• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

pars71

Registered User
لایک‌ها
17
گيربكس 405 رو روي سمند گذاشتن؟؟؟!!! داداش من؛ اتاق سمند رو روي 405 گذاشتن! سمند اصالتي نداره كه حالا بيان گيربكس 405 بذارن روش. كلا شاسي و كل موتور و گيربكس و زيربندي سمند مال 405 هست. و فقط اتاق متفاوته. اين سمند هاي ef7 هم دراصل اين موتور رو روي شاسي 405 خوروندن و اتاق سمند گذاشتن كه شده اين.
و اينكه قانونا و مسلما مطمعن باشيد اتاق و ساشي كه از اول باهم طراحي شدن متفاوته با اتاقي كه بعدا روي يه شاسي سوار شده.
و اينكه دوستان كه ميگن تعليق سمند بهتره چون اتاق سنگينتره و بيشتر ميچسبه به زمين و حس اطمينان بيشتري منتقل ميكنه وگرنه پايداري 405 به مراتب بيشتر سمنده. خودم مدت زيادي هردو رو سوار شدم.
Sent from my iPad using Tapatalk
نه ,سمند EF7 رو میگم . ولی سمند که شاسی قویتری از 405 و پرشیا داره که . EF7 فقط گیبوکسش تغییر یافته ی گریبوکس 405 هست دیگه که کاش گریبوکس ماشین بروز و قوی بود نه 405 قدیمی
واقعا ادم نمیدونه تو قیمت 30-35 تومن چی بخره ! هر کدومشون ایرادات زیادی دارند

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
1-آخه یک بحثیه ! درسته تست تصادف 206 اصلی فرانسه 3 ستاره هستش ولی اینایی که ایران میزنه هم 3 ستاره هست ؟ والله بدنش رو که دست میزنی مثل کاغذ میمونه
2-بنظرتون 206 بی صندوق بهتر از صندوق دار نیست ؟ از لحاظ قدرت بدنه و خرابی و موتور گریبوکس ؟ (مخصوصا تو تصادفات که دیدم عقب بی صندوق خیلی قویتره نسبت به صندوق دار و هندلینگ بهتری داره بی صندوق ها)
3- 206 بی صندوق صفر کمترین قیمتش چنده ؟ الان موتور گریبوکسشون ایرانی چینیه ؟ (آخه 206 تمیز پیدا کردن هم سخته چون اکثرا جوان ها سوار میشن و پدر ماشین رو دراوردن)
4- ریو آخرین سال تولیدش چنده ؟ صفر نداره ؟ قطعاتش گیر میاد اگر توقف تولیده؟ (من اولین سری که ریو اومده بود داشتم و بخاطر خرید خونه پول کم اوردم فروختمش وگرنه شاید تا الان داشتمش. ماشین خیلی خوبی بود فقط صدای موتورش تو دنده 5 زیاد بود و ایراد دیگه ای نداشت بنظرم با اینکه ترمزش ABS نبود اون موقع ولی ترمز خوبی هم داشت)
5- طبق راهنمایی آقا آرش , پس قید چینی ها مثل لیفان رو زدم چون میخوام افت قیمت زیاد نباشه و کاری باشه و ماشین موتور گریبوکسش خوب باشه نه مثل سمند که ناهمخوان باشه و همش درگیر نمایندگی باشی و گریبوکس مزخرف 405 سی سال پیش رو اومدن رو سمند گذاشتن ! 405 خودش چی بود که گریبوکس مزخرفش رو هم رو سمند گذاشتن
دوست عزیز اولا 206 از 5 ستاره 4 شده نه 3 نمیدونم منبعتون چیه؟ اگر خواستین لینک میذارم
دوم محکم بودن ورقه های بدنه دلیل بر اکن بودن نیست.شما تو ماشینای قدیمی نگاه کنید از بدنه محکمی استفاده میشد ولی عیبی که داشت این بود دقیقا در زمان تصادف ضربه عینا به داخل اتاق منتقل میشد.این شد که بعدا فهمیدن امنیت ماشین به طراحیشه.تو ماشین های جدید و روز هک نگاه کنید این موضوع صادقه بدنه فولادی نساختن بدنه سبکه
برای مثال 206 طوری طراحی شده که در تصادف شدید از جلو موتور بیاد پایین به عنوان ضربه گیر.در صورتی که تو پراید خصوصا مدل قبل 90 موتور راست میومد تو اتاق و داشبوردو میشکافت.
یا مثلا در طراحی ستون ها از نقاط شکستی استفاده شده که در هنگام چپ کردن راست تو سر صورت پیاده نشن!
علاوه بر این ها مدل v8، تیپ 5 و امثال هم دارای دو ایربگ به علاوه سیستم پیش کشنده کمربند هستند که در هیچ کدام از ماشین های ایرانی استفاده نشده.

