• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

Morteza@

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که 05 کرمان بودن این سالهای اخیر میتونن بگن چطور جایی بوده؟

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
دوستانی که 05 کرمان بودن این سالهای اخیر میتونن بگن چطور جایی بوده؟
اسمش بدتر از اونیه که واقعاً هستش
در هرحال دارید میرید آموزشی! ... تا یه حدی از سختی رو باید انتظار داشته باشید.
البته آموزشی **** طبق شنیده‌ها به مراتب سخت از ارتشه!

Morteza@

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اسمش بدتر از اونیه که واقعاً هستش
در هرحال دارید میرید آموزشی! ... تا یه حدی از سختی رو باید انتظار داشته باشید.
البته آموزشی **** طبق شنیده‌ها به مراتب سخت از ارتشه!
ممنون دوست عزیز.
یه سوالی هم در خصوص دوره کد داشتم. راهی هست که دوره کد نخوری؟ من مدرکم در ارتباط با هنر و سینما هست...

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
ممنون دوست عزیز.
یه سوالی هم در خصوص دوره کد داشتم. راهی هست که دوره کد نخوری؟ من مدرکم در ارتباط با هنر و سینما هست...
خیر ...
کد خوردن تا جایی که «شخصاً» فهمیدم نه به رشتش...نه به نمره‌اس...نه به رفتار و رضایت فرماندس! (همه‌ی اینا رو تو آموزشی خواهید شنید)
برای کسی که پارتی درست حسابی نداره کاملاً شانسیه!
===
در ضمن اکثر دوستانی که کد می‌خورن...بعدش کاملاً راضین اتفاقاً!...
فکر کنید دو ماه بدون مسئولیت یگانی...خیلی هم عالیه!
نگرانش نباشید

shahriar_q

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوستان میخواستم بدونم معافیت پزشکی برای قد و وزن و لاغری هنوز هست یا نه ؟ اگر هست چطور باید پیگیری کرد؟

Morteza@

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من 05 کرمان آموزشی قراره برم. امکان داره در بخش سیاسی عقیدتی از مهارت ها و نمونه کارهایی مثل ساخت مالتی مدیا ، عکاسی ، فیلمبرداری ، طراحی بنر و پوستر و نظایر اینها استفاده کرد؟ تو دوره آموزشی میذارن فقط تو بخش عقیدتی خدمت کنی؟

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
با سلام دوستان گودی کمر اصلا معافی داره
کسی میدونه چون داخل گوگل سرچ کردم هیچ اشاره ایی نشده بهش
گودی کمر یا به اصطلاح لوردوز
در مورد انحراف ستون فقرات یا قوز هست ولی گودی کمر نه
و اگر هست معاف از رزم هست طرف یا معاف دائم ؟
یک توضیح کاملی در این باره بدید

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
دوستان من 05 کرمان آموزشی قراره برم. امکان داره در بخش سیاسی عقیدتی از مهارت ها و نمونه کارهایی مثل ساخت مالتی مدیا ، عکاسی ، فیلمبرداری ، طراحی بنر و پوستر و نظایر اینها استفاده کرد؟ تو دوره آموزشی میذارن فقط تو بخش عقیدتی خدمت کنی؟
والا من تا جایی که میدونم آموزشی از این کارها نیست و فقط سینه خیز و پیاده روی - و آموزشیه از این کارها نیست اصلا

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
دوستان این قضیه دوران طلایی اسفند چیه ؟
کلان در 54 روز خدمت از اول اسفند چند روز تعطیلی میخوره

arfnpm

Registered User
لایک‌ها
49
درود

بچه ها من میخوام دفترچه بفرستم

غیبت ندارم
تک پسرم
لیسانسم
تهرانم
26 سالمه
کف پاف صافه اما نه از نوع سختف معمولیه که پاشنه دو تاپاهام زاویه دار شده که اگر بیشتر از 30 دقیقه راه برم یا باستام مچ پام درد میگیره و اگر بیشتر از 1 ساعت بشه درد مچ پام به شب کشیده میشده
با این اوصاف فکر می کنم معاف از رزم بشم
اما معاف از رزم حسنی داره؟
من با شرایطم میگن تهران میمونم برای خدمت به نظرتون قطعیه؟
دوست دارم خدمتم اداریه باشه تا کار فعلیمو از دست ندمو بعد آموزشی بتونم ادامش بدم
پاره وقت بعد از ظهراس کارم

نمیدونم به نظرتون چه شرایطی در انتظارمه؟
قبلش چی کار کنم که موقعیتی رو از دست ندم؟

