• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد مودم ADSL-D-LINK 2750U

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
شرمنده، متوجه نسخه ویندوزتون نشدم، آره همون Internet Protocol روی XP هست، تنظیمات اون رو دستی دادی و هنوز نت نداری، ولی اتصال به شبکه ات برقرار هست و حالا دلیل این که نمیتونی به تنظیمات مودم وارد بشی، به احتمال زیاد از موارد امنیتی مودم هست، اکثر مودم ها یه گزینه دارند که تا فعال نکنی اجازه ورود به تنظیمات رو از روی شبکه بی سیم نمیدند.

با رایانه دیگه، لب تاپ/رایانه برادرت تست کن ببین و همچنین اگه امکان اتصال کابلی به مودم رو داری، ببین با کدوم میتونی وارد تنظیمات مودم بشی، باید ببینیم اون تو چه خبره. فقط توجه داشته باش، برای ورود به تنظیمات مودم، IP کارت شبکه ای که میخواهی باهاش به تنظیمات مودم وارد بشی حتماً باید چه دستی چه اتوماتیک در محدوده IP مودم تنظیم شده باشه، حالا چه به اینترنت دسترسی داره چه نه. IP Address تو محدوده 192.168.1.2 تا 192.168.1.254 و subnet mask هم 255.255.255.0

در ضمن، 2730U هست یا 2730B یا سری دیگه ای از این مدل؟ آدرس هردو 192.168.1.1 هست، ولی یک کمی فرمورشون فرق داره واسه همین میخوام بدونم که manual مورد نظرش رو بررسی کنم.

ویرایش: اگه تونستی به مودم وصل بشی، username و password پیش فرض برای ورود به صفحه تنظیمات هم admin و admin هست.
مودم 2730u هست
روی لپتاپ تنظیمات رو قبلا انجام دادم و متصل هم شدم
یعنی تنظیمات مودم الان درست هست
192.168.1.1 و پسورد هم بهش دادم
الان دقیقا من چکار باید کنم ؟

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
مودم 2730u هست
روی لپتاپ تنظیمات رو قبلا انجام دادم و متصل هم شدم
یعنی تنظیمات مودم الان درست هست
192.168.1.1 و پسورد هم بهش دادم
الان دقیقا من چکار باید کنم ؟

یه تصویر از مشخصات DHCP و WAN بگزار، از زیر مجموعه Summary روی Wan کلیک کن، سمت راستش مشخصات wan باید بیاد، از اون و همچنین یکی هم از DHCP تصویر بده.
DLinkSummary.jpg

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
یعنی الان نمیتونم کانکت بشم مشکل از گزینه امنیتی هست یا مشکل جای دیگه س ؟

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
یعنی الان نمیتونم کانکت بشم مشکل از گزینه امنیتی هست یا مشکل جای دیگه س ؟
شما گفتی که تونستی وارد بشی و یوزر و پس هم دادی :general607:

الان روی این سیستم خودتون امکان ورود به صفحه تنظیمات مودم را داری؟ یا منظورتون این بود که قبلاً هنگام تنظیمات اولیه با رایانه برادرتون بهش وصل شده بودید؟

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
بله با لپتاپ منظورم بودالان مودم به لپتاپ وصله
.dhcp wan رو باید از تنظیمات مودم روی ایپی 192 168 1 1 باید ببینم درسته؟
پیداش نمیکنم

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
بله با لپتاپ منظورم بودالان مودم به لپتاپ وصله
.dhcp wan رو باید از تنظیمات مودم روی ایپی 192 168 1 1 باید ببینم درسته؟
پیداش نمیکنم
خوب الان اگه تو firefox/internet explorer/chrome یا براوزر دیگری روی لب تاپ آی پی مودم رو بدی باز هم به صفحه تنظیمات مودم وارد نمیشه؟
EnteringModem.jpg

اگه هیچ صفحه ای نیاد، نیاز به اتصال مودم و لب تاپ با کابل سیمی رو دارید.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
الان با lan وارد تنظیمات هستم و منتظرم بگی چکار کنم

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
الان با lan وارد تنظیمات هستم و منتظرم بگی چکار کنم