نمونه دیگر از ماشینای خوب L90 که جلوبندی محکمی داره و بخاطر ظراحی H مانند شاسی ضربه توسط نقاط مختلف خنثی میشه.
کلا دو تا ماشین درست حسابی از نظر امنیت داریم یکی 206 یکی l90
من یه چیز جالبتر دیدم که رنگ ال 90 خیلی یا کیفیت تر از 206 و پارس و امثال هم هست کسایی که داشتن میفهمن منظورمو
دیگه شما فکر نکنید که پارس یا سمند امنیتش بیشتره....
مدلای 90 به بعد 206 کلا فاتحشون خونده شده برای مثال گیربکس 405 روش گذاشتن و خبری از گیربکس گذشته نیست یا خیلی قطعات دیگه همه جایگزین شدن مخصوصا اینکه نیمه مولتی پلکس هست و یه سری مشکلات هم درست کرده.البته من شنیدم تو. مدلای صفر الان بهتر شده نمونش lcd شه ولی خوب اینجوریاست
در مورد تفاوت sd با هاچبک بله اس دی خیلی بهتره چه از نظر هندلینگ چه ضربه از پشت.ماشین هاچ بک امنیتش کمتره

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125
نه ,سمند EF7 رو میگم . ولی سمند که شاسی قویتری از 405 و پرشیا داره که . EF7 فقط گیبوکسش تغییر یافته ی گریبوکس 405 هست دیگه که کاش گریبوکس ماشین بروز و قوی بود نه 405 قدیمی
واقعا ادم نمیدونه تو قیمت 30-35 تومن چی بخره ! هر کدومشون ایرادات زیادی دارند
دليل مضخرف بودن موتور ef7 با گيربكس 405 همينه. كه اين گيربكس براي سري xu طراحي شده.
درضمن شاسي سمند و 405 يكيه. فقط بخاطر سنگين بودن اتاق سمند كمك ها و بعضي لوازم ديگه قويتره.
دركل بنظر من بهترين ماشين توي اين رنج 206 مدل زير 90 هست. اگرچه كاركرده هست ولي مثل 206 هاي نو از نظر كيفي بيمصرف نيست.

sasy74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من 21 سالمه تا حالا خر هم سوار نشدم . تازه گواهیناممو گرفتم و میخوام ی ماشین خوب بخرم البته صفر و قسطی. بین پارسlxداشبورد جدید و 206تیپ 5دو دلم نمیدونم کدوم بهتره از همه نظر شتاب و نرمی و تعادل داشتن موقع سرعت زیاد و غیره . ماشین دیگه نمیخوام بگیرم خواهشا فقط بین این دوتا بگید کدوم???

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
سلام من 21 سالمه تا حالا خر هم سوار نشدم . تازه گواهیناممو گرفتم و میخوام ی ماشین خوب بخرم البته صفر و قسطی. بین پارسlxداشبورد جدید و 206تیپ 5دو دلم نمیدونم کدوم بهتره از همه نظر شتاب و نرمی و تعادل داشتن موقع سرعت زیاد و غیره . ماشین دیگه نمیخوام بگیرم خواهشا فقط بین این دوتا بگید کدوم???
مگه قسطی هم میده ایرانخودرو؟

sasy74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره داداش لیزینگ ملت دی ماه اعلام کرده. حالا اگه دوستی هست جواب سوال منو بده

Last edited:

pars71

Registered User
لایک‌ها
17
دليل مضخرف بودن موتور ef7 با گيربكس 405 همينه. كه اين گيربكس براي سري xu طراحي شده.
درضمن شاسي سمند و 405 يكيه. فقط بخاطر سنگين بودن اتاق سمند كمك ها و بعضي لوازم ديگه قويتره.
دركل بنظر من بهترين ماشين توي اين رنج 206 مدل زير 90 هست. اگرچه كاركرده هست ولي مثل 206 هاي نو از نظر كيفي بيمصرف نيست.

