• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام دوستان. من تازه عضو اين انجمن شدم. توي پست هاي قبلي كرك Shahab Farsi Pack رو پيدا كردم ولي متاسفانه كار نمي كنه. ببينم حتما بايد فايل رجيستري رو با برنامه رجيستري اديتور معرفي شده ايمپورت كنم؟ يعني مثلا با PPXplore نمي شه؟ آخه با اون كه Import مي كردم مي گفت Invalid Registry File FOrmat! ميشه راهنمايي كنين؟

برنامه ی شهاب خیلی وقته که آپدیت نمی شه. از Arabizer 2.0 استفاده کنید، خیلی بهتره! اگه دیکشنری هم می خواید می تونید از lingvosoft 2006 استفاده کنید

دوستان pda همون pocket pc هست ؟
pda یعنی personal digital assistant برگردان فارسیش به کپی رایت دانیال می شه پیشکار دیجیتال شخصی
129fs4139167.gif

Pocket PC عنوانی بود که مایکروسافت برای نسخه ای از ویندوز موبایل که ساپورت تاچ اسکرین داره، به کار گرفته بود. یعنی wm هایی که تاچ اسکرین دارن بهشون می گن pocket pc و اونایی که تاچ اسکرین ندارن (و طبیعتاً os شون هم دارای یه سری تفاوته)، بهشون می گن smartphone . ولی این عنوان ها روی نسخه ی جدید wm یعنی wm6 دیگه استفاده نمی شه. به جاشون professional و standard و classic استفاده می شه. برای اطلاعات بیشتر این پست رو می تونید مطالعه کنید

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یه سوال ؟!

برنامه ای هست که بشه فیلم برداری افتضاح s200 رو بهبود ببخشه و اندازه تصویر رو بزرگتر کنه ؟

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
و یه سوال دیگه ..

cpu جم از s200 قوی تره ؟ یا هم سطح هستن !

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
آقايون من تازه گوشي خريدم و احتياج به خريد رم دارم. (خود گوشي فقط 30مگ فضاي خالي داره)
لطفا ظرفيت‌ها و قيمت‌ رم‌هاي miniSD و محل فروششون رو بگيد و اينكه رم 4گيگ هم توي تهران پيدا ميشه يا نه؟ و چه قيمتي؟

New_Jam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یه سوال ؟!

برنامه ای هست که بشه فیلم برداری افتضاح s200 رو بهبود ببخشه و اندازه تصویر رو بزرگتر کنه ؟
شما میتونید از برنامه Cool Camera که تو بخش نرم افزار معرفی شده استفاده کنید.در ضمن امکان webCam هم داره .

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام منم فکر کنم یه مشکل مشابه مشکل این دوستمون دارم . در حدود نصف فایل هایی که روی مموری کارتم بوده ناپدید شده . ولی فضای اشغال شده توسط اون فایل ها هنوز آزاد نشده . یعنی فایل ها رو مموری هست ولی نشون نمیده . اگه میشه یه راهنمایی کنید . یا بگید با چه برنامه ایی میتونم برگردونم ؟

اين مشگل شما براي منم پيش اومده خيلي زياد زياد زياد
مشكل مموريتون هست (عليرضا جان اشاره كردن )

تنها راهي كه من براش پيد كردم اگه كه خيلي به اطلاعاتتون نياز داريد و براتون مهم هست : ...

با برنامه storagetools ميتوني اونارو با 2 تا مرحله آزاد كني و تمام فايل هاي برگردانده شده ... پسوندشون عوض ميشه
و بايد بر حسب سايزشون خودت بدوني كدوم عكس هست :( كدوم فيلم و ... كه پسوندش رو به قبل تغيير بدي ( البته پس از كپي كردن توي كامپيوتر)
و اينكه در اين نكته آخر كه بخواي پيدا كني كه كدوم فايلها چيه ميتوني راهكارهاي جالبي خودت پيدا كني ( مثلا همه فايلها رو با real player كه هم عكس هم فيلم باز ميكنه ) امتحان كن ...

