خوش اومدی دوست عزیز ما هم خوشحال میشیم شما خودتون رو معرفی کنید و توی بحث ها شرکت کنیدواقعا دمتون گرم با این مبحثتون بیگ لایک
من تو این چند وقتی ک تو پرشین بودم زیاد به چشمم میخورد هوارداران منچستر ولی فکر نمیکردم تا این حد بیان در مورد بازیکنان بحث بشه
من خودم تیم مورد علاقم منچستره خواستم بدونم مسابقات چیزی در راهه یا برگزار میشه
یا نه ؟
خوش اومدی عزیز...واقعا دمتون گرم با این مبحثتون بیگ لایک
من تو این چند وقتی ک تو پرشین بودم زیاد به چشمم میخورد هوارداران منچستر ولی فکر نمیکردم تا این حد بیان در مورد بازیکنان بحث بشه
من خودم تیم مورد علاقم منچستره خواستم بدونم مسابقات چیزی در راهه یا برگزار میشه
یا نه ؟
متاسفانه امتیاز از دست دادن روبروی هر کدوم میتونه به از دست دادن CL بیانجامه...مشکل ما از نظر فنی فقط گل نزدن مهاجم هامون هست. مساله سیستم و ... نیست.
مشکل بزرگ تر ذهنی هست. نبود اعتماد بنفس. نبود یه بازیکن فوق العاده تاپ که بقیه با دیدنش انرژی بگیرن. دی ماریا ، رونی ، فالکائو میتونن اون بازیکن باشن ولی در حال حاضر نیستن.
در مورد تاپ4، ما با رقبا بازی مستقیم داریم. آرسنال، تاتنهام و لیورپول. این بازی ها تعیین کننده هست. 2 تای اول رو هم حتما باید ببریم چون تو خونه بازی داریم. سومی رو هم میتونیم امیدوار باشیم که از لیگ اروپا امشب حذف نشن.
منبع؟؟دیوید دخیا ممکن است به خاطر رابطه ی بد با لوئیز ون خال منچستر یوناینذ را ترک کند ودلیل این رابطه ی بد اصرار دخیا مبنی بر وجود بند آزاد سازی در قرارداد خود می تاشد.
قرارداد دروازه بان اسپانیایی در تابستان 2016 به پایان می رسد و او هنوز قرارداد خود را تمدید نکرده است و به نظر می رسد تمایلی به این کار هم ندارد.
بنا به ادعای روزنامه ی A.S او به شرطی راضی به امضای قرارداد است که یک بند آزاد سازی 30 میلیونی در قرارداد او قرار گیرد که لوئیز ون حال با این امر مخالف است که باعث بد شدن رابطه ی این دو شده است منچستر یونایتد ارائه ی یک پیشنهاد با دستمزد سالانه 10 میلیون پوند است با این حال دو طرف هنوز بر روی قرار دادن یک بند آزاد سازی در قرارداد توافق نکرده اند.
میلاد همون حرفی که قبلا زدم! دخیا دلش یه جا دیگه ست!منبع؟؟
حتی شوخیش هم زشته دیگه کم مونده آرش برهانی و عنایتی رو به منچستر لینک کننبوى بل عربى مياد ،،
درسته ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
پایگاه هوادان منچستر یونایتدمنبع؟؟
مهدی جان ببین چه کارش کردن کسی رو که دوست دخترش رو هم رد کرده بخاطر منچستر که میخواد از تیم بره...:general505:میلاد همون حرفی که قبلا زدم! دخیا دلش یه جا دیگه ست!
حتی شوخیش هم زشته دیگه کم مونده آرش برهانی و عنایتی رو به منچستر لینک کنن
واقعا یه فلاکت دیگه، فروش رافائل؟؟؟؟خوب اونجوری که سایتها نوشتن رافائل هم رفته تو لیست فروش باشگاه و از قراردادش هم یکسال باقی مونده. با این حساب جذب یک فول بک راست مطمئنا توی تابستون در دستور کار قرار گرفته و گزینه هایی که تاحالا مطرح شدن کلاین، کولمن و دانیلو هستن.
تیم رو که نگاه میکنی حتی یه بازیکن معمولی توش نیست، چه برسه به نخاله...