• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی زمین و مسکن

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
دوستان گرامي اگر فرض کنيم که 500 ميليون تومان سرمايه (سرمايه چندين نفر) داشته باشيم. براي ساخت و ساز بهترين گزينه چيه؟
1- چند طبقه ساختن بهترين حالت هست؟
2- زمين چند متر باشه بهترين حالت هست

با سپاس
1. تا جايي که اجازه ميدن بهترين حالته
2.به سرمايه خودتون بستگي داره و اينکه توي شيراز چجور واحدي هايي بهتر فروش ميره واحد کوچيک يا بزرگ مثلا 200متر زمين ميگيرد و ميتونيد 120متري بسازيد يا مثلا 250 260 متر زمين ميگيريد دو واحدي در مياريد.
3.بستگي به فروش داره اگر مرکز شهر بهتر فروش ميره خوب همونجا خودتون بسازيد بهتره و سود بيشتري داره تا اينکه مشارکت کنيد و زمان بيشتري ملکتون بخوابه ظاهرا تجربه ساخت نداريد؟
4. خودتون آلونک بسازيد بهتر از اينکه با شريک قصر بسازيد. شما ميتونيد فرضا ملکي رو 350 تا 400 بخريد بعد کار رو شروع کنيد و در حين کار که پولتون براي ساخت کم اومد يک واحد بسته به نياز روي خاک يا بعد سقف زدن يا نيمه آماده پيش فروش کنيد تا هزينه ادامه کار رو اينطور بدست بياريد بجاي اينکه شريک اضافه کنيد يا وام بگيريد و...
اينها همه بايد با حساب کتاب باشه سرمايه ، قيمت زمين ، هزينه ساخت ، قيمت زمين کلنگي ، نوساز و پيش فروش و...

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
دوستان گرامی اگر فرض کنیم که 500 میلیون تومان سرمایه (سرمایه چندین نفر) داشته باشیم. برای ساخت و ساز بهترین گزینه چیه؟
1- چند طبقه ساختن بهترین حالت هست؟
2- زمین چند متر باشه بهترین حالت هست
3- با این پول زمین در جاهای متوسط شیراز خریداری بشه بهتره (متری 2) یا مشارکت در ساخت در جاهای بالاشهر و گران قیمت؟ (زمین از اوها و ساخت از ما)
4- بهتر هست که با کسی شریک بشیم که اون هم مثلا 500 میلیون بزاره یا اینکه خودمون زمین بخریم و طبقات کمتری بسازیم؟

پیشنهادی به نظرتون نمی رسه در این زمینه؟..

با سپاس
اونجا را نمی دونم.
ولی در تهران که الان ساخت و ساز سود کمی داره.
حداقل 2 سال درگیر گرفتن جواز و ساخت هستی و بعد هم تازه باید چند ماهی بفروشی. که تو این مدت سودت میشه حدود 15 درصد. یعنی سالیانه حدود 7 درصد.
الان هم که رکود زیادی هست و باید زیر قیمت داد تا فروش بره

Masoud 206-16v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
دوستان گرامی اگر فرض کنیم که 500 میلیون تومان سرمایه (سرمایه چندین نفر) داشته باشیم. برای ساخت و ساز بهترین گزینه چیه؟
1- چند طبقه ساختن بهترین حالت هست؟
2- زمین چند متر باشه بهترین حالت هست
3- با این پول زمین در جاهای متوسط شیراز خریداری بشه بهتره (متری 2) یا مشارکت در ساخت در جاهای بالاشهر و گران قیمت؟ (زمین از اوها و ساخت از ما)
4- بهتر هست که با کسی شریک بشیم که اون هم مثلا 500 میلیون بزاره یا اینکه خودمون زمین بخریم و طبقات کمتری بسازیم؟

پیشنهادی به نظرتون نمی رسه در این زمینه؟..