موفق باشي (به گفته دكتر :D )

caspiancool

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چگونه فایل هایی که بوسیله بلوتوث دریافت می کنیم بطور خودکار روی مم.ری کارت ذخیره بشه؟بصورت دیفالت روی گوشیه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
چگونه فایل هایی که بوسیله بلوتوث دریافت می کنیم بطور خودکار روی مم.ری کارت ذخیره بشه؟بصورت دیفالت روی گوشیه

جستجو کنید ، پیش از این صحبت شده ، در ترد نرم افزار هم برنامه برای انجامش معرفی شده

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

از برنامه ی dr yar bluetooth استفاده کنید (یا bluezard ، که البته dot NET CF 2.0 می خواد)
لینک هاشون رو در راهنمای عناوین می تونید جستجو کنید

فرشته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به تمام دوستان:heart:
من ای مید جم دارم این ای مید ما انتن دهیش ضعیف چیکار باید بکنم که درست بشه.:skull:
تازه رمشم آپدیت کردم با این JAM_USA_11200_188_11210_ship ولی همونه که هست .;)
چه کنم .:wacko:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با سلام به تمام دوستان:heart:
من ای مید جم دارم این ای مید ما انتن دهیش ضعیف چیکار باید بکنم که درست بشه.:skull:
تازه رمشم آپدیت کردم با این JAM_USA_11200_188_11210_ship ولی همونه که هست .;)
چه کنم .:wacko:

شما قبل از آپدیت میدید که برا خاور میانه داره یا نه بعد usa استفاده میگردید چون پروتکل ها و باندهای استفاده شده تو شبگه آمریکا زمین تا اسمون با اینجا فرق داره و احتمالا یکی از دلایل هم همین هست:blush:

بعدشم همه جا بد آنتن میده یا فقط مثلا محل سکونتتون؟؟؟؟:blush:

فرشته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما قبل از آپدیت میدید که برا خاور میانه داره یا نه بعد usa استفاده میگردید چون پروتکل ها و باندهای استفاده شده تو شبگه آمریکا زمین تا اسمون با اینجا فرق داره و احتمالا یکی از دلایل هم همین هست:blush:

بعدشم همه جا بد آنتن میده یا فقط مثلا محل سکونتتون؟؟

من تو سایت ایمید کلوب

Return to i-mate™ JAM Support Page

Device Support - ROM Upgrade for i-mate™ JAM
This page contains the latest Operating Systems for the i-mate™ JAM device. Future releases of the software will be posted on this page for i-mate™ customers, so keep it bookmarked!

We currently have the following ROM images available and may be used to upgrade earlier devices. All languages will soon be available as:

Rom version 1.12.00
Radio version 1.12.10
ExtROM version 1.12.171 (Connection settings are automatic for all UK/Australia/NZ/South Africa Operators)
ExtROM version 1.12.167 (Arabic)
ExtROM version 1.12.188 (North American 850-only model)
ExtROM version 1.12.154 (Italian)
Note: this upgrade is only applicable if your device is already in Italian
ExtROM version 1.12.159 (Spanish)
Note: this upgrade is only applicable if your device is already in Spanish
ExtROM version 1.12.122 (Portuguese)
Note: this upgrade is only applicable if your device is already in Portuguese
ExtROM version 1.12.125 (French)
Note: this upgrade is only applicable if your device is already in French
ExtROM version 1.12.128 (Generic WWE)

Fixes:
ROM builds with radio versions 1.05.00 and 1.10.00 all include audio enhancements for voice calls. Radio build 1.11.00 includes improved support for Cell Broadcast and SIM Toolkit applications. With radio 1.12.10 we have improved the settings for the echo cancellation to remove the phenomenon of "double talk", where a person calling a JAM customer will experience a minor echo if the other person is also talking at the same time.

All new builds contain the improved camera driver and fix for "No Bluetooth Hardware" bug. ROM builds 1.11.00 also includes a new MMS client for improved network compatability and an upgrade to the Operating System. 1.12.00 ROM builds should also reduce the "Cannot Connect" problem experienced by some customers.

The North American 850 build 1.12.188 includes support for all T-Mobile subscriptions, Cingular, AWS and Suncom SIMs.

Detailed i-mate™ JAM instructions for the whole upgrade process are available here to "How_to_upgrade_the_Operating_System_of_your i-mate_JAM_Device.PDF">.

Ensure that Microsoft ActiveSync 3.7.1 or above is installed on your PC. This can be found on the CD-ROM that came with the i-mate™ JAM or can be downloaded from http://www.microsoft.com/windowsmobile. Follow the on screen instructions. Then connect your i-mate™ JAM to your PC with the USB Cable connected directly to the PC.

Before downloading please note that If the model number (found under Start > Settings > System> Device Information > Identity) indicates PM10C, then the customer should upgrade with the North American JAM ROM Build.

If the model number indicates PM10A, then the customer should upgrade with the Generic Worldwide English ROM Build. You will not be able to install the North American JAM (850) ROM. This WWE build does not include the connection settings for the US operators found in the North American build, though these are all available to download separately from club i-mate™.

Customers should continue to upgrade...

