• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا لایسنس ESET من اورجینال است ؟ از نمایندگی رسمی ESET ایران بپرسید !

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
بله چشم این موارد در میتینگ هفته آینده با Dimitrios مطرح خواهد شد. در مورد لایسنس های 1.5 دلاری تا کنون چنین موردی دیده نشده است. ارزان ترین قیمت گزاری منطقه مربوط به افغانستان است که اونا هم نود32 زیر 30.000 تومان ندارند ( البته قیمت خرید عمده ) که در سایت های نماینده افغانستان هم نود32 تک کاربره رو شما با قیمت 59.000 تومان میبینید و اسمارت رو هم در حدود 80.000 تومان. اگر لایسنس 1.5 دلاری در سایتی دیدید اعلام کنید تحقیق کنیم دربارش ! البته لایسنس های نوع 4 باشند نه تقلبی های نوع 1 و 2 یا 3

بازم ممنون از تظراتتون.
اوک ممنون اما نمیتونم همه چی رو اینجا بگم اما بعضی از اینهایی که ارزون میفروشند با قیمتهای بسیار پایینتر تهیه میکنند و شر نشده!
اون موارد رو هم لطف کنید خبرشو بدید ممنون میشم.

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
گواهی نمایندگی رسمی شرکت کامیران آسیا : http://www.kamiran.asia/certificates
منظور بنده کپی سرتیفیکیت اصلی یا لینک از سایت خود eset است
لطفا توجه بفرمائید بنده یک کاربر عادی نیستم !
کارم تجارت خارجیه به مسائل حقوقی و حقوق بین الملل هم آشنا هستم
پس لطفا جهت صحت ادعای خودتون و جهت روشن سازی
مدارک خواسته شده را ارائه بفرمائید
با تشکر

Last edited by a moderator:

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57

درویش عزیز در مورد نشر اکاذیب برخی وبسایت ها در مورد لایسنس های انحصاری ایران که با حروف RNA2 شروع میشوند مکاتبات لازم با مدیر توسعه تجاری ESET خاورمیانه آقای Dimitris Raekos انجام شد . ما درخواست کردیم که وب سایت های دروغ پرداز را ESET مسدود کنه اما ایشون معتقد هستند که ما به دلیل نشر اکاذیب سایتی رو مسدود نمیکنیم و باید بازار رو متقاعد کنیم که باکس های صحیح کدام است ( مثل همیشه خیلی مهربان ) . برنامه ما اطلاع رسانی در مورد لایسنس های اصلی و باکس های اورجینال است. همچنین اشاره کردند اصلا کشوری به نام New Republic of Africa وجود خارجی ندارد !!! . ما هم تحقیق کردیم دیدیم ESET فقط در آفریقای مرکزی دفتر دارد که سایتشون http://www.eset.com/cf
است و لایسنس هاشون هم در سایت رسمی خودشون در لینک http://www.eset.com/cf/acheter/renouvellement/enregistrer-un-logiciel/
رجیستر میشه . کشوری به نام New Republic Of Africa اصلا در لیست دفاتر ESET وجود نداشت که بخواهد لایسنس رسمی هم داشته باشد !
لیست دفاتر ESET در کشور های منطقه : http://www.eset.com/int/partners/find
همانطور که مدیر توسعه تجاری ESET هم در ایمیل اشاره کردند اصلا کشوری به اسم Republic of new Africa وجود خارجی ندارد که بخواهد لایسنس انخصاری هم داشته باشد.
RNA2 فقط شباهت اسمی با نام مخفف Republic of New Africa دارد .

ایمیل پاسخ مدیر توسعه تجاری ESET رو ببینید تا بعد بپردازیم به اینکه این New Republic of Africa اصلا چی هست که برخی سایت های دروغ پرداز لایسنس های RNA2 را به آن نسبت میدهند :

ESET_Reply_About_RNA.jpg

حال ببینیم اصلا کشوری به نام New Republic Of Africa وجود خارجی دارد ؟
با یک سرچ کوچک کلمه مذکور در گوگل و اولین لینک به بزرگترین مرکز اطلاعاتی محیط مجازی یعنی ویکیپدیا رسیدیم و خیلی جالب که توضیحات کاملی در مورد New Republic Of Africa ارائه کرده بود. اما نه به عنوان یک کشور !!! New Republic Of Africa در حقیقت یک جنبش اجتماعی آمریکائی در سال 1968 بوده است نه یک کشور !!!

بر اساس توضیحات ویکیپدیا در سال 1968 آفریقایی های مقیم آمریکا میخواستند کشوری آفریقایی مستقل در جنوب شرقی آمریکا داشته باشند و این جنبش اجتماعی جمهوری جدید آفریقا نام گرفت. در حقیقت هیچ وقت هم چنین کشوری نه در آمریکا و نه در قاره آفریقا ایجاد نشد !!!

لینک اطلاعات در مورد RNA یا Republic Of NEW Africa از منبع ویکیپدیا : http://en.wikipedia.org/wiki/Republic_of_New_Afrika
ترجمه توضیحات ویکیپدیا ( با استفاده از مترجم گوگل ) :