با سپاس
وقت بخير همشهري
بنظر من شما چند تا معامله زمين انجام بديد و بعد وارد ساخت شيد.الان بهترين موقعيت واسه سرمايه گذاري روي خريد زمين هستش.مثلا شهرك آرين اويل امسال زمين متري ١٧٠٠تا٢ميليون بود اما الان زير ٣تومن گير نمياريد يا شهرك حافظ زمين هاي دادگستري متري ١٤٠٠تا ١٦٠٠بودش ولي حالا ٢٢٠٠كمتر نيست.اما آپارتمان يا خونه پايين امده و اگر هم نه ثابت شده و خوابش خيلي سنگينتر از زمين هست.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
وقت بخير همشهري
بنظر من شما چند تا معامله زمين انجام بديد و بعد وارد ساخت شيد.الان بهترين موقعيت واسه سرمايه گذاري روي خريد زمين هستش.مثلا شهرك آرين اويل امسال زمين متري ١٧٠٠تا٢ميليون بود اما الان زير ٣تومن گير نمياريد يا شهرك حافظ زمين هاي دادگستري متري ١٤٠٠تا ١٦٠٠بودش ولي حالا ٢٢٠٠كمتر نيست.اما آپارتمان يا خونه پايين امده و اگر هم نه ثابت شده و خوابش خيلي سنگينتر از زمين هست.
واقعيت داره؟
سري قبل در مورد قيمتهاي گلستان ازتون پرسيدم جواب ندادين ولي من كه اغيير در قيمت هاي گلستان و لردي نديدم

Masoud 206-16v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
واقعيت داره؟
سري قبل در مورد قيمتهاي گلستان ازتون پرسيدم جواب ندادين ولي من كه اغيير در قيمت هاي گلستان و لردي نديدم
معذرت ميخوام متوجه نشده بودم،در مورد گلستان و لردي بله چون افزايش تراكم ساخت ندادن همين باعث افزايش قيمت نشده اما در دادگستري از ام٣به ام٤ و همچنين آرين بخاطر عبور بزرگراه كه رو به اتمام هست اين عوامل باعث افزايش قيمت زمين شده.
ي سري هم به شهر صدرا بزنيد اونجام هم واسه سرمايه گذاري خوبه البته بيشتر تجاريهاش سمت بلوتر مولانا كه ملكي هستند.

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
وقت بخير همشهري
درود بر شما

ببخشید به نظرتون خرید و فروش زمین باید توی چه منطقه هایی از شیراز انجام بشه؟ کجاها بهتر هست و به چه دلیل؟

با سپاس

Masoud 206-16v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
درود بر شما

ببخشید به نظرتون خرید و فروش زمین باید توی چه منطقه هایی از شیراز انجام بشه؟ کجاها بهتر هست و به چه دلیل؟

با سپاس
فكر كنم واضح توضيح دادم،الان بيشتر جاهايي كه اولا تجاري و بعد تراكم بالا داشته باشه.كه بپول شما خيلي كم جور ميشه.
منطقه ٦ و ١٠ و همچنين صدرا.چون خودم با اين محيطها بيشتر آشنا هستم خدمتتون عرض كردم .اما بهتر اينه كه از يك كارشناس املاكي معتبر بهره ببريد و راهنمايي بخوايد كه اونم بايد مدتي رو وقت صرف كنيد تا با اين افراد آشنا بشيد.

Tom.Cruise

Registered User
لایک‌ها
168
وضع بازار ملک و زمین چطوره الان ؟! بالا میره یا پایین میاد ؟!

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
نسخه جدید این هفته نامرو از دست ندین!
w1.png

کد:
http://www.payampress.com/pdf/201/files/201.pdf
1500 تومنه

forestboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
چرا مشهدم رشد زیادی داشته . منظورم شهری مثل ساری بود . ما یه خونه اونجا داریم ولی به نسبت مشهد و تهران که مقایسه میکنم رشد کمی داشته
خونتون کجای ساری هست ؟
همه جا بستگی به مکان شهر داره ...
مثلا همین جا زمین هست متری 150 میلیون

m_1987

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
دوستان نمیدونم اینجا جاش هست این سوال رو بپرسم یا نه ولی متاسفانه جای دیگه رو پیدا نکردم
بنده یک ویلا دارم شمال داخل شهر محموداباد، میخواستم برای فروش بزارم ولی جایی رو برای درج اگهی توی نت پیدا نکردم.ممنون میشم یک سایت رو معرفی کنید که میشه این اگهی رو درج کرد.چون میخوام عکس هم اپلود کنم.

