سلام به همه .
احمد رضا جان حق با شماست و بهتره که اینجوری بگم : من یه دوربین میخوام که در حد واندازه N2 باشه و 10 مگاپیکسل و فیلمبرداری نسبتا مناسب ( این زیاد مهم نیست ) و چون میخوام عکساشو تو LCD 40 اینچ ببینم در داخل خونه رنگ مشکی رو آبی نکنه و قیمتش تا 600 تومن و حتی 1000 تومن هم بیشتر نشه که .... در خطره!!!!
ممنون میشم .( از بابت اشکال فنی پست قبل هم شرمنده ) البته خودم نظرم رو G7 هستش تا شما و آقا فرشاد و بقیه اساتید نظرشون چی باشه .
سلام
خواهش می کنم دوست من.
من یه نظری دارم در مورد دوربین و اون اینکه دوربین اگه قراره کوچک باشه، باید اونقدر کوچک باشه که بتونی توی جیبت جاش بدی و همه جا با خودت ببری. و اگر غیر از این باشه دیگه اندازه اش خیلی تفاوتی نمی کنه. یعنی یه ذره کوچکتر بزرگتر خیلی مهم نیست.
من دقیقا نفهمیدم شما چه استفاده ای می خوای از دوربینت بکنی. اگه یه دوربین می خوای که همیشه همراهت باشه و به قول معروف تو جیبی باشه. می تونی روی دوربین های سری T سونی، یا کنون های ایکسوس یا کاسیو حساب کنی.(همه شرکت ها از این دست دوربین ها دارند)
اگر دوربین جیبی نمی خوای پس اون سونی اصلا مناسب نیست، یه دوربین بگیر که امکانات داشته باشه تا بتونی باهاش مانور بدی و بتونی عکس های خلاقانه بگیری. مثلا فوکوس دستی، اولویت شاتر، اولویت دیافراگم اینها مواری هستند که خیلی می شه باهاشون مانور داد و عکس های جالبی گرفت. مسئله زوم رو هم نباید نادیده بگیری. زوم یکی از موارد بسیار لذت بخش دوربینه.
دلیل اصرارتون رو به 10 مگاپیکسل بودن نمی دونم. ابدا برای کارهای خونگی و حتی حرفه ای به چنین رزولوشنی نیاز ندارید. یه دوربین کنون با 4 مگاپیکسل هم عکس های بسیار با کیفیتی می ده که کاملا راضی کننده است.
اون دوربین سونی به جز مگاپیکسل بالا و قیمت گزاف هیچ چیز نداره. G7 کنون دوربین بسیار خوبیه ولی با این پول انتخاب های بهتری هم هست. مثلا همون فوجی که خودت اسم بردی. اگه وزن و اندازه اون فوجی ناراحتت می کنه می تونی روی فوجی 6500 هم حساب کنی که دوربین بسیار خوبی است. قیمتش هم حدود 380 هست. یا کنون S3is که دوربین بسیار خوب و کاملی است. اگر مورد استفاده تان خانگی است A710is کنون دوربین خوب و بسیار کاملی ست.( امکانات زیاد جزو مشخصه های دوربین های کنون است، حتی ارزان قیمت هایش)
ولی باز پیشنهاد می کنم که یه بار دیگه بیای و فاکتورها مهمی رو که می خوای دوربینت داشته باشی در نظر بگیری و بر حسب اولویت مرتبشون کنی.
مثلا اینکه اندازه دوربین تا چه حد برات مهمه. آیا می خوای خیلی کوچیک(Ultra compact) باشه؟ یا نه. آیا اندازه مهمترین فاکتورت هست؟ یا نه. زوم چقدر برات مهمه؟ و....
و در نهایت بیای و برحسب اولویت اینها رو مرتب کنی و آخر کار انتخاب کنی. البته یادت نره که حتما بودجه و مقدار پولی رو که می خوای هزینه کنی رو هم در نظر بگیری.
موفق باشید.