جمهوری جدید آفریقا (RNA) است [زمانی که؟] یک جنبش اجتماعی آمریکایی است که سه هدف پیشنهاد
اول، ایجاد یک کشور آفریقایی-آمریکایی-اکثریت مستقل واقع در جنوب شرقی ایالات متحده.ادعای مشابه برای تمام شهرستان های سیاه و سفید با اکثریت و شهرستانها در سراسر ایالات متحده ساخته شده است.
دوم، پرداخت چندین میلیارد دلار در پرداخت غرامت از دولت ایالات متحده برای خسارات وارده به آفریقایی و فرزندان خود را با اسارت اموال، تبعیض نژادی جیم کرو، و فرم های مدرن روز مداوم از نژادپرستی خسارت ببین.
سوم، یک همه پرسی از همه آمریکایی های آفریقایی تبار به منظور تصمیم بگیرند که چه باید با توجه به تابعیت خود انجام می شود.
با توجه به هدف 3، ادعا شد [توسط چه کسی؟] که آمریکایی های آفریقایی تبار بودند انتخابی در این موضوع پس از رهایی داده نشده است.
چشم انداز برای این کشور برای اولین بار [توسط چه کسی؟] در 31 مارس سال 1968، اعلام شد در یک کنفرانس سیاه دولت در دیترویت، میشیگان برگزار شد. طرفداران آن [که؟] مدعی پنج کشور جنوب: (لوئیزیانا، می سی سی پی، آلاباما، گرجستان، و کارولینای جنوبی). و به شهرستان های سیاه و سفید با اکثریت مجاور به این منطقه در آرکانزاس، تگزاس، کارولینای شمالی، تنسی و فلوریدا.

نتیجه گیری : برایمان خیلی جالب بود که این سایت :
http://www.ictpress.ir/Default,fa-IR,ICTPress,Content,NewsDetail,Key,21203.aspx
این همه خیال پردازی را از کدام منبع اخذ کرده است . بر آن هستیم در اولین فرصت با مدیر این سایت در مورد منبع خیال پردازی های خبر فوق از انها سوالی نمائیم و ارتباط یک جنبش اجتماعی در سال 1968 را با لایسنس های رسمی ایران صادر شده از ESET ME بدانیم !!!

البته مشخص است که پشت پرده این دروغ پردازی ها شرکتهایی هستند که لایسنس های تقلبی NOD32 را عرضه میکنند و قصد دارند شبکه فروش رسمی NOD32 را در ایران خدشه دار کنند. البته کابران عزیز به راحتی میتوانند به گفته مدیر تسعه تجاری ESET پکیج های اصلی و درست را از پکیج ها و لایسنس های تقلبی تشخیص دهند :
http://www.kamiran.asia/products/eset/home/original-license#fake

منتظر پاسخ همکاران عزیز بخصوص درویش عزیز در مورد دروغ پردازی های سایتی که بهش اسناد کردید هستیم . البته میدونم که شما هم این اکاذیب رو از طرف دوستان دیگری دریافت کرده اید و طرف مستقیم صحبت بنده شما نیستید . من خواهشی که دارم اینه که هیچ مطلبی رو بدون تحقیق قبول نکنید. خیلی هم در مقابل مدیر توسعه تجاری ESET شرمنده شدیم که سایت های ایرانی میتوانند به این صراحت و اطمینان دروغ بگویند.

Last edited:

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
برای آن دسته از دوستان و همکارانی که هر گونه شبهه ای در مورد لایسنس های قانونی RN مخصوص ایران دارند و یا شبهاتی در مورد باشگاه مشتریان ESET ایران و کلا لایسنس های اصلی RN مخصوص ایران سوالی دارند : از مدیر توسعه تجاری ESET سوال کردیم که چگونه میشود همکاران را متقاعد کرد که باشگاه مشتریان ESET ایران قانونی است و شبکه فروش باکس های اصلی در ایران زیر نظر ESET ME فعالیت میکند.
ایشون اینطور جواب دادند که ترجمش رو میزارم متن اصلی هم که موجوده :

سلام.
همانطور که قبلا هم صحبت کردیم تا زمانی که شما محصولات و لایسنس های قانونی ESET NOD32 را میفروشید میتواند هر کسی که شک و شبهه ای دارد را مستقیما به من منتقل کنید.
در مورد ESETclub.ir این سایت ، سایت رسمی پشتیبانی شده توسط ما نیست اما این بدین معنی نیست که مشروعیت قانونی ندارد. این سایت یک ایده از توزیع کننده منطقه ای است.

با بهترین آرزو ها
دیمیتریس رائکاس
مدیر توسعه تجاری ESET در خاورمیانه

تصویر ایمیل اصلی :

ESET_Reply_About_ESETClub.jpg

با این پاسخ دیگه کلیه موارد مشخص است . هر عزیزی هم که شک و شبهه ای دارد میتواند مستقیما از مدیر توسعه تجاری ESET سوالات خود را مطرح کند. اگر دوستانی که به زبان انگلیسی تسلط ندارند میتونند سوالاتشون رو فارسی مطرح کنند ما پاسخ رو به همین شکل بالا در همن فریوم قرار میدهیم .

ضمنا جناب دیمیتریس از یکشنبه این هفته 21 بهمن ماه 1393 در هتل آزادی برای برگزاری جلسات هماهنگی با نمایندگان ESET ایران در تهران حضور دارند که دوستان و همکاران عزیز می توانند با هماهنگی قبلی با کامیران در جلسات نمایندگان شرکت کنند. برای هماهنگی ملاقات حضوری با مدیر توسعه تجاری ESET میتوانید با شماره 02147251 داخلی 103 مهندس بهشاد تماس حاصل نمائید.

