• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاور - كيس - كولينگ

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خدا

به طور کلی نصب فنهای 8 سانتی متری بر روی کیس را به شما پیشنهاد نمی کنم. خصوصا در مورد Silent Storm !
حیف نیست صدای پایین این کیس را که موجب آرامش کاربر می گردد ، از آن بگیریم!

با تقدیم احترام

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خدا

به طور کلی در صورت در اختیار داشتن فیلترهای استاندارد، می توان آنرا برروی هر مدل کیس در بازار نصب نمود. در این صورت هیچگونه محدودیتی وجود ندارد.
حال چرا Sunbeam برروی کیسهای خود فیلتر های سلولوزی استاندارد نمی گذارد؟
طبیعی است که نصب فیلتر (حتی استاندارد) موجب افزایش صدای کیس می گردد و قبلا در مورد آن بحث نموده ایم. ولی از طرف دیگر استفاده از فیلتر استاندارد در مبانی ورودی جریان هوا توصیه می گردد!!!!
کیس Silent Storm در طراحی پنل جلوی کیس، یک ویژگی خاص دارد! مسیری که هوا از پنل جلو عبور می نماید دارای شیارهای فشرده ای می باشد که عملا جلوی ورود گرد و غبار را می گیرد و شما می توانید بدون تحمل صدای زیاد فن بافیلتر ، از عدم ورود گرد وغبار محیط مطمئن و آسوده باشید. توصیه می شود هر سه ماه یکبار قسمت پنل جلوی کیس را مانند عکس زیر تمیز بفرمایید:

1314_thumb.gif

با تقدیم احترام

Nima-nm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خدا

طبیعتا خرید محصولات هر شرکتی از طریق نمایندگی های پخش آن، برای مصرف کننده مقرون به صرفه تر می باشد. از این رو به شما یک آدرس از نمایندگی GREEN معرفی می کنم که قیمتهای ایشان کاملا مطابق با خواست شما می باشد:

111_system%20pardazan%20novin.gif

اگر تماس گرفتید ، با آقای محسن نهالور (فروش) صحبت بفرمایید.

پاور GP1030B با قیمتی در حدود 199 هزار تومان
کیس Silent Storm با قیمتی در حدود 55 هزار تومان

با تقدیم احترام

از توجه شما سپاسگذارم

من تو مشهدم و سيستم رو مي خوام از اينجا تهيه كنم . نمايندگي مشهد كه رفتم گفت 250 تومن . ولي تخفيف هم داره . نمي دونم چقدر . اگه بتونم كيس تونيك و پاور 1030 رو 260 تومن بخرم خيلي خوبه . بايد شنبه برم .

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
من اول می خواستم Tuniq بخرم تا اینکه این Review)بیش تر به Tuniq 2 شبیهه( رو دیدم که خیلی از کیفیت ساخت Tuniq بد گفته و نظرم تغییر کرد.ایا این Review هم غلطه؟شما کدوم رو پیشنهاد می

کنید؟
http://www.bigbruin.com/reviews05/tuniqsymmetry_6
بهترین تهویه رو با کم ترین صدا و قیمت 50-60 هزار تومان رو کدامیک از کیس های Green دارند؟

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خدا

ممنون از بابت Review ، فکر می کنم ایشان کلا مدلهای اولیه را تست نموده اند. ولی در حالت کلی کیسهایی مانند Trio و Tuniq2 بیشتر جنبه تزئینی و زیبایی دارند تا جنبه فنی ( این نظر شخصی من است).

بهترین حالت تهویه با کمترین صدا را در کیسهای GREEN فقط از مدلهای Tuniq و Silent Storm بخواهید.

33kpxk8.jpg

2gwhxmu.jpg

با تقدیم احترام

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از توجه شما سپاسگذارم

من تو مشهدم و سيستم رو مي خوام از اينجا تهيه كنم . نمايندگي مشهد كه رفتم گفت 250 تومن . ولي تخفيف هم داره . نمي دونم چقدر . اگه بتونم كيس تونيك و پاور 1030 رو 260 تومن بخرم خيلي خوبه . بايد شنبه برم .

به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

شما درست می گویید. چرا که پاور GP1030B در ابتدا با قیمت 250 هزار تومان اعلام شده بود. ولی با تخفیفات ویژه ای که گرفته ایم ، شما می توانید در مشهد این پاور را حداکثر با قیمتی در حدود 210 هزار تومان تهیه فرمایید. اگر مشکلی پیش آمد ، از همانجا و در حضور آقای نواب با من تماس بگیرید. ( 88911378 عمرانی )

1_mashhad.gif

در مورد کیس Tuniq هم باستحضار شما برسانم با توجه به ویژگی خاصی که دارد و اسمبلینگ قطعات به صورت وارونه در کیس صورت می پذیرد، محدودیت فضای پاور دارد و شما حداکثر تا رنج GP680B را بیشتر نمی توانید برروی آن نصب نمایید. در این صورت حتما حتما از کیس Silent Storm استفاده فرمایید. مطمئنا پشیمان نمی شوید.

چقدر خوب شد که مشورت نمودید. اهمیت این گفتگوها خودش را یک همچین جاهایی نمایان می نماید. فکر می کنم مجموع قیمت کیس و پاور شما در همان حدودی که در نظر گرفته اید تمام شود.

با تقدیم احترام

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
وجود مهندس عمراني تو فروم pt باعث افتخار من هست . خيلي ممنون مهندس

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
1.ایا Silent Storm روی ضلع جانبی در محلی که CPU زیر ان قرار میگیره دریچه ای مثل شکل زیر داره ؟
http://www.bigbruin.com/reviews05/imageview.php?item=silentstorm&file=pic06.jpg

2.نقش Air Duct در Tuniq تا چه حد مهمه؟ درکل Tuniq دمای CPU روبیش تر پایین میاره یا Silent Storm ؟

3.چرا کیس Green Tuniq شبیه Sunbeam Tuniq 2 است و
کیس Green Tuniq 2 شبیه Sunbeam Tuniq ?
یعنی Green Tuniq بعد از Green Tuniq 2 طراحی شده ؟

4.تفاوت اصلی کیس های Server با Middle چیه؟

5.برای کیس کم صدایی مثل Silent Storm باید چه پاوری خرید؟ بهتره پاور هم فن 12cm داشته باشه ؟

Nima-nm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

شما درست می گویید. چرا که پاور GP1030B در ابتدا با قیمت 250 هزار تومان اعلام شده بود. ولی با تخفیفات ویژه ای که گرفته ایم ، شما می توانید در مشهد این پاور را حداکثر با قیمتی در حدود 210 هزار تومان تهیه فرمایید. اگر مشکلی پیش آمد ، از همانجا و در حضور آقای نواب با من تماس بگیرید. ( 88911378 عمرانی )

1_mashhad.gif

در مورد کیس Tuniq هم باستحضار شما برسانم با توجه به ویژگی خاصی که دارد و اسمبلینگ قطعات به صورت وارونه در کیس صورت می پذیرد، محدودیت فضای پاور دارد و شما حداکثر تا رنج GP680B را بیشتر نمی توانید برروی آن نصب نمایید. در این صورت حتما حتما از کیس Silent Storm استفاده فرمایید. مطمئنا پشیمان نمی شوید.

چقدر خوب شد که مشورت نمودید. اهمیت این گفتگوها خودش را یک همچین جاهایی نمایان می نماید. فکر می کنم مجموع قیمت کیس و پاور شما در همان حدودی که در نظر گرفته اید تمام شود.

با تقدیم احترام

خيلي خيلي خيلي سپاسگذارم

به خاطر توجه و همكاريتون . حتماً اگه مشكلي پيش اومد ( كه فكر نمي كنم ) مزاحم شما مي شم .
پس با اين اوصاف كيس سايلنت و پاور 1030 رو مي رم كه به اميد خدا بگيرم .

بازم ممنون . :)

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1.ایا Silent Storm روی ضلع جانبی در محلی که CPU زیر ان قرار میگیره دریچه ای مثل شکل زیر داره ؟
http://www.bigbruin.com/reviews05/imageview.php?item=silentstorm&file=pic06.jpg

2.نقش Air Duct در Tuniq تا چه حد مهمه؟ درکل Tuniq دمای CPU روبیش تر پایین میاره یا Silent Storm ؟

3.چرا کیس Green Tuniq شبیه Sunbeam Tuniq 2 است و
کیس Green Tuniq 2 شبیه Sunbeam Tuniq ?
یعنی Green Tuniq بعد از Green Tuniq 2 طراحی شده ؟

4.تفاوت اصلی کیس های Server با Middle چیه؟

5.برای کیس کم صدایی مثل Silent Storm باید چه پاوری خرید؟ بهتره پاور هم فن 12cm داشته باشه ؟

به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

1- دقیقا کاور بغل Silent Storm به صورت همان شکل می باشد:

pic06.jpg

2- مهمترین فاکتور کاهش دما در کیس Tuniq وجود همان Air Duct مخصوص می باشد و پس از آن وارونه بودن سیستم و شرایط خاص اسمبلینگ آن. در مورد قیاس کولینگ آن با Silent Stom تقریبا در یک رده می باشند با این تفاوت که کفه ترازو کمی به نفع Tuniq می باشد.( طبق تجربه عملی و آزمایشگاهی خودم).

3- این اسم گذاری خاص GREEN است و به زودی Tuniq 3 نیز به بازار عرضه می گردد!

4- تفاوت عمده کیسهای Full Tower یا به اصطلاح ما Server Group با کیسهای Middle در ابعاد ، ضخامت ، پایداری ، سیستم کولینگ ، امکانات نصب پاورهای Redundant و موارد خاص دیگری است که انشاءا.. در آینده نزدیک پیرامون آن بحثهای کاملتری خواهیم نمود.

5- انتخاب پاور فقط مرتبط با سخت افزار شماست. درست است که پاورهای با فن 12 سانتی صدای کمتری دارند ولی اهمیت کولینگ داخلی خود پاور ، بیشتر است و همانطور که قبلا اشاره داشتم دو فن 8*8 و یا یک فن 8*8 برای پاور کولینگ بهتری به همراه دارند. (ضمنا پاورهای رده بالای GREEN مثل پاورهای EPS، دارای فنهای Brushless, Bull Bearing با نویز صوتی پایین و همچنین کلیه پاورهای GREEN دارای امکان تغییر دور فن با دمای داخلی پاور می باشند )

با تقدیم احترام

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وجود مهندس عمراني تو فروم pt باعث افتخار من هست . خيلي ممنون مهندس

امید جان؛
سلام،

حقیقتا این موضوع دارای نفع دو طرفه است و من فقط به وظیفه اطلاع رسانی فنی خود عمل می کنم. حتی اگر به ضرر GREEN باشد!
ضمنا این برای خود من شخصا، مایه دلگرمی است که در کنار شما اساتید بزرگوار باشم.

با تقدیم احترام

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خدا

در مورد چگونگی محاسبه توان ، هر تولید کننده بسته به طراحی و ویرایش پاور خود اقدام به اعلام و درج توان های خروجی به صورت تک به تک شاخه ها و نهایتا رقم کلی توان می نماید. معمولا در بازار مشاهده شده که با استفاده از فرمول وات = آمپراژ * ولتاژ اقدام به ضرب و جمع نمودن کلیه اعداد مندرج برروی لیبل می نمایند . درحالی که این یک مورد کاملا اشتباه می باشد.

روش محاسبه کلی :

ابتدا و قبل از خواندن مطلب زیر ، به نمونه لیبل یک پاور در عکس زیر دقت فرموده و قدم به قدم همراه توضیحات این حقیر پیش روید .

2r3vwu9.jpg

---- رنگ های زرد ، قرمز ، نارنجی و... نمایانگر رنگ کابل هر خروجی می باشد.

---- اعداد آمپراژ درج شده در هر شاخه ، میزان آمپراژی می باشد که خود آن شاخه به صورت مجزا و واحد توانایی ارائه آنرا دارد . اگر دقت بفرمایید برای مجموع آمپراژ شاخه های 5+ و 3/3+ یک توان مشترک در نظر گرفته شده است . یعنی به شرطی شما می توانید از شاخه 5+ میزان عدد درج شده آمپراژ را استخراج نمایید که مجموع توان کلی شاخه های 5+ و3/3+ از حداکثر توان درج شده برای مجموع این دوشاخه بالاتر نرود . همین قضیه در مورد شاخه های 12+ نیز صادق است . یعنی شما نمی توانید از کلیه خروجی ها به صورت مشترک حداکثر توان مندج شده را استخراج نمایید و برای مجموع توان شاخه های 12+ نیز ، یک حداکثر در نظر گرفته می شود. در آخر نیز مجددا برای مجموع توان های خروجی شاخه های 12+ ولت و مجموع توانهای خروجی شاخه های 5+ و3/3+ ولت ، نیز یک حداکثر در نظر گرفته می شود .( به عبارتی شما به شرطی می توانید میزان توان مندرج خروجی های 12+ را استخراج نمایید ، که مجموع توان مصرفی این شاخه ها و مجموع توان شاخه های 5+و3/3+ از میزان توان ( کومباین) کلی در نظر گرفته شده تجاوز ننماید) .

این موضوع را در نظر داشته باشید که میزان کومباین ها و آمپراژ های در نظر گرفته شده ، مختص به هر مدل و طراحی خاص مدار Pwm آن می باشد . به طور مثال معمولا اگر دو پاور از دوشرکت مختلف (با توان خروجی ، ویرایش و ... یکسان) را با هم مقایسه فرمایید ، ممکن است میزان توانهای در نظر گرفته شده و کومباینهای آنها با یکدیگر متفاوت باشد . ولی حداقل ها و حداکثرها در محدوده مشخص و از پیش تعیین شده در ویرایش های استاندارد Atx می باشند .

با تقدیم احترام

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
واقعا از جواب های کاملتون ممنونم
یک مشکل دیگه هم برام پیش امده که میخوام ازتون بپرسم:
سه ماه قبل یک پاور Green 330W از پاساژ ایران برای سیستمم خریدم و تا هفته قبل کار می کرد ولی یکهو با صدای زیادی سوخت طوری که حتی فیوز ساختمان هم پرید!ضمانت نامه پاورم رو که نگاه کردم دیدم نوشته که این گارانتی فقط در مورد مشکلاتی هست که در زمان ساخت پاور به وجود میاد.
حالا سوال من اینه که:
1.ایا این پاور شامل گارانتی میشه یا نه؟
2.ایا همه پاور ها ممکنه به همین راحتی بسوزند ؟چه کا رهایی میتونم بکنم تا این اتفاق تکرار نشه؟

راستی سیستم فعلی من اینه:
CPU: Duron 800
HDD:40GB IDE
VGA:Radeon 7200
Ram:2* 256 SD
CD-RW,DVD-ROM,FDD,2* Case Fan

دمای کیسم هم معمولا حدود 33 درجه بود

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

متاسفانه مفهوم و واژه گارانتی در ایران به درستی تعریف نشده است. ولی شرکت GREEN از این موضوع به عنوان یک حربه تبلیغاتی سود می برد. درست است که در کارت گارانتی آن موارد خارج از گارانتی ذکر شده است، ولی یک سوال:
آیا غیر از این است که بالغ بر 60 درصد عیوب به وجود آمده برای پاور، مربوط به نوسانات برق شهری می باشد؟

قطعا پاور استاندارد، در چنین لحظاتی خودش را نشان می دهد و با فدا کردن خود مانع از آسیب سخت افزار می گردد. متاسفانه در برق ایران، نوسانات ولتاژ بیداد می کند و GREEN در این لحظات سیستم را سبز نگاه می دارد!

مطمئن باش که گارانتی GREEN در مورد پاور شما صدق می کند و به راحتی مشکل شما را حداکثر پس از 24 ساعت حل می نماید.
به جهت اینکه فکر نکنید من چون در این فروم حضور دارم ، این را می گویم، بدون اینکه توضیح خاصی بدهید، پاور خود را به گارانتی بفرستید و گارانتی GREEN را مورد آزمایش قرار دهید.

تنها راهی که جلوی اینگونه اتفاقات را می گیرد، نصب UPS و یا استفاده از پاورهای EPS می باشد.(اینگونه پاورها با دامنه باز ورودی که بین 90 تا 260 ولت می باشد ، مقاومت بسیار بالایی در برابر نوسانات برق شهری دارند)

با تقدیم احترام

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خدا

شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد ، که چگونه می توان یک پاور مناسب را از نظر ظاهری شناخت ؟ چرا که برای مصرف کننده نهایی امکان انجام تست های فنی وجود ندارد . در اینجا شما را با تعدادی از موارد ظاهری یک منبع تغذیه مناسب و استاندارد آشنا می کنیم که قطعاٌ در صورت رعایت شدن آنهاتوسط تولید کننده ، شمااین اطمینان راپیدا می کنید که منبع تغذیه مورد اشاره مناسب و در محدوده ای که استاندارد مشخص نموده ، تولید شده است و شما را در آینده با مشکلات ناشی از منبع تغذیه غیر استاندارد مواجه نمی نماید ؛

1-جهت استفاده درایران پاوری مناسب است که حتماٌ کلیدروشن وخاموش داشته باشد.

4dnpxn7.jpg

2- حداقل دارای استاندارد CE باشد وعلامت آن برروی برچسب نصب شده، درج شده باشد .

3- کابل برق پاوردرسه قسمت اصلی آن شامل؛ دوشاخه ، کابل و مادگی حتماٌ دارای علامات استاندارد باشد .

34edqon.jpg

4- ضخامت کابلهای خارج شده ازمنبع تغذیه متناسب با توان منبع تغذیه وکانکتورهای متصل به آنها حتماٌدارای علامات استاندارد باشند.به طور مثال یک پاوربا توان واقعی 300 وات حتماٌ بایددارای کابل های خروجی ، با ضخامت حداقل 18 AWG باشد .
( AWG : AMERICAN WIRE GAUGE ) : واحداندازه گیری قطر کابل ، بدون درنظر گرفتن مقیاس متریک می باشد . به نمونه های تبدیل شده این واحد به مقیاس متریک توجه نمایید :

awg.jpg

5- دارای کارت گارانتی شرکت تولیدکننده باشدوحتما تاریخ اتمام گارانتی درآن ذکر شده باشد.

6- علاوه بر مقدار توان حداکثر که بر روی برچسب ذکر شده است ، حتما و حتما مقدارتوان واقعی آن در قسمتی از برچسب ویا مدل ذکر شده باشد . چرا که برای کاربر فقط و فقط مقدار توان واقعی پاور اهمیت دارد .

7- حد اکثر تفاوت میان توان واقعی و توان حداکثر درج شده بر روی برچسب از 50% تجاوز نکرده باشد . اکثر شرکتهای ایرانی پاور 150 واتی خود را با درج اعداد و ارقام نجومی بر روی لیبل های خود (500 تا 700 وات) به بازار عرضه می نمایند و هیچ مرجعی قادر به پیگیری این موضوع نمی باشد . Peak یک کلمه کاملا بازاری می باشد که البته توجیه فنی هم دارد . مثلا عموم پاورها تا لحظه ای که Over Power Protection (اگر پروتکشن داشته باشند!!) آنها فعال شود قادرند حدود50 تا70 درصد بالاترازحدتوان واقعی خود را تحمل کنند. آن هم در مدت زمانی کمتر از یک دقیقه! ولی این اصلا و ابدا نباید برای مصرف کننده ملاک انتخاب باشد.