من از دوستی در ایرانخودرو پرسیدم میگن شاسی سمند کلا ضخیم تره و قوی تره از همه ماشین هاشون و 405 که کلا ضعیفه و ماشین نیست
اصلا پلتفرم سمند هم یک چیز دیگست و بعضی ها هنوز سمند رو سمند موتور پژو میدونند که همون هم فقط موتور گریبوکسش پژو بود و پلتفرم و شاسی و ... یک چیز دیگست و EF7 که موتورش طراحی مرکز تحقیقات موتور آلمان در آخن هست و واقعا هم عالیه و گریبوکسش هم تغییریافته ی 405 هست متاسفانه ولی میگفت خیلی بد شانسی که گریبوکست بد درامده !
به این نتیجه رسیدم که اگر هم گریبوکسش آخر خوب و طبق میل من نشه هم با یک سمند EF 7 دوگانه ی LX صفر عوضش میکنم چون هر جور حساب کردم از 206 و L90 و 405 از رده خارج و پرشیا و چینی ها بهتره مخصوصا موتورش فوق العادست و مصرفش پایینه و قدرتش زیاده و گازش راحت تو شهر! 170-180 km به بالا مسافت طی میکنه و بدنش هم قویتر از بقیه هست و stable هست و جاداره و ... قدیم ها ترمز های خوبی نداشت ولی همینی هم که من دارم سیستم ترمزش عوض شده و خیلی خیلی بهتر از 206 هست که فقط اسمش ABS هست ولی واقعا ترمزش بده

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
من از دوستی در ایرانخودرو پرسیدم میگن شاسی سمند کلا ضخیم تره و قوی تره از همه ماشین هاشون و 405 که کلا ضعیفه و ماشین نیست
اصلا پلتفرم سمند هم یک چیز دیگست و بعضی ها هنوز سمند رو سمند موتور پژو میدونند که همون هم فقط موتور گریبوکسش پژو بود و پلتفرم و شاسی و ... یک چیز دیگست و EF7 که موتورش طراحی مرکز تحقیقات موتور آلمان در آخن هست و واقعا هم عالیه و گریبوکسش هم تغییریافته ی 405 هست متاسفانه ولی میگفت خیلی بد شانسی که گریبوکست بد درامده !
به این نتیجه رسیدم که اگر هم گریبوکسش آخر خوب و طبق میل من نشه هم با یک سمند EF 7 دوگانه ی LX صفر عوضش میکنم چون هر جور حساب کردم از 206 و L90 و 405 از رده خارج و پرشیا و چینی ها بهتره مخصوصا موتورش فوق العادست و مصرفش پایینه و قدرتش زیاده و گازش راحت تو شهر! 170-180 km به بالا مسافت طی میکنه و بدنش هم قویتر از بقیه هست و stable هست و جاداره و ... قدیم ها ترمز های خوبی نداشت ولی همینی هم که من دارم سیستم ترمزش عوض شده و خیلی خیلی بهتر از 206 هست که فقط اسمش ABS هست ولی واقعا ترمزش بده
دوست عزیز شما چطور ترمز سمند lx رو بهتر از 206 میدونید که 4 چرخ دیسکیه با ABS EBA EBD?
من کاملا رد میکنم ما سورن ef7 داشتیم از 206 v8 بهتر نبود
دلیلی نداره اصلا بهتر باشه
در اینکه ef7 خیلی خوب بود حداقل برای ما شکی نیست مثلا فرمون و دندش از 206 خداوکیلی نرم تر بود ولی ترمزو قبول ندارم اصلا

pars71

Registered User
لایک‌ها
17
پرشیا که همون 405 بزک شده ی قدیمیه و نه موتورش خوبه و نه بدنه داره و ... من که مفت هم بدن 405 و پرشیا سوار نمیشم
206 جدید هم که میگن بدرد نمیخوره . دوستم V8 SD داره 2 ماهه گرفته موتورش روغن زده بیرون !

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
یه رفیق دارم توسان دارن یه 206 تیپ 5 صفر هم دارن میگه 206 از توسان ترمزاش بهتره خیلی. خوب میخ میکنه

pars71

Registered User
لایک‌ها
17
دوست عزیز شما چطور ترمز سمند lx رو بهتر از 206 میدونید که 4 چرخ دیسکیه با ABS EBA EBD?
من کاملا رد میکنم ما سورن ef7 داشتیم از 206 v8 بهتر نبود
دلیلی نداره اصلا بهتر باشه
در اینکه ef7 خیلی خوب بود حداقل برای ما شکی نیست مثلا فرمون و دندش از 206 خداوکیلی نرم تر بود ولی ترمزو قبول ندارم اصلا

من دقیقا 89 SD V8 داشتم که بعد فروختم EF7 خریدم . قبل 206 , L90 داشتم ترمزش خوب بود ولی SD رو ترمز میزدم مثل صابون سر میخورد و اصلا ABS درست درمانی نداشت و چند بار نزدیک بود تصادف کنم که دیگه دستم اومد مزخرفه . سمند هم ترفندش اینه بعد مدتی باید تا 130-140 تا رفت و میخ ترمز کرد که چراغ هشدارهاش هم روشن میشه و سیستمش بروز میشه و دیگه باز ترمزش عالی میشه
دیسک و ... همه رو کاغذه . مهم در عمله . اتفاقا هیچکدوم از دوستانم که SD دارند از ترمزش و مصرف بالاش و لش بودنش راضی نیستند و همه این 3 مورد رو اذعان دارند