Last edited:

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
40 % تخفیف ویژه لایسنس های اختصاصی ESET NOD32 مخصوص ایران و حوزه خاورمیانه

قابل ثبت قانونی در سایت رسمی ESET خاورمیانه به نام کشور ایران : http://www.eset.com/me/activate

تحویل لحظه ای لایسنس در هر ساعت از شبانه روز از طریق سایت رسمی نماینده مجاز ESET در ایران :
http://www.kamiran.asia/onlinestore
کپن تخفیف 40 درصدی : ESET2015

قیمت های لایسنس ها :
ESET NOD32 مخصوص ایران (RN License) -- قیمت اصلی در سایت ایست 29 دلار ---- معادل 100.000 تومان ----- قیمت با کپن تخفیف : 60.000 تومان
ESET Smart Security مخصوص حوزه خاورمیانه (AE License) - قیمت اصلی در سایت ایست 39 دلار ---- معادل 135.000 تومان --- قیمت با کپن تخفیف 81.000 تومان

ویژگی های لایسنس های اصلی و قانونی مخصوص ایران و حوزه خاورمیانه ESET :

http://www.kamiran.asia/products/eset/home/original-license

با پشتیبانی شبانه روزی تلفنی ( 24 ساعته - 7 روز هفته - 365 روز سال ) شرکت کامیران آسیا ( نمایندگی فروش مجاز محصولات ESET NOD32 مخصوص ایران )
02147251
02144007217
40 خط ویژه

اطلاعات بیشتر و پشتیبانی آنلاین در :
www.KAMIRAN.Asia

Last edited:

Hamedgraphic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
ببخشید وسط بحثتون پریدم یکدفعه ولی این کاربر glc_engineer درست می گویند شما آمدید همه را متقلب جلوه دادید بعد آنتی ویروس را میدهد 60 هزارتومان جناب آنتی ویروسی اگه با یوزرنیم و پسورد آپدیت بشود اورجینال هست وسلام. بقیش هم همش فکر کنم حرف باشد الان ایران ستاپ داره اپدیت nod32میدهد با سرور های خودش و کسی تا به الان مشکلی نداشته تازه اگر با یوزر و پسورد اپدیت بکنی یعنی از سایت اصلی که دیگه چه بهتر بله اگر یوزر و پسورد بلاک شود که هیچ طرف باید یک یوزر و پس دیگه بهت بدهد .مهندس مگر میشه طرف یوزر و پسورد به nod32 بده و اپدیت بشود و ما بگوییم لایسنس جعلی هست اصلا لایسنس جعلی یعنی چی!!!!؟؟؟؟؟ این کمپانی ها یک کلیک می کنند 100 هزار لایسنس تولید می کنند براشون خیلی ارزان میافته من نمیدونم شما چرا این حرف هارو میزنید

لایسنسی که آنتی ویروس را از سایت اصلی آپدیت کند هرگز جعلی نمی باشد و لایسنس جعلی وجود خارجی ندارد

هرکس شک داشت بگه راهنماییش کنم

Last edited by a moderator:

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
خود شرکت کامیران با ارائه سرور آپدیت در ایران داره کار غیر قانونی میکنه.
هرگونه سرور آپدیت به غیر از سرور اصلی ESET غیر قانونی و خلاف قوانین بین المللی:rolleyes:/ و به قول دوستمون هر لایسنس که باعث میشه از سرور اصلی آپدیت بشه اصلیو
اتفاقا امروز صبح مجله نت رسید دستم و تبلیغشون که ثابت مجله هست هم زده لایسنس ESET برای کاربران خانگی / تجاری با قابلیت آپدیت از اینترانت ملی.
این مدل لایسنس غیر قانونی غیر اورجینال و خلاف می باشد/
به نظر من اول شما این سرور رو جمع کنید و به مشتریانتون که از سرورتون استفاده میکنند لایسنس اورجینال بدید که به قول شما قانونی باشه.
تا تشویق بشن از جنس اصلی استفاده کنند

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
خود شرکت کامیران با ارائه سرور آپدیت در ایران داره کار غیر قانونی میکنه.
هرگونه سرور آپدیت به غیر از سرور اصلی ESET غیر قانونی و خلاف قوانین بین المللی:rolleyes:/ و به قول دوستمون هر لایسنس که باعث میشه از سرور اصلی آپدیت بشه اصلیو
اتفاقا امروز صبح مجله نت رسید دستم و تبلیغشون که ثابت مجله هست هم زده لایسنس ESET برای کاربران خانگی / تجاری با قابلیت آپدیت از اینترانت ملی.
این مدل لایسنس غیر قانونی غیر اورجینال و خلاف می باشد/
به نظر من اول شما این سرور رو جمع کنید و به مشتریانتون که از سرورتون استفاده میکنند لایسنس اورجینال بدید که به قول شما قانونی باشه.
تا تشویق بشن از جنس اصلی استفاده کنند

برنامه کامیران هم همین است و ما کلیه کاربرانمون را با پرداخت ماولتفاوت به اورجینال ها ارتقاء دادیم . از این ماه هم در مجلات همین اطلاع رسانی های لایسنس های اورجینال رو از کامیران خواهید دید.

ما نگفتیم سرور اختصاصی نداریم . بیش از نیمی از مراکز دارای اینترانت ملی مشترکین سرویس های اینترانتی ما هستند و بیش از 100.000 مرکز و کاربر را این سرویس پوشش میده اما ارتباطی به اورجینال ها ندارد . هیچ پکیج اینترانتی به عنوان پکیج اورجینال و لایسنس ESET فروخته نشده است. سرویس نود32 اینترانتی 20.000 تومان است و به عنوان اورجینال هم فروخته نمیشه سایت رجیستر تقلبی شبیه ESET هم نداره. روی پکیج هم نوشته لایسنس شرکتی مخصوص اینترانت ملی . ما حتی اگر کل کاربرانمون مشترک اورجینال ها باشند سرویس اینترانتی رو برای مدارس و ارگان ها خواهیم داشت که قیمت خودشون رو دارند زیرا محصولات اورجینال روی اینترانت ملی کشور قابل استفاده نیست و حتما برای فعال سازی نیاز به اینترنت دارند. اگر در آبنده ESET مجوز رسمی آپدیت اینترانت ملی صادر کند قطعا برای دیتاسنتر کامیران نیز مجوز قانونی خواهیم گرفت . اما الان برای محصولات اینترانتی مجوز قانونی نمیشه گرفت و ESET اصلا اینترانت ملی ایران رو به رسمیت نمیشناسه که بخواهد مجوز دستاسنتری برای صادر کند. البته بعد از ثبت نمایندگی کامیران در باشگاه کاربران ESET ایران دیگر محصولات اینترانتی به صورت رسمی فروخته نمیشود و محصولات اورجینال پیشنهاد میشود.

