• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

LEnIn+$

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
من هم موافقم. جناب لنین خیلی زحمت میکشه برای جواب دادن به سوالات.
توی تاپیکهای دیگری هم که دوستان باز کرده بودند برای انتخاب و خرید دوربین، من گفتم که اینجا رو اگه بخونند کلی از سوالاتشون پاسخ داده میشه.
ممنون:rolleyes:
من یه دوربین دیجیتال لازم دارم و حدود 300 تومن هم بودجه دارم و زوده زود هم می خوام بخرم چی رو بهم پیشنهاد می کنید؟

Canon PowerShot A710 IS
2753.gif

با کارت حافظه و باطری و شارژر همین حدودا میشه!
2753.gif

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
LEnIn+$ عزیز ممنون از راهنمایاتون :happy:
یه سوالی دیگه برام پیش اومده:

این دوربین Fujifilm Finepix S6000fd که عرض کردید بهترین هست تو رنج قیمت من (350 تومان)
من فیلماشو دیدم یک کم تار بود، البته هر 2 تا فیلم مال شب بود، ولی خواستم مطمئن بشم که آیا این دوربین تو روز هم تار فیلم برداری میکنه؟

بعد سوالی دیگه چطور تو dpreview جز، دوربین های برتر محسوب نشده؟ این سایت بر چه اساسی مگه رتبه بندی میکنه

از کجا میشه نقایص این دوربین رو فهمید

ممنون ;)

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
من فیلماشو دیدم یک کم تار بود، البته هر 2 تا فیلم مال شب بود، ولی خواستم مطمئن بشم که آیا این دوربین تو روز هم تار فیلم برداری میکنه؟
خب ..فیلم های یه دوربین عکاسی در همین حده و فیلمبرداری S6000fdهم بینشون به گفته همین سایت خیلی خوبه.. ولی فیلمبرداری s3 is بهتره.

بعد سوالی دیگه چطور تو dpreview جز، دوربین های برتر محسوب نشده؟ این سایت بر چه اساسی مگه رتبه بندی میکنه
بر اساس رای کاربران سایت.
به گفته خود سایت این امار فقط نشان دهنده علاقه و محبوبیت یک دوربین هست. (This simply represent a "level of interest" in a particular camera at any point in time.) .. و اصلا چیز مهمی نیست!!
اینکه کانن یا نیکون نیست... لرزشگیر نداره... بزرگه... کارت مموری XD میخوره..میتونه دلایل محبوب نبودن این دوربین باشه!!

نقایصش:

* Really needs optical image stabilization
* High contrast tone curve tends to clip shadows or highlights
* 3-shot limit in continuous mode
* Electronic viewfinder not great - low resolution and quite dim
* Noise reduction and JPEG artefacts (when viewed at 100%) at all settings from ISO 200
* ISO 1600 / 3200 JPEGS not as good as F30 (can be solved by shooting raw)
* JPEGs slightly over-sharpened, can look a little 'over-processed'
* Battery compartment doesn't lock - can pop open (well, mine did)
* Plastic tripod mount
* Control system for manual exposure modes a bit fiddly - needs a command dial
* White balance, metering, raw mode and other options hidden in menus
* xD-picture card not as popular or capacious as SD or CompactFlash

184781

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه و خسته نباشید ( به خصوص به آقا فرشاد گل - لنین ) که اینطور بی دریغ در عصر گرانی اطلاعات به همه کمک میکنه .
فرشاد جان من همه این تاپیک رو کاملا خوندم که ابته رو تفکرم نسبت به سونی خیلی تاثیر گذاشت و به عنوان آخرین جستجو قبل از خرید نظر تو نسبت به این سه مورد دوست دارم بدونم .
1- sony n2
2- fujifilm 9600
3- canon g7

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
سلام به همه و خسته نباشید ( به خصوص به آقا فرشاد گل - لنین ) که اینطور بی دریغ در عصر گرانی اطلاعات به همه کمک میکنه .
فرشاد جان من همه این تاپیک رو کاملا خوندم که ابته رو تفکرم نسبت به سونی خیلی تاثیر گذاشت و به عنوان آخرین جستجو قبل از خرید نظر تو نسبت به این سه مورد دوست دارم بدونم .
1- sony n2
2- fujifilm 9600
3- canon g7

من مدتی از وادی دوربین دیجیتال دور بودم، و شاید خیلی نتوانم کمک کنم فقط محض راهنمایی و حتما آقای لنین جواب کامل تری به شما خواهند داد.

