...... ولی من تا حالا هيچ وقت image نگرفتم!
سوال: image يعنی چی؟ يعنی اينکه از تمام داده های dvd يه کپی رو حافظه کامپيوتر ميافته و بعد dvd ديگه اي قرار ميدهيم و رايت ميکنه. ببينم اين image جای خاصی save ميشه؟
با اجازه یه توضیحاتی در این مورد بدم :
با توجه به تجربه های قبلی ام یک ویژگی این نرم افزار این هست که هنگام ایمیج گرفتن ( Extract an image ) قفل موجود رو هم میشکنه !! و فایلهای غیر قابل کپی رو میشه با این روش کپی کرد!! البته چند تا نرم افزار دیگه هم هستند و باید امتحان کرد این دی وی دی خاص با کدوم یک کپی میشه ... به نظرم این نرم افزار یکی از قوی ترین و کاربردی ترین هاست .... شاید جواب بده ( شاید !! )
مرحله اول گرفتن ایمیج :
1. ابتدا گزینه Read رو انتخاب کنید .
2. با این گزینه درایو دی وی دی خود رو ( که حاوی دی وی دی مورد نظر هست ) انتخاب می کنید .
3. به وسیله این گزینه جایی رو که می خواهید ایمیج رو ذخیره کنید تعیین می کنید . ( مهم )
4. با کلیک روی این قسمت ایمیج گیری آغاز میشه .
مرحله دوم رایت ایمیج بر روی یک دی وی دی خام :
1. ابتدا گزینه Write رو انتخاب می کنید .
2. به وسیله این گزینه مکانی که ایمیج رو قبلا ذخیره کردید مشخص می کنید. ( مهم )
3. در این قسمت درایو دی وی دی رایتر خود رو ( که حاوی دی وی دی خام هست ) مشخص می کنید.
4. با کلیک روی این قسمت رایت انجام خواهد شد.
چون dvd 9 هست و من بايد رو 2 تا dvd 5 تقسيمش کنم. پس حتماً لازم دارم که بتونم رو hard م دست کاريش کنيم. اصلاً رlهی هست که بشه اندlختش رو hard يا نه؟
اصولاً invisible بودن چيزه خوبيه!
توضیح مهم اینکه فایلهای ایمیج فقط برای رایت روی دی وی دی دیگه قابل استفاده هستند و به وسیله نرم افزار های دیگه قابل خوندن نیستند .
اما میشه امیدوار بود که با ایمیج گرفتن و رایت روی یک دی وی دی دیگه قفل شکسته بشه و یک دی وی دی قابل کپی برداری به دست بیاد اونوقت میشه محتویات دی وی دی جدید رو روی هارد کپی کرد ....
پیشنهاد من اینه اگه موفق به رایت این دی وی دی شدید و تونستید یک کپی برای خودتون بگیرین . دی وی دی رو برای دوستان ارسال کنید چون فکر کنم بیشتر دوستان دی وی دی رایتر دولبه دارند و دیگر اینکه دوستان و اساتید قفل شکن بزرگی در بخش برنامه نویسی همین فروم هستند که قطعا در این مورد کمک خواهند کرد.
خوب اطلاعات من همین قدر بود . امیدوارم این مطالب آف تاپیک به درد بخوره .
لطفا یه کم بیشتر توضیح بدید که چرا invisible بودن خوب هست ؟:f34r:

:lol:
لینک دانلود :
http://www.vso-software.fr/products/Blindwrite/blindwrite.php
کرک در پی ام