ما همیشه حقیقت ها رو میگیم . این نوع پکیج های اینترانتی هم در ردیف 3 غیر اصلی ها هستند و در توضیحات خودمون هم کاملا آنها را توضیح دادیم . اما سرور هاشون از نظر فنی خیلی فرق دارند شرکت با شرکت سرور و آپدیت هاش متفاوت است و برای همین نمیشه گفت کل نسخه های سرور اختصاصی خود هستند. یک سرور مثل سافتگذر هر ماه سرورش عوض میشه و یک سرور هم مثل کامیران 6 سال است بدون اختلال سرویس دهی میکند. اما از 2 ماه پیش که فعالیت رسمی ESET در ایران آغاز شده نیازی به فروش این پکیج ها دیگر وجود ندارد و فقط برای مراکز فاقد اینترنت استفاده خواهد شد.

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
ببخشید وسط بحثتون پریدم یکدفعه ولی این کاربر glc_engineer درست می گویند شما آمدید همه را متقلب جلوه دادید بعد آنتی ویروس را میدهد 60 هزارتومان جناب آنتی ویروسی اگه با یوزرنیم و پسورد آپدیت بشود اورجینال هست وسلام. بقیش هم همش فکر کنم حرف باشد الان ایران ستاپ داره اپدیت nod32میدهد با سرور های خودش و کسی تا به الان مشکلی نداشته تازه اگر با یوزر و پسورد اپدیت بکنی یعنی از سایت اصلی که دیگه چه بهتر بله اگر یوزر و پسورد بلاک شود که هیچ طرف باید یک یوزر و پس دیگه بهت بدهد .مهندس مگر میشه طرف یوزر و پسورد به nod32 بده و اپدیت بشود و ما بگوییم لایسنس جعلی هست اصلا لایسنس جعلی یعنی چی!!!!؟؟؟؟؟ این کمپانی ها یک کلیک می کنند 100 هزار لایسنس تولید می کنند براشون خیلی ارزان میافته من نمیدونم شما چرا این حرف هارو میزنید

لایسنسی که آنتی ویروس را از سایت اصلی آپدیت کند هرگز جعلی نمی باشد و لایسنس جعلی وجود خارجی ندارد

هرکس شک داشت بگه راهنماییش کنم

اول اینکه در این فریوم وقتی نظر میدید بفرمائید که منظورتون کدام نوع تقلبی است ؟ 1 - 2 - 3 - 4 ؟ یا کلا معتقدید همه تقلبی های مطرح شده ارجینال هستند ؟

انواع پکیج های تقلبی :
www.kamiran.asia/products/eset/home/original-license#fake

خوب لطفا ما را راهنمایی کنید .
الان در مورد نوع تقلبی اول صحبت میکنیم :
http://www.kamiran.asia/products/eset/home/original-license#fake1
سریالی را به عنوان اورجینال در یکی از فریوم ها میخریم با قیمت 20.000 تومان . فروشنده یک سریال میدهد و میگوید این هم سایت رجیستر برید و یوزرنیم و پسورد را بگیرید از سایت . سریالی که از فروشنده گرفتیم را از ESET استعلام میگیریم و میگویند این سریال اصلا توسط ESET صادر نشده و متغلق به ESET نیس و سایتی که سریال در آن رجیستر میشود هم تقلبی است و متعلق یه ESET نیست اما کاملا شبیه سایت ESET درست شده است. بعد User/Pass ی که از سایت تقلبی گرفته بودیم را استعلام میگیریم . چند روز قبل با مشخصات مجهولی توسط فرد نا معلومی در سایت ESET رجیستر شده است. تا اینجا کدام قیمت شبیه یک محصول اورجینال است ؟ لایسنسی که به نام شما نیست ؟ لایسنسی که در همان روز توسط آن سایت تقلبی شبیه ESET به چندین نفر داده میشود ؟ خوب یورنیم و پسورد را در آنتی ویروس وارد میکنید و آنتی ویروس شروع به آپدیت میکند . صرفا به دلیل آخر لایسنس اورجینال است دیگر ؟

اما لطفا این سوال بنده رو پاسخ بدید . روزانه سریال های زیادی از کاربران سرقت میشه و در سایت های مختلف برای استفاده عموم قرار داده میشه . اون سریال ها هم شما در آنتی ویروس وارد میکنید آپدیت را برای شما انجام میدهند و آپدیت ها را از سرور اصلی دریافت میشوند . پس یوزرنیم و پسورد های سایت های منتشر شده در سایت ها را هم باید اورجینال و قانونی بدانیم ؟

لطفا سوالاتتون رو در مورد تشخیص اورجینال ها از مدیر توسعه تجاری ESET بپرسید . ما ایمیل مستقیم ایشون رو گذاشتیم که دیگر دوستان از خودشون فتوا صادر نکنند . ما و شما صاحب ESET نیستیم که بگیم چی اورجینال است و چی نیست ! مواردی که در این فریوم و سایت های نمایندگان اصلی ESET درج میشه عین نظر کمپانی مادر است . اگر شما نظر دیگه ای دارید با مدیران ESET مطرح نمائید اگر اونا گفتند فلان مدل لایسنس هم که شما میفرمائید اورجینال است ما قبول میکنیم . خیلی جالبه که وقتی مدیر ESET میگه مثلا فلان لایسنس ها قانونی و اورجینال نیستند دوستان فتوا صادر میکنند که هر لایسنسی که آپدیت بشه اورجینال است !

