خب می تونید تو شهرهای دیگه مغازه بزنید وقتی شهر خودتون گرونه جاهای ارزونتر میشه کار کرد خب حداقل بصورت موقت تا زمانیکه به هدفتون برسید.اگه تهران نبودم با اجاره مغازه های کم شهرای دیگه راحت میشد مغازه زد
اما اینجا لامصب با 20 تومن هم به سختیییییی میشه مغازه زد
Sent from my Awesome LG P713
حاجی من که زیبا نیستم باید چیکار کنم؟ نمیشه ینی؟راه اندازی یک کسب و کار با سرمایه 10 هزار تومان
هر 10 هزار تومان 40 هزار تومان درامد کنید
این رح فقط نیازمند 3 کاگر دارد و درامد روزانه شما میشود40 هزار تومان روزانه و اگر برای شروع 100000 سرمایه بگذارید درامد شما میشود4 برابر هر چقدر شرمایه بگذارید درامدتان 4 برابر میشود این طرح به قیمت 10 هزار تومان به فروش میرسد و جزیئات طرح توجیهی را بعد از پداخت مبلغ براتون ارسال میکنم به راحتی میتوانید کارگاه تولیدی راه اندازی کنید با 3 گارگر و درامد 4 برابر با روزی 8 ساعت کار بدون جا و مکان و تخصص طرح نیازمند زیبایی است و ایده جدید برا جزیات بیشتر ادد کنید
[email protected]
سلام دوست من. من یه بار حدود 600 تومن دستم بود رفتم از یه عمده فروش ساعت کاسیو سه موتوره شیک با کارتون و متعلقات خریدم بعد از طریق سایت بازار فروختمش. حدودا 200سود کرد البته بیشترم میتونستم سود کنم ولی میخواستم زودتر آبش کنم. بهت پیشنهاد میکنم جنس ارزون از تولید کننده بخری و مستقیم به دست خریدار برسونی.سلام دوستان
سه میلیون بودجه دارم. چون دانشجوئم نمیخوام بیش از حد هم زمان و انرژی براش بذارم و بتونم به درسم هم برسم. چیکار میشه کرد باش؟
راه اندازی یک کسب و کار با سرمایه 10 هزار تومان
هر 10 هزار تومان 40 هزار تومان درامد کنید
این رح فقط نیازمند 3 کاگر دارد و درامد روزانه شما میشود40 هزار تومان روزانه و اگر برای شروع 100000 سرمایه بگذارید درامد شما میشود4 برابر هر چقدر شرمایه بگذارید درامدتان 4 برابر میشود این طرح به قیمت 10 هزار تومان به فروش میرسد و جزیئات طرح توجیهی را بعد از پداخت مبلغ براتون ارسال میکنم به راحتی میتوانید کارگاه تولیدی راه اندازی کنید با 3 گارگر و درامد 4 برابر با روزی 8 ساعت کار بدون جا و مکان و تخصص طرح نیازمند زیبایی است و ایده جدید برا جزیات بیشتر ادد کنید
[email protected]
می شه بپرسم کدوم شهرش؟این کار را میشه تو شهرای کوچیک هم انجام داد . .؟ من تو یه شهر کوچیک از استان اصفهانم .
می شه بپرسم کدوم شهرش؟