مهرداد خان
Registered User
با اون مدلش بدرد ** میخورهمن L90 رو به اینا ترجیح میدم
با اون مدلش بدرد ** میخورهمن L90 رو به اینا ترجیح میدم
مهرداد کشنی مارو سورن بگیربا اون مدلش بدرد ** میخوره![]()
قبول دارم پذیرش اینکه 206 ضریب درگ بیشتری داره یه خورده سخت هست به خاطر شکلشجون من منبع این ضریبا دقیقه چیه؟ که 206 تخم مرغی باید از پارس بدتر باشه!؟
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
MVM رو که کلا بیخیال شو رفیقاقا سورن سمند پارس ام وی ام315
کدوم ؟ :general710:
شما درست میگی حالا ثابت کن همین ماشینها رو ببر رو باسکول و از وزنشون عکس بگیر بذار اینجا البته قبلش نام کاربری و تاریخ روز رو رو یه صفحه آ 4 بنویس اگه گذاشتی باشه قبولجنابه شرایط یکسان ، بحر العلوم ، ایرانی اصیل و آریایی و ... در مورد لفظ افعانی که بکار بردید جوابتون رو نمیدم میذارم پایه شعوره بحث کردنتون
سنتون هم کم نیست بگم به خاطر سنه پایینتونه که اینقدر تند خو هستید
اولا کو که شرایط یکسان ایجاد بشه دوما ازتون سوال پرسیدم که آیا با چشم خودتون ماشین رو روی باسکول بردید یا خیر
من بردم ، پژو پارس با باک پر تازه بعضی از تجهیزاتی از قبیل رویه صندلی و ... حدود 1100 کیلو وحتی کمتر هم هست
حالا پارس با موتور TU5 به خاطر بلوک چدنی مقداری (20 - 30 کیلو) سنگین تر هست
هیچ وقت اون شرایط یکسانی که بخوایم یه تست واقعی انجام بدیم پیش نمیاد ، ماشین هم که از کارخونه در بیاد درست و حسابی راه نمیره که بخوایم مدل های صفرش رو تست کنیم
با این حال من صفره همه این ماشین ها رو تست کردم روی هیچکدومشون هم تعصب ندارم چون همشون یه آشغالن
در 206 و زانتیا و ... هم ماشین های به روزی نیستن و این یه واقعیته با این حال 405 فرمان طلایی برده و برنده رالی داکار بوده
و تونل باد و ضریب درگ و ... هم از خیلی سال پیش و از زمان ساخت اولین هواپیماهای مسافربری و طراحی های حرفه ای ماشین داره اندازه گیری میشه
من حالم خوبه شما حالت خوبه؟!
خوب خدارو شکر که از نزدیک دیدین
سلامه منم بهش برسونین
لازم نیست کسی من رو تایید کنه
شما اگه به جای گذاشتنه این همه علامت سوال فقط واژه Drag coefficient رو برای خودرو مد نظرتون سرچ میکردین به نتیجه میرسیدین
در مورد ضریب درگ اگه تحقیق میکردین میدیدین که ضریب درگ 405 معمولی رو 0.29 اعلام کردن
با این حال اگه 0.31 هم در نظر بگیریم باز وضعیت مناسبی داره حالا شما حساب کنید پارس به دلیل حالت قوسی تره سپر و کاپوت دور از انتظار نیست که حتی ضریب بهتری هم داشته باشه و من رقمه 0.29 رو هم براش دیدم با این حال باید مشابه با 405 یا با اختلاف خیلی کمتر باشه
پژو 206 : 0.33
سیتروئن زانتیا : 0.31
و دوست عزیزم که لوگان رو برتر معرفی کرده بودین
آدم با چشمه خودش هم میتونه تشخیص بده که لوگان یه ماشین کاملا مکعبی هست
با این حال ضریب درگش 0.360 هست
بعدم توی شتابگیری از حالت سکون تا 100 اونم در شرایط یکسان و بدونه باد مخالف آیا واقعا اینقدر ضریب درگ مهم هست برای اینطور خودرو هایی که ضرایب نزدیک بهم دارن؟!