از Device Info روی WAN کلیک کن یه تصویر الصاق کن، همچنین از Device Info روی DHCP کلیک کن و یه تصویر هم از اون بده.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
هرچی گشتم پیدا نکردم دیوایس اینفو رو.setup -advanced- management-status- help .کدومش رو باید انتخاب کنم؟

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
هرچی گشتم پیدا نکردم دیوایس اینفو رو.setup -advanced- management-status- help .کدومش رو باید انتخاب کنم؟
تو Status باید باشه، یک تصویر از همون صفحه اولش هم بده، DLInk ها اصولاً اکثراً یک شکل هستند، نمیدونم چرا نتونستی با اون تصویری که دادم پیداش کنی

foadazimi

Registered User
لایک‌ها
222
از دوستان کسی اطلاع داره راجع به این مودم با سرویس نخابرات؟من این مودم رو تهیه کردم ولی هی قطع و وصل میشه

mahdi-mo

Registered User
لایک‌ها
21
از دوستان کسی اطلاع داره راجع به این مودم با سرویس نخابرات؟من این مودم رو تهیه کردم ولی هی قطع و وصل میشه
من از همین مدل با اینترنت مخابرات استفاده میکنم هر چند روز مثلا پنج شیش روز شاید قطع و وصل بشه وگرنه مشکلی نداره

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
دوستان من 5 سال پیش مودم netgear گرفتم 45 هزار ساده هست و پارسال وایمکس گرفتم برای تبلت و لب تاپ ولی کند هست و رفتم شرکت اینترنتی گفتند روتر بگیر 80 هزار
ولی توی نت گشتم مودم وایرلس 2730 ظاهرآ خوب بوده و من فقط برای یک اتاق می خواهم ساپورت کنه کفایت می کنه و قطع و وصلش چطوره ؟
من صبانت 2 مگ دارم .....

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
دوستان من 5 سال پیش مودم netgear گرفتم 45 هزار ساده هست و پارسال وایمکس گرفتم برای تبلت و لب تاپ ولی کند هست و رفتم شرکت اینترنتی گفتند روتر بگیر 80 هزار
ولی توی نت گشتم مودم وایرلس 2730 ظاهرآ خوب بوده و من فقط برای یک اتاق می خواهم ساپورت کنه کفایت می کنه و قطع و وصلش چطوره ؟
من صبانت 2 مگ دارم .....

شما اول یه تستی انجام بده، لب تاپ رو با کابل شبکه وصل کن مستقیم، ببین اگه سرعت چشمگیر اضافه نشد یعنی اون شرکت چرندیات تحویلت داده، الکی هزینه روتر نکنی.

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
عزیز من الان مودمم ساده هست قدیمی و وایرلس نیست و سرعتم عالیه 2 مگابایته
برای تبلت و لپ تاپ وایرلس می خوام مودم بگیرم شما 2730 رو پیشنهاد می کنید ؟

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
حالا گرفتم، مشکل شما با سرعت وایمکس بوده و نه شبکه بی سیم مودم وایمکستون. خوب اگه هنوز اون مودم وایمکس رو داری، از اون به عنوان میانجی استفاده کن (اگه بیش از 1 شبکه سیمی داره باید امکان استفاده به عنوان روتر هم داشته باشه) و اگر نه، 2730 مودم بدی نیست واسه کار شما، ولی بین دیوار فرکانس بی سیم شما افت شدید پیدا میکنه با این مودم روترهای معمولی و برد بالایی نخواهد داشت.

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
هم وایمکس ایرانسل و هم adsl دارم ............ شما برای من چه مودمی پیشنهاد می کنید .........

idnavmooknedr

Registered User
لایک‌ها
1,860
هم وایمکس ایرانسل و هم adsl دارم ............ شما برای من چه مودمی پیشنهاد می کنید .........
میخوای 2730 بگیری حتما مشکی شو بگیر
چیپش برادکامه!
سفید چیپش رالینکه آشغاله!

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
مرسی یک عکس از مشکیش میزاری ............. توی نت دو عکس ازش هست آنتن کوتاه و آنتن بلند ........

بالا