سپاس

data4u

Registered User
لایک‌ها
658
توصیه من به کسانی که مدرک لیسانس و بالاتر دارند این هست که موقع پر کردن دفترچه ارتش رو بزنن نه **** .
ارتش برای مدرک دارها بهتر و **** برای زیر لیسانس ها بهتر هست !
با مدرک لیسانس در ارتش ستوانسوم خواهید بود و ماهی دو یا نهایت 3 بار نگهبانی دارید ولی **** استواری میده به شما و نگهبانی های زیاد .
در مورد دوره کد هم اینو بگم که کاملا به رشته شما مربوط هست و نمره آموزشی هم بر خلاف تصور خیلی ها کشکی نیست و در اینکه بعد از آموزشی کجا بیفتید اهمیت فراوان داره !
سالی که من رفتم خدمت ( و خیلی هم دور نیست ) ، 21 ماه فیکس خدمت کردم بدون کسری و فلان .
به خاطر رشته تحصیلیم ( زبان و ادبیات فارسی ) دوره کد نخوردم و رسته اداری خوردم و 19 ماه در یگان کارم اداری بود نه رزمی!
دوستانی که حسابداری ، کشاورزی خوندن صد درصد دوره کد خواهند خورد که البته بد نیست ولی برای کسانی که شرایط افتادن در شهر خودشون رو دارند فرقی با 2 ماه آموزشی و دوری از خونه نداره .
روز تقسیم از بین 120 نفر فقط من و دو نفر دیگه دوره کد نخوردیم و افتادیم شهر خودمون ! ما سه نفر بچه مثبت های آموزشی بودیم و به خاطر نمره خوبی که فرمانده داده بود شانسمون برای افتادن در شهر خودمون بالا رفت .
چندتا متاهل داشتیم همه دوره کد خوردند ! رشته شما مهم هست که به درد ارتش و **** بخوره یا نه !
روزی که میخواستیم در پادگان تقسیم بشیم 19 نفر بودیم و من بدون چاپلوسی کردن به خاطر رسته اداری که خورده بودم بدون یه کلمه حرف کم و زیاد امیر پادگان فرستادم شعنا ( همون شعبه عملیات نیروی انسانی )
من به کسانی که مدرک لیسانس و بالاتر دارند توصیه میکنم ارتش رو انتخاب کنند .
دوستان همیشه پارتی بازی هست ، دوره آموزشی مدام به شما میگن اگه بند پ داشته باشی فلانی نداشتی باشی فلان !
ولی اینو بگم بالاتر از خدا نداریم ، با توکل به خدا همه چیز واستون راحت میشه .
در مورد سوال دوستمون درباره معاف از رزم باید بگم در دوره آموزشی فایده ای نداره شمارو میگیرن به رژه حتی اگه فلج باشید اما در یگان فقط یک حسن داره و اون هم اینکه رژه ( که هفته ای یکبار هست معمولا ) رو دور میزنید !
در دوره آموزشی فقط رژه دارید و کلا آموزش ، باز و بسته کردن اسلحه و نگهبانی ، مگر اینکه پارتی کلفتی داشته باشید .
برای قد و وزن و لاغری هم دنبال معافیت نباشید ، به راحتی معافیت نمیدن ، چیزی که من زمان خدمت شنیدم قد بالای 175 باشه و وزن کمتر از 55 کیلو احتمالا معافیت پزشکی هست .

data4u

Registered User
لایک‌ها
658
درود

بچه ها من میخوام دفترچه بفرستم

غیبت ندارم
تک پسرم
لیسانسم
تهرانم
26 سالمه
کف پاف صافه اما نه از نوع سختف معمولیه که پاشنه دو تاپاهام زاویه دار شده که اگر بیشتر از 30 دقیقه راه برم یا باستام مچ پام درد میگیره و اگر بیشتر از 1 ساعت بشه درد مچ پام به شب کشیده میشده
با این اوصاف فکر می کنم معاف از رزم بشم
اما معاف از رزم حسنی داره؟
من با شرایطم میگن تهران میمونم برای خدمت به نظرتون قطعیه؟
دوست دارم خدمتم اداریه باشه تا کار فعلیمو از دست ندمو بعد آموزشی بتونم ادامش بدم
پاره وقت بعد از ظهراس کارم

نمیدونم به نظرتون چه شرایطی در انتظارمه؟
قبلش چی کار کنم که موقعیتی رو از دست ندم؟

سپاس

شهر خودت میفتی ، 99.99 درصد ! حتی اگر غیبت هم داشتی شهر خودت می افتادی !
اول تاهل شرط هست و بعد از اون تک پسری ! تک پسر زیاد نداریم بنابراین 99.99 درصد تهران میفتی بعد آموزشی .
معاف از رزم برای دوره آموزشی فایده ای نداره ، اونجا باید بدوی ! رژه بری !
اما برای یگان به درد میخوره و از رژه معاف میشی ( اگر پیگیرش باشی چون راحت قبول نمیکنن ) ، نمونش رو داشتیم .
ساعت دو بعد از ظهر میری خونه ! اگه ارتش بیفتی !

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
سلام

ببخشید تک پسری یعنی تک فرزندی یا اینکه برادر نداشته باشی؟؟ خواهر چی؟

data4u

Registered User
لایک‌ها
658
تو اینترنت سرچ بزن خرید سربازی

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
به شایعات و منابع دسته چندم توجه نکنید .
تنها منبع رسمی : http://vazifeh.police.ir
هر وقت اینجا حرف از خریدن سربازی زد یعنی درسته ! الان تنها کسانی که 8 سال و بیشتر غیبت داشتند حرف از اینه که با دادن جریمه بین 20 تا 50 ملیون تومان بخرند ، اگر در آینده هم خریدنی بشه حداقل 20 تومن میخوان ، که به نظر من نمیشه !

data4u

Registered User
لایک‌ها
658
سلام

ببخشید تک پسری یعنی تک فرزندی یا اینکه برادر نداشته باشی؟؟ خواهر چی؟
یعنی اینکه برادر نداشته باشی ، اگر به طور مثال دو خواهر هم داشته باشید تک پسر حساب میشید .

pirooz85

Registered User
لایک‌ها
347
دوستان این قضیه دوران طلایی اسفند چیه ؟
کلان در 54 روز خدمت از اول اسفند چند روز تعطیلی میخوره
منم دوره طلایی بودم از 26 اسفند تا 14 فروردین به ما مرخصی دادن البته تعداد روزهای مرخصی بستگی به پادگان محل خدمت داره.

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
ارتش برای مدرک دارها بهتر و **** برای زیر لیسانس ها بهتر هست !
با مدرک لیسانس در ارتش ستوانسوم خواهید بود و ماهی دو یا نهایت 3 بار نگهبانی دارید
=)))))

بالا