یک مثال من براتون میزنم . شما به عنوان نماینده یک لایسنس از ESET میخرید و اون رو به یک کاربر میفروشید . اصلا نماینده هم نباشید اما لایسنس اصلی است و به نام کاربر در ESET ثبت خواهد شد. حال شما میآیید یک یوزرنیم و پسورد از ESET میخرید و به اسم اورجینال و به وسیله سایت های رجیستر تقلبی که شبیه سایت ESET هستند همان یک عدد را به 10 نفر میفروشید . آیا اسم این کلاهبرداری نیست ؟ آیا استفاده از ظاهر سایت ESET در سایت های رجیستر تقلبی برای فریب کاربر و القای اورجینال بودن لایسنس کلاهبرداری نیست ؟ وقتی در روند دریافت یک لایسنس اورجینال تمام موارد تقلبی است بعد شما این را اورجینال می نامید ؟

لطفا راهنمایی کنید و مستند هم صحبت کنید و در مواردی که مربوط به کمپانی مادر است نظرات شخصیتون رو اینقدر بزرگ در تاپیک ننویسید . لینک بدید که فلان شرکت یا فلان سازمان اعلام کرده که هر آنتی ویروسی که صرفا آپدیت شود اورجینال و قانونی است ! در مورد مسائل حساسی مثل لایسنس های نرم افزار های امنیتی نظر شخصی من و شما به درد کاربران نخواهد خورد. باید ببینید نظر شرکت مادر و تولید کننده محصول در مورد یک لایسنس قانونی و اورجینال چیست .

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
آقا یه نکته ساده به ذهنم رسید.
من زمانی تو کار فروش عمده شارژ بودم.
ما هیچوقت از خود ایرانسل یا همراه اول شارژ نمیگرفتیم چون گرون برامون میفتاد یعنی اگه نمایندگی رسمی هم میشدیم چون میزان شارژ کم بود گرون میفتاد.
همیشه از واسطه ها میگرفتیم واسطه های سوم و چهارم از یه سری شرکتهای خاص که میزان خریدشون خیلی بالا بود و از اونور به ما هم آف زیادی میدادند.
حالا بنظرتون درسته بگیم قیمت کمتر اونها دلیل بر کلاهبرداری و محصول غیر اصل است؟
بنظر من توقع هر مشتری از هر سرویس و اشتراک یک سری موارد واضح هست که خوشبختانه توی این چند سال چه برای کاربر معمولی چه حرفه ای مشکلی نبوده
لطفاً خیلی کوتاه و عامیانه جواب بدید ممنون

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
آقا یه نکته ساده به ذهنم رسید.
من زمانی تو کار فروش عمده شارژ بودم.
ما هیچوقت از خود ایرانسل یا همراه اول شارژ نمیگرفتیم چون گرون برامون میفتاد یعنی اگه نمایندگی رسمی هم میشدیم چون میزان شارژ کم بود گرون میفتاد.
همیشه از واسطه ها میگرفتیم واسطه های سوم و چهارم از یه سری شرکتهای خاص که میزان خریدشون خیلی بالا بود و از اونور به ما هم آف زیادی میدادند.
حالا بنظرتون درسته بگیم قیمت کمتر اونها دلیل بر کلاهبرداری و محصول غیر اصل است؟
بنظر من توقع هر مشتری از هر سرویس و اشتراک یک سری موارد واضح هست که خوشبختانه توی این چند سال چه برای کاربر معمولی چه حرفه ای مشکلی نبوده
لطفاً خیلی کوتاه و عامیانه جواب بدید ممنون

بله فرمایش شما متین است به شرطی که کمپانی اصلی هم لایسنس را اصلی بداند !!! لطفا با ذکر نمونه مطالب رو بیان کنید تا از ESET استعلام بگیریم. ما در مورد قانونی بودن لایسنس ها از خودمون حرفی نمیزنیم . استعلام میگیریم . پاسخ ESET رو براتون میزاریم.

اگر شما مشترک لایسنس های ESET هستید و دوست دارید بدونید لایسنسی که خریدید اورجینال است این موارد را بفرمائید :
1- سایت رجیستری که یوزرنیم و پسورد را از آن دریافت کردید
2- چهار رقم اول سریال 20 حرفی اصلی ESET شما
3- یوزرنیم آنتی ویروس شما ( چون یوزنیم محرمانه است پ خ کنید بهتر است)

ما از ESET استعلام میگیریم و پاسخ رو براتون اینجا مستند میزاریم . مثل پاسخ های قبلی که از مدیر توسعه تجاری ESET گذاشتیم. خودتون هم مستقیم میتونید از میدر توسعه تجاری ESET در مورد لایسنس خود سوال کنید : [email protected]

با سپاس

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
جناب کامیران شما خیلی پست های دوستان رو ادیت می کنید به عنوان این که آنها راعایت ادب نمی کنند در صورتی که همانطور که شما داری از شرکتهای دیگر انتقاد می کنی این دوستان نیز از گفتار و نوشته های شما انتقاد می کنند

دوست عزیز کاملا با هم شما موافقم من خودم همیشه دنبال جایی هستم که با کمترین قیمت محصول رو تهیه کنم و به دست مشتری برسونم

با سپاس از شما که موارد خیلی خوبی رو اشاره کردید
حتی پست یکی از دوستان به نام darvish1900 کاملا حذف شد که فقط در مورد نماد الکترونیک سایت مطلب نوشته بودن من حتی خواستم در جواب این دوست مطلبی نویسم که همان لحظه که دیدم نمی شه و حدث زدم که پست حذف شده به خاطر همین یک صفحه جدید باز کردم و دوباره صفحه ایشون رو بصورت عکس کپی کردم ولی دوباره پاک شد.