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
اصفهان کسی هست اینجا راهنمایی میخام واسه خرید با 120 میلیون کجا اصف بخرم که سود کوتاه مدتش خوب باشه

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
من اگه الان پول داشتم بی درنگ میخریدم
الان یه منزل ویلایی کلنگی زمین 160 متر بنا 100 متر تراکم کم میلان 10 متری در مشهد سراغ دارم واقعا شکار هست قیمت میگه 350 میلیون تومان حیف که پول ندارم وگرنه درنگ نمیکردم به نظر خودم حداقل کم کمش 400 میرزه

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
وضع بازار ملک و زمین چطوره الان ؟! بالا میره یا پایین میاد ؟!
نمیشه دقیق گفت ولی به نظر من پایین که نمیاد ولی تا یکسال آینده اگه رشدی هم باشه در حد همین سود بانکی بیشتر نیست

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
مسکن مگه حباب هم داره؟ من که ندیدم قیمت بیاد پایین و هیچ وقت هم نمییاد پایین

CONSTANTLY1317

Registered User
لایک‌ها
2,568
قیمتها نسبت به یک سال قبل چه تغییری کرده ؟! افزایش یا کاهش؟!

m_1987

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
دوستان ویلایی دارم شمال که قصد فروشش رو دارم اگر میشه یک سایت خوب برای درج اگهی به من معرفی می کنید؟
دوستی لطف کرد و سایت iranestate.com رو معرفی کرد، سایت های melkyabi و delta هم اگهی دادم ولی یک سایت پربیننده تر رو می خوام
اگر معرفی کنید ممنون میشم

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
یکی از کارای خوبی که دولت امسال کرد مجبور کردن بانک ها به تقلیل سرمایه گذاریشون روی مسکن بوده و این خیلی موثر بوده توی بازگشت قیمت ها به قیمتای واقعی و نه نجومی کاذب،

رئیس اتحادیه صنف مشاوران املاک بااشاره به اینکه بیش از 50درصد از افزایش قیمت مسکن ناشی از سیاست‌های بانکی و پولی و دخالت بانک‌ها در بازار مسکن بود، گفت: قیمت مسکن در حوزه خرید و فروش ظرفیت افزایش را ندارد.
حسام عقبایی در پاسخ به پرسش مهر درخصوص اینکه با توجه به افزایش حجم معاملات مسکن در ماه‌های اخیر آیا قیمت‌ها هم تغییرات جزئی داشته است؟ گفت: هیچ افزایش قیمتی را به صورت محسوس نداشتیم و پیش بینی افزایش قیمتی هم تا پایان سال نداریم.
وی با بیان اینکه رکود سنگینی در یک سال و نیم گذشته در بازار مسکن وجود داشته است، گفت: این رکود از اوایل سال 92 به وجود آمد و در دهه اخیر رکودی به این سنگینی در بازار مسکن نداشتیم.
رئیس اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران با اشاره به اینکه بین 60 تا 70 درصد قیمت مسکن مربوط به زمین است، اظهار داشت: سودی که از تولید مسکن عاید تولید کننده به خصوص تولیدکنندگان غیر انبوه و غیر تعاونی می شوند ظرفیت کاهش قیمت‌ها را دارند.

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
دوستان نظرتون راجع به افق اکباتان چیه؟
http://www.ofoghekbatan.com/
متری 5.5 میلیون
30 درصد رو الان میدیم و 15 درصد هم وقتی واحد رو تحویل دادن و 5 درصد هم بعد سند و 3 سال بعد تحویل میدن ، بقیه ی پول واحد هم طی این 3 سال پرداخ میشه .
به نظرتون ارزش داره؟

seminar

Registered User
لایک‌ها
44
سلام دوستان
ما قرار بود به توجه به بودجه مون آپارتمان تهیه کنیم...
به مدتی تو شهر جستجو کردیم راستش آپارتمان خوب پیدا نکردیم!!!
پولمون هم فعلا بانک هستش! یه سودی میده
الان قیمت همه چی داره بالا میره... ما موندیم چه بکنیم؟
یکی از از دلایل اینکه زیاد رغبت نداریم برا خرید اینه که خونه رو تا 3سال میخوایم بدیم اجاره، باز بعد 3 سال معلوم نی خودمون سکونت داشته باشیم یا نه؟!
از طرفی آپارتمان هم چه قدر بگذره ارزشش میاد پاییین و بدیم مستاجر خونه رو به گند میکشه...
خلاصه نمدونیم چیکار کنیم؟؟؟ دوستان نظرتون چیه؟

بالا