یا سایز رینگ و لاستیک ، نوع گیربکس استفاده شده و ... بیشتر تاثیر گذار هستن؟! .اگه یه خورده تحقیق کنید متوجه میشید گیربکس هایی که ایرانخودرو هر سری میبنده با ضرایب مختلف و فاینال درایو های مختلف هست و شرایط متفاوتی رو ایجاد میکنه . شاید حتی برای 405 بیشتر از 7 - 8 جور ضریب مختلف وجود داشته باشه .
الان خود 206 با سه ای سی یو مختلف روشن شده که 7.4.4 قدیمی از همشون قدرت بیشتری میده .
یا پارس و 405 و ....
من واقعا بحث کردن در مورد ماشین رو دوست دارم ولی بدونه دعوا و توهین و از روی تجربه و اطلاعات مستند
کوچیکه همه دوستان هم هستیم
طرف بهت گفت منبع بذار خودت میگی ایرانخودرو هرچی گفته چرت و پرت بعد تو ی سایتی ضریب 405 0/30 حالا چون پارس چراغ جلو سپرش فرق میکنه چون اینطور حتما 0/29 منبع کجاست طرز فکر خودت حتما زیر دوش منبعی واسه حرفات نداری فقط ارقام میدی واسه اینکه کم نیاری کشش میدی یا عکس بگیر یا منبع رسمی بذار یا برو خونه مشقتو بنویسقبول دارم پذیرش اینکه 206 ضریب درگ بیشتری داره یه خورده سخت هست به خاطر شکلش
ولی شکله ظاهری که ما میبینیم
اگه منظورت از منبع نتایج هست نتایج تست رسمی کارخونه ها و یا موسساتی هست که نتیج دقیق اعلام میکنن و خودرو های مختلف رو تست میکنن از گذشته تا به امروز ، مثله کرش تست ها
این تست به اصطلاح در تونل هوا انجام میگیره و به صورت ساده اینه که چقدر ماشین توانایی شکافت هوا رو داره
خیلی چیز ها هم توش موثر هست ، از ارتفاع ماشین گرفته تا آینه ها و زاویه شیشه و طراحی کاپوت و صندوق و بلندی و یا کوتاهیش و کناره های ماشین و سپر و فاصله درزهای ماشین و حتی بلندی یا کوتاهی سپر جلو عقب و داشتن یا نداشتن اسپویلر که همه و همه بر روی ضریب درگ میتونه تاثیر مثبت یا منفی بذاره
ضریب درگ مهم هست ، خیلی هم هست ولی شما باید این رو هم در نظر بگیرین ضریب درگ نکته کوچیکی از طراحی بدنه اتومبیل هست چه بسا میشه مثلا 206 رو با ضریب درگ کمتری طراحی کرد ولی خوب به این شکل باعث ایمنی بیشترش در تصادفات خواهد شد .
حتی در طراحی ماشین های امروزی تصادف با عابرین پیاده رو هم در نظر میگیرن که گاهن باعث افزایش ضریب درگ هم میشه این کار!
با این حال از نظره کلی اختلاف بین ضریب درگ 206 و 405 و سمند و پارس و زانتیا و چند خودروی دیگه ناچیز هست
ما خودمون سورن elx داریم کجا سورن بااین موتور slx موتور 206 رو میگیرهMVM رو که کلا بیخیال شو رفیق
کافیه یه سر به مجلات خودرو و تست هاشون بزنی
پایین ترین رتبه های کیفی رو دارن از همه نظر
سمند LX و سورن که هردو الان با موتور EF7 هم دارن تولید میشن 99 درصد مثله همن ، بستگی به سلیقه شما داره و اختلافات جزئیه ، چیزایی مثله اکسل عقب و ظاهر و ...
