• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

sinsinate

Registered User
لایک‌ها
123
captivچیه؟ موسسه هست توضیح میدید؟
دو تا پست بالایی اینم مطلبش
حساب سیمیا سامان داشتم سر موعد سود رو واریز میکرد .. یه مدت موجودی صفر شد ، ازشون پرسیدم اگر دوباره حداقل موجودی ( 20 میل ) رو تو حساب نگهدارم ، سود 19% بهم تعلق میگیره؟؟؟ گفتن آره.. 33 روز گذشته 1 ریال هم سود واریز نکردن!!!
امروز 1م و هنوز سود واریز نشده :| ، فکر کنم هپلی هپو کردن :دی

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
دو تا پست بالایی اینم مطلبش
حساب سیمیا سامان داشتم سر موعد سود رو واریز میکرد .. یه مدت موجودی صفر شد ، ازشون پرسیدم اگر دوباره حداقل موجودی ( 20 میل ) رو تو حساب نگهدارم ، سود 19% بهم تعلق میگیره؟؟؟ گفتن آره.. 33 روز گذشته 1 ریال هم سود واریز نکردن!!!
امروز 1م و هنوز سود واریز نشده :| ، فکر کنم هپلی هپو کردن :دی
نه اقا هپلي هپو چيه اين بدون مجوزها اينطور نيست كه پولو بالا بكشند مشكلش ن اينه ممكنه شما روزي بري شعبه پولتو بگيري به دليل نبودن نقدينگي كمتر بهت بدن يا اين جور مشكلات اون هم مواقعي كه سيل سپرده گزاران باشه واسه دريافت پول ايجاد ميشه البته خوب قاعدتا يكي مثل نور و ارمان كه داره ده درصد بيشتر سود ميده يا ٨ درصد بالاخره بايد با بانك تفاوت داشته باشه ديگه اگه قرار باشه دقيقا مثل بانك باشه كه ديگه بانك ها درش ن و بايد ببندند در هر صورت ريسكشم هست ديگه

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
نه اقا هپلي هپو چيه اين بدون مجوزها اينطور نيست كه پولو بالا بكشند مشكلش ن اينه ممكنه شما روزي بري شعبه پولتو بگيري به دليل نبودن نقدينگي كمتر بهت بدن يا اين جور مشكلات اون هم مواقعي كه سيل سپرده گزاران باشه واسه دريافت پول ايجاد ميشه البته خوب قاعدتا يكي مثل نور و ارمان كه داره ده درصد بيشتر سود ميده يا ٨ درصد بالاخره بايد با بانك تفاوت داشته باشه ديگه اگه قرار باشه دقيقا مثل بانك باشه كه ديگه بانك ها درش ن و بايد ببندند در هر صورت ريسكشم هست ديگه
البته در صورتی که مبالع بالا باشه اینطوره

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
اقایون یکی از رفقا 150 میلیون داره. می خواهد یک ساله بگذاره بانک . و یک سال اصلا به پول دست نزنه و فقط سودشو بگیره.
بهترین بانک که سود خوبی روی این مبلغ میده کدام بانکه و با چه سودی

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
سلام
روز 5شنبه موسسه نور بودم وپسیدم
گفتند برای5ساله قرارداد 32درصد سود میدیم
یک ساله28 و دوساله29
بنظرتون جای چونه زدن داره اصرار کنیم مثلا یک ساله30درصد بدند؟
سلام، این ۲۸ و ۲۹ درصد کف‌اش چند بود؟

afshar62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
دوستان، میشه آدرس چندتا شعبه از هر موسسه ای که سود بالای 28 درصد برای یک ساله میده در غرب تهران معرفی کنید ؟
میخوام پولمو از بانک سرمایه بردارم بذارم نور یا ثامن و یا هر موسسه ای که سود بالا بده.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
دوستان، میشه آدرس چندتا شعبه از هر موسسه ای که سود بالای 28 درصد برای یک ساله میده در غرب تهران معرفی کنید ؟
میخوام پولمو از بانک سرمایه بردارم بذارم نور یا ثامن و یا هر موسسه ای که سود بالا بده.
ثامن از 50 به بالا 26 میده و 100 به بالا 27
نور و آرمان اما در شعب مختلف از 28 تا 32 میدند و فکر میکنم باید خودتون اونجا که میرید بگید از شعبه دیگه پرسیدم گفتند یکساله 30 درصد به نیابت از خود ماها چون بنده همین چند روز پیش یک سپرده یکساله 30 درصدی در نور باز کردم پس اگه هم بگین دروغ نگفتید درست گفتین.

