• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با 3 میلیون تومن چکار میشه کرد؟

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
اگه تهران نبودم با اجاره مغازه های کم شهرای دیگه راحت میشد مغازه زد
اما اینجا لامصب با 20 تومن هم به سختیییییی میشه مغازه زد

Sent from my Awesome LG P713

sab20

Registered User
لایک‌ها
106
اگه تهران نبودم با اجاره مغازه های کم شهرای دیگه راحت میشد مغازه زد
اما اینجا لامصب با 20 تومن هم به سختیییییی میشه مغازه زد

Sent from my Awesome LG P713
خب می تونید تو شهرهای دیگه مغازه بزنید وقتی شهر خودتون گرونه جاهای ارزونتر میشه کار کرد خب حداقل بصورت موقت تا زمانیکه به هدفتون برسید.

rezaakbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سه میلیون به نظر منم کمه
یک راه دیگه به نظرات من اضافه میکنم
سه ملیون رو بذار بانک چهار ماه صبر کن ده میلیون وام بگیر
با دوتا از دوستات جمع بشین سرمایه تون حدودا الان 30 40 تومن شده
حالا دایره ی انتخاب و تلاشت خیلی بزرگ شده دیگه
هرکاری میتونید بکنید فقط باید ببینید چه کاری بلدید ویا چکاری میتونید بکنید
توصیه من همیشه همه جا تولید کردن هرچیزی که مفید باشه فقط چینیش کم باشه یا نباشه که بشه رقابت کرد همین

riskofdeath

Registered User
لایک‌ها
12
راه اندازی یک کسب و کار با سرمایه 10 هزار تومان
هر 10 هزار تومان 40 هزار تومان درامد کنید
این رح فقط نیازمند 3 کاگر دارد و درامد روزانه شما میشود40 هزار تومان روزانه و اگر برای شروع 100000 سرمایه بگذارید درامد شما میشود4 برابر هر چقدر شرمایه بگذارید درامدتان 4 برابر میشود این طرح به قیمت 10 هزار تومان به فروش میرسد و جزیئات طرح توجیهی را بعد از پداخت مبلغ براتون ارسال میکنم به راحتی میتوانید کارگاه تولیدی راه اندازی کنید با 3 گارگر و درامد 4 برابر با روزی 8 ساعت کار بدون جا و مکان و تخصص طرح نیازمند زیبایی است و ایده جدید برا جزیات بیشتر ادد کنید
[email protected]

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
این رح فقط نیازمند 3 کاگر دارد و درامد روزانه شما میشود40 هزار تومان روزانه و اگر برای شروع 100000 سرمایه بگذارید درامد شما میشود4 برابر هر چقدر شرمایه بگذارید درامدتان 4 برابر میشود این طرح به قیمت 10 هزار تومان به فروش میرسد و جزیئات طرح توجیهی را بعد از پداخت مبلغ براتون ارسال میکنم به راحتی میتوانید کارگاه تولیدی راه اندازی کنید با 3 گارگر و درامد 4 برابر با روزی 8 ساعت کار بدون جا و مکان و تخصص طرح نیازمند زیبایی است و ایده جدید برا جزیات بیشتر ادد کنید
[email protected]
حاجی من که زیبا نیستم باید چیکار کنم؟ نمیشه ینی؟
شما که لالایی بلدی چرا خودت خوابت نمیبره؟ بجا اینکه ایده رو 10هزار تومن بفروشی خودت عملیش کن روزی 40تومن در بیار دیگه

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
شما میتونید دلالی و بازاریابی کنید -
ببینید چ جنسی دراستان شما هست ک جای دیگه نیست بخرید و جای دیگه بفروشید.
هر استانی یکسری توانایی بلقوه داره

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
چند سال پیش یک کتاب خریدم در زمینه نمی دونم صد طرح توجیهی یا هزار طرح توجیهی
زمانیکه قصد خرید داشتم در ذهنم بود که طرح های توجیهی مثلا در کتابه هست که جرقه ای در من ایجاد کنه برای تولید یک کارگاه کوچک یا اشتغالزایی و ...
وقتی کتاب رو خوندم حالم به هم خورد.
مثالی از کتابه: مثلا در زمینه کافی نت نوشته بودکه سرمایه مورد نیاز ... تعداد صندلی ... مواد لازم .... مجوزهایی که باید ...
اصلا انتظار نداشتم که نویسنده به این راحتی چرت و پرت رو بنویسه و اسمش کتاب بزاره و مجوز هم حتی بگیره.