پارس LX هم با موتور TU5 ماشین خوبی هست ، پارسه دیگه فقط موتورش TU5 شده مصرفش اومده پایین تر
بین مقایسه این دوتا دیگه خیلیش برمیگرده به سلیقه شما چون اکثر قطعات مشترک هست
با این حال از بین این 3 گزینه سورن شتابگیری بهتر و ترمزگیری بهتری بهتون ارائه خواهد کرد
ولی بازم میگم انتخاب اینها بسته به بودجه شما و سلیقه شما داره
وگرنه 405 SLX با موتور TU5 هم همون کاره پارس LX رو واسه شما میکنه و فقط با ظاهر خارجی متفاوت تری و قیمت به مراتب ارزون تری
بنظر من نمیشه لانچ از صفر رو ملاک گرفت چون شدیدا به راننده بستگی داره از تو سرعت اگه تست کنن خیلی بهتره البته ef7 هم موتور خارق العاده ای نیستما خودمون سورن elx داریم کجا سورن بااین موتور slx موتور 206 رو میگیره
http://www.aparat.com/v/HzJm4/درگ405TU5و_سمندEF7
ندیدم ولی خودم گرفتم ef7 در مقابل 206 واقعا حرفی نداره واسه گفتن ی بار بعد دست انداز لانچ تو دنده گرفتم باهاش 206 پرواز کرد همچنین در مقابل slx هم ضایع شدم ولی از xu7 پرشتاب تربنظر من نمیشه لانچ از صفر رو ملاک گرفت چون شدیدا به راننده بستگی داره از تو سرعت اگه تست کنن خیلی بهتره البته ef7 هم موتور خارق العاده ای نیست
تست ندیدی در حین حرکت بگیرن؟
طرف بهت گفت منبع بذار خودت میگی ایرانخودرو هرچی گفته چرت و پرت بعد تو ی سایتی ضریب 405 0/30 حالا چون پارس چراغ جلو سپرش فرق میکنه چون اینطور حتما 0/29 منبع کجاست طرز فکر خودت حتما زیر دوش منبعی واسه حرفات نداری فقط ارقام میدی واسه اینکه کم نیاری کشش میدی یا عکس بگیر یا منبع رسمی بذار یا برو خونه مشقتو بنویس
xu7 که هیچ حرفی تدارهندیدم ولی خودم گرفتم ef7 در مقابل 206 واقعا حرفی نداره واسه گفتن ی بار بعد دست انداز لانچ تو دنده گرفتم باهاش 206 پرواز کرد همچنین در مقابل slx هم ضایع شدم ولی از xu7 پرشتاب تر
هاچ بک مدل ک دقیق نمیدونم ولی تازه بودxu7 که هیچ حرفی تداره
206 میشه بپرسم هاچ بک بوده یا sd? مدلش چند بود؟
مگه من مثله شما آدم روان پریشیم؟!شما درست میگی حالا ثابت کن همین ماشینها رو ببر رو باسکول و از وزنشون عکس بگیر بذار اینجا البته قبلش نام کاربری و تاریخ روز رو رو یه صفحه آ 4 بنویس اگه گذاشتی باشه قبول
طرف بهت گفت منبع بذار خودت میگی ایرانخودرو هرچی گفته چرت و پرت بعد تو ی سایتی ضریب 405 0/30 حالا چون پارس چراغ جلو سپرش فرق میکنه چون اینطور حتما 0/29 منبع کجاست طرز فکر خودت حتما زیر دوش منبعی واسه حرفات نداری فقط ارقام میدی واسه اینکه کم نیاری کشش میدی یا عکس بگیر یا منبع رسمی بذار یا برو خونه مشقتو بنویس
کوچولو برو یه بار دیگه بخون متنی که من نوشتم رو.ما خودمون سورن elx داریم کجا سورن بااین موتور slx موتور 206 رو میگیره