فرمودید " آخرین جستجو قبل از خرید" ولی در لیست سه تایی شما 3 دوربین کاملا متفاوت به چشم می خورد. دو کامپکت و یک شبه SLR با زوم بالا!!! دوست من شما قبل از هر چیز باید نیازتان از دوربین را مشخص کنید، این سه دوربین کارایی های متفاوتی دارند و همینطور قیمت های متفاوتی. شما ابتدا نیازتان را از خرید دوربین و بعد بودجه تان را مشخص کنید، اینطور خیلی بهتر است.
مثلا سونی N2؛ یک دوربین کامپکت با مگاپیکسل بالاست که ابدا در حد دو دوربین دیگر نیست.
فوجی 9600؛ یک دورین شبه اس ال آر با محدوده زوم وسیع و با امکانات و تنظیمات کامل.
کنون G7؛ مثل اکثر دوربین های کنون دوربین خوبی است و تنظیماتش کامل ولی از فوجی گرانتر است.

با توجه به همه موارد فوق و اینکه من ابدا نمی دانم قصد شما از خرید دوربین چیست و بر چه مبنایی این سه دوربین را کنار یکدیگر قرار داده اید!!! اگر من جای شما باشم فوجی را انتخاب می کنم.

Johnny Grey

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان و اساتید این بخش
خواستم به عنوان کسی که یه تجربه کوچکی در این زمینه داره نظرم رو بگم
حقیقتش با اینکه خودم دوربین یکی از این برندهارو دارم ولی چون نمیخوام تبلیغات کنم اسمی از مارک نمیبرم
فقط تو زمینه مارک میتونم بگم که هرچی خواستید بگیرید ولی المپیوس نگیرید
اما در زمینه فنی دونکته رو ظاهرا دوستان از قلم انداختند
اولیش که به نظر من یکی از نکات بسیار بسیار مهم هست اندازه نمایشگر هست که مسلما هر بزرگتر باشه بهتره
ثانیا خدمات پس از فروش هست که تو ایران همه برندها خدمات خوبی ندارند فقط بعضیهاشون هست که به نسبت خدمات بهتری میدن
اینا رو گفتم که اگی دوستی خواست دوربین بگیره اینا رو هم مد نظرش داشته باشه
ممنون از همتون

184781

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه .
احمد رضا جان حق با شماست و بهتره که اینجوری بگم : من یه دوربین میخوام که در حد واندازه N2 باشه و 10 مگاپیکسل و فیلمبرداری نسبتا مناسب ( این زیاد مهم نیست ) و چون میخوام عکساشو تو LCD 40 اینچ ببینم در داخل خونه رنگ مشکی رو آبی نکنه و قیمتش تا 600 تومن و حتی 1000 تومن هم بیشتر نشه که .... در خطره!!!!
ممنون میشم .( از بابت اشکال فنی پست قبل هم شرمنده ) البته خودم نظرم رو G7 هستش تا شما و آقا فرشاد و بقیه اساتید نظرشون چی باشه .

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
سلام به همه .
احمد رضا جان حق با شماست و بهتره که اینجوری بگم : من یه دوربین میخوام که در حد واندازه N2 باشه و 10 مگاپیکسل و فیلمبرداری نسبتا مناسب ( این زیاد مهم نیست ) و چون میخوام عکساشو تو LCD 40 اینچ ببینم در داخل خونه رنگ مشکی رو آبی نکنه و قیمتش تا 600 تومن و حتی 1000 تومن هم بیشتر نشه که .... در خطره!!!!
ممنون میشم .( از بابت اشکال فنی پست قبل هم شرمنده ) البته خودم نظرم رو G7 هستش تا شما و آقا فرشاد و بقیه اساتید نظرشون چی باشه .

