکل تمديد کنم !؟

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
سوال !

من پارس آنلاين استفاده میکنم و 28 'ام يعنی امروز 1 ماه تموم میشه و پارس آنلاين رو هم که ديدين مثل *#@(*@# ها سریع قطع میکنه / میخواستم ببينم با توجه به اینکه قضيه بانک منتفی هست کاره ديگه ای میشه کرد !؟
هرچی زنگ میزنم اشغال میزنه / امکان'ش هست پيک بفرستن به این شکل تمديد کنم !؟

سلام

اینا می گن مینونی به صورت آنلاین و پرداخت الکترونیکی تمدید کنید ولی فقط بانک پارسیان:wacko: در ایام عید هم بعضی بانکها باز هستن ولی ....

این دوستان داتکی هم هی تعریف و تمجید کردن از داتک . ما رفتیم داتک بگیریم ولی هنوز رانژه نکردن زنگ زدم می گن شرمنده فقط برای شما یکی اینجوری شده جالبش این است که شروع اشتراک من 20 اسفند بوده یعنی مهلت ده روزه اونا همون موقع تموم شده بود و باید وصل می کردن ولی هنوز هیچ خبری نیست و مطمئن هستم که رفت اونور عید . حالا جالبش اینه منطقه ما تمام شرکتها ساپورت می کنن و خیلی خلوته ولی اشکال صد در صد از داتکه نه مخابرات:(

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام

اینا می گن مینونی به صورت آنلاین و پرداخت الکترونیکی تمدید کنید ولی فقط بانک پارسیان:wacko: در ایام عید هم بعضی بانکها باز هستن ولی ....

این دوستان داتکی هم هی تعریف و تمجید کردن از داتک . ما رفتیم داتک بگیریم ولی هنوز رانژه نکردن زنگ زدم می گن شرمنده فقط برای شما یکی اینجوری شده جالبش این است که شروع اشتراک من 20 اسفند بوده یعنی مهلت ده روزه اونا همون موقع تموم شده بود و باید وصل می کردن ولی هنوز هیچ خبری نیست و مطمئن هستم که رفت اونور عید . حالا جالبش اینه منطقه ما تمام شرکتها ساپورت می کنن و خیلی خلوته ولی اشکال صد در صد از داتکه نه مخابرات:(

thankyou.gif

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

نگران نباش .. مال همه رو اینجوری میکنن ..
واقعا مشکل از مخابراته .. این بنده خدا ها تقصیری ندارن ..
مخابرات اینجا اوسکولن
حالا میخوای ندید بگم مشکلت چیه؟

احتمالا میگن ما رانژه کردیم ولی شما تست میکنی چراغ status یا link مودمت یا روشن میشه باز خاموش میشه یا همینطور چشمک میزنه و ثابت نمیشه .. درسته ؟

بعد بهت میگن شرمنده مثل این که مخابرات اشتباهی کرده و بعد میگن بهشون گفتیم خط شما رو دوباره روی یه پورت دیگه رانژه کنن و .........
هر بار هم ازت یه شماره مبایل میگیرن و نیم ساعت بعد زنگ میزنن و حرف های تکراری میزنن که بگن اره ما پیگیریم

نگران نباش .. هر وقت دیدی تلفنت قطع شده بودن یکی دو ساعت بعد درست میشه و زنگ میزنن ایپی میدن بهت وصل میشی :p

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
سلام

زمانی که من هم مشترک داتک بودم و زمان رانژه زیاد شده بود، به من هم همین جواب رو دادن! :wacko:

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
ممنون از شما دوستان akon و Amirpooyan عزیز . چند لحظه پیش هم زنگ زدم گفتن کاری از دست ما بر نمی آد و مشکل مخابراته و با شرمندگی رفت حداقل ششم فروردین .:blink:

بالا