http://www.aparat.com/v/HzJm4/درگ405TU5و_سمندEF7
بنظر من نمیشه لانچ از صفر رو ملاک گرفت چون شدیدا به راننده بستگی داره از تو سرعت اگه تست کنن خیلی بهتره البته ef7 هم موتور خارق العاده ای نیست
تست ندیدی در حین حرکت بگیرن؟
ندیدم ولی خودم گرفتم ef7 در مقابل 206 واقعا حرفی نداره واسه گفتن ی بار بعد دست انداز لانچ تو دنده گرفتم باهاش 206 پرواز کرد همچنین در مقابل slx هم ضایع شدم ولی از xu7 پرشتاب تر
روان پریش تویی ک فک میکنی آدم صادقی هستی در حالی ک حرفات پشم هم ارزش نداره ضریب درگ چ ربطی ب شتاب داره ک گفته 405 باموتور 20 سال قبل ک بقول خودت فرمون طلایی داره tu5 رو میتونه بگیره؟این خزعبلات هم بدر خودت میخوره هرچقدر هم آمار بدی لینک بدی زرت و پرت کنی وقتی در عمل نتونی ثابت کنی وزن هردوشون یکسان حرفات پشم خالص از هردو عکس بگیر رو باسکول با نام کاربری و تاریخ روز شاید ما پی ب اشتباهمون بردیممگه من مثله شما آدم روان پریشیم؟!
فرضا بخام اینکارم بکنم
با اینکه من آدمه فوق العاده صادقیم ولی هرکی باشه نتیجه عکس بگیره کم کردن وزن ماشین رو باسکول که کاره چند دقیقست
و الله اگه از رو بری
گفتم یه سرچ کن ، من از زیر دوش حرف بزنم ، خارجیا که دیگه از زیر دوش حرف نمیزنن
حتی نمیتونی 4 تا رقمی که من نوشتم رو درست بخونی بعد اینهمه ادعات میشه
مشاهده پیوست 736521
کوچولو برو یه بار دیگه بخون متنی که من نوشتم رو.
کجا من گفتم شتابگیری سورن ELX بهتر از 405 SLX هست؟!
چیزی که خودم تست کردم رو نتیجه برعکس اعلام کنم؟!
خوب میشی
اگه کم کردن وزن ماشبن کار چند دقیقست چطور ب این نتیجه رسیدی اختلاف وزن ندارن؟اگه نتونستی ثابت کنی وزنشون یکیه اسم کاربریت رو ب جای درایور بذار گاوچرون تونستی ثابت کنی من ازت عذر خواهی میکنمفیلم بردار من هستم :general404::general404::general404:
بقیه ارسال هارو بگردی پارس ELX من رو هم پیدا میکنی
شتاب از ۰ سورن ef۷ و ۴۰۵tu۵
شتاب از ۲۰ دنده ۱ سورن ef۷ بنزینی و ۴۰۵tu۵
شتاب از ۴۰ دنده ۲ سورن ef۷ بنزینی و ۴۰۵tu۵
ما از آخر این باسکول کزایی رو ندیدیماگه کم کردن وزن ماشبن کار چند دقیقست چطور ب این نتیجه رسیدی اختلاف وزن ندارن؟اگه نتونستی ثابت کنی وزنشون یکیه اسم کاربریت رو ب جای درایور بذار گاوچرون تونستی ثابت کنی من ازت عذر خواهی میکنم
مطمعن باشيد حتي دوتا ماشين مشابه وزن هاي دقيقا برابر ندارن. ولي تجربه بنده هم ثابت كرده كه بطور كلي تا 60-70 كيلو اختلاف زيادي توي شتاب نميده. ( شايد در حد يه متر اختلاف ) و هزار و يك عامل مهمتر و تاثير گذارتر روي نتايج تست هاي جاده اي عادي تاثير داره.ما از آخر این باسکول کزایی رو ندیدیم