امیدورام از این به بعد صحبت های دوستان که فقط نظرات خودشون رو می نویسند ادیت نشود ;)

viphyip عزیز شما در فریوم های خود در حال فروش لایسنس های غیر اورجینال نوع اول با توضیحات زیر هستید :

طبیعی است که مطالب این فریوم به کام شما خوش نیاید. اما خوب ما یک لایسنس 60.000 تومانی وارداتی حوزه خاورمیانه ESET را معرفی میکنیم و شما لایسنس 10.000 تومانی تبلیغ میکنید.
این تاپیک در مورد اورجینال بودن یا نبودن لایسنس های ESET است و نظری هم از خودمون نمیدیم کلیه مطالب نظر مدیران ارشد ESET خاورمیانه در ایران است. اگر خیلی با مطالب مشکل دارید به خود کمپانی ESET ایمیل بزنید و لایسنس 10.000 تومانی خود را استعلام کنید.

اگر شما سوالی دارید در این مورد مطرح کنید و از درج سایر موارد حاشیه ای پرهیز کنید . پست های غیر مرتبط با تشخیص اورجینال یا نبودن لایسنس ها حذف خواهد شد.
پست هایی که بحث را به بیراهه هم میکشد حذف خواهد شد .

دوستمون درویش عزیز که پست دروغ پردازی یک سایت در مورد لایسنس های RN مخصوص ایران را در این این فریوم گذاشتند و شما ازشون طرفداری میکنید هنوز نظری در باره پست تهمت لایسنس های تقلبی نذاشتند. حداقل اگر اشتباه میکنید بیایید بگید که بله فلان سایت دروغ پردازی کرده بود !!!
لطفا فقط در مورد اورجینال یا نبودن لایسنس های ESET در این فریوم پست بزارید.
اگر مدعی فروش لایسنس های اصلی هستید این موارد رو بفرمائید تا از ESET استعلام بگیریم :

1- سایت فعال سازی که یوزرنیم و پسورد از طریق آن فعال میشود
2 - چهار حرف اول سریال 20 حرفی اورجینال ESET

سوالات غیر مرتبط با تشخیص لایسنس های اورجینال ESET حذف خواهد شد . لطفا از درج مطالب غیر مرتبط خودداری نمائید.

Isfahan.2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
با سلام ،کامیران عزیز ممنون از توضیحات کاملی که دادین من از همکارهای شما هستم که در اصفهان وشیراز فعال هستم نزدیک به 2 ساعت هست که دارم این چهار صفحه شما رو میخونم ،
بی تعارف میگم که توضیخاتتون خوب بود اما من به عنوان همکار شما قانع نشدم که چرا نباید لایسنس اورجینال eset.com رو بخرم ؟؟؟ اینکه شما اسم قاچاقی رو روی اون میذارید یا اینکه میگید به نام ایران ثبت نمیشه واقعا مسئله مهمی نیست ،در واقع در یک کار تجاری از ابتدایی ترین قسمتش که خریداران عادی هستن تا خریداران کلان میدونن در یک خرید مناسب و موفق باید قیمت نسبت به کارایی و کیفت در نظر گرفته بشه اگر با این نظر موافق هستید لطفا بگید من به عنوان یه همکار چرا باید محصول شمارو که قیمتی بسیار بالایی داره خریداری کنم ؟؟؟ممنون میشم
،
ضمنا لطفا قیمت همکاری اسمارت سکوریتی در خرید 50 عددی و 500 عددی در صورتی که مقدور هست اعلام نمایید بازم ممنون

Last edited:

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
در مورد قیمت گذاری ها ... لطفا یک سایت را در ایران معرفی کنید که لایسنس قانونی قابل ثبت به نام ایران زیر نظر ESET ME ارائه کند و قیمت فروش نود32 آن کمتر از 60.000 تومان باشد .

منظورم لایسنس های پارتنر های افغانستان نیستا ! گر چه لایسنس افغانستان هم الان دیگه زیر 50.000 تومان نیست. ضمنا این قیمت ها قیمت فروش تک و مخصوص کاربر است . قطعا قیمت های ریسلری برای خرید های تعداد بالا و برای همکاران تخفیف های وِیژه ای خواهد داشت. ضمن اینکه این لایسنس ها با یکسال پشتیبانی شبانه روزی قوترین مرکز پشتیبانی خاورمیانه ESET با این قیمت ارائه میشه.
آقا گفتم که دوست من بیش از 4ساله که از نماینده خارجی معتبر میگیره نه این ایرانیهای شر شده و سورس رو بدلایل زیادی نمیتونم بهیچوجه به شما یا هیچکس دیگه ای ارائه بدم شما خودتون هنوز در صحت حرفهاتون شک و شبهه وجود دارد و احتمال اینکه یک زیر نماینده باشید بسیار زیاد است.
من خودم به شخصه تحقیق میکنم و نتیجه رو همینجا اعلام خواهد کرد.

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
با سلام ،کامیران عزیز ممنون از توضیحات کاملی که دادین من از همکارهای شما هستم که در اصفهان وشیراز فعال هستم نزدیک به 2 ساعت هست که دارم این چهار صفحه شما رو میخونم ،
بی تعارف میگم که توضیخاتتون خوب بود اما من به عنوان همکار شما قانع نشدم که چرا نباید لایسنس اورجینال eset.com رو بخرم ؟؟؟ اینکه شما اسم قاچاچاقی رو روی اون میذارید یا اینکه میگید به نام ایران ثبت نمیشه واقعا مسئله مهمی نیست ،در واقع در یک کار تجاری از ابتدایی ترین قسمتش که خریداران عادی هستن تا خریداران کلان میدونن در یک خرید مناسب و موفق باید قیمت نسبت به کارایی و کیفت در نظر گرفته بشه اگر با این نظر موافق هستید لطفا بگید من به عنوان یه همکار چرا باید محصول شمارو که قیمتی بسیار بالایی داره خریداری کنم ؟؟؟ممنون میشم
،
ضمنا لطفا قیمت همکاری اسمارت سکوریتی در خرید 50 عددی و 500 عددی در صورتی که مقدور هست اعلام نمایید بازم ممنون