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
من دقیقا 89 SD V8 داشتم که بعد فروختم EF7 خریدم . قبل 206 , L90 داشتم ترمزش خوب بود ولی SD رو ترمز میزدم مثل صابون سر میخورد و اصلا ABS درست درمانی نداشت و چند بار نزدیک بود تصادف کنم که دیگه دستم اومد مزخرفه . سمند هم ترفندش اینه بعد مدتی باید تا 130-140 تا رفت و میخ ترمز کرد که چراغ هشدارهاش هم روشن میشه و سیستمش بروز میشه و دیگه باز ترمزش عالی میشه
دیسک و ... همه رو کاغذه . مهم در عمله . اتفاقا هیچکدوم از دوستانم که SD دارند از ترمزش و مصرف بالاش و لش بودنش راضی نیستند و همه این 3 مورد رو اذعان دارند
میشه منطورتون رو بفرمایید از سر خوردن؟
یعنی abs به موقع وارد عمل نمیشد؟
چون من همچین چیزی اصلا ندیدم کاملا به موقع وارد عمل میشه حالا چی بوده خدا میدونه
حالا جالبه کسایی که پارس دارن این مشکلو دارن که abs بی جهت وارد عمل میشه یا بعضا ترمزا نگرفته! دقیقا همکار پدر من سر همین نگرفتن ترمز پارس داشبورد جدید تصادف کرد!
محصولات ایران خودرو هر کدوم یه جورین
پس اگه از lx اینقدر راضی هستین دو دستی بچسبین بهش چون چیز بهتری نیست! سمند به نسبت همون قیمتش خوبه

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
در ضمن رو کاغذ وقتی میگن 4 چرخ دیسکیه یعنی دیسکیه باید از پارسی که عقب کاسه ایه بهتر عمل کنه

pars71

Registered User
لایک‌ها
17
میشه منطورتون رو بفرمایید از سر خوردن؟
یعنی abs به موقع وارد عمل نمیشد؟
چون من همچین چیزی اصلا ندیدم کاملا به موقع وارد عمل میشه حالا چی بوده خدا میدونه
حالا جالبه کسایی که پارس دارن این مشکلو دارن که abs بی جهت وارد عمل میشه یا بعضا ترمزا نگرفته! دقیقا همکار پدر من سر همین نگرفتن ترمز پارس داشبورد جدید تصادف کرد!
محصولات ایران خودرو هر کدوم یه جورین
پس اگه از lx اینقدر راضی هستین دو دستی بچسبین بهش چون چیز بهتری نیست! سمند به نسبت همون قیمتش خوبه

بله . وقتی شرایط اضطراری ترمز شدید میزدم صدای لاستیک شدید میومد و دیر ABS عمل میکرد و ایرانخودرو هم برده بودم تست کردن گفته بودن مشکلی نیست
. دوستان زیادی دارم که جدیدا SD V8 خریدن و اون ها هم میگن ترمز هاش خوب نیست ! مصرفش هم زیاده و تو شهر راحت صدی 10 میخوره . دنده یکش هم که بزور میخواد راه بی افته و سیستم کلاچش بده و اگر هم سیم زانتیایی بذارید هم که دیسک و صفحه نابود میشه .حالا کیفیت الان موتور گریبوکسش و ... بماند . اگر این ایرادات 206 نبود میخریدم ولی ایرادهای بدی داره متاسفانه . البته همشون ایراد دارند و هر کدوم به نوعی

sasy74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا هیچکی نیست منو راهنمایی کنه???

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
اقا هیچکی نیست منو راهنمایی کنه???
اگه واسه شتاب میخوای معلومه 206 از پارس بهتره مصرفش هم کمتره رینگای بزرگ هم بنداز روش با لاستیک میشلن یا هانکوک سرپیچ هندلینگش بهتر میشه

sasy74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب هر دوشون موتورشون یکیه چطور شما میگی شتاب 206 بهتره?

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
پارس lx که موتورش 405 اگه موتور tu5 هم بزارن چون 206 سبکتر موتور خودش مناسب بدنش بازم هندلینگو شتابش بهتر از پارس ک بدنه 405 موتور 206

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
پارس elx موتور زانتیا روش و تقریبا شتابش با زانتیا یکیه در حد ی سپر یا نهایت ی در ازش عقب میفته البته اگه همه چیش ردیف باشه

بالا