• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

btekrar

Registered User
لایک‌ها
120
واقعا دمتون گرم با این مبحثتون بیگ لایک
من تو این چند وقتی ک تو پرشین بودم زیاد به چشمم میخورد هوارداران منچستر ولی فکر نمیکردم تا این حد بیان در مورد بازیکنان بحث بشه
من خودم تیم مورد علاقم منچستره خواستم بدونم مسابقات چیزی در راهه یا برگزار میشه
یا نه ؟

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
مشکل ما از نظر فنی فقط گل نزدن مهاجم هامون هست. مساله سیستم و ... نیست.
مشکل بزرگ تر ذهنی هست. نبود اعتماد بنفس. نبود یه بازیکن فوق العاده تاپ که بقیه با دیدنش انرژی بگیرن. دی ماریا ، رونی ، فالکائو میتونن اون بازیکن باشن ولی در حال حاضر نیستن.
در مورد تاپ4، ما با رقبا بازی مستقیم داریم. آرسنال، تاتنهام و لیورپول. این بازی ها تعیین کننده هست. 2 تای اول رو هم حتما باید ببریم چون تو خونه بازی داریم. سومی رو هم میتونیم امیدوار باشیم که از لیگ اروپا امشب حذف نشن.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
نانی یه گل فوق العاده زیبا زده و بعد از گل احساساتی میشه و گریه می کنه. یه مصاحبه هم کرده و گفته که دوست داره برگرده منچستر. همینطور گفته که وودوارد براش پیغام فرستاده و گلش رو تبریک گفته. با این حساب احتمال زیاد سال دیگه برمیگرده تا برای ما بازی کنه.
تایلر بلکت یه قرارداد جدید امضا کرده. تا 2017 و آپشن 1 سال تمدید.
آندرس پریرا پیشنهاد قرارداد جدید رو رد کرده و گفته شاید برم ایتالیا و یوونتوس! آیندهوون هم از دیگر گزینه هاش هست.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
من تو این چند وقتی ک تو پرشین بودم زیاد به چشمم میخورد هوارداران منچستر ولی فکر نمیکردم تا این حد بیان در مورد بازیکنان بحث بشه
یا نه ؟
خوش اومدی دوست عزیز ما هم خوشحال میشیم شما خودتون رو معرفی کنید و توی بحث ها شرکت کنید
البته الان با وضعیت بدی که تیم داره تاپیک یه مقدار خوابیده قبلا خیلی فعال تر بود!

btekrar

Registered User
لایک‌ها
120
فدات داداشم
کوچیکتون مرتضی هستم 27 ساله از شهرستان سبزوار تو نمایشگاه مبل مشغول ب کارم و دانشجو
درسته وضعیتش خرابه ولی تعصب چیزی دیگه هستش داداش
اگه واقعا روی چیزی یا تیمی تعصب داشت حتی اگه بد هم بود بازم ازش دفاع کنه
مسلم هستش این ک هر تیمی مهم ترین رکنش رو هوادارن و طرفداران دارند ک روحیه میدن
-----------
چند تا چیزکبرام جالب بود شما فقط میاین اینجا رو خود بازیکنان آنالیز میکنید برای چی؟
بازی آنلاین و یا تیم گروهی آنلاین دارید یا خیر؟
آخه خیلی برام جالبه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یا نه ؟
خوش اومدی عزیز...
بازی بعدی شنبه با ساندرلند هستش، تنها جام دیگه ای هم که توش هنوز هستیم جام حذفی هستش که بازی با آرسنال تو منچستر برگزار میشه...
مشکل ما از نظر فنی فقط گل نزدن مهاجم هامون هست. مساله سیستم و ... نیست.
مشکل بزرگ تر ذهنی هست. نبود اعتماد بنفس. نبود یه بازیکن فوق العاده تاپ که بقیه با دیدنش انرژی بگیرن. دی ماریا ، رونی ، فالکائو میتونن اون بازیکن باشن ولی در حال حاضر نیستن.
در مورد تاپ4، ما با رقبا بازی مستقیم داریم. آرسنال، تاتنهام و لیورپول. این بازی ها تعیین کننده هست. 2 تای اول رو هم حتما باید ببریم چون تو خونه بازی داریم. سومی رو هم میتونیم امیدوار باشیم که از لیگ اروپا امشب حذف نشن.
متاسفانه امتیاز از دست دادن روبروی هر کدوم میتونه به از دست دادن CL بیانجامه...
نمیخوام آیینه غم بشم ولی امیدی نیست، سوتون بازی سنگینش در مقابل سیتی و چلسی هستش و البته تاتنهام هستش ولی منچستر و لیورپول باید با سیتی و چلسی و آرسنال و منچستر باید با تاتنهام هم بازی کنه(تازه بازی برگشت با اورتون تو خونه حریف هم مونده) و تاتنهام هم باید علاوه بر ما با سیتی و چلسی و سوتون بازی کنه که این برنامه رو که نگاه میکنم واقعا نا امید میشم...شانس سوتون و تاتنهام خیلی بیشتر از بقیه تیمها هستش برای کسب سهمیه...
سنگین ترین بازی ها برای ما هستش(لیورپول خوش شانس هم باید با سیتی بازی کنه که تو فکر بازی برگشت با بارسا هستش)...

