اسمش بدتر از اونیه که واقعاً هستشدوستانی که 05 کرمان بودن این سالهای اخیر میتونن بگن چطور جایی بوده؟
ممنون دوست عزیز.اسمش بدتر از اونیه که واقعاً هستش
در هرحال دارید میرید آموزشی! ... تا یه حدی از سختی رو باید انتظار داشته باشید.
البته آموزشی **** طبق شنیدهها به مراتب سخت از ارتشه!
خیر ...ممنون دوست عزیز.
یه سوالی هم در خصوص دوره کد داشتم. راهی هست که دوره کد نخوری؟ من مدرکم در ارتباط با هنر و سینما هست...
http://www.sarbazi.us/?page_id=951 u0026cpage 3&cpage=125#comment-92392بچه ها این. کد خوردن یعنی چه؟
والا من تا جایی که میدونم آموزشی از این کارها نیست و فقط سینه خیز و پیاده روی - و آموزشیه از این کارها نیست اصلادوستان من 05 کرمان آموزشی قراره برم. امکان داره در بخش سیاسی عقیدتی از مهارت ها و نمونه کارهایی مثل ساخت مالتی مدیا ، عکاسی ، فیلمبرداری ، طراحی بنر و پوستر و نظایر اینها استفاده کرد؟ تو دوره آموزشی میذارن فقط تو بخش عقیدتی خدمت کنی؟
به احتمال فراوان کل ۱۳-۱۴ روز عید رو خونه هستید.دوستان این قضیه دوران طلایی اسفند چیه ؟
کلان در 54 روز خدمت از اول اسفند چند روز تعطیلی میخوره
درود
بچه ها من میخوام دفترچه بفرستم
غیبت ندارم
تک پسرم
لیسانسم
تهرانم
26 سالمه
کف پاف صافه اما نه از نوع سختف معمولیه که پاشنه دو تاپاهام زاویه دار شده که اگر بیشتر از 30 دقیقه راه برم یا باستام مچ پام درد میگیره و اگر بیشتر از 1 ساعت بشه درد مچ پام به شب کشیده میشده
با این اوصاف فکر می کنم معاف از رزم بشم
اما معاف از رزم حسنی داره؟
من با شرایطم میگن تهران میمونم برای خدمت به نظرتون قطعیه؟
دوست دارم خدمتم اداریه باشه تا کار فعلیمو از دست ندمو بعد آموزشی بتونم ادامش بدم
پاره وقت بعد از ظهراس کارم
نمیدونم به نظرتون چه شرایطی در انتظارمه؟
قبلش چی کار کنم که موقعیتی رو از دست ندم؟
سپاس
به شایعات و منابع دسته چندم توجه نکنید .تو اینترنت سرچ بزن خرید سربازی
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
یعنی اینکه برادر نداشته باشی ، اگر به طور مثال دو خواهر هم داشته باشید تک پسر حساب میشید .سلام
ببخشید تک پسری یعنی تک فرزندی یا اینکه برادر نداشته باشی؟؟ خواهر چی؟
منم دوره طلایی بودم از 26 اسفند تا 14 فروردین به ما مرخصی دادن البته تعداد روزهای مرخصی بستگی به پادگان محل خدمت داره.دوستان این قضیه دوران طلایی اسفند چیه ؟
کلان در 54 روز خدمت از اول اسفند چند روز تعطیلی میخوره
=)))))ارتش برای مدرک دارها بهتر و **** برای زیر لیسانس ها بهتر هست !
با مدرک لیسانس در ارتش ستوانسوم خواهید بود و ماهی دو یا نهایت 3 بار نگهبانی دارید