مودم 2730u هستشرمنده، متوجه نسخه ویندوزتون نشدم، آره همون Internet Protocol روی XP هست، تنظیمات اون رو دستی دادی و هنوز نت نداری، ولی اتصال به شبکه ات برقرار هست و حالا دلیل این که نمیتونی به تنظیمات مودم وارد بشی، به احتمال زیاد از موارد امنیتی مودم هست، اکثر مودم ها یه گزینه دارند که تا فعال نکنی اجازه ورود به تنظیمات رو از روی شبکه بی سیم نمیدند.
با رایانه دیگه، لب تاپ/رایانه برادرت تست کن ببین و همچنین اگه امکان اتصال کابلی به مودم رو داری، ببین با کدوم میتونی وارد تنظیمات مودم بشی، باید ببینیم اون تو چه خبره. فقط توجه داشته باش، برای ورود به تنظیمات مودم، IP کارت شبکه ای که میخواهی باهاش به تنظیمات مودم وارد بشی حتماً باید چه دستی چه اتوماتیک در محدوده IP مودم تنظیم شده باشه، حالا چه به اینترنت دسترسی داره چه نه. IP Address تو محدوده 192.168.1.2 تا 192.168.1.254 و subnet mask هم 255.255.255.0
در ضمن، 2730U هست یا 2730B یا سری دیگه ای از این مدل؟ آدرس هردو 192.168.1.1 هست، ولی یک کمی فرمورشون فرق داره واسه همین میخوام بدونم که manual مورد نظرش رو بررسی کنم.
ویرایش: اگه تونستی به مودم وصل بشی، username و password پیش فرض برای ورود به صفحه تنظیمات هم admin و admin هست.
روی لپتاپ تنظیمات رو قبلا انجام دادم و متصل هم شدم
یعنی تنظیمات مودم الان درست هست
192.168.1.1 و پسورد هم بهش دادم
الان دقیقا من چکار باید کنم ؟