ROM Downloads

Select HTTP or FTP link to download the UK/Australia ROM JAM_UK_Aus_11200_171_11210.exe (44 MB) or

Select HTTP or FTP link to download the Arabic JAM JAM_Arabic_11200_167_11210.exe (42.7 MB) or

Select HTTP or FTP link to download the North American ROM JAM_USA_11200_188_11210_ship.exe (44 MB) or

NOTE: You cannot change languages from English to French, Italian, Spanish or Portuguese

Select HTTP or FTP to download the Italian JAM_ITA_11204_154_11210_ship.exe (41 MB) or

Select HTTP or FTP to download the Spanish JAM JAM_ESP_11203_159_11210_ship.exe (41 MB) Por favor, descargue JAM_ESP_11203_159_11210_ship.exe aqui

Select HTTP or FTP link to download the Portuguese JAM JAM_11205_122_11210_ship.exe (40 MB)

Select HTTP or FTP link to download the French JAM JAM_Fre_11202_125_11210.exe (40 MB) or

Select HTTP or FTP link to download the Generic Worldwide English JAM_WWE_11200_128_11210.exe (44.3 MB)

With your i-mate™ JAM synchronised, run the file on your PC. REMEMBER THAT CHANGING THE OPERATING SYSTEM OF YOUR DEVICE ERASES ALL DATA NOT PERMANENTLY STORED!

Once the upgrade is complete you can customise your i-mate™ JAM with your local operator settings

کله صفحشه من اون سه تا اولی رو دانلود کردم
Select HTTP or FTP link to download the UK/Australia ROM JAM_UK_Aus_11200_171_11210.exe (44 MB) or

Select HTTP or FTP link to download the Arabic JAM JAM_Arabic_11200_167_11210.exe (42.7 MB) or

Select HTTP or FTP link to download the North American ROM JAM_USA_11200_188_11210_ship.exe (44 MB) or

فقط همون usa به گوشییه من خورد .
در مورد سوال دوم
تو خونمون اصلا انتن نمیده بیرونم یجا میده یجا نمیده .....:(

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
[

فقط همون usa به گوشییه من خورد .
در مورد سوال دوم
تو خونمون اصلا انتن نمیده بیرونم یجا میده یجا نمیده .....:(

شما گاشگی رم قبلیتون رو میدونستید چی هست مشگل خیلی راحت تر حل میشد:blush:

بعدشم مگه دست خودشه که به گوشیتون نخوره:rolleyes:

شما گوشیتون زمین یا ضربه نخرده؟؟؟؟؟:eek:

و یا تا بحال گوشی رو به صورت manul به شبگه ست کردید؟؟؟

فرشته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما گاشگی رم قبلیتون رو میدونستید چی هست مشگل خیلی راحت تر حل میشد:blush:

بعدشم مگه دست خودشه که به گوشیتون نخوره:rolleyes:

شما گوشیتون زمین یا ضربه نخرده؟؟؟؟؟:eek:

و یا تا بحال گوشی رو به صورت manul به شبگه ست کردید؟؟؟

برای اولین بار رم گوشی رو عوض کردم;)
اررور 100 میده که می گه موبایل ای دی اررور:(
از اول همین تور بوده زمینم خورده .:eek: :blink:
تا به حال همچین کاری رو نکردم بلدم نیستم که بکنم .:D

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
برای اولین بار رم گوشی رو عوض کردم;)
اررور 100 میده که می گه موبایل ای دی اررور:(
از اول همین تور بوده زمینم خورده .:eek: :blink:
تا به حال همچین کاری رو نکردم بلدم نیستم که بکنم .:D

این رام رو دانلود و نصب کنید:
Generic Worldwide English JAM_WWE_11200_128_11210.exe (44.3 MB)

و نتیجه رو اینجا بنویسید OK ؟:happy:

فرشته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Before downloading please note that If the model number (found under Start > Settings > System> Device Information > Identity) indicates PM10C, then the customer should upgrade with the North American JAM ROM Build.

مشکلم اینه که اینجا هم گفته که ماله منم pm10c هست و فقط usa می خوره.:lol: :thumbsdow :grrr:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

مشکلم اینه که اینجا هم گفته که ماله منم pm10c هست و فقط usa می خوره.:lol: :thumbsdow :grrr:

خوب می شه یه جوری نصبش کرد، ولی حالا آنتن دهی دستگاهتون فقط توی خونه بده یا کلاً همه جا بده؟

فرشته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب می شه یه جوری نصبش کرد، ولی حالا آنتن دهی دستگاهتون فقط توی خونه بده یا کلاً همه جا بده؟

خونمون اصلا انتن نمیده گه گاه یدمنه . :lol:
بیرونم یجا میده یجا نمیده :blink:
چه جوری می شه ریخت ؟:blush:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

شما این گوشی رو آکبند خریدید؟؟؟؟:blink:

من میترسم رام قبلی شما هکی بوده و احتمالا گوشیتون از اونور آب آمده ، سمت آمریکا:f34r:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا