• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب البته ! اما من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم!!
198.gif

راهنمایی کنید !
يعنی واقعاً اين لينک رو ديدين ولی توش چيزی پيدا نکردين؟؟؟:blink::blink::blink:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام به همه ی دوستانومخصوصا دوستان تشکیل دهنده ی این تاپیک-
من چند وقته دارم در به در دنبال کارتون "باگزبانیbugsbunny"می گردم البته بصورت مجموعه ی کاملش--امیدوارم شماهش بتونین به من کمک کنین..حالا اگه تو مجموعتون هست یا اگه می تونین گیرش بیارین خیلی ممنونتون میشم..برای جوابتون صبر می کنم..تشکر
برادر مهمودی دارن:)، ميپرسم قرار بود برای من يه سری کارتون پست کنن، ولی اگه فرستاده باشن هم فکر کنم بتونن لينک دانلودش رو بهتون بدن که دانلودش کنين;). راستش من آنچنان علاقه اي ندارم، اگه TV نشون بده ميبينم ولی حوصله دانلودشون رو ندارم.:p

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
به مشگل بر خورديم:f34r: dvd ها کپی نميشن:eek:.

می توانید نرم افزار BlindWrite 6 را هم امتحان کنید .... شاید جواب داد. البته حتما اول باید از روی دی وی دی ها Image بگیرید بعد رایت کنید.... رایت مستقیم معمولا جواب نخواهد داد ...

یه سوال هم داشتم : تنظیمات کاربری رو تغییر دادید و وقتی که آن لاین هستید چراغ کوچک سبز کنار آواتورتان روشن نشود ؟ معمولا مدیران از این روش استفاده می کنند تا کاربران متوجه آن لاین بودن یا غیبت آنها نشوند ....:D :lol:

لینک دانلود اصلی : http://www.softpedia.com/get/CD-DVD-Tools/CD-DVD-Images-Utils/Blindwrite.shtml
لینک دانلود : http://www.vso-software.fr/products/Blindwrite/blindwrite.php
کرک در پی ام

پ.ن : توضیح کامل تر در مورد طرز کار این نرم افزار : http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1086161&postcount=4566

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
می توانید نرم افزار BlindWrite 6 را هم امتحان کنید .... شاید جواب داد. البته حتما اول باید از روی دی وی دی ها Image بگیرید بعد رایت کنید.... رایت مستقیم معمولا جواب نخواهد داد ...
خوب به من نخنديد، ولی من تا حالا هيچ وقت image نگرفتم!:p

سوال: image يعنی چی؟ يعنی اينکه از تمام داده های dvd يه کپی رو حافظه کامپيوتر ميافته و بعد dvd ديگه اي قرار ميدهيم و رايت ميکنه. ببينم اين image جای خاصی save ميشه؟

چون dvd 9 هست و من بايد رو 2 تا dvd 5 تقسيمش کنم. پس حتماً لازم دارم که بتونم رو hard م دست کاريش کنيم. اصلاً رlهی هست که بشه اندlختش رو hard يا نه؟:eek:

یه سوال هم داشتم : تنظیمات کاربری رو تغییر دادید و وقتی که آن لاین هستید چراغ کوچک سبز کنار آواتورتان روشن نشود ؟ معمولا مدیران از این روش استفاده می کنند تا کاربران متوجه آن لاین بودن یا غیبت آنها نشوند ..
اصولاً invisible بودن چيزه خوبيه!:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
دوستان خوب کار درست،خصوصا خواهر پانتی و ساحل که در امر یافتن تورنت و فایلهای کمیاب و نایاب تبحر زیاد دارن،از زمزمه گلاکن چیزی توی نت پیدا میشه؟
دنبال تورنت که اصلاً نگرد، وجود نداره:(، من خودمو خفه کردم ولی چيزی پيدا نشد!:f34r:
من حتی دنبالش بودم که بخرم ولی حتی لينک خريدش هم پيدا نشد!:blink: فقط کتابشو پيدا ميشه کرد.

حالا بازم بگردين اگه يافتين بگين که بخريمش من 100% پايه هستم:D، سيمور و چند تای ديگه از بچه ها هم حتماً هستن.;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
300 صفحه ای شدن این تاپیک رو تبریک می گم
flowersmile.gif
؟
من اصلاً حواسم به اين يکی نبود! خوب به مناسبت اولين تاپيکی که در بخش 300 صفحه اي شده!
23_28_125.gif

آیا می دانستید کمپانی دیزنی سری 85 قسمتی علاالدین را هم تولید کرده بود؟؟ شما می دنستید؟؟ اما من نمی دانستم.
من ميدونستم چون هر روز ميشينم نگاه ميکنمش!:D شوخی کردم:p نه هر روز ولی اگه برسم نگاش ميکنم.:happy: تازه lilo و stitch و پری دريايی و ... همه رو سريال کردن!:blink::D

lilo-stitch-dance.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
...... ولی من تا حالا هيچ وقت image نگرفتم!:p