اصلا طرح توجیهی توصیه نمیشه. به قول دوستمون هر شهری و برای هر کسی ظرفیت های نهفته ای هست که باید کشفش کنی

soheil192

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام دوستان
سه میلیون بودجه دارم. چون دانشجوئم نمیخوام بیش از حد هم زمان و انرژی براش بذارم و بتونم به درسم هم برسم. چیکار میشه کرد باش؟
سلام دوست من. من یه بار حدود 600 تومن دستم بود رفتم از یه عمده فروش ساعت کاسیو سه موتوره شیک با کارتون و متعلقات خریدم بعد از طریق سایت بازار فروختمش. حدودا 200سود کرد البته بیشترم میتونستم سود کنم ولی میخواستم زودتر آبش کنم. بهت پیشنهاد میکنم جنس ارزون از تولید کننده بخری و مستقیم به دست خریدار برسونی.

behzad 00

Registered User
لایک‌ها
91
فقط یکار میشه کردم اونم اینه ه به راحتی خرجش کرد همین!

soheil192

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
با سه میلیون تومن میشه یک سری کالاهای کوچک مثل آفتابگیر ماشین، پشت گردنی صندلی ماشین، خوشبوکننده، جا سویچی، لیوان، پرچم و .... با تبلیغ فوتبالی مثلا لوگوی استقلال یا پرسپولیس درست کرد و در زمان بازی های استقلال پرسپولیس جلوی درب ورزشگاه یا پارکینگ فروخت. میتونی چند نفرو استخدام کنی که کار فروشو انجام بدن. میشه در عرض یک روز همه جنستو بفروشی! کلیه طراحی ها و چاپ و ساخت این وسایل تو پاساژ مهستان خیابان کارگر با کمترین هزینه انجام میشه.

soheil192

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
این ایده ی خودم بود که متاسفانه انجام ندادم. میتونی بری با باشگاه های بدنسازی و ایروبیک صحبت کنی و مخشونو بزنی که یه سری وسایل کوچیک تبلیغاتی با آرم باشگاهشون مثل لیوان، حوله، جاکلیدی، برچسب پشت شیشه ماشین و ... براشون تهیه کنی. یا با کارواش ها صحبت کنی تا لوگوشونو به صورت برچسب پشت شیشه ماشین براشون درست کنی و بفروشی ...

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
180
[email protected]

این کار را میشه تو شهرای کوچیک هم انجام داد . .؟ من تو یه شهر کوچیک از استان اصفهانم .

halfblod

Registered User
لایک‌ها
189
این کار را میشه تو شهرای کوچیک هم انجام داد . .؟ من تو یه شهر کوچیک از استان اصفهانم .
می شه بپرسم کدوم شهرش؟
اینجا اگه نخواستی بگی توی خصوصی بگو.
آخه اصفهان همه جور شهر و آدمی داره.
شهرضا
فریدونشهر
گلپایگان
خور
نائین
نطنز
کاشان
فولاد شهر
اردستان
...
هر کدوم یک جوریه, آب و هوای متفاوت , محیط کاملا متفاوت, آدم های متفاوت تر داره.

نمی شه یک چیز کلی گفت... چون یک چیزی مثلا توی شهرضا صد در صد جواب می ده, اما نطنز اصلا جواب نمی ده. یک چیزی فولادشهر جواب مده و خیلی سود می کنی, اما اردستان نه, جز ضرر هیچی برات نداره..

(من آخه هر کدومشون بودم و آدمها و محیط های اکثر شهرهای استانم را می شناسم, فکر کنم بتونم یک کوچولو راهنماییت کنم)

PremiumDomains

Registered User
لایک‌ها
117
کار خاصی نمی شه کرد
می شه باهاش در زمینه هایی که علاقه داری آموزش ببینی
یا از نت یا به روش دست فروشی بعضی چیزا رو خرید فروش کنی مثلا قطعات دست دوم یا هر چیزی که قبلا امتحان کردی و می دونی سود داره
در کل این مدت که دانشجو هستی باید خودتو برای استفاده از فرصتهای آینده آماده کنی

lachin

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان هیچ وقت نگیننمیشه کاری انجام داد. وقتی نمی تونی کاری پیشنهاد بدی یاچیزی به ذهنت نمی رسه بهتره کامنت نزاری و ببینی دیگران چه ایده ای می گن.
کار همیشه هست حتی بدون سرمایه . مهم اینه که اهل کار باشی . برای این بودجه اندکت بهترین کار بازاریابیه. ببینم اهل کجایی؟ می تونی تو کار بازاریابی مشغول شی؟

aploon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
مورد داشتیم طرف 3 میلیون کادو ولینتاین واسه دوزد دوخترش خریده . :general404::general307:
از شوخی گذشته 3 میلیون بهترین سرمایه برای کار تو نت هست نه بیشتر نه کمتر.
من هم شرایط شما رو داشتم قبلا اما به جایی نرسیدم همشو ات و اشغال خریدم

shahinoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام کسایی که اهل سرمایه گذاری هستند
من دنبال یک سرمایه گذارم واسه کاردر اینترنت با درامد میلیونی
هزینه لازم این کار 3تا 4 میلیون
درامد ماهانه این کار ماهانه 2تا 3 میلیونی تضمینی
هرکی خواست درخدمتم
09017552592

هرکی هم خواست ایده خودمو میفروشم

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
کارت شارژ موبایل بخر به سوپر مارکتیها بفروش(البته تا الان فکر کنم همشو دادی رفت هوا)تاپیک برای ۲۰۱۳ هست:general711:

بالا