سلام
خواهش می کنم دوست من.
من یه نظری دارم در مورد دوربین و اون اینکه دوربین اگه قراره کوچک باشه، باید اونقدر کوچک باشه که بتونی توی جیبت جاش بدی و همه جا با خودت ببری. و اگر غیر از این باشه دیگه اندازه اش خیلی تفاوتی نمی کنه. یعنی یه ذره کوچکتر بزرگتر خیلی مهم نیست.

من دقیقا نفهمیدم شما چه استفاده ای می خوای از دوربینت بکنی. اگه یه دوربین می خوای که همیشه همراهت باشه و به قول معروف تو جیبی باشه. می تونی روی دوربین های سری T سونی، یا کنون های ایکسوس یا کاسیو حساب کنی.(همه شرکت ها از این دست دوربین ها دارند)
اگر دوربین جیبی نمی خوای پس اون سونی اصلا مناسب نیست، یه دوربین بگیر که امکانات داشته باشه تا بتونی باهاش مانور بدی و بتونی عکس های خلاقانه بگیری. مثلا فوکوس دستی، اولویت شاتر، اولویت دیافراگم اینها مواری هستند که خیلی می شه باهاشون مانور داد و عکس های جالبی گرفت. مسئله زوم رو هم نباید نادیده بگیری. زوم یکی از موارد بسیار لذت بخش دوربینه.

دلیل اصرارتون رو به 10 مگاپیکسل بودن نمی دونم. ابدا برای کارهای خونگی و حتی حرفه ای به چنین رزولوشنی نیاز ندارید. یه دوربین کنون با 4 مگاپیکسل هم عکس های بسیار با کیفیتی می ده که کاملا راضی کننده است.

اون دوربین سونی به جز مگاپیکسل بالا و قیمت گزاف هیچ چیز نداره. G7 کنون دوربین بسیار خوبیه ولی با این پول انتخاب های بهتری هم هست. مثلا همون فوجی که خودت اسم بردی. اگه وزن و اندازه اون فوجی ناراحتت می کنه می تونی روی فوجی 6500 هم حساب کنی که دوربین بسیار خوبی است. قیمتش هم حدود 380 هست. یا کنون S3is که دوربین بسیار خوب و کاملی است. اگر مورد استفاده تان خانگی است A710is کنون دوربین خوب و بسیار کاملی ست.( امکانات زیاد جزو مشخصه های دوربین های کنون است، حتی ارزان قیمت هایش)

ولی باز پیشنهاد می کنم که یه بار دیگه بیای و فاکتورها مهمی رو که می خوای دوربینت داشته باشی در نظر بگیری و بر حسب اولویت مرتبشون کنی.
مثلا اینکه اندازه دوربین تا چه حد برات مهمه. آیا می خوای خیلی کوچیک(Ultra compact) باشه؟ یا نه. آیا اندازه مهمترین فاکتورت هست؟ یا نه. زوم چقدر برات مهمه؟ و....
و در نهایت بیای و برحسب اولویت اینها رو مرتب کنی و آخر کار انتخاب کنی. البته یادت نره که حتما بودجه و مقدار پولی رو که می خوای هزینه کنی رو هم در نظر بگیری.
موفق باشید.

vakafanzel

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
81
اساتید یهراهنمایی میکنینی در مورد خرید بهترین سوپر زوم تو بازار ؟؟؟

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76

Canon S3is
Fuji 9600
Fuji 6500fd
Sony H5
Panasonic FZ8
Panasonic FZ50
اینها همه دوربین های خوبی هستند(دوربینهای مشابه و قدیمی تر حذف شده اند، مثل سونی h1 را نگفته ام)، باید مقایسه کنید و معیارهایی که خودتان برایتان مهمتر است را در نظر بگیرید تا در نهایت انتخابهایتان به یکی دو مورد برسید.

و جدیدا دو تا دوربین سونی در راهند: H7 و H9 با امکانات کامال و زوم 15x.