afshar62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
ثامن از 50 به بالا 26 میده و 100 به بالا 27
نور و آرمان اما در شعب مختلف از 28 تا 32 میدند و فکر میکنم باید خودتون اونجا که میرید بگید از شعبه دیگه پرسیدم گفتند یکساله 30 درصد به نیابت از خود ماها چون بنده همین چند روز پیش یک سپرده یکساله 30 درصدی در نور باز کردم پس اگه هم بگین دروغ نگفتید درست گفتین.
کدوم شعبه از نور، حساب باز کردید؟ آدرس لطفا

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
نور تو پونك روبروي بوستان خ ميرزا بابايي
خ ستارخان پ ٣٩٦ اين دو تا رو ميدونم
دقيقا به فاصله چند متر از هم يه موسسه ارمان هم هست تو هر دو مورد

Last edited:

any body

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من 2 میل میخوام بزارم بانک قوامین. سپرده ی کوتاه مدتش چقدر میده؟ میتونم بعدا به این مبلغ پولی اضافه کنم تا سودش بیشتر بشه؟؟

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
اینجا کسی همراه بانک کوثر نصب کردهچنتا نکته هستتهست بپرسیم؟؟؟

ardana

Registered User
لایک‌ها
63
دوستان فردا میخوام برم پولمو بذارم روزشمار
45 تومنه
دوستان نظری ندارن درمورد روزشمار کجا بذارم؟
این روزشمار 23 درصد بانک آینده هنوز افتتاح میکنن؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
"آینده" جدیدترین عضو لیست بانک‌های مجوزدار است که با اخذ مجوز به لیست بانک های خصوصی مورد تائید بانک مرکزی وارد شده است.

بانک مرکزی در لیست بانک‌های مجاز، آینده را به عنوان جدیدترین عضو این فهرست معرفی کرده است.

رییس کل بانک مرکزی درباره بحث‌های انجام شده در جلسه شورای پول و اعتبار برای تصمیم‌گیری در مورد بانک آینده توضیح داد و گفت که قرار نیست این بانک با موسسه میزان ادغام شود.

پیشتر ولی‌الله سیف،‌رییس‌کل بانک مرکزی در پاسخ به خبرنگار ایسنا درباره‌ی جلسه اخیر شورای پول و اعتبار برای تصمیم‌گیری در رابطه با بانک آینده گفته بود: در جلسات شورای پول و اعتبار ممکن است بحث‌های زیادی مطرح شود که یکی از آنها بانک آینده بود.

رییس کل بانک مرکزی با بیان این‌که تصمیمات گرفته شده را بعدا اعلام می‌کنیم، گفت: اما هیات مدیره و سهامداران بانک آینده به یکسری اقدامات مکلف شدند که در صورت تحقق می‌تواند در حل شدن مشکلات این بانک موثر باشد.

وی تصریح کرده بود که بانک‌آینده زمانی مجوز خود را دریافت خواهد کرد که بتواند مشکلات خود را حل کرده و به تکالیف تعیین شده از سوی شورای پول و اعتبار عمل کند.

وی در مورد این‌که آیا بانکی که گفته می‌شود قرار است با موسسه میزان ادغام شود بانک آینده است، تاکید کرد: خیر .

ayandeh.jpg

ardana

Registered User
لایک‌ها
63
دوستان فردا میخوام برم پولمو بذارم روزشمار
45 تومنه
دوستان نظری ندارن درمورد روزشمار کجا بذارم؟
این روزشمار 23 درصد بانک آینده هنوز افتتاح میکنن؟
رفتم بانک آینده گفتن که روزشمارشون 10درصده و فعلا دیگه 23درصد باز نمیکنن

رفتم موسسه ثامن 22درصد باز کردم

بالا