همکار عزیز قیمت های این فریوم قیمت فروش کاربر است . اگر تمایل دارید لایسنس اورجینال کارکنید مشخصاتش رو خدمتتون عرض کردیم . شما مختارید لایسنس اصلی کار کنید ، یا لایسنس های تقلبی ، یا لایسنس های سرور های اختصاصی . اما اگر دوست دارید نون حلال دربیاریم باید سعی کنیم اگر لایسنس اورجینال است آن را به اسم اورجینال بفروشیم اگر شرکتی است به اسم شرکتی ، اگر تقلبی است حالا نگیم تقلبی ! نمی دونم چی بگیم هون شرکتی خوبه . شما در بازار فعال هستید . آنتی ویروس های تقلبی نوع اول الان در تهران بین 50-60 تومان فروخته میشود :
در صورتی که ما همین نوع رو به شما با گارانتی های شرکت های رنگارنگ 5.000 تومان تقدیم میکنیم ولی به عنوان غیر اورجینال !!! یعنی یک فروشگاه با فروختن یک آنتی ویروس تقلبی به اسم اورجینال 55.000 تومان سود از کاربر میگیره و کاربر هم فکر میکنه یک محصول اصلی ESET خریدرای کرده . هدف این فریوم بیشتر این دسته سوء استفاده ها از برند محبوب NOD32 است. البته نه از شبکه فروش کامیران . از طریق یکی از همکارانمون در بازار ولیعصر تهران که آنتی ویروس های تقلبی نوع اول را هم در کنار اورجینال ها دارند . ما آنها را تقلبی نوع اول مینامیم . شما باید اول برای خود تعیین کنید که میخواهید در شبکه مورد تائید ESET کارکنید یا خیر ؟
قیمت لایسنس نود32 در جهان 29$ است اما در کشور خوبمون از 5.000 تومان هست تا 50.000 تومان همه هم میگند ما اورجینال هستیم . نظر کمپانی مادر هم که اصلا اهمیتی ندارد.

قیمت های همکاری در اولین روز کاری ( شنبه ) توسط بخش فروش شرکت روی تعداد خواسته شده براتون پ خ خواهد شد .

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
آقا گفتم که دوست من بیش از 4ساله که از نماینده خارجی معتبر میگیره نه این ایرانیهای شر شده و سورس رو بدلایل زیادی نمیتونم بهیچوجه به شما یا هیچکس دیگه ای ارائه بدم شما خودتون هنوز در صحت حرفهاتون شک و شبهه وجود دارد و احتمال اینکه یک زیر نماینده باشید بسیار زیاد است.
من خودم به شخصه تحقیق میکنم و نتیجه رو همینجا اعلام خواهد کرد.

بله شما میتونید از سورس های خارجی لایسنس بگیرید که ما این نوع رو لایسنس های نوع چهارم معرفی کردیم . غیر اورجینال نیستند در سایت ESET هم رجیستر میشوند. فقط مشکلشون اینه که نمیشه به نام ایران رجیسترشون کرد چون اصلا برای حوزه خاورمیانه و ایران نیستند. فعلا با قوانین فعلی ESET میشه ازشون در ایران استفاده کرد و مشخص نیست تا کی . در حال رایزنی با ESET در مورد این نوع لایسنس ها که بدون مجوز در کشور فروخته میشه هستیم .
http://www.kamiran.asia/products/eset/home/original-license#fake4

لایسنس های نوع 4 غیر اورجینال نیستند فقط مجوز فروش در ایران از طرف ESET ندارند و نمایندگان فروش ESET در ایران و ESET ME در قبال آنها مسئولیتی ندارد و خریدار با مسئولیت خودش این لایسنس ها را خریداری و استفاده میکند. این نوع لایسنس ها خیلی از انواع تقلبی بهترند و بعد از لایسنس های قانونی مخصوص ایران و خاورمیانه بهترین گزینه هستند.

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
بله شما میتونید از سورس های خارجی لایسنس بگیرید که ما این نوع رو لایسنس های نوع چهارم معرفی کردیم . غیر اورجینال نیستند در سایت ESET هم رجیستر میشوند. فقط مشکلشون اینه که نمیشه به نام ایران رجیسترشون کرد چون اصلا برای حوزه خاورمیانه و ایران نیستند. فعلا با قوانین فعلی ESET میشه ازشون در ایران استفاده کرد و مشخص نیست تا کی . در حال رایزنی با ESET در مورد این نوع لایسنس ها که بدون مجوز در کشور فروخته میشه هستیم .
http://www.kamiran.asia/products/eset/home/original-license#fake4

لایسنس های نوع 4 غیر اورجینال نیستند فقط مجوز فروش در ایران از طرف ESET ندارند و نمایندگان فروش ESET در ایران و ESET ME در قبال آنها مسئولیتی ندارد و خریدار با مسئولیت خودش این لایسنس ها را خریداری و استفاده میکند. این نوع لایسنس ها خیلی از انواع تقلبی بهترند و بعد از لایسنس های قانونی مخصوص ایران و خاورمیانه بهترین گزینه هستند.
ما خیلی ارزون تهیه میکنیم با این اوصاف جزو هیچیک از 4مورد شما نمیشوند!