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من ميخواستم يه دوربين ديجيتال بگيرم . موارد استفادمم بيشتر براي فضاهاي كم نور و طبيعته .
ميخواستم ببينم تو رنج قيمت 350 تا 400 چه چيزي رو مي تونيد به من معرفي كنيد .
ممنون مي شم اگه بهم كمك كنيد :blush:

aria_irani

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان

هر دوربینی میخواین و فکر میکنید خوبه بخرید اما قبلش این لینک رو هم بخونید که در مورد گارانتی پارس الرمس (گارنتی کننده کنون)و تجربه تلخ من بود

http://forum.persiantools.com/t72067.html

موفق باشید

vakafanzel

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
81
Canon S3is
Fuji 9600
Fuji 6500fd
Sony H5
Panasonic FZ8
Panasonic FZ50
اینها همه دوربین های خوبی هستند(دوربینهای مشابه و قدیمی تر حذف شده اند، مثل سونی h1 را نگفته ام)، باید مقایسه کنید و معیارهایی که خودتان برایتان مهمتر است را در نظر بگیرید تا در نهایت انتخابهایتان به یکی دو مورد برسید.

و جدیدا دو تا دوربین سونی در راهند: H7 و H9 با امکانات کامال و زوم 15x.

دروود دوست من یه canon s2is دارم میخواستم ببینم اگه خودت بخوای از این لست یکی رو انتخاب کنی که تو ایزو بالا نویز کمتری داشته باشه و رنگهای بهتری ثبت کنه کدوم رو انتخاب میکردی

ramin_njf

کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام دوستان
من ميخواستم يه دوربين ديجيتال بگيرم . موارد استفادمم بيشتر براي فضاهاي كم نور و طبيعته .

دوربین a640 نسبت به دیگر دوربینها سنسور بزرگتری داره که مناسب کارشماست و حدود 320 هزارتومن قیمت داره که با سایر لوازم مثل کیف شارژر و یک کارت یکگیگ حدود 380 قیمت میخوره

وکاملا دوربین خوبیه . شک نکن

nmn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یه دوربین با حدود قیمت 400 تومن می خوام.لطفا یکی از دوستان یه مدل از سونی و یه مدل از کانن با این قیمت معرفی کنید و نظر نهایی رو اعلام کنید.
باتشکر نیما

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
دروود دوست من یه canon s2is دارم میخواستم ببینم اگه خودت بخوای از این لست یکی رو انتخاب کنی که تو ایزو بالا نویز کمتری داشته باشه و رنگهای بهتری ثبت کنه کدوم رو انتخاب میکردی

درود بر شما نیز:)
واقعیت اینه که من با هیچ کدوم از این دوربینها کار نکردم. S2 شما تفاوت های بسیار اندکی با S3 داره و جزء کم نویز ترین دوربین ها محسوب می شه. ولی در کل من اگه بخوام انتخاب کنم؛ فوجی 9600 و پاناسونیک FZ50 را به خاطر مشخصه های حرفه ای ترشان ترجیح می دهم. اگرچه طبق ریویو ها پاناسونیک از سایرین نویزی تر است ولی دوربین بسیار خوب و صد البته جذابی است.

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
خب!
look2.gif
من یه چند روزی نبودم!!
300.gif

1- sony n2
2- fujifilm 9600
3- canon g7
سلام , ممنون:)

/
اون n2 رو خط بزنیم! چون برای گرفتن عکسهای خانگی و اتوماتیک(!) یک دوربین 100 تومنی هم کفایت میکنه!!

/
ولی :

Canon PowerShot G7
و
Fujifilm FinePix S9600

خب S9600 از هر نظر کارایی بهتری نسبت به G7 داره!
دامنه فاصله کانونی بیشتر _ ایضا لنز بهتر!
tooth.gif
_ داشتن فاصله کانونی وایدتر(شروع از 28 mm ) ؛
تنظیمات واقعا گسترده و حرفه ای؛
و صد البته سنسور بزرگ(!) و بی نظیر نسل پنجم super ccd فوجی ؛ با حساسیت بالا و کمترین نویز نسبت به همرده ها!
sun_bespectacled.gif

G7 هم دوربین بسیار خوبیه و یه محسنه خاص نسبت به S9600 داره؛ کوچکتر بودن و همراهی و
جابجایی اسونتر!!(البتهS9600 بسیار خوشدستتره!) ؛ لینکهای بالا رو ببنید , مشخصات کامل و عکس دوربینها هست؛
اگر با سایز S9600 مشکلی ندارید(در عین خوشدستی این دوربین!!) بدون شک S9600 بهترین انتخابه و البته ارزانتر!