Last edited:

Aventador1988

Registered User
لایک‌ها
455
تایلر بلکت قرارداد جدیدی را تا ژوئن 2017، با قابلیت تمدید یک ساله، با منچستریونایتد به امضا رسانیده است.
این دفاع انگلیسی که از محصولات آکادمی هست، این فصل 10 بار برای منچستر یوناید به میدان رفته است که اولین آن برابر سوانسی در اولین بازی فصل بوده است.
لوییس فن خال در این باره می‌گوید:
من بسیار خوشحالم که بلکت قراداد جدیدی را به امضا رساند. او یکی دیگر از بازیکنانی است که از تیم آکادمی رشد کرده و موفق شده به تیم اصلی راه پیدا کند. تایلر پتانسیل بالایی دارد و من معتقدم در باشگاه درستی برای ادامه دادن پیشرفت خود و تبدیل شدن به یک مدافع بزرگ قرار دارد.
هم چنین خود بلکت در این باره می‌گوید:
من از امضا قرارداد جدید با منچستریونایتد هیجان زده ام. من تمام زندگی ام طرفدار منچستر یونایتد بوده ام و از هشت سالگی اینجا بوده ام. این که از آکادمی بیایم و به تیم اصلی راه پیدا کنم، رویایی بود که این فصل محقق شذ. من می‌خواهم در تیم اصلی با کمک مدیر، مربیان و بازیکنان دیگر به پیشرفتم ادامه دهم.
455432860-520961.jpg

Aventador1988

Registered User
لایک‌ها
455
دیوید دخیا ممکن است به خاطر رابطه ی بد با لوئیز ون خال منچستر یوناینذ را ترک کند ودلیل این رابطه ی بد اصرار دخیا مبنی بر وجود بند آزاد سازی در قرارداد خود می تاشد.

قرارداد دروازه بان اسپانیایی در تابستان 2016 به پایان می رسد و او هنوز قرارداد خود را تمدید نکرده است و به نظر می رسد تمایلی به این کار هم ندارد.

بنا به ادعای روزنامه ی A.S او به شرطی راضی به امضای قرارداد است که یک بند آزاد سازی 30 میلیونی در قرارداد او قرار گیرد که لوئیز ون حال با این امر مخالف است که باعث بد شدن رابطه ی این دو شده است منچستر یونایتد ارائه ی یک پیشنهاد با دستمزد سالانه 10 میلیون پوند است با این حال دو طرف هنوز بر روی قرار دادن یک بند آزاد سازی در قرارداد توافق نکرده اند.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دیوید دخیا ممکن است به خاطر رابطه ی بد با لوئیز ون خال منچستر یوناینذ را ترک کند ودلیل این رابطه ی بد اصرار دخیا مبنی بر وجود بند آزاد سازی در قرارداد خود می تاشد.

قرارداد دروازه بان اسپانیایی در تابستان 2016 به پایان می رسد و او هنوز قرارداد خود را تمدید نکرده است و به نظر می رسد تمایلی به این کار هم ندارد.

بنا به ادعای روزنامه ی A.S او به شرطی راضی به امضای قرارداد است که یک بند آزاد سازی 30 میلیونی در قرارداد او قرار گیرد که لوئیز ون حال با این امر مخالف است که باعث بد شدن رابطه ی این دو شده است منچستر یونایتد ارائه ی یک پیشنهاد با دستمزد سالانه 10 میلیون پوند است با این حال دو طرف هنوز بر روی قرار دادن یک بند آزاد سازی در قرارداد توافق نکرده اند.
منبع؟؟

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
مهدی، کریم بلعربی بازیکن خیلی خوبیه. پیشنهاد میکنم بازی بایرن لورکوزن با اتلتیکو رو ببینی. ضمنا یسر به سایت whoscored بزن و آمارش رو ببین. تنها 24 سالش هست که اصلیتی مراکشی داره که پدر مراکشی بوده و مادر آلمانی و ملیت آلمانی داره. قدرت دریبلینگش خیلی بالاست. هم میتونه وینگر راست بازی کنه و هم میتونه AMF بازی کنه. بندآزادسازیش لو رفته که از تابستون امسال فعال میشه. منچستر بر اساس گفته رسانه ها حاضره که این مبلغ آزادسازیش که 10/9 میلیون پوند و معادل 15 میلیون یورو هست رو پرداخت کنه. بنظر من متناسب با قیمتش خیلی خوبه و از طرفی ما واقعا یک وینگر راست پای خوب در حال حاضر نداریم. وینگر راست هم نداریم. یدونه نانی هست که معلوم نیست برگرده یا نه.
نانی کلی از ویلیام کاروالهو تعریف کرده و به سران یونایتد پیشنهاد داده بخرنش. آرسنال هم دنبالشه.
کاش بجای قرارداد بلکت که امیدی به آیندش ندارم! قرارداد پریرا تمدید میشد. یووه هم افتاده دنبال پریرا. البتهرحق دارن چون پوگبا شدید بهشون مزه کرده.
راجع به دخیا هم تا اینکه خودش اظهارنظر نکنه یا مدیر برنامه هاش، نمیشه چیزی گفت چون همش گمانه زنیهای رسانه هاست. به هر حال اگه قراردادش رو تمدید نکنه بهترین کار فروشش همین تابستون هست و با یک مبلغ درست و حسابی.
ناتانیل کلاین هم مثل اینکه تمدید قرارداد نکرده با سوتون، شنیده میشه چلسی هم مشتریشه!
قیمت دنیلو 40 میلیون یورو اعلام شده!
قضیه واران رو دوباره رسانه ها داغ کردن، مبلغ 30 میلیون پوند.
استفان ساویچ مدافع 24 ساله فیورنتینا هم اخیرا بهمون لینک شده.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خوب اونجوری که سایتها نوشتن رافائل هم رفته تو لیست فروش باشگاه و از قراردادش هم یکسال باقی مونده. با این حساب جذب یک فول بک راست مطمئنا توی تابستون در دستور کار قرار گرفته و گزینه هایی که تاحالا مطرح شدن کلاین، کولمن و دانیلو هستن.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
میلاد همون حرفی که قبلا زدم! دخیا دلش یه جا دیگه ست!
حتی شوخیش هم زشته دیگه کم مونده آرش برهانی و عنایتی رو به منچستر لینک کنن
مهدی جان ببین چه کارش کردن کسی رو که دوست دخترش رو هم رد کرده بخاطر منچستر که میخواد از تیم بره...:general505:
خوب اونجوری که سایتها نوشتن رافائل هم رفته تو لیست فروش باشگاه و از قراردادش هم یکسال باقی مونده. با این حساب جذب یک فول بک راست مطمئنا توی تابستون در دستور کار قرار گرفته و گزینه هایی که تاحالا مطرح شدن کلاین، کولمن و دانیلو هستن.
واقعا یه فلاکت دیگه، فروش رافائل؟؟؟؟
داریم بازیکنهای فعلیمون رو و جوونهامون رو رد میکنیم که آقای فن خال بخواد رفقاش رو بیاره تو تیم...
الان این همه بازیکن از دست میدیم و 1 فصل دیگه حسرتش رو میخوریم، الان کی میگه که از فروش ولبک خوشحال هستش؟؟؟:general208::general208::general208:
اول فصل یه عالمه جوون رو اوردیم تو تیم از تیمهای پایه ولی همشون رو یا بازی ندادیم و یا رد کردیم رفتن، مشخص هستش که چرا کسی مثل پریرا، دخیا میخوان از تیم برن و قرارداد کسی مثل بلکت تمدید میشه(Loser ها که تیم نمیتونن پیدا کنن فقط دارن میمونن)...

Aventador1988

Registered User
لایک‌ها
455
با این اوضاعی که داره برای تیم اتفاق میفته. من که حتی امیدی هم به کسب سهمیه لیگ قهرمانان ندارم.
قبل از شروع فصل وقتی شنیدم فن خال مربی منچستر میخواد بشه خیلی امیدوار شدم و توی تور پیش فصل هم وقتی دیدم رئال رو زدیم. گفتم دیگه روزای بد مویس تموم شده و قراره بریم برای انتقام از لیورپول و چلسی مورینیو و من سیتی.
اما همش کشک شد و با این همه هزینه ای که برای خرید بازیکن خرج کردیم چیز خاصی جز رتبه فعلی چهارم بدست نیاوردیم. رتبه ای که اصلا جای تیم ما نیست.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تیم رو که نگاه میکنی حتی یه بازیکن معمولی توش نیست، چه برسه به نخاله...
شاید ضعیفترین بازیکنهامون وز برون و کریک بودن(باز هم کریک اون موقع جوونتر بود)، ترکیب 3-3-4 بوده؟؟!!!
رئیس کجایی که تیمت رو کشتن!!!!!!:general507::general507::general507:
راستی دوستان جدیدا که بازیهای تیم رو همش داریم از نت میبینیم، این بازی هم همینطور قراره بشه...مطمئن نیستم ولی رئیس رو دیگه موقع بازیهای تیم تو ورزشگاه نمیبینم...:(:(:(رئیس هم از این تیم نا امید شده؟؟

بالا