سوال: image يعنی چی؟ يعنی اينکه از تمام داده های dvd يه کپی رو حافظه کامپيوتر ميافته و بعد dvd ديگه اي قرار ميدهيم و رايت ميکنه. ببينم اين image جای خاصی save ميشه؟

با اجازه یه توضیحاتی در این مورد بدم :

با توجه به تجربه های قبلی ام یک ویژگی این نرم افزار این هست که هنگام ایمیج گرفتن ( Extract an image ) قفل موجود رو هم میشکنه !! و فایلهای غیر قابل کپی رو میشه با این روش کپی کرد!! البته چند تا نرم افزار دیگه هم هستند و باید امتحان کرد این دی وی دی خاص با کدوم یک کپی میشه ... به نظرم این نرم افزار یکی از قوی ترین و کاربردی ترین هاست .... شاید جواب بده ( شاید !! )

مرحله اول گرفتن ایمیج :

1. ابتدا گزینه Read رو انتخاب کنید .
2. با این گزینه درایو دی وی دی خود رو ( که حاوی دی وی دی مورد نظر هست ) انتخاب می کنید .
3. به وسیله این گزینه جایی رو که می خواهید ایمیج رو ذخیره کنید تعیین می کنید . ( مهم )
4. با کلیک روی این قسمت ایمیج گیری آغاز میشه .

مرحله دوم رایت ایمیج بر روی یک دی وی دی خام :

1. ابتدا گزینه Write رو انتخاب می کنید .
2. به وسیله این گزینه مکانی که ایمیج رو قبلا ذخیره کردید مشخص می کنید. ( مهم )
3. در این قسمت درایو دی وی دی رایتر خود رو ( که حاوی دی وی دی خام هست ) مشخص می کنید.
4. با کلیک روی این قسمت رایت انجام خواهد شد.
چون dvd 9 هست و من بايد رو 2 تا dvd 5 تقسيمش کنم. پس حتماً لازم دارم که بتونم رو hard م دست کاريش کنيم. اصلاً رlهی هست که بشه اندlختش رو hard يا نه؟:eek:

اصولاً invisible بودن چيزه خوبيه!:D

توضیح مهم اینکه فایلهای ایمیج فقط برای رایت روی دی وی دی دیگه قابل استفاده هستند و به وسیله نرم افزار های دیگه قابل خوندن نیستند .

اما میشه امیدوار بود که با ایمیج گرفتن و رایت روی یک دی وی دی دیگه قفل شکسته بشه و یک دی وی دی قابل کپی برداری به دست بیاد اونوقت میشه محتویات دی وی دی جدید رو روی هارد کپی کرد ....

پیشنهاد من اینه اگه موفق به رایت این دی وی دی شدید و تونستید یک کپی برای خودتون بگیرین . دی وی دی رو برای دوستان ارسال کنید چون فکر کنم بیشتر دوستان دی وی دی رایتر دولبه دارند و دیگر اینکه دوستان و اساتید قفل شکن بزرگی در بخش برنامه نویسی همین فروم هستند که قطعا در این مورد کمک خواهند کرد.

خوب اطلاعات من همین قدر بود . امیدوارم این مطالب آف تاپیک به درد بخوره . ;)

لطفا یه کم بیشتر توضیح بدید که چرا invisible بودن خوب هست ؟:f34r: :D :lol:

پ.ن :لینک دانلود نرم افزار BlindWrite
لینک دانلود اصلی : http://www.softpedia.com/get/CD-DVD-Tools/CD-DVD-Images-Utils/Blindwrite.shtml

لینک دانلود : http://www.vso-software.fr/products/Blindwrite/blindwrite.php
کرک در پی ام

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
دنبال تورنت که اصلاً نگرد، وجود نداره:(، من خودمو خفه کردم ولی چيزی پيدا نشد!:f34r:
من حتی دنبالش بودم که بخرم ولی حتی لينک خريدش هم پيدا نشد!:blink: فقط کتابشو پيدا ميشه کرد.

حالا بازم بگردين اگه يافتين بگين که بخريمش من 100% پايه هستم:D، سيمور و چند تای ديگه از بچه ها هم حتماً هستن.;)
ببینم اینی که تو اواتارت گذاشتی , فکر کنم چون داری این مجموعه رو نگاه میکنی تو اواتارت گذاشتی :D
این هانتر هانتر سری جدیدش شروع شده ؟ یا همون قدیمی یه هست؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اما میشه امیدوار بود که با ایمیج گرفتن و رایت روی یک دی وی دی دیگه قفل شکسته بشه و یک دی وی دی قابل کپی برداری به دست بیاد اونوقت میشه محتویات دی وی دی جدید رو روی هارد کپی کرد ....
واقعاً دستتون درد نکنه، ممنون :happy:
اين پست رو هم ميزارم تو ايندکس تاپيک خيلی جاها ممکنه بدرد بخوره.;)

سوال : به اين ترتيب dvd دومی که من ميزارم برای رايت هم بايد dvd 9 باشه؟ نه؟ :cool:
مشگل شد 2 تا حالا بايد برم dvd 9 هم بخرم.:wacko:

حالا دوستان ديگه هم تو pm نرم افزار های ديگه اي به من معرفی کردن. ببينم کدوم اينا جواب ميدن.:)

بازم ممنون :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ببینم اینی که تو اواتارت گذاشتی , فکر کنم چون داری این مجموعه رو نگاه میکنی تو اواتارت گذاشتی :D
نه راستش، hunter X hunter رو من 2 سال پيش ديدم ولی نميدونم چرا حوس کردم آواتر امروزم هيسوکا باشه!:p اتفاقاً سر همين کارتون بود که من کاراکتر-بد-دوست شدم.:D

pic17a05a18.jpg

این هانتر هانتر سری جدیدش شروع شده ؟ یا همون قدیمی یه هست؟
نه همون قديمی يه هست:(. اگه سری يه جديدش در بياد که من بال در ميآرم
36_1_33.gif
. من وقتی ova هاش تموم شد تا يه هفته عزlدار بودم که چرا اين سريال تموم شد!؟
36_1_44.gif

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
نه راستش، hunter X hunter رو من 2 سال پيش ديدم ولی نميدونم چرا حوس کردم آواتر امروزم هيسوکا باشه!:p اتفاقاً سر همين کارتون بود که من کاراکتر-بد-دوست شدم.:D

نه همون قديمی يه هست:(. اگه سری يه جديدش در بياد که من بال در ميآرم
36_1_33.gif
. من وقتی ova هاش تموم شد تا يه هفته عزlدار بودم که چرا اين سريال تموم شد!؟
36_1_44.gif
عادت این ژاپنی هاست ها , همیشه وسط انیمه نیمه کاره ولش میکنن
bored.gif
snapoutofit.gif

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سوال : به اين ترتيب dvd دومی که من ميزارم برای رايت هم بايد dvd 9 باشه؟ نه؟ :cool:
مشگل شد 2 تا حالا بايد برم dvd 9 هم بخرم.:wacko:

حالا دوستان ديگه هم تو pm نرم افزار های ديگه اي به من معرفی کردن. ببينم کدوم اينا جواب ميدن.:)

بازم ممنون :happy:

خواهش می کنم :blush: بله حتما باید از Dvd 9 استفاده کنید. آیا ایندکس که برای این تاپیک تهیه می کنید برای سایرین هم قابل مشاهده هست ؟ یعنی در پست خاصی قرار دادید ؟ ممکنه لینکش رو بذارید ؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
عادت این ژاپنی هاست ها , همیشه وسط انیمه نیمه کاره ولش میکنن
bored.gif
snapoutofit.gif
Spoiler

اينو که تموم کردن، همه عاقبت به خير شدن، گون هم که باباشو پيدا کرد:).

ova ها رو ديدی يا نه؟:eek: کلاً بايد 80 و خورده اي قسمت ديده باشی!:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
مگه Greed Island Final اخریش نبود ?? :blink:
ova ها که دوتا بودن که قبل از Greed Island Final بود دیگه ؟
پس چجوری تموم شد
129fs3990445.gif

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
ایناها پیداش کردم , ترتیبش این شکلیه :

Hunter X Hunter Greed Island Final (Episodes 1-14)
Hunter X Hunter OVA 1 (All Episodes)
Hunter X Hunter OVA 2 (All Episodes)
Hunter X Hunter TV (All Episodes)

درسته ؟ یا یه سری جا مونده ؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ایناها پیداش کردم , ترتیبش این شکلیه :

Hunter X Hunter Greed Island Final (Episodes 1-14)
Hunter X Hunter OVA 1 (All Episodes)
Hunter X Hunter OVA 2 (All Episodes)
Hunter X Hunter TV (All Episodes)

درسته ؟ یا یه سری جا مونده ؟
نه هميناست. درسته;). فقط جای اولی و آخری رو بايد با هم عوض کنی. greed island همون ova3 ش بود.

ولی چطور گفتی تموم نشده؟! اينکه همه چيز رو تموم کرد. البته جا برای ادامه هم گزاشت ولی در کل خوب تموم تموم کرد. وسط زمين و آسمون ولمون نکرد.:p

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
نه هميناست. درسته;). فقط جای اولی و آخری رو بايد با هم عوض کنی. greed island همون ova3 ش بود.

ولی چطور گفتی تموم نشده؟! اينکه همه چيز رو تموم کرد. البته جا برای ادامه هم گزاشت ولی در کل خوب تموم تموم کرد. وسط زمين و آسمون ولمون نکرد.:p
اخه میگی پدرش رو پیدا کرد :blink:
کجا پیدا کرد :blink: مطمئنی همین رو نگاه کردی ؟
Spoil
اخرش این شکلی تموم شد دیگه :
دوتا کارت جادویی با خودشون اوردن که بتونن هرکجا میخوان برن , بعد اینا از کارت ها استفاده کردن , و همونجا تموم شد .

بالا