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام دوستان

سلام
من یه دوربین با حدود قیمت 400 تومن می خوام.لطفا یکی از دوستان یه مدل از سونی و یه مدل از کانن با این قیمت معرفی کنید و نظر نهایی رو اعلام کنید.
باتشکر نیما

خب! فعلا Fujifilm Finepix S6000fd (حدود 340) و Fujifilm FinePix S9600 (حدود440)!
girl_sigh.gif
ولی اگر عجله ندارین , پیشنهاد میکنم یه چند ماهی صبر کنید تا سوپر زومهای کانن , فوجی و سونی به بازار بیاد!
263cylj.gif

و:

خب! قبل از هر توضیحی بگم که بدون شک بهترین انتخاب توی این حدود قیمت Fujifilm Finepix S6000fd هست. صفحه 11 لینک ریویویی رو که دادم ببینید! مهمترین رقیب این دوربین H2 (و s3 البته) سونی با قیمتی حدود 100 تومن گرونتر! هیچ حرفی برای گفتن مقابل این دوربین نداره ! البته اگر به عکاسی علاقه زیادی ندارین.. و با تنظیمات دوربین زیاد اشنا نیستین و قصد هم ندارین اشنا بشین..و بیشتر برای مصارف خانگی میخواید, انتخاب بعدی Canon PowerShot A640 هست... البته کوچیکترم هست که خودش یه مزیته نسبتا! این هم دوربین بسیار خوبیه!
(در لینکها مشخصات , نمونه عکس, و بررسی کامل دو دوربین هست.)
girl_sigh.gif

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
سلام لنين جان:blush: از اينكه جوابمو دادي ممنونم:)
چندتا سوال داشتم ميخواستم بدونم كه اين مدل هايي كه معرفي كردي سرعت B هم دارن؟
در ضمن canons3is از اينها پائينتره ؟
امكان تغيير لنز هم دارن؟
من چندتا عكس كه دوستام گرفتن ديدم اينها با دوتا دوذبينه n2 sony و canons3is بود ولي بنظر من انگار كيفيت sony بهتر بود دليلش چيه ؟

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام!
14.gif

/
چندتا سوال داشتم ميخواستم بدونم كه اين مدل هايي كه معرفي كردي سرعت B هم دارن؟
اگه منظورت حالت B شاتر هست, نه ندارند...و زمان باز بودن شاترشون محدوده.(حداکثر سی ثانیه)
در ضمن canons3is از اينها پائينتره ؟
S9600 فوجی که مسلما بهتره از s3 و S6000fd هم با S3 میشه گفت در یه سطحن.. ولی S6000fd از نطر لنز و سنسور از S3 بهتره.
امكان تغيير لنز هم دارن؟
نه ولی Wide and Telephoto adaptor دارن..که 1 _ کیفیت نداره , یعنی بدرد نمیخوره! 2_اصلا گیر نمیاد!!
من چندتا عكس كه دوستام گرفتن ديدم اينها با دوتا دوذبينه n2 sony و canons3is بود ولي بنظر من انگار كيفيت sony بهتر بود دليلش چيه ؟
اوه! سوال خوبی رو مطرح کردی! بعضی برندها از جمله سونی, با استفاده از نرم افزار داخلی دوربین یه سری تغییرات روی عکس خام ایجاد میکنن! بالا بردن کنتراست و روشنایی و کاهش نویز شدید و... که این باعث میشه عکس در نگاه اول خوشرنگ تر به نظر برسه!ولی این اصلا ملاک نیست! در واقع اینکار رو در کامپیوتر بسیار بسیار بهتر میتونه انجام بده .. تغییراتی که دوربین در عکس میده در واقع به عکس لطمه میزنه! به همین دلیل بیشتر عکس خام Raw بیشتر مد نظر عکاسان حرفه ای هست..
بیشترین تغییرات روی عکس رو دوربینهای پاناسونیک انجام میدن! این برای عکسهای خانوادگی عادی امتیاز محسوب میشه! ولی برای عکاسی هنری و حرفه ای اصلا قابل قبول نیست.. کانن نسبت به بقیه دوربینها در فرمت فشرده عکس تغییرات کمتری میده!

بالا