Isfahan.2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
بی تعارف میگم که توضیخاتتون خوب بود اما من به عنوان همکار شما قانع نشدم که چرا نباید لایسنس اورجینال eset.com رو بخرم ؟؟؟ اینکه شما اسم قاچاقی رو روی اون میذارید یا اینکه میگید به نام ایران ثبت نمیشه واقعا مسئله مهمی نیست ،در واقع در یک کار تجاری از ابتدایی ترین قسمتش که خریداران عادی هستن تا خریداران کلان میدونن در یک خرید مناسب و موفق باید قیمت نسبت به کارایی و کیفت در نظر گرفته بشه اگر با این نظر موافق هستید لطفا بگید من به عنوان یه همکار چرا باید محصول شمارو که قیمتی بسیار بالایی داره خریداری کنم ؟؟؟ممنون میشم
،

همکار عزیز قیمت های این فریوم قیمت فروش کاربر است . اگر تمایل دارید لایسنس اورجینال کارکنید مشخصاتش رو خدمتتون عرض کردیم . شما مختارید لایسنس اصلی کار کنید ، یا لایسنس های تقلبی ، یا لایسنس های سرور های اختصاصی . اما اگر دوست دارید نون حلال دربیاریم باید سعی کنیم اگر لایسنس اورجینال است آن را به اسم اورجینال بفروشیم اگر شرکتی است به اسم شرکتی ، اگر تقلبی است حالا نگیم تقلبی ! نمی دونم چی بگیم هون شرکتی خوبه . شما در بازار فعال هستید . آنتی ویروس های تقلبی نوع اول الان در تهران بین 50-60 تومان فروخته میشود :
در صورتی که ما همین نوع رو به شما با گارانتی های شرکت های رنگارنگ 5.000 تومان تقدیم میکنیم ولی به عنوان غیر اورجینال !!! یعنی یک فروشگاه با فروختن یک آنتی ویروس تقلبی به اسم اورجینال 55.000 تومان سود از کاربر میگیره و کاربر هم فکر میکنه یک محصول اصلی ESET خریدرای کرده . هدف این فریوم بیشتر این دسته سوء استفاده ها از برند محبوب NOD32 است. البته نه از شبکه فروش کامیران . از طریق یکی از همکارانمون در بازار ولیعصر تهران که آنتی ویروس های تقلبی نوع اول را هم در کنار اورجینال ها دارند . ما آنها را تقلبی نوع اول مینامیم . شما باید اول برای خود تعیین کنید که میخواهید در شبکه مورد تائید ESET کارکنید یا خیر ؟
قیمت لایسنس نود32 در جهان 29$ است اما در کشور خوبمون از 5.000 تومان هست تا 50.000 تومان همه هم میگند ما اورجینال هستیم . نظر کمپانی مادر هم که اصلا اهمیتی ندارد.

قیمت های همکاری در اولین روز کاری ( شنبه ) توسط بخش فروش شرکت روی تعداد خواسته شده براتون پ خ خواهد شد .
ممنونم از پاسختون ولی به قول عادل فردوسی پور اجازه دارم که قانع نشم ؟!:)،شما نمی تونید بگید که کسی که لایسنس غیر از لایسنس شما رو میفروشه نون حلال خونه نمیبره به خصوص در مورد eset.com چون خود شما هم تا قبل از گرفتن نمایندگی یا هر مجوز دیگه ای که از eset دارید مطمئنا فروشنده لایسنس eset.com بودید آیا قاچاق میفروختید یا نون حلال خونه نمیبردید؟ من کاری به بقیه نمونه لایسنس ها ندارم قاعدتا بهترین داور مشتریها هستند که با استفاده ازانواع لایسنس میتونن برآود کنن که ارزش پولی رو که دادن داشته یا نه ،و من و شما همکار عزیز باید با نشون دادن کیفیت جنسمون و قانع کردن مشتری به اصطلاح عامیانه کاسبی کنیم الا ایحال بنده منتظر قیمتهای خوب شما هستم .باز هم از توجهتون تشکر میکنم.

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
ممنونم از پاسختون ولی به قول عادل فردوسی پور اجازه دارم که قانع نشم ؟!:)،شما نمی تونید بگید که کسی که لایسنس غیر از لایسنس شما رو میفروشه نون حلال خونه نمیبره به خصوص در مورد eset.com چون خود شما هم تا قبل از گرفتن نمایندگی یا هر مجوز دیگه ای که از eset دارید مطمئنا فروشنده لایسنس eset.com بودید آیا قاچاق میفروختید یا نون حلال خونه نمیبردید؟ من کاری به بقیه نمونه لایسنس ها ندارم قاعدتا بهترین داور مشتریها هستند که با استفاده ازانواع لایسنس میتونن برآود کنن که ارزش پولی رو که دادن داشته یا نه ،و من و شما همکار عزیز باید با نشون دادن کیفیت جنسمون و قانع کردن مشتری به اصطلاح عامیانه کاسبی کنیم الا ایحال بنده منتظر قیمتهای خوب شما هستم .باز هم از توجهتون تشکر میکنم.

:general406: قطعا همین است که شما میفرمائید. اما خریداری که لایسنس تقلبی نوع اول را در بازار به قیمت 50.000 تومان خریداری میکند اطلاع دارد که لایسنس اصلی همان محصول ، 60.000 تومان است ؟ یعنی بخاطر 10.000 تومان پکیجی خریده که اصلا مورد تائید ESET و هیچ یک از نمایندگان نیست یعنی اصلا قانونی نیست. ممکنه یک فروشنده به مشتریش که میخواد لایسنسی در حد 20.000 تومان بخرد بگه لایسنس شرکت X رو بگیر که سرور اختصاصی داره اما اگر من به عنوان فروشنده بیام بگم این لایسنس 20.000 تومانی همان لایسنسی است که داره 29$ در سایت ESET فروخته میشه من چون مستقیم میخرم و ... ( از این بازار گرمی ها ) این قیمت در میاد ! :general703: . حلال بودنش رو دیگه ما نمیگیم . هر کس بر عهده خودش. نظر شخصی بنده اینه که نگفتن بخشی از حقیقت به خریدار فرقی با دروغ ندارد .

Last edited:
بالا