8- مهمترین قسمتی که ازنظرظاهری می توان یک پاورمناسب راشناخت ، ارتفاع ترانس های به کار برده شده در مدارداخلی آن می باشد. ارتفاع ترانس سوئیچینگ در پاورهای استانداردی که توان مناسبی دارند معمولاٌ بیشتر از4 سانتیمترمی باشد ، حال آنکه ارتفاع ترانس در پاورهای ضعیف بازاردرحدود 2 تا 3 سانتیمتر می باشد . از نظر فنی هرچه ارتفاع ترانس بیشتر باشد قدرت وتحمل آن دربرابر آمپراژ عبوری بیشتر می شود .

2dlvibc.jpg

9- بر چسب نصب شده بر روی جعبه پاور ، خوانا و شامل موارد زیر باشد :

- محدوده ولتاژ ورودی،جریان ورودی وفرکانس کاری برروی آن درج شده باشد .

- علاوه بر مقدار توان خروجی حداکثر ، مقدار توان خروجی واقعی نیز بر روی آن درج شده باشد .

- نام کارخانه تولید کننده و یا عرضه کننده آن به همراه علامت تجاری آن، برروی برچسب درج شده باشد.

- نام آزمایشگاه های تایید کننده و همچنین کلیه علامات استانداردهای کسب شده ، بر روی آن درج شده باشد.

- مشخصات ولتاژهای خروجی و همچنین مقدار آمپراژ عبوری هریک ازآنها به طور مجزا ، برروی آن درج شده باشد .

2qm214n.jpg

10- حتما و حتما نوع ویرایش پاور بر روی لیبل ذکر شده باشد.

با تقدیم احترام

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام چند تا سوال دارم:
1.گارانتی گرین گارانتی تعمیره یا تعویز؟
2.ایا با 40000 تومان میشه یک پاور 400W+ با فن 8cm و صدای کم برای Silent Storm خرید؟ایا فن های 12cm با دور بالاتر وجود دارد که علاوه بر خنک کنندگی زیاد کم صدا هم باشد؟ دور فن پاور را از کجا می توان فهمید؟
در واقع من یک پاور کم صدای خوب می خوام برای Silent Storm!

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
با 40 تومن ميتونيد مدل 480 وات گرين رو تهيه كنيد. كه پاور بي نظيري هست

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام چند تا سوال دارم:
1.گارانتی گرین گارانتی تعمیره یا تعویز؟
2.ایا با 40000 تومان میشه یک پاور 400W+ با فن 8cm و صدای کم برای Silent Storm خرید؟ایا فن های 12cm با دور بالاتر وجود دارد که علاوه بر خنک کنندگی زیاد کم صدا هم باشد؟ دور فن پاور را از کجا می توان فهمید؟
در واقع من یک پاور کم صدای خوب می خوام برای Silent Storm!

به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

در حال حاضر محور اصلی در گارانتی GREEN ، تعمیرات است و در موارد خاص که تعمیرات جوابگو نباشد، اقدام به تعویض پاور می شود. این نسبت تقریبا 70 به 30 می باشد. ولی در حال تدوین طرح تعویض پاور هستیم تا انشا.. از سه ماه آینده آنرا اجرایی نماییم. ضمنا این طرح به صورت آزمایشی و احیانا کشف اشکالات موجود در آن ، از اواسط اردیبهشت ماه به مدت یک هفته اجرا خواهد شد.

پیرو فرمایش استاد عزیزم، آقا امید، من هم پاور GP480A که قیمت آن در حدود 45 هزار تومان می باشد را به شما پیشنهاد می نمایم. ولی توجه داشته باشید که انتخاب پاور باید متناسب با سخت افزار شما باشد و نه اینکه متناسب با بودجه! در صورت امکان نوع و مشخصات سخت افزار جدید خود را بفرمایید، تا بتوان در این مورد یک نظر کامل ارائه نمود.

با تقدیم احترام

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
مهندس جان ميشه تمام المانهاي پاور رو معرفي كني. من خيلي علاقمندم به تعمير پاور

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خدا

امید جان، فرمایش شما را اجرا می کنم. فقط یک فرصت زمانی در این زمینه لازم است.

با تقدیم احترام

بالا